#مرغ_بریان_باتنورک 🍗 😋
🔸داخل شکم و بیرون مرغ رو کاملا با نمک فلفل و زعفران اب کرده اب لیمو پیاز و روغن زیتون مزه دارکرده میزاریم چند ساعت توی مواد بمونه.
بعد مرغ را در کیسه تنورک قرار داده در اونو میبندیم چند سوراخ روی کیسه ایجاد کرده و در سینی قرار داده توی فر میزاریم تا پخته بشه خودمرغ شروع به اب انداختن میکنه که با همین اب پخته میشه و بعد از تبخیر شدن اب شروع به بریان شدن و سوخاری شدن میکنه که از بیرون کیسه قابل دیدن میباشد و شما مینونید مقدار بریان شدن رو انتخاب کنید میتونید توی شکم مرغ هرچیزی دوست دارید بزارید تا مرغ پخته بشه مثل فلفل گوجه هویج پیاز کرفس ... سپس از کیسه خارج کردهدر ظرف قرار داده و با گوجه و پیاز و لیمو خیارشور سرو میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی 🍆
♦️روش صحیح سرخ کردن بادمجون👇
🔸ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. بعد از برش دادن دوطرف بادمجان ها رو نمکی کنید حسابی نمک بزنید (بدون آب) بزارید ی گوشه یک ساعتی بمونه تا تلخی و تندی بادمجون ها کشیده شه.
🔸بعد از این زمان میبینید ک چه اب زرد رنگی از بادمجون ها جدا شده بعد کامل تمام بادمجون ها رو بشویید و درون ابکش بزارید تا ابش گرفته شه بعد از ربع ساعت بادمجون ها رو درون تابه که از قبل روغن ریختی و داغ شده سرخ کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#شربت_بهار_نارنج 😋
عرق بهار نارنج ٣پیمانه
شکر ٥پیمانه
آبلیمو ١ ق س
آب ٢ پیمانه
🔸برای تهیه شربت بهار میتوانید از عرق بهار نارنج استفاده کنید به این صورت که ابتدا باید شکر، آب و عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. (من توي يك توري تميز بهار نارنج خشك بهمراه چند پر گل محمدي و چند تا دونه هل ريختم اون رو گره زدم و داخل شربتم انداختم، باعث ميشه عطر و طعم بهتري بگيره)
حدودا ده دقیقه قبل از قوام آمدن شربت، آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه دیگر بجوشد.
وقتی شربت قوام آمد، (کمی رقیقتر از شربت مربا شد) آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سردشدن سرو کنید.
بهتر است شربت بهار را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
یک دسر مقوی و متفاوت😍😍
خرما 200 گرم
خامه 200 گرم
ماست 350 گرم
عرق هل یا گلاب 2 قاشق غذاخوری
گردوي خردشده 3 قاشق سوپخوري
پودر ژلاتين 2 قاشق سوپخوري
آب يك پيمانه
طرز تهيه:
خرماهای بدون هسته را با خامه و ماست داخل مخلوط کن ریخته تا یکدست شود سپس گردو را اضافه کرده وبا قاشق هم می زنیم.
پودر ژلاتین را بصورت بن ماری حل کرده و به مخلوط اضافه می کنیم. بعد در قالب ریخته و به مدت 4 الی 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. سپس آن را با پودر نارگیل یا مغزیجات تزئین می کنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#اسپرینگ_رول
#فینگرفود
شامل رول ژامبون و پنیر، اسپرینگ رول و سوسیس پنیری
گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم
قارچ خرد شدن نیم کیلو
فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
جعفری خرد شده نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
پیاز خرد شده یک پیمانه
سیر رنده شده ۳_۴ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن مقدار لازم
خمیر یوفکا مستطیلی یک بسته
ابتدا پیاز رو کمی سرخ میکنیم، سپس گوشت رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم سیر رنده شده رو همراه با ادویه ها اضافه میکنیم٬ بعد بهش ذرت و فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه میکنیم و در ماهیتابه رومیزاریم تا کاملا بپزه، کم مواد آب میندازه که بعد از اینکه کاملا پخت در ظرف رو برمیداریم و اجازه میدیم تا کاملا آبش تبخیر بشه و هیچ آبی نداشته باشه، و در آخر جعفری رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. اجازه میدیم مواد کمی خنک بشه و از داغی بیافتد، بعد خمیر یوفکا رو لایه لایه جدا میکنیم و از مواد داخلش قرار میدیم و به صورت رولی آن را میپیچیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
نکته
میتونین در صورت تمایل یه زرده تخم مرغ و کمی زعفرون هم برای رومال استفاده کنین.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کمپیر سیب،زمینی.سوسیس.کالباس.ذرت.قارچ.فلفل دلمه ای .پنیر پیتزا.سیب زمینی رو آب پز کنید و با کره و ذره ای شیر و نمک و فلفل پوره کنید, با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید و یه لایه نازک کف پیرکس بریزید و صاف کنید,روش یه لایه پنیر بعد دوباره لایه ای از پوره.حالا بقیه موادتونو که من همشونو یه تفت از قبل دادم روش پهن کنید و بعد دوباره پنیر. فر180 درجه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مربای_هلو 🍑 😋
🔸برای تهیه این مربا که مثل مارمالاد میمونه از هلوی نارنجی رنگ یا به اصطلاح زعفرونی که رسیده باشه استفاده کنید.۴لیوان هلوی بدون پوست و خردشده را با دو و نیم لیوان شکر،دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک قاشق چایخوری کره مخلوط کنید کره برای اینه از کف کردن مربا جلوگیری کنه روی حرارت زیاد بذارین تا به جوش بیاد بعد حرارت متوسط باشه تا مربا بجوشه.حدود ۳۰_۴۵ دقیقه لازمه تا قوام بیاد در آخر نوک قاشق چایخوری وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید.وقتی کاملا خنک شد داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کماج_(#تابه_ای) 😋
آردبرنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی)
آرد سفید قنادی(یا آرد گندم)1ق غ
تخم مرغ 2 عدد
شکرسه چهارم لیوان
ماست 3ق غ
بکینگ پودر یک ق چ
گلاب یک چهارم لیوان زعفران
1ق چ پودر هل مقداری
شیر یک چهارم لیوان
پودر نارگیل یک ق م
🔸ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم (با قاشق) بعد تخم مرغهارااضافه کردم وخوب هم زدم بعد شکر، گلاب، شیر، پودرنارگیل،بکینگ پودرو زعفران وهل رااضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد روتو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه بعدبرگردوندم تاطرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh