#دیپ_پنیر یا #چیز_دیپ
🌀طرز تهیه:دو ق نشاسته ذرت (سفید رنگ،پودری و ترده. هایلایتها بخش مواد غذایی رو ببینید) رو در یک لیوان شیر سرد حل کنید و روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید.وقتی شروع به غلیظ شدن کرد ،یک تا یک و نیم لیوان #پنیر_چدار رنده شده و در صورت تمایل کمی پودر سیر و فلفل بهش اضافه و مخلوط کنید تا پنیر ذوب و یکم غلیظ بشه.یادتون باشه وقتی از داغی میفته غلیظتر میشه.از روی شعله بردارید و این دیپ خوشمزه رو گرم سرو کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#توپک_سیب_زمینی
سیب زمینی......4 عدد
خیار شور......4 عدد
ژامبون.....200 گرم
سس مایونز.....3 قاشق
نمک و فلفل
جعفری_کلم قرمز_هویج....به مقدار لازم
سیب زمینی رو بپزید.تا داغ هست یا رنده کنید یا با پشت قاشق له کنید.خیار شور ریز خرد کنید .ژامبون هم ریز خرد کنید.می تونید بجای ژامبون مرغ خرد شده بریزد.نمک و فلفل و سس را اضافه کنید.بزارید داخل یخچال دوساعت استراحت کنه.بعد از مواد به اندازه یه نارنگی کوچک بردارید و تو دست گرد کنید.داخل جهفری و کلم و هویج به دلخواه بغلطونید.دوباره داخل یخچال بزارید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
✅ترشی بادمجون شکم پر😋
شکم بادمجون ها رو باز میکنیم.(پوست نمیگیریم).توی قابلمه ای سرکه و آب و بادمجون ها رو میزاریم بیست دقیقه بجوشه.وقتی سرد شد شکم بادمجون رو با سیر و فلفل چرخ شده و سبزی معطر و کمی نمک پر میکنیم و توی ظرف شیشه ای میچینیم.با سرکه میپوشونیم در ظرف رو محکم میکنیم.بعد از یک هفته آمادست.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#اسموتی_شاتوت
شاتوت ۲۵۰گرم
شیر ۱/۵لیوان(سرد)
موز کوچک ۲عدد
بستنی وانیلی ۱۰قاشق غذا خوری
خامه ۳قاشق غذا خوری
برگ نعنا یا ریحان کمی (به دلخواه میتونید نزنید)
طرز تهیه:
ابتدا شاتوت هارو شسته میذاریم تا کاملا آبش بره میذاریم فریزر تا یخ بزنه
بعد همه مواد رو در مخلوط کن ریخته همراه شاتوت ها خوب میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و در ظرف سرو میریزیم من کنار های ظرف با شربت غلیظ شاتوت ریختم و باید زود سرو بشه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#اسنک_مرغ
مواد داخل اسنک مرغ پخته ریش ریش،ذرت،قارچ،فلفل دلمه ای،پیاز به همراه ادویه جات و کمی رب...
همه این موادو ترکیب میکنید و وقتی آماده شد توی ساندویچ سازتون یه ردیف نون تست قرار میدین از مواد روی نون ها میریزین و یه ردیف دیگه نون میگذارید و به مدت 5 دقیقه در ساندویچ سازتون میگذارید تا اسنک ها آماده سرو بشه...!
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#كيك_الويه
🔸سه رديف نون تست لازم داريم براي هر لايه چهار تا نون كه با رينگ برش بزنيد ،بعد به ترتيب لايه اول نون،سالاد الويه...،و لايه آخر نون قرار ميديم روش سس ميزنيم وتزئين ميكنيم...
بدون رينگ هم ميشه اينكار رو انجام داد،روي چهار تا نون يه بشقاب بزاريد و با چاقو برش بدين و به ترتيب مراحل بالا رو تكرار كنيد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#راتا_الويه
تركيب مرغ پخته شده+سيب زمينى +تخم مرغ+خيار شور+هويج+سس مايونز
مرغ رو بعداز پخته شدن ريش ريش كردم بقيه ى مواد رو رنده كردم نمك و فلفل و سس زدم بعد نون تست رو با كاتر برش زدم از مواد الويه روش ريختم و در نهايت تزيين كردم
#راتا_نون_پنير_سبزى
همين طور كه از اسمش پيداس از تركيب سبزى خوردن+پنير+گردو درست شده سبزى و گردو رو خوب ريز كنيد و با پنير مخلوط كنيدبراى كراست از نان تست استفاده کردم .
