7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ظریف: اروپاییها هنوز به تعهداتشان عمل نکردهاند!
fna.ir/dbgdw5
@Farsna
32.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتشار مکالمات مصی علینژاد با دختران فریبخورده برای اولین بار
fna.ir/dbgdx9
@Farsna
خبرگزاری فارس
📸منتخبی از تصاویر دیدار رئيس جمهور و اعضای هيئت دولت با حضرت آيتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی. ۹
رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت:
🔹قدرشناسی مسئولین از فرصت خدمت به مردم و همکاری و همافزایی قوای سهگانه ضروری است.
🔹مسؤولان در مقابل هجوم فرهنگی دشمن حساسیت بیشتری داشته باشند.
🔹مسئولان به «تولید داخلی» به عنوان «کلید اصلی حل مشکلات موجود» توجه کامل کنند.
🔸ضرورت تغییر نگاه به تولیدکننده بهعنوان رزمنده جنگ اقتصادی و لزوم جهتگیری و هدفگذاری پیشرفت اقتصادی به سمت تأمین عدالت و ریشهکن کردن فقر از دیگر نکاتی بود که رهبر انقلاب مطرح کردند.
fna.ir/dbgdt8
@Farsna
خبرگزاری فارس
ارتش یمن پهپاد ساخت آمریکا را سرنگون کرد 🔹پدافند هوایی ارتش و کمیتههای مردمی یمن یک فروند پهپاد ائ
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئيات پهپاد سرنگون شده آمريکايي و توانمندي جديد پدافندي يمن
@Farsna
ارائه کارت ملی برای ورود به استادیوم های ورزشی الزامی شد
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور:
🔹در فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران کارت ملی برای هر شخص حکم بلیط را دارد و ورود به استادیومها بدون آن امکان پذیر نیست.
🔹هیچ کس با کارت ملی شخص دیگری نمی تواند وارد ورزشگاه شود؛ بلیط کاغذی وجود ندارد و فقط با کارت ملی امکان عبور از گیت برای افراد وجود دارد.
fna.ir/dbgdyn
@Farsna
خبرگزاری فارس
رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت: 🔹قدرشناسی مسئولین از فرصت خدمت به مردم و هم
نکات امروز رهبر انقلاب درباره اقتصاد در دیدار هیئت دولت
@Farsna
📺از وابستگی اقتصادی و اقتصاد برجامی تا پیشرفت درونزا و اقتصاد مقاومتی؛ کدام الگو جواب می دهد؟!
🔶 آیا سرمایهگذاری خارجی و هضمشدن در اقتصاد جهانی، راه حل مشکلات اقتصادی ایران است؟!
🔹مروری بر تجربههای تاریخی صنعتی شدن ژاپن، چین، آلمان و روسیه تا چالش های اقتصادی مکزیک، مصر، پرو و ...
🔸برنامه زنده ثریا با حضور شهریار زرشناس
⏰ امروز (چهارشنبه) ۳۰ مرداد ؛ ساعت ۱۹:۲۰ ؛ شبکه یک سیما
@Farsna
خبرگزاری فارس
نکات امروز رهبر انقلاب درباره اقتصاد در دیدار هیئت دولت @Farsna
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای این دیدار با تبریک عید سعید غدیرخم و سالروز ولادت حضرت امام موسی بن جعفر علیهالسلام و همچنین هفته دولت، و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفتند:
🔹هفته دولت شاخص و نشانه ای است که با یادآوری خدمات و تلاش های یکسال گذشته، از یک طرف می تواند مایه دلگرمی باشد و از طرف دیگر، چنانچه این تلاشها با دو شرط مهم «حرکت جهادی» و «نیت الهی» همراه شود، زمینه ساز برکات زیادی در جامعه خواهد شد.
🔹حضرت آیت الله خامنهای یکی دیگر از برکات هفته دولت را «ارزیابی اعضای دولت از عملکرد یکساله خود و نقاط قوت و ضعف آن» برشمردند و افزودند: مسئولان باید دوران مسئولیت را که یک لطف الهی برای خدمت به مردم است، قدر بدانند و از این طریق، برای عرصه بسیار دشوار آخرت زاد و توشه فراهم کنند.
