eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
گوشت مرغ.... یک تکه(سینه ،ران، بال یا بازو فرقی نمیکنه هویج متوسط ... دو عدد ماکارونی شکلی.... یک لیوان کدو متوسط..... یک عدد نیتونید بجاش کلم بروکلی استفاده کنید پیاز متوسط... یک عدد سیر.... یک حبه ادویه کاری، زرد چوبه.... کمی پنیر خامه ای صبحانه.... یک قاشق غذاخوری اول پیاز رو کمی تفت بدین تا شفاف بشه بعد گوشت مرغ نگینی خرد شده+ادویه+زردچوبه+سیر رنده شده رو اضافه و کمی تفت بدین بعد هویج خرد شده رو اضافه و کمی تفت بدین بعد مقدار مناسب حدود ۲ لیوان اب روش بریزید ووقتی جوش اومد بذارید با حرارت کم حدود چهل دقیقه بپزه بعدش ماکارونی رو بهش اضافه کنید بعد از پنج دقیقه کدوی خرد شده رو اضافه کنید و بذارید با درب بسته سوپ بپزه وجابیافته حدود نیم ساعتپنج دقیقه ی اخر پخت پنیر رو با کمی از اب سوپ خوب مخلوط و به سوپ اضافه کنید بعدش ‌سوپ خوشمزه مون حاضر
🍗 کوردن بلو مرغ برای 2 نفر 🫑مواد اصلی 🧇فیله سینه مرغ 2 عدد 🧇ادویه به مقدار لازم 🧇پنیر گودا 5 ورق 🧇ژامبون 5 ورق 🧇تخم مرغ 1 عدد 🧇آرد سوخاری 1 پیمانه 🧇روغن مایع به مقدار لازم 🍗طرز تهیه کوردن بلو مرغ🍗 1. ابتدا 2 عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیک کوب آن ها را به خوبی بکوبید تا ترد و نازک شوند. دو طرف آنها را در ادویه بگذارید تا به خوبی مزه دار شوند 2. سپس 5 ورقه پنیر گودا و 7 ورقه ژامبون را در سطح میانی فیله ها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت 10 تا 20 دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند. در مرحله بعد آن‎ها را به 1 عدد تخم مرغ زده شده آغشته کرده و بعد در 1 پیمانه آرد سوخاری بغلتانید. 3. روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. فیله‎های آماده شده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شده و مغز پخت شوند
🥙سالاد پانزانلا خوشمزه 🍴مواد اولیه 🍾 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 200 گرم نان با کیفیت خوب 2 حبه سیر 1 عدد پیاز قرمز 650 گرم قارچ 2 قاشق غذاخوری سرکه 50 میلی لیتر سرکه سفید 150 گرم آراگولا عصاره لیمو ترش 125 گرم پنیر موزرلا 🥗🥙🥗🥙🥗 🥪طرز تهیه🥪 برای طرز تهیه سالاد پانزانلا با قارچ، 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ماهی تابه بزرگ بریزید، نان را تکه تکه کنید، سپس به آرامی 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تکان دهید تا برشته شود . روی کاغذ آشپزخانه بگذارید و با نمک آن را مزه دار کنید. سیر و پیاز را خرد کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهی تابه حرارت دهید، سیر و پیاز را 10 دقیقه تا زمانی که نرم شود، سرخ واز ماهی تابه بردارید. سپس روغن باقیمانده را به ماهی تابه اضافه و حرارت را بالا ببرید. قارچ ها را خرد و 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز و سیر را به ماهی تابه باز گردانید سرکه و برخی چاشنی های دیگر را به آن اضافه و 3 تا 4 دقیقه بجوشانید. آراگولا را با عصاره لیمو وروغن زیتون مزه دار کنید . پنیر موزرالا را تکه تکه و سپس تمام مواد تشکیل دهنده را با هم ترکیب کنید و داخل دیس بریزید.
🍊مربای پوست گریپ فروت 🍮پوست گریپ فروت را شسته، تمیز می کنیم. بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت سفیدی آن می گیریم. فقط در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای 2 سانتیمتر و طول تقریبا 8 سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده، دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم. مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود. 🍮بعد مدت 24 ساعت در آب سرد قرار می دهیم و چندین بار آب آن را عوض می کنیم، هر با می چشیم تا تلخی پوست کاملا گرفته شود. گاهی ممکن است بیش از 24 ساعت وقت ببرد، در هر حال بعد از آن که تلخی آن گرفته شد برای هر یک کیلو شکر، دولیوان آب در ظرفی ریخته، آن را می جوشانیم در حدی که فقط شکر حل شود. 🍮سپس آن را از صافی رد می کنیم و شربت صاف شده را در ظرفی متناسب با مواد می ریزیم. پوست های آماده شده را داخل شربت ریخته، روی حرارت قرار می دهیم. بعد از جوش آمدن، حرارت را ملایم می کنیم تا شربت قوام بیاید. مقدار کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به آن می زنیم و بعد از چند جوش مربای پوست گریپ فروت را از روی آتش بر می داریم.
