فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وسایل الکترونیکی چه بلایی بر سر چشم میآورند؟
@Farsna
خبرگزاری فارس
ساترا، ناظری وابسته یا تنظیمگری تمامعیار؟ 🔹ساترا مجوزهای خود را قانونی میداند؛ اما اجرای مؤثر آن
تعارض منافع، مانع نظارت دقیق ارشاد و تلویزیون در نمایش خانگی
🔹راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس: اینکه چرا نظارت دقیق و درست در نمایش خانگی اتفاق نمیافتد به ۲ مسئله برمیگردد؛ مسئلهٔ اول این است که باید اساسنامهای شفاف در حوزهٔ مأموریتیِ ساترا تدوین شود. مسئلهٔ دوم به شهامتنداشتن مسئولان در ساترا و وزارت ارشاد برمیگردد که در اعمال قدرت نظارتی خود نتوانستهاند وظایفشان را بهدرستی انجام دهند.
🔹در این چند سال بهوضوح دیدم که تعارض منافع عامل اساسی نبودِ نظارت دقیق وزارت ارشاد و تلویزیون بر نمایشهای خانگی است. این تعارض منافع سبب شده که متأسفانه بهخاطر کسب درآمدهای بیشتر در بسیاری از وظایف نظارتیشان چشم بپوشند که حتماً این موضوعات با جدیت باید در مجلس و کمیسیون فرهنگی پیگیری شود.
@Farsna
موضعگیریِ دوبارهٔ ترکیه علیه بشار اسد
🔹در شرایطی که سوریه بر پایان «حضور اشغالگرانه ترکیه» در خاک کشورش اصرار دارد، وزیر خارجهٔ ترکیه گفته: بشار اسد تمایلی برای دنبالکردن صلح در سوریه ندارد.
🔹فیدان پیشتر هم گفته بود: تا آنجا که ما میدانیم، بشار اسد و شرکای او برای حل برخی مشکلات و همچنین دستیابی به توافق و عادیسازی با مخالفان سوری آمادگی ندارند.
@Farsna
متخصص طب سنتی: داروی گیاهی را خودسرانه نخورید
🔹صالحی، دکترای تخصصی طب سنتی: در مصرف داروهای گیاهی و شیمیایی خودسرانه عمل نکنیم و به درمانهایی که بعضی از افراد در فضای مجازی و افراد خانواده بدون داشتن علم و تخصص تجویز و تبلیغ میکنند اعتماد نکنیم.
🔹همیشه برای درمان بیماری، خصوصاً کودکان به متخصص معتمد مراجعه کنیم.
🔹برای درمان بیماری از طریق طب سنتی نکته مهم مزاج فرد است. در حقیقت روش درمانی برای هر فرد با فرد دیگر نسبت به مزاجی که دارند متفاوت است و اگر کسی یک درمان را برای همه توصیه میکند یقیناً متخصص طب سنتی نیست و این نوع بیان، نمیتواند علمی باشد.
@Farsna
خبرگزاری فارس
آموزشوپرورش اولین مقصرِ بازارِ پُررونقِ ابتذال 🔹«محتوای سریالها در نمایش خانگی کنترل شود» این خ
12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا ابتذال در نمایش خانگی مشتری دارد؟
🔹شریفی یزدی، روانشناس اجتماعی: عمدهٔ برنامههای نمایش خانگی خودِ ابتذال است. ابتذالها معمولاً دمدستی و عینی است؛ یعنی هر چیزی که مبتذل است، دمدستی و عینی است و نیازهای سطحی و اولیهٔ فرد را پاسخ میدهد.
🔹بهطور طبیعی وقتی شما به نیازهای عمیق مخاطب نمیتوانید بپردازید، آنها به سطحیگرایی کشیده میشوند.
@Farsna
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیپلمات سابق آمریکایی: تفریحِ دانشآموزان اسرائیلی تماشای ویرانههای غزه است.
@Farsna
شناسایی کهکشانهای باستانی توسط جیمز وب
🔹اسپیس گزارش کرده که از مدتها قبل، اخترشناسان بر این باور بودند که شکلگیری کهکشانها از یک مدل بسیار خاص پیروی میکند. براساس این نظر، ابتدا گازهای کیهانی در تودهها جمع میشوند، ستارگان از دل آن تودهها متولد میشوند و در طی میلیاردها سال، ابعاد و تعداد ستارهها بهتدریج افزایش مییابد. بااینحال، تلسکوپ فضاییِ جیمز وب که در دسامبر ۲۰۲۱ به فضا پرتاب شد، صحت این مدل را زیر سؤال برده است.
🔹در یک مطالعهٔ جدید، دانشمندان با استفاده از جیمز وب ۳ کهکشان عظیم را شناسایی کردند و آنها را هیولاهای سرخ نام نهادند. هرکدام از این کهکشانها تقریباً بهاندازهٔ کهکشان راه شیری بودهاند و تنها یک میلیارد سال پساز انفجار بزرگ یا بیگبنگ بهوجود آمدهاند. اگرچه این زمان بسیار طولانی بهنظر میرسد، اما در جهان ۱۴ میلیاردسالهٔ ما، یک میلیارد سال زمان نسبتاً کوتاهی است؛ این کهکشانها باعث طرح یک سؤال اساسی شدند؛ ابعاد این کهکشانها چطور به این سرعت افزایش یافته است؟
🔹دانشمندان دریافتهاند که این کهکشانها ممکن است بهدلیل داشتن سیاهچالههای تغذیهکننده، بزرگتر و درخشانتر بهنظر برسند و به این نتیجه رسیدند که کهکشانهای بزرگ دارای «جرم» غیرمنتظره در واقع کمتر از آنچه قبلاً تصور میشد، جرم دارند. بااینحال جالب است که این مطالعهٔ جدید هیچ شواهدی از آنچه بهعنوان «هستههای فعال کهکشانی(AGN)» در این کهکشانها شناخته میشود، نشان نداد و این احتمال رد شد که تشعشعات شدید آنها ناشی از وجود سیاهچالههای بسیار پرجرم در مراکزشان باشد.
🔹در نهایت...
خبرگزاری فارس
شناسایی کهکشانهای باستانی توسط جیمز وب 🔹اسپیس گزارش کرده که از مدتها قبل، اخترشناسان بر این باور
محققان به این نتیجه رسیدند که ویژگیهای خاص این کهکشانها شامل جرم بالا و تشکیل سریع ستارههای آنها در ذات خود این کهکشانها نهفته و توسط یک هستهٔ فعال هدایت نمیشود.
@Farsna