🔹ایشان با اشاره به گذشت شش سال از عمر دولت، تأکید کردند: دو سال باقیمانده از دوران دولت، مدت زمان کمی نیست و باید به دور از گرفتار شدن در برخی آفات، مسائل مهم کشور را «اولویت بندی»، و اولویتها را یک به یک پیگیری کرد.
🔸رهبر انقلاب اسلامی یکی دیگر از آفات دولتها در طول سالهای مختلف را «گرفتار شدن به فروع و حواشی» دانستند و گفتند: دولت در این دو سال باقیمانده، از حواشی و مسائل فرعی که متأسفانه با ظهور فضای مجازی، امکان آن بیشتر هم شده است، فاصله بگیرد و مسائل اصلی را در اولویت کاری خود قرار دهد.
🔸رهبر انقلاب دو اولویت اصلی کشور را «اقتصاد» و «فرهنگ» برشمردند و در سخنانشان درباره موضوع اقتصاد با اشاره به تأثیرگذاری مشکلات موجود برطبقات ضعیف و متوسط، تولید داخلی را کلید اصلی حل این مشکلات خواندند و افزودند: البته بهدست آوردن و چرخاندن این کلید در قفل مشکلات اقتصادی آسان نیست اما باید این کار را انجام داد.
🔹حضرت آیت الله خامنهای علت نامگذاری امسال به نام «رونق تولید» را توجه به پیشبینیها درباره افزایش کارشکنیهای بیگانگان برشمردند و خاطرنشان کردند: بهترین مقابله با این دشمنیها، رونق تولید است که به فضل الهی در این زمینه حرکتی در بخش های مختلف دیده می شود که به نوبه خود نشان دهنده ظرفیتهای بالقوه در سراسر کشور است، بنابراین مسئولان باید تولید داخلی را اساس کار قرار دهند.
🔹ایشان سپس در تبیین اولویتها در زمینه اقتصاد، بر سه مسئله تمرکز کردند: «قطع وابستگی به صادرات نفت خام»، «توجه به پیشران های اقتصادی که می توانند موتور محرکه دیگر بخشها قرار گیرند» و «ضرورت تغییر نگاه مسئولان و دستگاهها به تولید کنندگان».
🔹رهبر انقلاب، درآمد آسان صدور نفت خام را بلایی بزرگ دانستند و یادآور شدند: این مشکل دیرینه واقعاً به ضرر پیشرفت کشور تمام شده است.
حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به کشورهایی که بدون تولید یک قطره نفت، به پیشرفت چشمگیری دست یافته اند، گفتند: حتی در شرایط غیرتحریمی نیز کنترل بازار نفت از جمله قیمت گذاری و میزان خرید، دست مصرف کننده های بزرگ دنیا یعنی کشورهای غربی است و آنها می توانند براساس منافع خود و جهت گیریهای سیاسی تولیدکنندگان را تحت فشار بگذارند.
🔹ایشان تبدیل نفت خام به فرآورده های مختلف را راه اصلی رهایی از وابستگی به صادرات نفت خام برشمردند و افزودند: همچنان که بارها گفته شده است، می توانیم با استفاده از اندیشمندان و صنعتگران، علاوه بر فرآورده های فعلی نظیر گاز و بنزین، در آینده به ترکیبات و تولیدات دیگری دست یابیم که ارزش صادراتی آنها چندین برابر نفت خام باشد.
🔹رهبر انقلاب اسلامی، توجه ویژه رئیس جمهور، وزارت نفت و دیگر دستگاهها را به ساخت پالایشگاه ضروری دانستند و افزودند: مشکل هزینه تولید پالایشگاه را نیز می توان با نقدینگی موجود در کشور و مدیریت قوی حل کرد.
🔹حضرت آیت الله خامنهای در زمینه رونق تولید، برخی بخشهای اقتصادی را دارای قدرت تحریک و فعال کردن بخشهای دیگر خواندند و گفتند: باید به بخش های پیشران نظیر مسکن، کشاورزی، خودرو، لوازم خانگی و همچنین اقتصاد دانشبنیان توجه ویژه کرد چرا که فعال شدن هر کدام از اینها می تواند بخشهای مختلف دیگر را به حرکت وا دارد و حرکت عمومی اقتصادی کشور را به کلی متحول کند.
