با #چند_میلیارد_سرگرم شوید
از چند صدهزار میلیارد نپرسید!
#بزرگنمایی بودجه چند میلیاردی فرهنگی، برای #پنهانسازی بودجههای چند صدهزار میلیارد تومانی شرکتهای دولتی، مورد نقد ناظران رسانهای و اقتصادی قرار گرفته است.
روزنامه جوان در این باره مینویسد: هر ساله برای انحراف افکار عمومی از رانتهای پنهان توزیعی از رهگذر بودجه سنواتی، بودجه چند مجموعه فرهنگی مذهبی که سرجمع این دست بودجهها اصلا رقم چشمگیری نیست، در رسانههای جریان لیبرال بزرگنمایی میشود تا افکار عمومی متوجه آنچه در حوزه بودجه بیش از 2400 هزار میلیارد تومانی عمومی، اختصاصی و شرکتها و نرخگذاریهای رانتی کالاهای خاص که مصارف شرکتی و تجاری و بازرگانی دارد، نشود.
بودجهریزی غیرعملیاتی به یکی از گرفتاریهای اقتصاد تبدیل شده است. در حالی که بخش بودجه نیاز به تحلیل و بررسی دارد، برخی از رسانههای وابسته به جریان لیبرال و بنگاهها و شرکتهایی که از رهگذر بودجه رانتهای کلان بهدست میآورند با ایجاد تشنج در فضای کشور و تشویش اذهان عمومی و بزرگنمایی بودجه چند میلیاردی مجموعهها و نهادهای فرهنگی و مذهبی تلاش میکنند نقاط تاریک رانتی بودجه برای مردم و نمایندگان مجلس روشن نشود.
https://rubika.ir/iran_authority
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هدایت شده از جواد جاویدنیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا با وجود این همه ابهام، هیچ دستگاهی مانع خرید واکسن نمیشود؟
🔹تکلیف دولت که مشخص است، مجلس آیا اطمینان لازم از بیخطر بودن واکسنهای خارجی از لحاظ بیوتروریسم یا پروژه کنترل ذهن که اطلاعات زیادی در مورد آن منتشر شده و تکذیب هم نشده پیدا کرده است که بودجه به آن اختصاص داده است؟
🔸دستگاههای امنیتی آیا در ورود واکسنهای خارجی هیچ احساس خطری ندارند؟
🔹واکسن #کنترل_ذهن مردم جهان..!
( پروژه سری mind control ) توسط میکرو چیپ ها حتی در کاریکاتورها هم آمده است.
🔸 نظم نوین جهانی، رؤیای دیرینه یهود است، که راهکار آن در چند جمله خلاصه میشود: "مشکل بساز"، "واکنش ایجاد کن"، "راه حل ارائه بده!"
🔹دیوید راکفلر میگوید: «ما درآستانه یک تحول جهانی هستیم، تنها چیزی که نیاز داریم یک”بحران دقیق و بزرگ“است که درپی آن ملت ها نظم نوین جهانی را بپذیرند!»
📌مشکل=شیوع کرونا
📌واکنش=ترس
📌راهحل=واکسیناسیون
❌ نتیجه=کنترل جمعیت و "نظم نوین جهانی"
💠✍کانال #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
محمد فرزانیان محمدی
عجیب نیست که در #واردات_دارو تحریم هستیم! اما واردات واکسن کرونای کواکس #آمریکا تحریم نیست؟!
ما فقط واکسن ساخت ایران توسط دانشمندان خودمون رو استفاده می کنیم، نه واکسنی که دشمن برامون بفرسته!
https://rubika.ir/iran_authority
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هدایت شده از رضا خانعلی زاده
🚨 تا کنون صدها کانال و هزاران نفر در کمپین شکایت ملت ایران از رئیس جمهور شرکت کرده اند شما در ثواب انتشار این کمپین سهیم باشید
🔴💥 شکایت ملت ایران از رئیس جمهور بی کفایت « حسن روحانی » به کمیسیون #اصل_نود مجلس و درخواست عزل و محاکمه وی، به دلیل خسارت های فراوانی که در هفت سال گذشته به مردم و کشور وارد کرده است.
🔴⬅️ با مراجعه به لینک زیر و ثبت شکایت خود، به موج مردم انقلابی و مؤمن بپیوندید👇
http://asle90.24on.ir
✅ لطفا در نشر این پست و گسترش این پویش کوتاهی نکنید.
