مراسم شکرانه بازگشایی صحن های حرم مطهر #امام_رضا علیه السلام
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
با ستاره خلیج فارس
به دریای کارائیب رسیدیم
۱- بزک کنندگان برجام، ادعا کرده اند اگر برجام نبود، نمی توانستیم به ونزوئلا بنزین بفروشیم. واقعا؟! چرا نمی گویند قبل از برجام، 1/5 میلیون بشکه نفت صادر می کردیم و با برجام به زیر 200- 300 هزار بشکه رسید؟ چرا نمی گویند کشور را هفت سال با توهم جلب اعتماد کدخدا عقب انداختند؟
۲- آمریکا و اروپا نمی خواستند ما در تولید بنزین خودکفا باشیم تا بتوانند به راحتی تحریم کنند، اینها هم در داخل گفتند ساخت پالایشگاه و تولید بنزین به صرفه نیست! و کشور را تا زمان بازگشت تحریم، وارد کننده بنزین کردند.
۳- آمریکا می خواست اقتصاد ما را کانالیزه و راه های متنوع دسترسی ما به اقتصاد جهانی را محدود کند، اینها هم پذیرفتند به اندازه قبض و بسط دشمن، منحصرا نفت صادر کنند و با پول آن، کالاهای غالبا مصرفی وارد کشور نمایند.
۴- پذیرفتند کانال های واردات و صادرات ما از طریق برجام و FATF و...، تحت اِشراف غرب باشد. دور زدن تحریم را مسخره کردند و رفتار طبق امر و نهی آمریکا را "پیش بینی پذیری" و رفتار نُرمال در جامعه جهانی خواندند.
۵- شد آنچه در این چند سال شد: اقتصاد به درآمد نفت وابسته تر شد و به همین دلیل، تحت فشار تحریم های گسترده ای مانند کاتسا، ایسا و ویزا و... قرار گرفت که زیر ساخت اغلب آنها در دولت فریبکار اوباما چیده شده بود.
۶- اکنون هم جو بایدن نامزد دموکرات ها و اطرافیانش می گویند خواستار تغییر مفاد برجام و تمدید محدودیت های ایران مانند بند غروب هستند. می گویند ایران باید امتیازات جدید بدهد، شاید ما هم به برخی تعهدات برگشتیم (!)
۷- بنزین ایران -در ازای دریافت ۹ تن طلای مورد نیاز کشور- به ونزوئلا رسید؛ چون اولا برجام، درس های به غایت تلخی، حتی به خوابزده ترین ذهن ها درباره غرب داد. ثانیا نظام در برابر بدعهدی دشمن، دست روی دست نگذاشت و به تدبیر رهبر حکیم انقلاب، بر توانمندی های فنی، اقتصادی، نظامی و ژئوپلتیک خود افزود.
۸- ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس به همت قرارگاه خاتم الانبیا (ص)، نه تنها کشور را خودکفا کرد، بلکه به صادرات بنزین رساند. این سیلی، به اندازه سیلی های آبدار هوا فضای سپاه و سپاه قدس بر گوش دشمنان، ضرب داشت. حالا بازتاب درخشش ستاره خلیج فارس، در دریای کارائیب هم قابل رویت است.
۹- کشور اکنون با عبور از دیپلماسی منحصر در اعتماد به غرب، در حال گشودن درهای دیپلماسی و تعامل و تجارت جهانی است. ما قبلا، در کشورهای آمریکای لاتین، خط تولید تراکتورو برخی خودرو ها را راه انداختیم.
۱۰- همچنین به همت مهندسان ایرانی، مسکن سازی انبوه کردیم و درآمد ارزی قابل توجهی کسب کردیم. و البته نیازهای خود را تامین کردیم. آری تعامل با کشورهای مستقل و دارای ظرفیت های اقتصادی و سیاسی، می تواند برد- برد واقعی باشد، مشروط بر این که شجاعت و همت و تدبیر به بند کشیده شده در برجام را آزاد کنیم.