#اسپرينگ_رول_گوشت
پياز رو نگينى كردم تفت دادم گوشت چرخ كرده قارچ خرد شده و فلفل دلمه رو اضافه كردم يه كم تفت دادم رب گوجه زدم باز تفت دادم تا رنگ باز كنه مواد بايد خيلى كم روغن باشه بعد نصف پيمانه شير و نصف پيمانه روغن رو باهم مخلوط كردم و با فرچه روى هر ورق از يوفكا كه باز ميكردم كشيدم بعد از مواد گوشتى داخلش گذاشتم و رول كردم و در روغن سرخ كردم
#رول_سوسيس
سوسيس رو داخل خمير يوفكا گذاشتم و رول كردم بعد برش هاى يك سانتى زدم با خلال دندون فيكس كردم و در روغن سرخ كردم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مربا_توت_فرنگي
توت فرنگی : ۱ کیلو
شکر : ۱ کیلو
بهتر است توت فرنگی ها ریز و یکدست باشند. ابتدا آنها را پاک کرده و دم آنها را می چینیم؛ سپس می شوییم. مبادا یک وقت چنگ بزنید که له می شوند. می گذاریم آبشان برود. برای پخت مربا بهتر است از قابلمه لعابی استفاده شود.
در قابلمه مورد نظر شکر را لابلای توت فرنگی می ریزیم و قابلمه را ١٢ساعت درون یخچال قرار می دهیم.
بعد از این زمان، شکر حسابی به خورد توت فرنگی ها رفته و آب انداخته است. حالا نیازی نیست که به آن آب اضافه کنیم. روی حرارت متوسط قابلمه را قرار می دهیم تا جوش بياد بعد از جوش اومدن توت فرنگي ها تو قابلمه حالا حدود بیست دقیقه تايم ميگيريم تا مربا بپزد. به خاطر داشته باشید که اگر از زمان مورد نیاز بیشتر روی حرارت باشد، مربا شکرت خواهد زد و اگر کمتر روی حرارت باشد، کپک خواهد زد. میزان آن دیگر بستگی به قلق کار دارد. خودتان متوجه می شوید. در طول پخت مربا، سعی کنید کف روی آن را با کفگیر بگیرد. بعد از اینکه مربا آماده شد، آن را در همان ظرفی که پخته شده، شب تا صبح می گذاریم بماند. بعد از این مدت، آن را در ظرف شیشه ای دربسته می ریزیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_دسر_ماست_یخ_زده_موز_و_انبه
مواد لازم:
1 فنجان برش های موز رسیده
سه چهارم فنجان انبه پوست کنده و قطعه قطعه شده
یک سوم فنجان آب پرتقال
3 قاشق غذا خوری آب لیموی تازه
یک و یک دوم فنجان شیر کم چرب 2 درصد
سه چهارم فنجان شکر
450 گرم ماست کم چرب ( ترجیحا وانیلی ).
طرزتهیه:
چهار مورد اول از لیست مواد لازم را در مخلوط کن قرار دهید، سپس میکسشان کنید تا کاملا نرم شوند.
