#اسلایس_مارمالاد_کرامبلی
🍪این دسر بسیار خوشمزه و خاص است که ارزش امتحان کردن را دارد.
مواد لازم لایه زیرین:
کره: 140 گرم
پودر قند: 85 گرم
آرد: 150 گرم
نشاسته ذرت (سفید رنگ): 85 گرم
مواد لازم میانی:
مارمالاد آلبالو: حدود 350 گرم
مواد لازم رویه:
کره سرد (ریز خرد شده): 75 گرم
پودر قند: 85 گرم
نشاسته: 115 گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
پرک بادام: 40 گرم
طرز تهیه لایه زیرین
1. ابتدا سینی فر به ابعاد 20×30 سانتی متر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیندازید به گونه ای که کاغذ روغنی دو طرف از لبه های سینی بلندتر باشد. کره را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا کاملا پوک، سبک و کرمی مانند شود.
2. سپس ترکیب آرد و نشاسته ذرت الک شده را به ترکیب کره ای اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید در حدی که با هم مخلوط شوند و به صورت خمیری نرم و لطیف در آیند، کافی است خمیر حاصل را کف سینی فر آماده قرار داده و کاملا پرس نمایید سپس به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
3. پس از استراحت، سینی فر را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید در حدی که روی خمیر کمی طلایی شود. سینی را از فر خارج نموده مارمالاد را روی خمیر به کمک پالت پهن نمایید.
4. مواد رویه را روی آن بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر قرار دهید در حدی که روی اسلایس طلایی گردد. سینی فر را خارج نموده کنار بگذارید تا کمی ولرم شود سپس به ابعاد دلخواه برش بزنید.
طرز تهیه لایه رویه:
پودر قند، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده الک نمایید. سپس کره سرد یخچالی را به مواد اضافه کرده و به کمک نوک انگشتان به خورد مواد آردی دهید تا به صورت خرده نان در آیند. پرک بادام را نیز بیفزایید.
🔰نکته:
1. در این اسلایس، خمیر لایه زیرین در هنگام قرار دادن در فر باید کاملا خنک باشد و هنگام خمیرگیری نباید زیاد خمیر را هم زد (فقط در حدی که مواد کره ای با مواد آردی ترکیب شوند کافی است) خمیر را به روغن نیندازید زیرا در این صورت از کیفیت و تردی این شیرینی کاسته می شود.
2. برای تهیه رویه کرامبلی کره باید حتما کره سرد یخچالی باشد و در لحظه استفاده از یخچال خارج گردد تا رویه حالت خمیری پیدا نکند و به صورت خرده نان در آید.
3. در تهیه این اسلایس از هرگونه مارمالاد دلخواه می توانید استفاده نمایید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترایفل_موزی_و_نوتلا
😍ترایفل موزی دسری شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه است. برای درست کردن تزایفل موزی نیازی نیست خیلی از آشپزی سررشته داشته باشید یا لوازم حرفه ای شیرینی پزی داشته باشید. فقط کمی حوصله برای درست کردن این دسر خوشمزه کافیست.
مواد اولیه برای 4 نفر :
موز حلقه شده 2 عدد
قسمت خامه سفید فرم گرفته :
عصاره ی وانیل 1/2قاشق غذاخوری
خامه پرچرب 1/2فنجان
پودر شکر 2 قاشق غذاخوری
قسمت بیسکوئیتی :
کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
بیسکوئیت اورئو 10 عدد
قسمت خامه نوتلایی :
پنیر خامه ای 1/3 فنجان
عصاره وانیل 1/2 قاشق غذاخوری
نوتلای فندقی 1/2 فنجان
خامه پرچرب 1/2 فنجان
پودر شکر 1/3 فنجان
🍨بیسکوئیت هارو خرد کنید. (بیسکوئیتها رو در کیسه بزرگ زیپ لاک پر کنید و با استفاده از وردنه بیسکوئیتها رو خرد کنید)
بیسکوئیتهای خرد شده را در کاسه ای ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و تا زمانیکه بیسکوئیتها کاملا با کره مخلوط شوند هم بزنید.
سپس مخلوط بیسکوئیت و کره را بمدت 5 دقیقه در فربا حرارت 180 درجه قرار دهید.
بعد از فر خارج کرده و اجازه دهید در دمای آشپزخانه خنک شود.
(بیسکوئیتها بعد از خارج کردن از فر زمانیکه داغ هستند نرم و روغنی هستند ولی وقتی که خنک شود ترد میشوند.)
✍️طرز تهیه قسمت خامه رویی برای تزئین:
خانه پرچرب رو در کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا زمانیکه غلیظ و یکدست بشه،همچنان که هم میزنید عصاره ی وانیل و پودر شکر رو اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا زمانیکه خامه فرم بگیرد و حالت سفت و انبوهی داشته باشد ،سپس در فریزر قرار دهید.
🍨طرز تهیه قسمت خامه نوتلا:
پنیر خامه ای را در کاسه ریخته و توسط همزن برقی هم میزنیم تا زمانیکه پنیر خامه ای روان بشه.
نوتلا را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط پنیر و نوتلا کاملا یکدست بشه.
سپس خامه پرچرب رو اضافه کرده و تا زمانیکه فرم بگیرد هم میزنیم .
همزمان با همزدن پودر شکر و عصاره وانیل رو اضافه کنید و میکس کردن را تا زمانی ادامه داده که نرم و یکدست و فرم بگیرد.