#محمد_ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
🔹رسیدن نفتکشهای ایرانی به #ونزوئلا در میان سر و صدای امریکاییها، برای من شبیه سرنگون کردن مجسمه شاه توسط انقلابیون است؛ صدای ترک خوردن ابهت دیکتاتوری را به گوش همه میرساند، قدرت انقلاب را به رخ میکشد و همه را به روزهای بهتر در جهان نوید میدهد....
و باز هم در بهار آزادی جای شهدا خالی...
علی صدرینیا
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
#آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند
فواد ایزدی استاد دانشگاه و کارشناس مسائل آمریکا بااشاره به ورود موفقیت آمیز دو #نفتکش ایرانی به آبهای ونزوئلا گفت:
این اتفاق در وهله اول #تحقیر_آمریکا است. آمریکاییها چند هفتهای است که به انحای مختلف ایران را تهدید کردهاند و حتی متوسل به تهدیدهای نظامی شدهاند تا شاید بتوانند ایران را از ارسال محموله #بنزین به #ونزوئلا منصرف کنند ولی با ورود موفقیت آمیز نفتکشهای ایرانی در واقع سخن معروف حضرت امام خمینی(ره) که فرمودند #آمریکا_هیچ_غلطی نمیتواند بکند، رنگ و بوی عینی به خود گرفت.
ایزدی افزود: از سوی دیگر این اقدام موفقیت آمیز جمهوری اسلامی ایران نشان داد که اگر #ایران اعتماد به نفس خود را حفظ کند و به دنبال توافقات برد-برد واقعی باشد نه برد-برد خیالی، قطعا میتواند موفقیتهای جدی را کسب کند.
وی تصریح کرد: نکته بعدی این است که عدهای همواره در این سالها نقدی نادرست را به سیاست خارجی کشور وارد میکردند مبنی بر اینکه سیاست خارجی ما هزینه ساز است.
این عده بر این باورند که اگر رابطه ایران با #اروپا و #آمریکا بهتر باشد، ایران میتواند از منافع اقتصادی و سیاسی این رابطه خوب بهرهمند شود و در همین راستا جمله معروفی نیز در محافل حامی چنین ایدهای وجود دارد که میگویند آمریکا یک گاو شیرده است که ما هماکنون به شاخ آن چسبیدهایم در حالی که باید به سینه او بچسبیم و از مواهب ارتباط با او منتفع شویم.
این کارشناس مسائل آمریکا ادامه داد: در حالی که واقع امر این است که امروز مشخص شده که سیاست خارجی مستقل نه تنها برای کشور استقلال ایجاد میکند بلکه میتواند برای کشور منافع #اقتصادی نیز به همراه داشته باشد. در شرایطی که کشور تحت تحریمهای حداکثری آمریکا در فروش نفت و فرآوردههای نفتی با مشکل روبرو شده، ما خریداران آماده و دست به نقدی چون #ونزوئلا داریم که حتی پیش از ورود نفتکشهای ایرانی به خاکش، تمامی هزینههای ارسال آن را پرداخت کرده است.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_جمعه_اهواز نیمه شب به روستاهای غیزانیه رفته و اون نوجوونی که تو حادثه روز شنبه آسیب دیده رو پیدا کرده و ازش #عذرخواهی می کنه و بهش میگه ما شرمنده شماییم...
اونی که فقط برای رای جمع کردن میرفت خوزستان میفهمه نداشتن آب یعنی چی!؟
میفهمه وقتی مسئولینی که بهشون رای دادی اهمیتی برات قائل نباشن چه دردی داره!؟
#غیزانیه
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
🔹با توجه به شرایط موجود قالیباف، به احتمال زیاد رییس مجلس است و جریانهای مختلف مجلس با ریاست امسال قالیباف کنار آمده اند.
