#احکام_سقط_جنین
فتوای آیت الله بهجت
سوال:
فرزند فردى به جهت مرض وراثتى كه آن فرد دارد، مفلوج متولد مى شود و پس از دو ماه وفات مى كند. پزشك مدّعى است مى تواند در چهارماهگى از زمان حمل، مرض جنين را تشخيص دهد. آيا مى تواند پس از كشف ناقص بودن، بچّه را سقط كند؟
جواب: سقط جنين ناقص مذكور جايز نيست. زيرا قتل نفس محترم است و اگر حمل به حال مادر مضرّ است يا مى دانند كه بعدا باعث عسر و حرج مى شود، بايد از اوّل از حمل جلوگيرى كنند، به مثل عزل مرد، و اگر حمل محقق شده، به توضيح مذكور در مسأله 14 از مسايل متفرقه رساله مراجعه شود
👦🧒👦🧒
@farzande14
مطمئن باشید که بازی، مهم ترین کاری است که هر کودکی باید انجام دهد.
هیچ کلاس آموزشی، ابزار آموزشی و چیزهای دیگر نمی تواند اهمیت ساعات بازی آزاد کودکان را در یک محیط امن و غنی پر کند.
کودکان به ساعات بازی نیاز دارند که به طور آزادانه و خلاق به تجربه دنیای اطراف خود مشغول باشند.
به جای ثبت نام کودک در کلاسهای مختلف ریاضی، زبان و یا نقاشی، او را با مکعب ها و پازل های اعداد و حروف، شکل های رنگی و جعبه گواش و قلمو سرگرم کنید.
@farzande14
👩🌾👨🌾👩🌾
مشکلات خلقی والدین باعث لجبازی و خودمحوری فرزندان می شود .
مادر افسرده ای که حوصله روبرو شدن با خودمحوری ها یا شیطنت کودک را ندارد ، او را طرد می کند . این واکنش مادر یا بچه را به لاک خود فرو می برد یا باعث تشدید لجبازی ها و طولانی شدن دوره خودمحوری اش می شود.
مادری که مبتلا به وسواس است ، زمانی که فرزندش از خط قرمزها عبور می کند ، واکنش شدیدی به او نشان می دهد . این واکنش مادر باعث می شود فرزندی وسواسی یا کودکی که به لجبازی کردن عادت می کند را پرورش دهد .
در واقع می توان گفت مادرانی که به اختلالات خلقی درمان نشده مبتلا هستند، فرزندشان را هم به آن اختلال دچار می کنند یا باعث تشدید خودمحوری و لجبازی آن ها می شوند.
@farzande14
🔴 صندوق بین المللی جمعیت وانقطاع نسل:
🔻 صندوق بین المللی جمعیت در ایران و بعد از انقلاب، توانست با شناسایی دقیق دستگاه هایی که می توانستند به هر نحو در کاهش و انقطاع نسل به سیاست های این صندوق کمک کنند، گام بزرگ و مهمی را در کاهش نرخ رشد جمعیت ایران بردارد.
🔻 سیاست کاهش نرخ رشد جمعیت، توسط این صندوق و با بکارگیری دستگاه های دولتی و مردم نهاد را میتوان به نوعی «تروریسم جمعیتی» در ایران نامگذاری کرد.
❌ لازم به ذکر است از سال۱۳۷۰ تا ۱۳۹۲ مبلغ ۱/۸۳۶/۹۶۵/۷۲۸/۰۰۰ ریال بودجه کشور برای برنامه های تنظیم خانواده اختصاص یافته و مبلغ ۲۷۸/۴۰۰ دلار اعتبار از طرف سازمان بهداشت جهانی برای ایران در نظر گرفته شده است.
@farzande14
توصیه های آیةالله ضیائی درصورتی که ضربان قلب کودک درآزمایشات غربالگری
شنیده نشد
@farzande14
👦👦👦
((( در غربالگری در ایران برای پیدا کردن هر جنین معلول حداقل ۳۰ جنین سالم از بین میرود.
در ایران اگر هیچگونه غربالگری صورت نگیرد مجموعا روزی ۳ کودک معلول به دنیا میآید ولی برای به دنیا نیامدن این ۳ کودک هر روز ۹۰ کودک سالم به قتل میرسد😔
آیا ما مجازیم به اجبار کردن غربالگری؟
#نه_به_اجبار_غربالگری
💕🤷♂🤷♀💕
@farzande14
☀️بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
*پاداش و فضیلت صلوات فرستادن*
👇👇👇👇
☀️ *امام صادق (علیهالسلام) فرمودند:*
*در آخر روز پنج شنبه و شب جمعه، جمعی از ملائکه از آسمان فرود می آیند که قلم هایی از طلا و لوح هایی از نقره همراه آنان است و در آخر روز پنج شنبه و شب جمعه و روز جمعه تا وقت غروب، چیزی به جز صلوات بر پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) و خاندان آن حضرت نمی نویسند.*
✍️ *منابع:*
📚 *بحارالانوار: ج۵۲، ص۹۴*
📚 *الکافی: ج۲، ص۴۹۴، ج۳، ص۴۱۶*
*اللهم صلی علے محمد وآل محمد وعجّل فرجهم*🌹
💖🧓💖
💖
❌فرزندان، مانع پیشرفت والدین!
🔻برخی بانوان گمان میکنند فرزندآوری، مانع بزرگی برای ادامه تحصیل آنها و برخی نیز بر این باورند که ادامه تحصیل، مهمتر از بچهداری است.
🔻شعارهای عوامفریبانهای مانند برابری جنسیتی و رفع تبعیض جنسیتی در تحصیلات دانشگاهی، در ترویج این باورهای غیر اسلامی و غیر بومی بسیار مؤثر بوده است.
✅ این در حالی است که فرزند میتواند بهترین عامل نشاط و دلگرمی پدر و مادر باشد؛
👈 زیرا محبتی وصفناشدنی میان والدین و فرزندان به وجود میآید.
🔻اکنون بسیاری از همسران جوان، ادامه تحصیل را تنها راه پیشرفت میدانند؛ از این رو تحصیل و اشتغال را به عنوان بخش جدانشدنی زندگیشان قرار میدهند؛
👈 در حالی که تجربه ثابت کرده است که با یک برنامهریزی منسجم میتوان همراه با نشاط نگهداری فرزند، به تحصیل نیز ادامه داد
🔻ولی با به تاخیر انداختن فرزند آوری اگرچه مادر به مدرک تحصیلی و شغل دلخواه خود برسد
👈 اما فرصت طلایی سالهای جوانی را برای مادر شدن از دست خواهد داد. فرصتی که هیچ مدرک و شغل و پولی با آن قابل مقایسه نیست.
✅ به همین دلیل است که بعضی از بانوان جوان موفق در ابتدای زندگی مشترک اقدام به فرزند آوری کرده و در کنار آن با روش های مختلفی که امروز وجود دارد تحصیل خود را نیز ادامه می دهند، و پس از چند سال که فرزندان کمی از آب و گل در آمدند فعالیت های اجتماعی خود را توسعه می دهند؛ به این وسیله هم از نعمت و شادابی فرزندانشان بهره مند گشته و هم از اهداف تحصیلی و اجتماعی باز نمی مانند.
👩🌾👨🌾👩🌾
@farzande14