راه اندازی #هزارجلادهزاراشرف
🔹بسیاری از کاربران فضای مجازی در روزهای گذشته با راهانداختن هشتگ #هزارجلادهزاراشرف در صفحات شخصی خود در اینستاگرام و توییتر به بازخوانی جنایات گروهک منافقین پرداختند.
🔹این مرور و بازخوانی ترورهای منافقین در ایامی بود که سرکرده آنها مریم رجوی، همزمان با اعتراضات محدود برخی بازاریان تهران خواستار گسترش اغتشاش و آشوب در بازار شده بود.
👉fna.ir/bn6vyb
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جهانبخش در لحظه پنالتی پرتغال به رونالدو چه گفت؟
@Farsna
چگونه مجلس با تصویب درخواست FATF مخالفت کرد؟
🔹روز سه شنبه این هفته، جزئیات لایحه اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم به عنوان یکی از لوایح درخواستی کارگروه ویژه اقدام مالی FATF در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت اما علی رغم اصرار دولت، مهمترین ماده این لایحه یعنی ماده ۱ به تصویب نمایندگان مجلس نرسید و برای بررسی بیشتر به کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ارجاع شد.
🔹پورمختار، نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس به عنوان مخالف تصویب ماده ۱ لایحه اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم صحبت های خود را با اخطار اصل ۱۱۰قانون اساسی شروع کرد و با اشاره به دیدار نمایندگان مجلس با مقام معظم رهبری گفت: «در ملاقات با مقام معظم رهبری ایشان صراحتاً نظرشان را راجع به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم بیان فرمودند».
🔹انارکی محمدی، نماینده مردم رفسنجان در مجلس به عنوان موافق تصویب ماده ۱ لایحه اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم با اشاره به ارتباط کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم و اظهارات مخالفان گفت:«تعیین مصادیق با شورای امنیت ملی است و تا زمانی که شورای امنیت ملی تصویب نکند، قطعاً تعاریف کنوانسیون ها بر ما تحمیل نخواهد شد. بنابراین این لایحه اصلاح قانونی داخلی کشور بوده ربطی هم به مفاد کنوانسیون بین المللی مبارزه با تامین مالی تروریسم ندارد»
🔹حاجی دلیگانی، نماینده مردم شاهین شهر در مجلس در اخطار خود با اشاره به اصل ۱۵۴ قانون اساسی گفت:«تبصره ۲ ماده ۱ قانون فعلی خیلی مصوبه خوبی بوده و مطابق با اصل ۱۵۴ قانون اساسی است ولی نمیدانم به چه دلیل این عقب نشینی صورت گرفته است؟ به نظر من ۵ تبصرهای که به جای تبصرههای یک تا دو در ماده یک در لایحه اصلاحی آمده است، ناقض اصل ۱۵۴ است».
🔹نهایتا پزشکیان نایب رییس مجلس و رئیس جلسه بدون توجه به اصرار نمایندگان اخطار دهنده و با اشاره به اینکه کمیسیون و دولت با تصویب ماده ۱ این لایحه موافق هستند، اعلام رای گیری کرد و اجازه مطرح شدن اخطارها و تذکرهای دیگر را نداد. اما این ماده به تصویب نمایندگان نرسید.
🔸گفتنی است تبصره ۲ ماده ۱ قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم عبارتست از: «اعمالی که افراد، ملتها یا گروهها یا سازمان های آزادی بخش برای مقابله با اموری از قبیل سلطه، اشغال خارجی، استعمار و نژادپرستی انجام می دهند، از مصادیق اقدامات تروریستی موضوع این قانون نمی باشد.
🔹گزارش کامل را در لینک زیر بخوانید:
👉fna.ir/bn6vzw
@Farsna
کنکوریها تخلفات آزمون را گزارش دهند
🔹داوطلبان کنکور سراسری سال ۹۷ در صورت مشاهده تخلفی در جریان برگزاری آزمون، میتوانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش، تخلفات را گزارش دهند.
🌐register2.sanjesh.org/abusereport
@Farsna
خبرگزاری فارس
🎥حجتالاسلام صدیقی: بدانید دشمن ما غدّار و بی رحم است و بنا دارد تمام سنگرهای عزت، مقاومت و زندگی ما
📸 گزارش تصویری از نماز جمعه تهران
fna.ir/bn6vzc
@Farsna
موجسواری روی رانت سیستمی/ ۱۴۵ میلیون یورو دولتی در واردات قانونی موبایل گم شد!