لیوانهارو آماده کرده و مقداری از مخلوط بیسکوئیت خرد شده و کره را در کف لیوانها بریزید.
در لایه ی بعد توسط قیف از خامه نوتلایی را بریزید .
در لایه بعدی موز حلقه شده رو بهمراه بیسکوئیت بریزید .
و به همین دوش لایه هارو پر کنید و در انتها توسط قیف خامه ی فرم گرفته سفید رنگ رو بریزید و تزئین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
🎀اشپزي نوین🎀:
🍝🍃🍝🍃🍝🍃🍝🍃🍝
#نودل_مرغ_و_پیاز
✍ابتدا یک عدد سینه مرغ رو خورد کرده و به نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر پاپرکا آغشته کنین بعد داخل ماهیتابه ای که کمی چرب شده سرخشون کنین تا مرغا سرخ بشن نودل رو آماده کنین به این صورت که به ۲ الی ۳ قاشق پیاز داغ رب و زرچوبه اضافه کنین و تفت بدین تا رب سرخ بشه حالا یک لیوان آبجوشبریزین توش و ۲ بسته نودل هم بریزین و برای چند دقیقه حرارت بدین تا نودل آماده بشه و آبرو جذب خودش کنه ... به همین راحتی نودل مرغ و پیاز خوشمزه و سریع ما حاضر شده..
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
لحظه به لحظه در ایام اربعین با سروشپلاس!
🔸با سرویس تماس صوتی و تصویری سروشپلاس نایبالزیاره دوستان و آشنایان در ایام اربعین باش.
▪️کیفیت بالا در صدا و تصویر
▪️بدون تاخیر در برقراری ارتباط
🔹برای دسترسی به این سرویس از لینک زیر برنامه رو نصب کن و وارد برنامه شو و با مخاطبینت تماس رو برقرار کن:
https://srsh.ir/splusarbcall
سروشپلاس، نامحدود در تماس!
چرا دائم غذا را بچشیم و چاشنی بزنیم؟🤔
⏏️هنگام آشپزی دائم غذا را بچشید تا مطمئن شوید که چاشنی های غذا کم نیست.
⏏️چاشنی ها و ادویه جات در طول پخت تغییر می کنند پس چشیدن غذا در آخر آشپزی بسیار مهم است.
⏏️اضافه کردن نمک و مایعات اسیدی مثل سرکه و آبلیمو عطر غذا را بیشتر می کند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه از کپک زدن مربا جلوگیری کنیم؟😋😍
🔆برای اینکه مربای شما کپک نزند در آخرین مرحله ی پخت 2-1 قاشق غذا خوری آبلیمو🍋 به آن اضافه کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سالاد_لبو_پنیر چگونه تهیه میشود؟😋😍
✍️لبو و پیاز را به همراه 1 قاشق از نعناع داخل کاسه با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید.
✍️ مابقی مواد به جز پنیر را با هم مخلوط کنید.
✍️ پنیر را روی لبوها چیده و چاشنی که با هم مخلوط کردهاید را روی آنها داده و سرو نمايید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا در هنگام شیوع کرونا بهتره مرتباً لباسهای خود را بشویید؟🤔
📌وقتی به خانه میآیید، کاپشن و لباسهای بیرونی خود را برای شستن کنار بگذارید.
✅ پس به طور مرتب لباسهای خود را بشویید و هر بار که به بیرون از خانه میروید، سعی کنید با افراد و سطوح، برخورد فیزیکی نداشته باشید.
❌ اماکن شلوغ همانند مترو، اتوبوس و موارد دیگر، میتوانند به سرعت ویروس را به پوشاک شما منتقل کنند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه مانع رنگ پریدگی در لباس های مشکی شویم؟🤔
✅اگر دوست ندارید تا لباس های مشکی به راحتی دچار رنگ پریدگی یا خرابی بشن
❄️اون هارو با محلول سرکه بشورید!
👈مقداری سرکه به همراه مایع لباس شویی و آب سرد قاطی کنید و لباس های مشکی رودرون اون قرار بدید سپس آبکشی کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه قارچ سرخ شده تهیه کنیم؟😋😍
🟠 قارچ ها را در روغن کم (ترجيحا کره) به مدتي که رنگ آن طلايي شود سرخ کرده
✔️و به آن نمک، جعفري، سير رنده شده و آبليمو اضافه مي کنيم و به حالت گرم صرف مي نماييم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چطور یک مربای ترد تهیه کنیم؟😋😍
✅ برای ترد و شکننده شدن بعضی از مرباها نظیر بالنگ، هویج، ترب، کدو، هندوانه، خیار، خربزه می توانید از👈 آب آهک استفاده کنید.
🟠 برای این منظور 2 قاشق غذا خوری آهک را درون 2 لیتر آب حل کنید سپس میوه ی مربا را درون آن ریخته 24 ساعت بگذارید بماند سپس میوه ها را در آورده و 24 ساعت درون آب شیرین بگذارید⬅️. بعد آنرا کاملاً بشوئید و برای پخت مربا استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه تشخیص بدیم مربا قوام اومده؟😋😍
✔️مقداری از مربای در حال جوش را برداشته تا کمی سرد شود. سپس مقداری از آن را در وسط دو انگشت خود گرفته و انگشت ها را باز کنید. اگر بصورت نخ کشیده شد قوام آمده است.
✔️ قطره ای از مربا را داخل کمی آب سرد بیندازید اگر در ته ظرف رفت و باز نشد قوام آمده است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