eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
چطور یک مربای ترد تهیه کنیم؟😋😍 ✅ برای ترد و شکننده شدن بعضی از مرباها نظیر بالنگ، هویج، ترب، کدو، هندوانه، خیار، خربزه می توانید از👈 آب آهک استفاده کنید. 🟠 برای این منظور 2 قاشق غذا خوری آهک را درون 2 لیتر آب حل کنید سپس میوه ی مربا را درون آن ریخته 24 ساعت بگذارید بماند سپس میوه ها را در آورده و 24 ساعت درون آب شیرین بگذارید⬅️. بعد آنرا کاملاً بشوئید و برای پخت مربا استفاده کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه تشخیص بدیم مربا قوام اومده؟😋😍 ✔️مقداری از مربای در حال جوش را برداشته تا کمی سرد شود. سپس مقداری از آن را در وسط دو انگشت خود گرفته و انگشت ها را باز کنید. اگر بصورت نخ کشیده شد قوام آمده است. ✔️ قطره ای از مربا را داخل کمی آب سرد بیندازید اگر در ته ظرف رفت و باز نشد قوام آمده است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه کباب قارچ تهیه کنیم؟😋😍 🔺 ابتدا صفحه قارچ را با مقدار کمي روغن مايع يا چربي گوسفند چرب کرده 🔺 و کمي نمک و فلفل و پياز رنده شده و آبليمو به آن اضافه مي کنم 🔺 سپس روي سيم توري پهن کرده و با حرارت ملايم گاز يا زغال به مدت کوتاه کباب مي کنيم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
اصطلاح جا افتادن غذا در آشپزی یعنی چه؟😋😍 ⏏️این اصطلاح معمولا در مورد غذاهای ایرانی به کار می رود و مربوط به مراحل آخر طبخ غذا است. ⏏️بدین تعبیر که اگر غذا خورش باشد، روغن آن رو می آید و در صورتی که غذا نوع دیگری باشد آب آن تبخیر می شود و غلیظ می شود و آن گاه موقع صرف آن است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه کالری های مصرفی را کاهش بدیم؟😋😍 ❌اگر قصد دارید میزان کالری های مصرفی خود را کاهش دهید، به جای استفاده از خامه چرب در پخت دسرها، ۳/۴ پیمانه سفیده هم‌زده تخم‌مرغ بریزید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
در هنگام تهیه ی نعناع داغ چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟😋😍 ➕برای تهیه نعناع داغ، باید ابتدا نعناع خشک را کاملا نرم کرد و بعد از داغ کردن روغن، نعناع را در آن ریخت و بلافاصله آن را از روی آتش برداشت. ↩️زیرا اگر نعناع زیاد در روغن روی آتش بماند رنگ آن سیاه می شود و عطر نعناع از بین می رود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه ژله های رنگی و خوشمزه تهیه کنیم؟😋😍 ✔️برای این کار ابتدا آب پرتقال ها رو بگیرید و پرتقال رو کاملا خالی کنید جوری که فقط پوست پرتقال باقی بمونه . ✔️ژله های خودتون رو آماده کنید البته با آب کمتر و غلظت بیشتر . ✔️هر نیمه از پرتقال رو با ژله پر کنید و در یخچال قرار بدید تا ژله کاملا سفت بشه . ✔️بعد از سفت شدن ژله , پرتقال ها رو از وسط نصف کنید و در ظرف بچینید . ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چرا در هنگام شیوع کرونا بهتره وقتی خونه تکونی میکنیم در و پنجره را باز کنیم؟🤔 📌برخی کارشناسان بر این باورند که در شرایط فعلی خانه تکانی هیچ ایرادی ندارد، اما باید حتما یکسری از نکات را رعایت کرد. 📌نکته نخستی که باید به آن توجه کرد این است که موقع شست و شو حتما در‌ها و پنجره‌ها را باز کنند چراکه تصور غلطی مبنی بر این موضوع وجود دارد که اگر پنجره و در‌ها باز باشد آلودگی به منزل می‌آید در حالی که ⬅️ کارشناسان بهداشتی در تحقیقات اخیر خود به این موضوع پی برده اند که باز کردن در‌ها و پنجره‌ها هنگام استفاده از مواد شوینده بهترین کار ممکن است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چرا باید اسکاچ جداگانه استفاده کنیم؟🤔 استفاده از اسکاچ جداگانه و اختصاصی برای ضدعفونی کردن خرید‌ها امری لازم و ضروری است که باید رعایت شود ❌ چرا که ممکن است وسایل خریداری شده حاوی ویروس بوده و اگر با اسکاچ‌های مرتبط با شستن ظروف مورد استفاده قرار بگیرند شما را به ویروس مبتلا سازند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه دستگیره درب خانه را تمیز کنیم؟🤔 ⚠️دستگیره درب‌ها یکی از کانون‌های اصلی ویروس کرونا در محیط منزل است. ❌ به این دلیل که هر زمان که وارد خانه شدید، دست‌های کثیف خود را روی آن‌ها قرار می‌دهید. ⬅️به همین منظور پاکسازی و ضدعفونی کردن دستگیره درب‌ها را جدی بگیرید ✳️ و در صورت امکان یک بسته از دستمال مرطوب ضد ویروسی (پد الکل) را در کنار درب قرار دهید تا مطمئن شوید که مرتباً بعد از باز کردن درب، دستگیره را تمیز می‌کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه از سیاه شدن سیب برای مربا جلوگیری است؟😋😍 ✔️بعداز پوست کندن سیب آن را در محلول آب سرد و کمی آبلیمو قرار دهید. ⬅️با انجام اینکار سیب شما تغییر رنگ نمی دهد. 🔺بعد از 10 دقیقه می توانید برای پختن مربا از سیب استفاده کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
پنکیک کلاسیک چگونه تهیه میشود؟😋😍 ✍ مواد لازم: آرد: یک و نیم پ بکینگ پودر: یک ق چایخوری پر شکر: سه ق غذاخوری (من بجاش ۳ ق عسل ریختم) نمک :یک پنسه تخم مرغ: دو عدد روغن مایع: سه ق غذاخوری شیر: یک و نیم پیمانه وانیل: یک چهارم ق چ 🖍 طرز تهیه: مواد خشک الک شود. مواد تر مخلوط شود. مخلوط مایع به مواد خشک اضافه شود. مایه بعد از استراحت در تابه نچسب با ملاقه ریخته شود وقتی سطح آن حباب زد برگردانده شود.بعدشم با هرچی دوس دارید سرو کنید مربا یا عسل ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