🔸یقینا چشم مجلس و قوه قضائیه به مطالبات عمومی مردم است
#محاکمه_روحانی
#استیضاح_روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺«الناس علی دین ملوکهم» یک اصل جامعه شناسی در اسلام است. روحانی با وجود کاهش شدید محبوبیتش، در رأس امور اجرایی مملکت است و دیدگاه هایش به جامعه تسری می یابد.
🔺این سخنان روحانی آنقدر حاوی حقارت و بی مسئولیتی و بی ارادگی و بی ارادگی و میل به تسلیم در برابر زورگویی غرب و هضم شدن در قدرت های جهانی ست که با شنیدنش رقت تمام وجود هر انسان آزاده ای را می گیرد.
🔺مردم می بینند که تمام طرف های غربی و حتی سازمان ملل با پررویی تمام دارند از مذاکره مجدد و گسترش برجام تا سلب باقی حقوق ملت ایران حرف می زنند و روحانی به جای پاسخ به این زیاده گویی ها، قضیه را در حد جبران به هم خوردن معامله یک بار پیاز تخفیف داده و تحویل افکار عمومی می دهد!
🔺وای بر جامعه ای که امورش را به چنین دیدگاه و جریان مفلوکی واگذار کرده و این طرز فکر نابودکننده را به مردمش تعلیم می دهد!
🔺خسارات اقتصادی دولت روحانی شاید جبران شود؛ اما جبران خسارات اجتماعی و صدمه به افکار عمومی بسیار سخت تر است.
#رها_عبداللهی
https://rubika.ir/iran_authority
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
روحانی چگونه چرتکه می اندازد؟!
🔹حساب و کتاب آقای روحانی عجیب است:
💢دولت در لایحه بودجه سال آینده، فروش دو برابری نفت نسبت به قانون بودجه امسال را پیش بینی کرده است.
💢اما همزمان، نرخ پنج هزار تومانی دلار در قانون بودجه را به یازده هزار تومان افزایش داده است.
💢آقای روحانی می گوید این یعنی، کاهش نرخ ارز و افزایش ارزش پول ملی(!)
💢به گزارش بانک مرکزی، در سال 98، فقط 30 درصد درآمد نفتی پیش بینی شده در بودجه محقق شد؛
💢به عبارت دیگر، سقف پیش بینی دولت برای سال آینده، شش هفت برابر درآمد واقعی نفت در سال گذشته است؛
💢600 تا 700 درصد افزایش از کجا؟! این یعنی این که دولت، پنج ماه اول سال، بیش از کل بودجه هزینه کند (به بهانه این که درآمد چند برابر خواهد شد!) و دست دولت جدید را که از مرداد 1400 شروع به کار می کند، در پوست گردو بگذارد.
💢دولت اگر قرار است 2/3 میلیون بشکه (چند برابر بیشتر) نفت بفروشد و درآمد ارزی اش چند برابر شود، چرا نرخ رسمی ارز را دو برابر (گران) می کند و اسم آن را افزایش قدرت پول ملی می گذارد؟!
💢نرخ ارز در دولت روحانی، تا نُه برابر گران شد و حال آن که برخی افراد ساده دل، در جشن های برجامی خیال می کردند دلار 3700 تومانی، 1000 یا 500 تومان می شود.
🔹با وجود واقعیت های روشن و دو دو تا، چهار تای اقتصادی، آقای روحانی امروز گفته "بگذارید مردم شاد باشند"! مردمِ کجا را گفته؟!
محمد ایمانی
https://rubika.ir/iran_authority
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
#سرخک در ایران ریشه کن شد اما کماکان در #آمریکا قربانی می گیرد.
محرومترین روستاهای دورافتاده ایران سالهاست با سرخک وداع کرده اند اما نیویورک هر ساله از سرخک رنج می برد!
کانون مشکل ساز هم جریان ضد واکسن جامعه یهودیان ارتودوکس است، از تل آویو تا بروکلین!
کیانوش جهانپور
https://rubika.ir/iran_authority
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 ببینید و بشنوید!
شهیدان حاج قاسم سلیمانی، حسن باقری، احمدکشوری، علی صیادشیرازی، محمدابراهیم همت، احمد کاظمی و ... با ملت ایران سخن میگویند:
🌷نترسید و امیدوار باشید🌷
▫️ بازخوانی بمناسبت اولین هفتهی عروج سردار عالیقدر اسلام سپهبد سلیمانی؛ در همین ساعت در بغداد
📥 دریافت نسخه کیفیت اصلی👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=42641
4 راهکار گرهگشا برای جبران
#کسری_بودجه دولت
بررسیها نشان میدهد لایحه بودجه 1400 به دلیل وابستگی شدید به درآمدهای موهوم #نفتی با کسری بیش از400هزار میلیارد تومانی مواجه است لذا چهار راهکار کوتاه و میان مدت را برای جبران این کسری پیشنهاد میکنیم.