پس این اخبار که طیف بازنده سعی دارد بهعنوان سروصدا و اختلاف بین مجلسیها جا بزند برای چیست!؟
عمدتا جبهه بازنده انتخابات با برجسته شدن این ۴ هدف سعی در بزرگنمایی صدای سلایق مجلس دارد؛
۱. عده اندکی که البته ظرفیت زیادی ندارند سعی بر کم کردن قدرت مانور هیات رییسه و قالیباف در راس قوه دارند. (شاید ندانند این کار در کوتاه مدت و دراز مدت بهضرر مجلس است) ولی هدفشان عدم پایداری ریاست قالیباف بعد از یک یا نهایتا دوسال است.
۲. عده قلیلی بدنبال این هستند که رییس مجلس شدن به اندازه کافی برای قالیباف هزینه داشته باشد که سعی کند آنرا در سالهای آتی حفظ کند.
۳. همان دوطیف فوق ممکن است بخواهند هزینه حمایت از قالیباف را در جبهه انقلاب بالا ببرند، بعنوان نمونه منتظر واکنشها بعد از تعامل سازنده (حتی بهنفع مردم) قالیباف با دولت باشید.
۴. و اما از همه مهمتر هدف جبهه بازنده انتخابات از این اختلاف سلیقۀ این است که اختلاف را یا تبدیل به شکاف عظیم کنند و یا نمای یک شکاف بزرگ را حداقل القا کنند.
"حسین ساجدی"
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
.
از برجام چه می خواستند
که از شکست تحریم شادمان نیستند؟!
🔹کسانی که ادعا می کردند بنزین صادراتی ایران به خاطر گل روی برجام به ونزوئلا رسید، می توانند توضیح دهند چرا روزنامه های بزک کننده برجام، از رسیدن نفتکش های ایران به ونزوئلا خوشحال نشده و از پرداختن به این رویداد مهم در تیتر های اصلی خودداری کرده اند؟!
♦️کافی است این نوع پرداخت -نپرداختن و سانسور!- را با نوع پرداخت نشریات انقلابی مقایسه کنید که اتفاق راهبردی "شکستن حصار تحریم ها" با وجود لافزنی های آمریکا را تیتر اول خود کردند. راز این استقبال و آن ناخرسندی در چیست؟
🔹چرا نشریاتی در کشور، از تحقیر آمریکا و شکست تحریم ها ناشادند؟ مگر همین ها وعده لغو تحریم ها در ازای واگذاری امتیازات هنگفت را نمی دادند و وعده شان بر عکس نشد؟!
♦️چرا در حالی که آمریکا عزادار ضرب شست ایران است، نشریات بزک کننده برجام هم ناخرسند به نظر می رسند؟ هدف آنها لغو تحریم ها بود یا پیشبرد اراده زورگویانه غرب؟ با هدف اول، فروش بنزین و دریافت پیشاپیش هزینه آن شادی بخش است. اما در صورت داشتن هدف دوم، عزادار شدن طبیعی است.
محمد ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با وزیری مواجه ایم که می فرمایند وقتی چیزی رو بشناسیم دیگه نیاز نیست ازش بترسیم پس لزومی نداره از فضای مجازی بترسیم، ولی به پسر خودش اجازه نمیده بیاد از شبکه های اجتماعی استفاده کنه(یعنی میترسه)!
زیبا نیست؟
بیچاره مردمی که قربانی طمع دیده شدن سیاسیون قرار می گیرند.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
۱- در تولید حبوبات (سال ۱۳۹۸)، ۲۰۰ هزار تن مازاد تولید داریم...
۲- جالب اینجاست ۱۶۳ هزار تن هم وارد کردیم...
نکته: اما بازار همچنان پرالتهاب است؛ ماجرا چیست؟!
پس ستاد تنظیم بازار چیکاره است؟ مگر این ستاد هر هفته تشکیل جلسه نمیدهد!؟ کو خروجی جلسات؟!
💬 نود اقتصادی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339