میکس موزی که درست کردید را با شیر، شکر و ماست در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید، و با یک همزن خوب مخلوشان نماییدمیکس بدست آمده را در ظرف فریزر یا یک بستنی ساز بریزید. اگر از دستگاه استفاده می کنید طبق دستور العمل خود آن پیش بروید، اگر در قالب های فریزر می ریزید رویش را بپوشانید و حداقل یک ساعت فریزش کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
بورك مرغ
#فینگرفود
ابتدا مواد میانی و اماده میکنیم هر چیزی که دوست داشته باشید میتونه باشه ،من از مرغ پخته و ريش شده كمى جعفرى ساطورى كمى زرشك گردو فلفل دلمه و پنير پيتزا استفاده كردم
شما مى تونيد از مواد ماكارونى يا سوسيس و سيب زمينى يا ....استفاده كنيد فقط مواد میانی اصلا نباید روغنی و آب دار باشه در غير اين صورت خمیر یوفکا پاره ميشه
خمير يوفكا رو دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا ورقه هاش راحت از هم جدا بشن ، یک لایه رو جدا کنید و روی سینی بزارید با کره یا شیر یا آب روی ورق یوفکا فرچه بکشید به اندازه ى يك قاشق مواد بذاريد پنير پيتزا بريزيدبعد پیچیدین داخل روغن با شعله ى ملايم سرخ کنید و نوش جان کنید
اگر خواستین داخل فر بزارید اول با زرده تخم مرغ و روغن مایع رومال کنید و کنجد بپاشين و داخل فر بزارید گریل و با حرارت کم روشن کنید تا زمانی که روی بورک ها برشته بشه .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی🍢
دو نکته که در تهیه کباب چنجه باید مد نظر داشته باشید :
۱-قرار دادن تکههای دنبه بین تکههای گوشت سبب میشود تا گوشتها نسوزند و خشک نشوند
۲-وقتی گوشت چنجه نیم پز شد و حین پخت نمک را به کباب اضافه کنید تا گوشت سفت نشود
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ميگو_پلو
يك مدلي از هزاران مدلش
ميگو را با سير له شده روغن زيتون نمك فلفل زعفران مزاه دار مي كنيم
دنباله پيازچه تره و گشنيز را خرد مي كنيم
از ميگو هاي مرينيت شده كف قابلمه مي چينيم و سبزيجات خرد شده لا بلاي پلو ريخته و دم مي كنيم مي تونين اين پلو را به صورت دمي هم درست كنين ،
يك پياز بزرگ را نگيني خرد مي كنيم و در مقداري كره تفت مي دهيم و باقيمانده ي ميگو ها را به ان اضافه مي كنيم ، نكته بسيار مهم در زمينه طبخ ميگو اين هست كه مدت زمان كوتاهي براي آماده شدنش لازمه ، پس در حدي كه رنگ ميگو عوض بشه كافيه ، زياد سرخ بشه سفت ميشه ، بعد اين تركيب را در كنار پلو سرو مي كنيم ، مي تونين ميگو هاي مرينيت شده را لا بلاي پلو چيده و اجازه دهيم با بخار بپزه
سالاد تركيب هويج و لبوي(خام ، خيلي هم خوشمزه و قابل خوردن و بسيار پر خاصيت) ژولين شده(رشته اي) جوانه ماش پيازچه و هر سسي كه در دسترس هست .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #اسموتی_سه_رنگ 🍹 😋👆
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#شربت_البالو_طبيعى 🍒 🍷 😋
🔸یه کیلو البالو بی هسته رو با 2 کیلو شکر مخلوط میکنیم و توی ظرف در بسته 24 ساعت توی یخچال میگذاریم.
بعد با یه لیوان اب مخلوط میکنیم و میگذاریم روی شعله متوسط..
شعله اگه کم باشه رنگش کدر میشه اگرم زیاد باشه رنگش قهوه ای میشه..بهتره 40 دقیقه بجوشه و مرتب هم بزنیم و البالو هارو فشار ندیم
چون بدرنگ میشه...بعد مواد رو از صافی رد میکنیم و شربت قوام اومده رو داخل ظرف شیشه ای میریزیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم...میتونیم چند تا برگ نعنا یا نوک قاشق وانیل و در اخر کار اضافه کنیم به خاطر طعمش
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مارمالاد_توت_فرنگی_و_هویج
برای مارمالاد هویج من نیم کیلو هویج پوست گرفته و رنده شده را با نصف لیوان آب پختم با شعله متوسط تقریبا نیم ساعت زمان می بره تا بپزه و آبش خشک بشه بعد از اینکه آبش کشیده شد و کاملا پخت با گوشتکوب برقی (یا دستی ) لهش کردم بهش ¾ لیوان شکر اضافه کردم و مجدد روی حرارت گذاشتم تا قوام بیاد توی این فاصله بعد ۱ قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین با ۲ قاشق غذاخوری آب بنماری کردم و بعد از قوام آمدن مارمالاد بهش اضافه کردم از روی حرارت برداشتم و بهش ¼ قاشق چایخوری پودر هل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب و خیلی کم وانیل اضافه کردم بعد از کمی ولرم شدن توی شیشه ریختم . .