ماجرای کسری بودجه سالهاست بهیکی از مهمترین مسائل اقتصادی کشور تبدیل شده است. از آنجا که دولتها عمدتا به سراغ راهکارهای ساده و سریع برای مقابله با مشکلات روی میآورند، مشکل کسری بودجه نیز معمولا با افزایش پایه پولی ناشی از استقراض از بانک مرکزی و چاپ پول حل و فصل شده اما تبعات آن بهشکل #تورم_و_گرانیهای کمرشکن گریبان مردم را گرفته است.
اگر دولت به این چهار راهکار، یعنی فروش اوراق و فروش اموال (در کوتاهمدت) و کاهش هزینهها و اصلاح نظام مالیاتی (در میانمدت) عمل کند، علاوه بر اینکه میتواند مشکل کسری بودجه خود را -که بهگفته رهبر معظم انقلاب «امالخبائث» مشکلات اقتصادی است- بهطور دائمی برطرف کند، از وابستگی قابل توجه بودجه طی 70 سال گذشته به درآمدهای نفتی نیز خلاص خواهد شد. البته دولت برای اجرای راهکارها (خصوصا راهکارهای میانمدت) هفت سال فرصت داشت و میتوانست اینها را عملیاتی کند ولی این فرصت طلایی را به هدر داد، با این حال حتی اگر این اصلاحات را آغاز کند، میتواند بذر خوبی برای اصلاح ساختاری بودجه در دولتهای بعدی بکارد.
https://rubika.ir/iran_authority
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
آقای #ظریف تفاوت #مجوز و #دستور را متوجه نمیشود؟!
اظهارات اخیر محمد جواد ظریف، #تحریف_واقعیت_تاریخی درباره مذاکره با آمریکا و نظر رهبری است.
ظریف اخیراً در گفتوگو با مهدی نصیری مدعی شده بود مذاکرات مسقط با آمریکا (قبل از دولت روحانی) با دستور رهبری آغاز شد. او گفت: دوستانی که با #برجام مخالفند با شروع مذاکرات در مسقط (عمان) هم مخالف بودند. مذاکرات در مسقط توسط دولت روحانی شروع نشد، علیرغم مخالفت آن دوستان؛ با دستور رهبری در زمان دولت احمدینژاد شروع شد.
تحریف آقای ظریف آنجاست که «مجوز» رهبری به آقای صالحی را حمل به «دستور» میکند؛ انگار که آن مذاکرات ابتکار و خواست مستقیم رهبری بوده و حال آن که رهبر انقلاب در آن زمان نیز -درست مانند دوره روحانی- با خواست وزیر خارجه وقت (صالحی) و به عنوان تجربه و درس اجازه دادند.
گفتنی است آقای صالحی، در دولت اصلاحات، نماینده ایران در آژانس و همچنین مشاور وزیر خارجه وقت (خرازی) بود. او همچنین در دولت روحانی، به عنوان معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی منصوب شد و در مذاکرات برجامی حضور داشت. وی در این میان، مورد اعتماد احمدینژاد قرار گرفت و پس از ماجرای عزل ناگهانی متکی، توسط احمدینژاد به عنوان وزیر خارجه منصوب شد.
آقای صالحی اولاً در کتاب خاطرات خود خاطرنشان میکند که برزیل و ترکیه براساس توصیه آمریکاییها (دولت اوباما) برای تبادل سوخت با ایران، به تهران آمده بودند اما دولت آمریکا زیر قول و قرارش زد که موجب ناراحتی رؤسای جمهور ترکیه و برزیل هم شد.
ثانیاً وی در مصاحبههای متعدد تصریح میکند: «مذاکرات با آمریکا در مسقط با یادداشت شفاهی مشاور سلطان قابوس کلید خورد. در اواسط سال 90 پس از دریافت نامه سلطان قابوس وقت ملاقات خصوصی از حضرت آقا گرفتم. ایشان در این دیدار به بدعهدیها و عداوتهای آمریکا با ایران اشاره کردند. خدمت مقام معظم رهبری گفتم از باب اتمام حجت اجازه مذاکره با آمریکا را صادر بفرمایید؛ مقام معظم رهبری هم بزرگواری کردند و فرمودند؛ با مذاکرات مخالفتی ندارم. ایشان 4 شرط را برای مذاکره با آمریکا مطرح کردند. یکی از شروط این بود که این مذاکره در سطح پایینتر از وزیر امور خارجه انجام گیرد. یعنی وزرای خارجه دو کشور با هم ملاقات نداشته باشند. دیگر اینکه، مذاکره برای مذاکره نباشد، مثل مورد 5+1 که سالها مذاکره کردیم و بعد بخواهند سوء استفاده کنند. دیگر اینکه مذاکره فقط در خصوص مسائل هستهای باشد نه در خصوص روابط سیاسی و مانند آن. چهارم این که رئیسجمهور، هماهنگکننده مسیر مذاکره باشد.