🥃شربت دارچینی مواد لازم 🍻 🧊شکر قهوه ای 1 فنجان 🧊آب 1 فنجان 🧊چوب دارچین 1عدد طرز تهیه شربت دارچینی☕️ برای تهیه شربت دارچینی، همه مواد را باهم در ظرف مورد نظر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جون بیاید. اجازه بدهید تا شربت مدتی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از 10 دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود این شربت را میتوانید به همراه آب لیمو میل کنید و یا به عنوان طعم دهنده برای نوشیدنی ها و یا کیک ها استفاده کنید. 👨‍🍳
🍘کرم خرمالو😋 🍮خرمالو ۳۰۰ گرم 🍮 خامه قنادی ۳۰۰ گرم 🍮 شکر ۱/۴ پیمانه 🍮پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری 🍮شیر ۱/۴ پیمانه طرز تهیه دسر کرم خرمالو🍨 پودر ژلاتین را با ۶ قاشق غذاخوری آب سرد روی بخار کتری حل کنید.شیر و شکر را روی حرارت ملایم بهجوش آورید و کنار بگذارید.خرمالو رو پوست کنده و به کمک مخلوط‌کن پوره کنید. خامه قنادی را به خرمالوی پوره شده اضافه کنید.زمانی که شیر کمی خنک شد، ژلاتین حل شده را به آناضافه کنید.در نهایت پوره خرمالو و خامه را با مواد ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل گردد.مواد را درون قالب ریخته و به مدت ۵ تا ۸ ساعت در یخچال استراحت دهید تا کرم خرمالو کاملا سفت شود. 👨‍🍳
طرز تهیه: سه تا سیب زمینی متوسط رو پختم بعد رنده کردم و با یه پیاز ابگرفته شده و یه تخم مرغ و نمک و فلفل زرچوبه هم زدم تا خمیر یکدست بشه بعد از خمیر برداشتم و توی دست پهن کردم و از مواد میانی توش گذاشتم و کاملا با دست بستمش و پشت و روشو کاملا ارد سوخاری(ارد نون)زدم و تو روغن سرخ کردم.برای مواد میانی من پیاز داغ و گوشت چرخکرده و فلفل دلمه رنگی و زرشک و سیر و جعفری خرد شده و رب گوجه و اویشن و نمک و فلفل
🥙 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌
سالاد 👩‍🍳 .
اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی ومشكل فعلی تان ازشما یک مظلوم وقربانی بسازد احساس تاسف برای خودوبازگویی ماجراها برای دیگران،شما را درچرخه تكرار اسير نگه میدارد روزتون بخیر .
🍗سالاد مرغ و کدو🫒🫒 مواد لازم❎ 🔻سینه مرغ :650 گرم 🔻کدو :350 گرم 🔻بادمجان :300 گرم 🔻فلفل دلمه ای :200 گرم 🔻سالاد مخلوط :100 گرم 🔻روغن زیتون :4 قاشق غذاخوری ☘️☘️ 🥪🥪جهت تهیه سالاد مرغ و کدو، ابتدا سینه مرغ را ورقه ای برش بزنید و استخوان های آن را بیرون آورده و کمی با بیفتک بکوبید تا پهن شود. تابه ای را روی حرارت بگذارید و مقدار کمی روغن داخل آن ریخته و مرغ ها را بپزید. در این فاصله کدو و بادنجان ها را پوست گرفته ورقه ای برش بزنید و در تابه ای دیگر آنها را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن بادنجان ها و کدو را روی دستمال آشپزخانه قررار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. فلفل دلمه ای ها را برش زده دانه و دم آن را بگیرید و قسمت بیرونی آن را در تابه ای دیگر با مقدار کمی روغن سرخ کنید. حالا همه مواد سرخ شده را در دیسی چیده و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و سرو نمایید. 👨‍🍳
🥬سالاد تربچه سفید🥬 مواد لازم🥕 🔸تربچه کوچک 1عدد 🔸شکر 1 قاشق غذاخوری 🔸سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری 🔸فلفل قرمز تند نصف قاشق غذاخوری 🔸گوجو گارو نصف قاشق چایخوری 🔸سیر له شده مقداری 🔸نمک 2 قاشق 🔸کنجد خرد شده نصف قاشق چایخوری 🥙🥙🥙🥙🥙 برای تهیه سالاد تربچه سفید، ابتدا تربچه ها را شسته پوست آن را نازک بگیرید ورقه ای برش بزنید. سیر را پوست گرفته له کنید. کنجد را خرد کنید. برش های تربچه را با مقداری نمک مزه دار کرده بعد از چند دقیقه آنها را بشویید و بگذارید خشک شود. تربها را اینبار به مخلوطی از سرکه سیب و شکر آغشته کرده و بگذارید آبش برود. تربچه مزه دار شده را به همراه سیر له شده ، گوجو گارو و فلفل قرمز مخلوط کنید و در آخر کنجد خرد شده را روی آن بریزید و سرو نمایید. 👨‍🍳