@Farsna
خبرگزاری فارس
آتن: درخواستی برای پهلو گرفتن نفتکش ایرانی دریافت نکردهایم 🔹یک مقام دولت یونان میگوید آتن هنوز بر
آتن: انتقال نفت ایران به سوریه را تسهیل نخواهیم کرد
🔹قائم مقام وزارت خارجه یونان که کشورش با هشدار آمریکا درباره همکاری با نفتکش «آدریان دریا» مواجه شده است، امروز گفت که آتن به هیچ وجه ارسال نفت به سوریه توسط این نفتکش ایرانی را تسهیل نخواهد کرد.
fna.ir/dbgdyd
@Farsna
خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای این دیدار با تبریک عید سعید غدیرخم و سالروز ولادت حضرت امام موسی بن جعف
تکمیلی | حضرت آیت الله خامنهای در نکته مهم دیگری، تغییر نگاه مجموعه دولت، مسئولان و دستگاهها به تولید کنندگان را ضروری خواندند و با مقایسه تولیدکنندگان با رزمندگان سالهای دفاع مقدس تأکید کردند:
🔹تولیدکنندگان رزمندگان جنگ اقتصادی با دشمنان هستند و باید با این چشم به آنها نگاه کرد.
🔹ایشان با انتقاد مجدد از مشکلات موجود بر سر راه ایجاد واحدهای تولیدی گفتند: گاهی برای فعالیت یک واحد تولیدی باید نه از ۷ خوان بلکه از ۷۰ خوان عبور کرد که مسئولان باید این مشکل جدی را حل کنند و مقررات زائد و موانع تولید را رفع کرد.
🔹رهبر انقلاب در همین زمینه، نگاه ویژه دولت به بنگاههای متوسط و کوچک را خواستار شدند و افزودند: این نگاه ویژه، رکن اصلی در اقتصاد مقاومتی است که همه مسئولان آن را پسندیده اند و قول اجرا داده اند که البته کارهایی هم شده است.
🔹اگر به نکات گفته شده اهتمام جدی شود، تحریمها واقعاً به فرصت تبدیل می شود، همانگونه که در ماههای اخیر نیز چون واردات برخی کالاها دشوار شده، برخی مسئولان به شرکتهای دانش بنیان مراجعه کرده اند و مقداری از ظرفیت های جوانان، شرکتهای دانش بنیان، جهاد دانشگاهی و مجموعه های تولیدی به کار گرفته شده است.
🔸رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان رونق تولید را نیازمند چهار نهاده دانستند: «نیروی انسانی»، «سرمایه»، «فناوری» و «مدیریت اقتصادی».ایشان نیروی انسانی ایرانی را انصافاً بی نظیربرشمردند و گفتند: این واقعیت امروز مورد اذعان اندیشمندان برخی کشورهای دیگر نیز قرار دارد.
🔹رهبر انقلاب اسلامی، نقدینگی حداقل ۱۸۰۰ هزار میلیاردی و نیز فناوری قابل قبول در بسیاری از زمینه ها را دو نهاده قابل قبول دیگر خواندند و افزودند: اما در بخش مدیریت اقتصادی با وجود تلاشهای قابل تقدیر، باید با حساسیت بیشتر برنامه ریزی و عمل کرد تا مشکلات موجود در روند رونق تولید کاهش محسوس یابد.
🔹حضرت آیت الله خامنهای شکل گیری نوعی تحرک در سال جاری در زمینه های تولید صنعتی، کشاورزی، انرژی، پتروشیمی و لوازم خانگی را امری مبارک خواندند و با تأکید بر لزوم تقویت کامل این حرکت افزودند: این واقعیت نشان می دهد کسانی که از بن بست در کشور حرف میزنند، کاملاً اشتباه می کنند.
🔹رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه این واقعیات باید انگیزه و امید و تلاش مدیران را افزونتر کند، یک نکته بسیار مهم را درباره هدف رونق و پیشرفت اقتصادی کشور بیان کردند.
🔹ایشان گفتند: از نظر اسلام، صِرفِ ثروتمند شدن کشور، مطلوب نیست بلکه هدفِ پیشرفت اقتصادی، تأمین عدالت اجتماعی و ریشه کن کردن فقر است وگرنه مانند کشورهای پیشرفته ای مثل آمریکا می شویم که طبقات ضعیف همچنان مشکلات عمیقی دارند.
@Farsna