صرفنظر از ماجرای مذاکره مسقط، آنچه در گفتوگوی اخیر آقای ظریف از سوی مصاحبه کننده و مصاحبه شونده مسکوت مانده، عبرتها و خسارتهای هنگفت برجام، با وجود هشدارها و انذارهای پیشاپیش رهبری از جمله درباره ضرورت عدم اعتماد به آمریکاست که متأسفانه از سوی برخی اعضای تیم مذاکره کننده رعایت نشد.
https://rubika.ir/iran_authority
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروژه کارفرمایان زم:
تدارک #نقطه_جوش!
#روح_الله_زم امروز اعدام شد و به سزای وطن فروشی و خیانت خود رسید. اما همچنان این حرف های او، تلخ و قابل تامل است؛
🔹او دو سال قبل از بازداشت، در حالی که پر از نخوت بود، درباره فضاسازی طیف متبوعش در انتخابات 96 و حمایت از یک طیف خاص گفت "ما تحلیل داشتیم. آن حمایت، برای افزایش ناکارآمدی و رساندن کشور به #نقطه_جوش بود".
♦️این تحلیل، متعلق به کارفرمایان زم در سرویس های جاسوسی بیگانه است. شبکه داخلی همکار باند آمد نیوز، حتما باید مجازات شوند. بدون این برخورد، مبارزه با سرانگشستان نفوذ و خیانت، ابتر می ماند.
محمد ایمانی
https://rubika.ir/iran_authority
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
آقای #اردوغان
بقیه شعر را هم بخوانید!
#حسین_شریعتمداری
روز جمعه، رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه که در مراسم رژه ارتش جمهوری آذربایجان در باکو شرکت کرده بود، در سخنرانی خود به یک بیت از شعری که به زبان آذری سروده شده بود اشاره کرد، با این مضمون که؛ «ارس را جدا کردند و آن را با میله و سنگ پُر کردند / من از تو جدا نمیشدم، به زور جدایمان کردند»!
اردوغان با اشاره به این بیت، برخلاف آنچه در پی آن بود، به صراحت اعتراف میکند که جمهوری کنونی آذربایجان بخشی از #ایران است که به زور -بخوانید با بیکفایتی شاهان قاجار- از سرزمین مادری خود جدا شده است. توضیح آنکه، جمهوری کنونی آذربایجان همراه با بخشهای وسیع دیگری از قفقاز در سال ۱۱۹۲ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) و در جریان معاهده استعماری و ننگین گلستان از خاک ایران جدا شد. بیتی که اردوغان به آن استناد میکند، از جمله اشعار حماسی فراوانی است که مردم آذربایجان در هر دو سوی باقیمانده و جداشده آن سامان، در اعتراض به بیکفایتی شاهان قاجار و در غم جدایی این بخش از سرزمین ایران سروده و زمزمه میکردند.
اردوغان نمیداند که خواندن و انتشار اینگونه اشعار(شعر حسرت) نه فقط در آذربایجان تحت اشغال شوروی سابق، بلکه در جمهوری آذربایجان هم به این علت که نشانه نارضایتی مردم از این جدایی است، جرم تلقی میشده و هنوز هم میشود. از این روی باید گفت اردوغان با بیخبری خود از تاریخ، به جای خودشیرینی برای دشمنان ایران و اسلام -بخوانید آمریکا و اسرائیل و عربستان- کام آنها را تلخ کرده است!
مشکل اردوغان تنها بیخبری از بدیهیترین مسائل تاریخی نیست، بلکه مشکل اساسیتر، بهره بسیار اندک ایشان از هوش و درک سیاسی است. رئیسجمهور ترکیه باید میدانست که آذربایجان بخش جدا شدهای از سرزمین ایران است و اگر از کمترین بهره هوشی برخوردار بود، این نکته بدیهی را درک میکرد که فقط کسانی میتوانند از «جدایی ارس» نگران و ناراضی باشند که ارس بخشی از سرزمین مادری آنها بوده است. این نکته به وضوح از شعری که اردوغان به آن اشاره کرده است نیز قابل فهم است. شاعر از جدایی ارس گلایه میکند و به کسانی که آن را از ایران جدا کردهاند اعتراض دارد.