🥙 سالاد رژیمی هفت رنگ کالباس 4 ورقه خیار شور 250 گرم زیتون سبز خرد شده 1.2 پیمانه گل کلم 1.4 بوته متوسط هویج رنده شده 2 عدد گوجه فرنگی 3 عدد متوسط سفت فلفل دلمه رنگی 1.4 عدد ماست موسیر 1 پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم نان تست 6 ورق 🥙طرز تهیه🥙 برای تهیه سالاد رژیمی هفت رنگ ابتدا گل کلم را با مقدار بسیار کمی سرکه و نمک و آب مدت بسیار کوتاهی بپزید به اندازه ای که مزه دار شود سپس آبکش کرده و نمک اضافه اش را بشویید. سپس مواد را نگینی خرد کرده و داخل ظرفی بریزید . نان چهارگوش را تست کنید و مربعی خرد نمایید. ماست موسیر و سس فرانسوی را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. سالاد را به سلیقه خودتان تزیین کرده و سرو نمایید. 🥗🥗🥗🥗🥗 👨‍🍳 @
طرز تهیه اگه یوقتی به هر دلیلی نتونستید میوه تازه وخام نوش جان کنید براحتی با تبدیلش به کمپوت میتونید میوه دلخواهتونو بخورید 😍 میوه های دلخواه رو پوست بگیرید ... در ظرف مورد نظرتون آب بزارید جوش بیاد میوه ها رو داخل آب جوش بریزید طوری که آب روشونو بگیره چن تا قل بزنه بعد یه مقدار شکر به اندازه دلخواهتون روش بریزید چند تا جوش زد بردارید که میوه ها له وبد شکل نشن اگر دوست داشتید میتونید توش وانیل یا مقدار کمی گلاب هم بریزید خوشمزه تر میشه....من نریختم ... ظرفتون که از داغی افتاد همونجور بزارید یخچال تا کمپوتها خنک بشن وبعد در ظرفی مناسب سرو بریزید ونوش جان کنید 👩‍🍳
😍🍓 مواد لازم: شیر: 3 لیوان، آرد برنج: 2 ق غ، نشاسته ذرت: 3 ق غ، شکر : 3 تا 4 ق غ، گلاب: 1 ق غ، پوره توت فرنگی: نصف پ طرز تهیه: ابتدا آرد و نشاسته رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در شیر حل بشن سپس از صافی رد کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، سپس شکر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم، تا وقتی که به غلظت برسه ،در آخر گلاب رو اضافه کرده سپس از روی حرارت برمیداریم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم. در ظرفهای دسری یا پیاله های کوچک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم. 👩‍🍳 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم تنها تورا میخواهد و از همه جا دور شدن را شبیه به قصه ای ناتمام که هیچ کس نداند انتهایش کجاست .. .
🍫🥣 👩🏻‍🍳👩‍🍳 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ شیر  3  لیوان نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری پ  7 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 50 گرم کره 2 قاشق غذاخوری گلاب 👇 .
♨️ طرز تهیه: شیر و نشاسته و شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم کمی که گرم شد شکلات را اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود ، بعد کره و گلاب رو اضافه میکنیم و وقتی به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت برمیداریم  و سپس در ظرف سرو ریخته و تزیین میکنیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚💫الهی! بهترین آغازها آن‌ است که، 🕊💫با تکیه بر نام و حضور تو باشد. 💚💫پس با توکل به اسم اعظمت، 🕊💫آغــاز مـیکـنـیـم روزمـان را 💚💫مــهـــربـــانـــا ... 🕊💫هـر جـا کـه تـو بـاشـی، 💚💫نـور هـسـت، شـفـا هـسـت، 🕊💫عشق و آرامش و برکت هست. 💚💫الهی! تو باش تا همه چیز 🕊💫بــه ســامــان بــیــایـــد 💚💫بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم 🕊💫الــهـــی بــه امــیــد تـــو .
❤️✨خـــــدایــــا🤲 🤍✨در دومین روز محرم ❤️✨از تــــو تــمــنــا دارم 🤍✨شفا عنایت کنےمریض ها را ❤️✨امید ببخشی نا امیدان را 🤍✨در رحمت بگشاے برنیازمندان🙌 ❤️✨گره بازکنے از گرفتاران و 🤍✨آرامش و برکت هدیه دهے ❤️✨بـــه تـــمــام خــانــه هـــا ❤️✨آمین ای فرمانروای حق و آشکار .
پیاز 1 عدد بزرگ،گوجه 3عدد، روغن زیتون 6ق غ،نمک و فلفل، سیب زمینی پخته شده نیم کیلو،ریحان و پونه و جعفری ساتوری شده 50 گرم.، سس مایونز 3ق غ ✅ سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات مکعب متوسط خرد می کنیم. آنها را در یک ماهیتابه ریخته و روی آن را با آب می پوشانیم، سپس مقداری نمک به آن افزوده تا آب به جوش آید، حرارت را کم کرده و به مدت بیست دقیقه می گذاریم تا سیب زمینی ها پخته شوند. گوجه فرنگی ها و پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک ظرف بزرگ آنها را با سیب زمینی مخلوط می کنیم. فلفل ها را خرد کرده به همراه شش قاشق غذاخوری روغن زیتون، قاشق غذاخوری ریحان و پونه به سالاد اضافه می کنیم. 🍕