🔹بررسی لیست دریافت کنندگان ارز دولتی برای واردات گوشی و واردکنندگان گوشی نتایج جالبی را به دست میدهد.
🔹در بین اسامی این شرکتها، نمونههای جالب وجود دارد که هر یک در نوع بدیع هستند. شرکتی که متعلق به رئیس انجمن واردکنندگان موبایل است و با ارز دولتی هیچ وارداتی نداشته است یا شرکتی که حتی نصف ارزی که از دولت گرفته گوشی وارد نکرده و سپس با انتشار عکسهای منتسب به رییس آن با تخته موج سواری در فضای مجازی خبرساز میشود.
🔹یا شرکتی که اخیرا در دی ماه سال ۹۶ در زمینه واردات دام زنده و فرآوردههای دامی، نهادهای خوراک دام، داروی دامی و تجهیزات مربوطه هم فعال شده است اما فعالیت در بازار رو به سود گوشی علاقمندتر است.
🔹یا شرکتی که یک بار در زمان اجرای موفقیت آمیز طرح رجیستری گوشی موبایل برای مبارزه با قاچاق به دلیل همراهی در طرح ملی و کمک به مردم و مصرفکننده از آن تقدیر میشود و اکنون از ۲۱ میلیون یورویی که دریافت کرده فقط ۳ میلیون را به واردات گوشی زده و از بلند مرتبههای لیست جنجالی است.
🔹مجموع این موارد شائبههایی از فساد و رانت سیستمی در تجارت شیرین واردات را مطرح میکند؛ تجارتی که به ویژه در روزهای اخیر شیرینتر هم شده و روی هر گوشی سود میلیونی باقی میگذارد؛ چه تجارتی بهتر از این؟
🔹انتظار مردم این است که همانطور که حرکت شفافسازی در تخصیص ارز برای برخورد با متخلفان و خاطیان به صراحت با انتشار لیست مربوطه آغاز شده، این حرکت تا به نتیجه رسیدن در صنف موبایل به طور کامل ادامه یابد و به دیگر صنوف نیز تسری یابد.
🔸گزارش فارس از پرونده دریافتکنندگان ارز دولتی واردات گوشی:
👉fna.ir/bn61ed
@Farsna
امامجمعه رشت:
🔹دولت ارز دولتی را در اختیار برخی از واردات کنندگان میگذارند تا جنس بنجل وارد کشور شود.
🔹صداوسیما و رسانهها در معرفی آنها پرده به چهرشان میکشند درحالیکه باید معرفی شوند تا مردم اخلالگران اقتصادی را بشناسند.
🔹ملت ما از رئیس قوه مقننه، مجریه و قضائیه میخواهند تا با اخلالگران اقتصادی برخورد جدی کنند.
fna.ir/bn6vwi
@Farsna
واردات ۳۳۸ میلیون دلاری چرم و کفش به کشور/ چرم تبریز چه کم دارد؟
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانشرقی:
🔹طبق آمار رسمی که از طرف انجمن اتحادیه چرم و کفش تهیه شده بود در این صنعت شاهد واردات ۳۳۸میلیون دلاری هستیم.
🔹امروز بدون شک این واردات صرفهای نخواهد داشت و این به معنی این است که فضا برای ورود جدی تولیدکنندگان این صنعت ایجاد شده است.
🔹دولت بنا دارد همه فعالیتهای اقتصادی را به صورت شفاف اعلام کند، هرچه این شفافیت بیشتر باشد بدون شک وضعیت اقتصاد بهبود خواهد یافت.
🔹بنا است اگر سهمیه و یا ارزی داده می شود مردم بدانند که کدام شرکت و چه افرادی این سهمیه را دریافت کردهاند.
fna.ir/bn6vp1
@Farsna
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺سالانه ۱.۶۸۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیارد دلار در جهان صرف مسائل نظامی میشود
fna.ir/967
@Farsna
سومین جلسه محاکمه شوهر بازیگر اصلاحطلب برگزار میشود
🔹سومین جلسه رسیدگی به اتهامات «ی . ر» شوهر خانم بازیگر اطلاح طلب قرار است یازدهم تیر ماه در شعبه ۱۰۵۸ دادگاه کارکنان دولت برگزار میشود.
🔹دادستان تهران در مرداد ماه سال ۹۵ از بازداشت «ی.ر» متهم شرکت رشد وابسته به سازمان هلال احمر خبر داده و اعلام کرده بود: متهم به دلیل عدم توانایی تودیع وثیقه ۲۹ میلیارد تومانی روانه زندان شده است.
fna.ir/bn6w1h
@Farsna