خُب، مگر نه اینکه ارس متعلق به ایران بوده است؟ بنابراین اردوغان بااندک بهره هوشی میتوانست بفهمد که نه فقط ایران مخاطب شاعر در اعتراض به جدایی ارس نیست، بلکه آرزوی او، بازگشت بخش جدا شده به سرزمین مادری است. به بیان دیگر، اردوغان درحالی که قصد مجیزگویی برای دولت جمهوری آذربایجان را داشته است، حاکمیت آن را زیر سؤال برده و خواستار الحاق جمهوری آذربایجان به سرزمین مادری خود شده است.
#متن_کامل_شعری که اردوغان فقط یک بیت از آن را خوانده است، شامل ۱۹ بیت است که درج تمامی ابیات آن از محدوده وجیزه پیشروی بیرون است ولی برای اطلاع خوانندگان و عبرت اردوغان به چهار بیت از آن اشاره میکنیم؛ بخوانید!
آی آراز (ارس) بیر دالغا وور، دریا کیمی توفان ائله
ظالمین ییخ قصرینی، اوز باشینا ویران ائله
«ای ارس موجی بزن، همچون دریا توفان کن
کاخ ظالم را بیفکن، بر سرش ویران کن»
سو ده ییل سندن آخان، قانه دؤنن گؤز یاشی دیر
بو اسف احوالی گؤر، توفان قوپار عصیان ائله
«آنچه که از تو سرازیر است، آب نیست بلکه اشکی است
که به خون تبدیل شده
این احوال تأسفبار را ببین و عصیان کن»
قاضی اُول، انصافه گَل، حکم زمان وئر تازه دن
غصب اولان تورپاقلاری وابسته ایران ائله
«قاضی باش! انصاف کن، دوباره حکم بده
سرزمینهای غصبشده را به ایران ملحق کن»
یا اؤزون چک بیر کناره، غصب اولان مرزی گؤتور
یا ایکی روحو سازاشدیر، دل لری شادان ائله
«یا خودت را کنار بکش و مرز غصبشده را از میان بردار
یا دو روح را آشتی بده و دلها را شادمان کن»
و...
https://rubika.ir/iran_authority
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
مدیرانی که خود را به کسی
پاسخگو نمی دانند
✍️ #احمدرضا_هدایتی
🔹 یکی از مشکلات سیستم اداری کشور، عدم پاسخگویی مسئولین آنها در قبال کمکاریها، تاخیر در اجرای برنامهها، عدم اجرای درست وظایف و مسئولیتها و گاهی حتی جرائم و تخلفاتی است که مجموعه دستگاه یا مدیران و کارکنان آن مرتکب میشوند.
🔸 کار به جایی رسیده که مسئولین برخی از دستگاهها خیلی راحت در پاسخ به مطالبات ارباب رجوع و یا سوال خبرنگاران در مورد مشکلات و نواقصکاری دستگاه ذیربط از جمله در مورد مشکلاتی مانند؛ علت افزایش خسارات ناشی از سیل و زلزله یا علت کمبود و گرانی ناشی از واردات و صادرات بیرویه و یا توزیع نامناسب کالاهای اساسی، از خود سلب مسئولیت نموده و عامل بروز مشکل و نقصکاری خود را مستقیم و یا غیرمستقیم به سایر دستگاهها نسبت میدهند.
✅ متاسفانه سیستم کنترلی و نظارتی برخی از دستگاهها هم که تقریبا بهطور کامل نقش و وظیفه خود در این زمینه را فراموش کردهاند و در حال حاضر رسانهها بهخصوص رسانه ملی این نقش را بر عهده گرفتهاند.
🔹 این سوال مطرح است که چرا مسئولین به راحتی و بدون هیچگونه نگرانی از عواقب کارشان، از پذیرش خطای خود اجتناب می نمایند.
🔸 به نظر می رسد علت را باید در چند موضوع جستجو کرد:
✅ ضعف سیستم کنترلی و نظارتی که میشود گفت در برخی از بخشها یا اصلاً وجود ندارد یا به شدت ضعیف است و یا بعضاً خودش خواسته یا ناخواسته در بروز مشکلات و ناهنجاریها نقش دارد.
💢 بهعبارت دیگر در حال حاضر به علل مختلف از جمله ضعف در این بخش، دستگاهها چندان نگران کنترل و نظارت و برخورد جدی مقامات ماموفق یا سایر دستگاه ذیربط با نواقص و معایب و تخلفات کاری خود نیستند.
https://rubika.ir/iran_authority
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339