تصاویری از تلاش ناموفق برای خرابکاری در ایام انتخابات
🔹معاون وزیر در امور ارتباطات: ۳ نمونه از ۲۰ تلاش خرابکاری ناکام در جهت آسیب به زیرساخت ارتباطی انتخابات:
🔹۱. حفر زمین به عمق یکونیم متر قبل از انتخابات و آماده کردن شرایط جهت قطع فیبر در روز انتخابات
🔸۲. برش لوله محافظ و فیبر آن یک روز قبل از انتخابات
🔹۳. شناسایی فردی در روز انتخابات با اره با هدف برش فیبرنوری در مسیر
@Farsna - Link
۲۳۷ شرور پایتخت بازداشت شدند
🔹رئيس مرکز عمليات سازمان اطلاعات پليس تهران: با تلاش همکارانم ۲۳۷ نفر از اراذل و اوباش که اقدام به چاقوکشی، خفتگیری، زورگیری، عربدهکشی و آسیب به شهروندان کرده بودند شناسایی و دستگیر شدند.
🔹عاملان حمله به یک سوپر مارکت با قمه و شمشیر، مسببین تخریب ۶ دستگاه خودرو، عاملان چاقوکشی در شرق تهران، اراذلی که در دربند تهران هزینه پارکینگ را از مردم میگرفتند و همچنین عاملان تیراندازی در یافت آباد، جزو دستگیرشدگان هستند.
🔹در بین دستگیرشدگان افرادی بودند که برای خندیدن اقدام به آتش زدن یک فرد با بنزین کردند که هم فردی که آتش زده و هم فردی که بنزین ریخته بود دستگیر شد.
@Farsna - Link
ماجرای پویش در مورد اعتبارنامۀ رسایی و برخی نمایندگان در «فارسِ من»
🔹دیروز پویشی در سامانۀ «فارس من» ثبت شد که خواستار رد اعتبارنامۀ آقای رسایی شده بود. این پویش برای دامن نزدن به تنشهای غیرضرور که میتواند از حلاوت انتخابات و تشکیل مجلس جدید بکاهد، مطابق قواعد «فارس من» بلافاصله بعد از اطلاع مسئولان سامانه، بهحالت تعلیق درآمد.
🔹البته مشابه آن در روزهای گذشته برای برخی نمایندگان دیگر از جمله رئیس مجلس هم اتفاق افتاده بود که با آنها نیز برخورد مشابه صورت گرفت.
🔹مورد عجیب تحلیلها و تفاسیر مختلفی است که معمولا در مورد سوژههای اینچنینی بیان میشود و عدهای تلاش میکنند که این موارد را سیاست خبرگزاری فارس جلوه دهند.
🔹مخاطبان خبرگزاری فارس میدانند که این پویشها توسط کاربران ثبت میشود و ربطی به سیاستها و اهداف خبرگزاری ندارند. کما اینکه بارها پویشهای متعددی علیه خبرگزاری فارس یا سیاستهای آن منتشر شده است.
🔹با این حال توضیح چندبارۀ آن برای اطلاع مخاطبانی که به هر دلیل با سازوکار «فارس من» آشنایی ندارند خالی از لطف نیست.
@Farsna
بیمارانی که سوژۀ پزشکبلاگرها میشوند
🔹«بیماری را در مطبم ویزیت کردم که بهدلیل ابتلا به ایدز قصد خودکشی داشت…» «امروز بیمار خانمی داشتم که یکبار خودکشی کرده بود...» اینها بخشی از روایتهایی است که برخی پزشکان آن را در فضای مجازی منتشر کردهاند.
🔹بهتازگی برخی پزشکبلاگرها مشکلات، بیماری و مسائل شخصی بیمارانشان را در صفحه مجازی به اشتراک میگذارند، درحالی که رازداری و حفظ محرمانگی اطلاعات پزشکی بیماران و مراجعان، یکی از اصول اساسی اخلاق پزشکی است.
🔹پدیدۀ پزشکبلاگری چند وقتی است که در فضای مجازی باب شده؛ بهطوری که هر دانشجوی پزشکی بعد از قبولی در این رشته یک بلاگر هم به حساب میآید.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ضرب و شتم نمازگزاران توسط پلیس هند
🔹در شرایطی که حملات هندوهای افراطی به مسلمانان در سالهای اخیر بارها خبرساز شده، یکی از ماموران پلیس دهلی نو به تعدادی از نمازگزاران حمله کرد.
🔹این اقدام در شرایطی انجام شده که شاهدان عینی در پایتخت هند گفتند، بهدلیل پر شدن مسجد تعدادی از نمازگزاران بدون اینکه باعث مسدود شدن مسیر عبور و مرور بشوند، در بیرون مسجد شروع به خواندن نماز کردند.
@Farsna - Link