برای مارمالاد توت فرنگی همین مراحل با ۲۵۰ گرم توت فرنگی و حذف هل و ۱ قاشق مرباخوری خوری سرخالی پودر ژلاتین انجام دادم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#كيك_ليمو_ترش
تخم مرغ 4عدد
آرد 3 ليوان
شكر1/5ليوان
شير 1ليوان
روغن مايع نصف ليوان
آب يك عدد ليمو ترش
رنده پوست يك عدد ليمو
بكينگ پود 2ق م
وانيل 1ق چ
تخم مرغ را بهمرا شكر بمدت 5دقيقه بهمزن زده تا كاملا كف كنه و كرم رنگ بشه بعد روغن مايع،شير و اب يك عدد ليمو ترش تازه را گرفته بهش اضافه ميكنيم هم ميزنيم وانيل و رنده پوست ليمو را هم مخلوط كرده بعد ارد را بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرده اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده با ليسك بصورت دوراني هم ميزنيم قالب را چرب كرده مايع كيك را داخل قالب ريخته با درجه حرارت 180فر را از قبل روشن كرده بمدت 40دقيقه داخل فر قرار ميدهيم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#شيرينى_ترکدار_صورتى
مواد لازم:
۱ ليوان روغن مايع
۱ عدد تخم مرغ
سه چهارم ليوان شکر
۲ قاشق غذاخورى گلاب
۲ قاشق غذاخورى ماست
۲ قاشق غذاخورى آرد
۴ الى ۵ ليوان پودر نشاسته
۱ قاشق غذاخورى بکينگ پودر
رنگ خوراکى مجاز اندکى
شکر را با تخم مرغ بزنيد تا حالت کرمدار پيدا کند به آن روغن مايع، رنگ خوراکى، گلاب، ماست را اضافه کنيد به زدن ادامه دهيد
مواد خشک را الک کرده به مايه اضافه کنيد خمير خشک خواهد بود اما خرد نشده مناسب شيرينى است در مقدار نشاسته دخل تصرف نکنيد امکان خرد شدن شيرينى در صورت کم کردن اندازه نشاسته هست
روى سينى فر کاغذ روغنى انداخته از خمير برداشته کف دست گرد کرده روى سينى بچينيد
در فر از قبل گرم شده بادرجه حرارت۱۸۰ بمدت ۱۰ الى ۱۵ دقيقه بپزد
نکته.شيرينى بعد از پخت کمى نرمه همراه سرد شدن ترد سفت ميشود، چون شيرينى تماما از نشاسته درست ميشود
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
کیک شکلاتی
✍ مواد لازم:
آرد قنادی دو لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
بکینگ پودر سه قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری
نسکافه یک قاشق
پودرشکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ دو عدد
شیر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان وانیل
اب جوش نصف لیوان
طرز تهیه:
اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه بعد الک میکنیم وسط ظرف رو گود میکنیم و به ترتیب روغن شیر تخم مرغ رو اضافه ویک دقیقه با دور کند هم میزنیم بعد در حالی که هم میرنیم اب جوش رو اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه بعد تو قالب که با روغن جدا کننده چرب کردیم میریزیم و تو فر از قبل داغ شده به مدت حدودا یک ساعت میزاریم
برای رویه ی کاراملی هم قابلمه رو پراز اب میکنیم یک قوطی شیرعسل رو توش میزاریم طوری که اندازه اب از شیر عسل بالاتر باشه بعد میزاریم تا به مدت ۸ساعت بجوشه و هر وقت ابش کم شد اب میریزیم برای روی کیک هم نصف قوطی رو با دو قاشق مرباخوری شیر رقیق میکنیم و روکیک میریزیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترفند
گرفتن تلخی بادمجان
یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه...
در صورتیکه بادمجون تخمهای بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن !
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh