💢 چه طور بچههای خوش قول تربیت کنیم⁉️
🔻 کلمه خوش قولی را در خانه خودتان و بین خانواده مقدس کنید. مثلا جزو یکی از تعریف های کلامی شما از کودکتان باشد، «قربون دختر خوش قولم برم». اینکار برچسب مثبت زدن به کودک است و ریل گذاری ب ای متخلق شدن فرزند شماست.
🔻 گاهی موضوع را برایش عجیب کنید. وقتی بچه ها کار خوبی می کنند مثلا نماز میخوانند یا بدون اینکه شما گفته باشید در حال کمک به شما هستند و... جمله مذکور را بگویید تا با تعجب بگوید: چه قولی؟ آن وقت از فرصت استفاده کنید و مثلا بگویید: «اینکه خدا گفته نماز بخوانید، به پدر و مادر کمک کنید و... و تو الان این کار رو می کنی.»
🔻 وقتی زمان انجام یکی از خواسته های او رسید، مثلا سر موقع خریدی برایش انجام دادید و... نقش بازی کنید و برای لحظاتی نگویید که آن کار را کرده اید. وقتی بچهها ناراحت شدند و ابراز ناراحتی کردند، بگویید که واقعا چقدر بدقولی حس بدی ایجاد میکند. من فقط خواستم نظرتو را درباره بدقولی بدونم، این هم کادوی شما و...
🔻 قرارهای بین خودتان مثل تمیز کردن اتاق و... را به شکل یک قول معرفی کنید و بعد روی دیوار اتاق کودک نصب کنید. به کودکتان یک کاردستی هم برای جمله «من از بدقولی بدم میاد» درست کنید و بالای آن نصب کنید تا بچه ها نسبت به انجام قول شان پایبند باشند.
🔻 مثل همه ویژگی های تربیتی دیگر، اگر بخواهید خوش قولی را به بچه ها یاد دهید اما خودتان خوش قول نباشید هیچ نتیجهای نمیگیرید، یادگیری بچهها، مشاهدهای است.
https://eitaa.com/farzande14
🔸اعطای یک قطعه زمین رایگان به خانوادههای دارای ۴ فرزند و بیشتر زیر ۲۰ سال
🔹کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، در راستای حمایت از خانواده و فرزندآوری و حمایت از ارکان خانواده و با انگیزه حفظ سبک ایرانی و اسلامی، دولت و وزارت راه و شهرسازی را مکلف کرد تا به خانوادههای دارای ۴ فرزند و بیشتر زیر ۲۰ سال، از سال ۱۴۰۳ یک قطعه زمین رایگان هدیه دهد./مهر
https://eitaa.com/farzande14
#تربیت_فرزند_۳۳
🔰 تربیت فرزنداز دیدگاه امام علی علیه السلام
فصل دوم👇
📌 تربیت درکودکی ونوجوانی
🔹 درادامه بحث اعتقادات نظری در کتاب نهج البلاغه مطالب فراوانی آمده است که هدف آن حضرت ازاین نوع تربیت آن است که متربی( فرزند) درگام نخست ازعلم صحیح ومتقن در باب مسائل اعتقادی ارزشی وعملی بهرهمندگردد.چراکه آن حضرت ایمان را معرفت به قلب,اقراربه زبان وعمل به ارکان میداند
ب) اعتقادات عملی ( عبادت)
دربحث قبل دانستیم که بخشی از ایمان عمل به ارکان است.
آن حضرت میکوشدتا شناخت و معرفت خداونددرذهن فرزندش منجر به عمل صالح دراو شود.ونیز میفرمایندبی ارزشترین دانش دانشی است که برسرزبان است، و برترین علم علمی است که دراعضا و جوارح آشکار است.ازاین رودستوراتی را درقالب عبادت به فرزندش ارائه میدهد.عبادت همان ارتباط انسان با خداست آن حضرت میخواهد چگونگی این ارتباط را به فرزندش تعلیم دهد.
🔹عبادت به گونهای فعالیت و عمل است، این فعالیت ممکن است بدنی و ظاهری باشد، مانندنماز،حج ، و صدقه.و ممکن است قلبی باشد مانند تفکر،توکل و یاد خدا .
گستره عبادت همه عرصههای زندگی فردی و اجتماعی را در بر میگیرد. حتی دنیاییترین جنبههای زندگی چون خوردن ،خوابیدن وازدواج میتواندمیدانی برای عبادت و وسیله ای برای تکامل و تقرب خدا و این نشانه آمیختگی شدیددین و دنیا در اسلام است.
📌 آموزش نمازاز آنجا که رکن اصلی پایه و ستون خیمهگاه دین نماز است
👈 ادامه دارد......
https://eitaa.com/farzande14
✅ زمین ۴فرزندی برای ۱۴۰۳ هم تمدید شد.
با مصوبۀ کمیسیون تلفیق وزارت راه مکلف شد به خانوادههای دارای ۴ فرزند و بیشتر زیر ۲۰ سال، یک زمین رایگان بدهد.
#فرزندآوری
#واگذاری_زمین
#مقام_معظم_رهبری
✅ انس با قرآن...
«اگر زنها با قرآن مأنوس بشوند، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد؛ چون انسانهای نسل بعد در دامن زن پرورش پیدا میکند و زنِ آشنای با قرآن و مأنوس با قرآن و متفاهم با مفاهیم قرآن، خیلی میتواند در تربیت فرزند تأثیراتی داشته باشد» ۱۳۸۸/۷/۲۸
#مادری
#تربیت_فرزند
#سبک_زندگی_اسلامی
سلام صبح بخیر✋
💖دعای صبحگاهی💖
رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَةً طَيِّبَة اِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء🤲
آل عمران/۳۸
@farzande14
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای جان 😍🌸🍃
فرزند آوری 🌹
https://eitaa.com/farzande14
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃
💖فواید و برکات فرزندآوری
🌹 حس مفید بودن
🔸تولد فرزندان در محیط خانه احساس مفید بودن و نتیجه داشتن را برای والدین در پی دارد.
✨ هدف از تشکیل خانواده، آرامش روانی و تولید نسل است.
👈 این هدف است که ما را به جلو می برد و به ما انرژی می دهد.
🔸 زندگی هدفمند مستلزم پربار بودن است. باید شایستگی خود را ثابت کنیم.
داشتن فرزند با احساس شایستگی و مثمر ثمربودن در ارتباط است.
👈 به همین دلیل است که داشتن فرزند در روایات به ثمره وجود والدین تعبیر شده است.
✨ امام سجاد علیه السلام می فرماید: «باید بدانی که او از تو و ثمره وجود توست»
#فرزند_آوری
#خانواده_و_فرزند_آوری
https://eitaa.com/farzande14