16.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتوچینی با سس گوشت، پیازچه و پارمسان
برای ۲ پُرس
سس گوشت:
پیاز: یک عدد بزرگ (ریز خُرد کنید)
گوشت چرخکرده: ۱۵۰ گرم
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
بعد از سرخ کردن موارد، آبجوش بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزه.
نمک و ۲۰۰ گرم فِتوچینی رو به مدت ۱۲ دقیقه توی آبجوش بریزید و بعد بریزید داخل سس گوشت.
خوب مخلوط کنید تا فتوچینیها کامل نرم بشن.
پیازچه و پارمسان بزنید و نوش جون کنید.
#فتوچینی_باسس_گوشت
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دونات سیب زمینی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.
یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برگر با مغز پنیری چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم🍔
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز (اختیاری)
نعناع خشک به مقدار دلخواه
پودر آویشن به مقدار دلخواه
پنیر چدار رنده شده
روغن مایع به مقدار لازم
مواد سس گوجه :
گوجه فرنگی 3 عدد
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
ریحان خشک 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
.
🍣🫔طرز تهیه:
در ظرفی پیاز و سیر را رنده کنید. گوشت چرخ کرده، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز، نعناع خشک و پودر آویشن را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی مخلوط کنید. مخلوط گوشتی را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به وسیله ی وردنه روی سطح سلفون کشی شده، کاملا باز کنید. یک لایه از گوشت را کف قالبی که کف آن چرب شده، قرار دهید سپس روی گوشت را با پنیر رنده شده چدار یا هر پنیر پیتزا دلخواهی، کاملا پوشانده سپس لایه ی دوم گوشت را روی آن قرار داده و لبه های دو لایه ی گوشت را به هم فشار داده و ببندید. سطح گوشت را به روغن مایع آغشته می کنیم و قالب را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد پیش گرم شده قرار دهید .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کلوچه کنجدی نرم خانگی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥣مواد لازم :
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار لازم
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
آرد سفید 3 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
پودر شکر 1 لیوان
روغن مایع 3/4 لیوان
ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری
🍪طرز تهیه کلوچه کنجدی :
ابتدا تخم مرغ و پودر شکر را با هم پنج دقیقه با همزن می زنیم. روغن مایع را وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم می زنیم. حالا بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر می کنیم تا پف کند. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط می کنیم.
آرد، نمک، وانیل را سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط می کنیم. به مواد اضافه کرده و هم می زنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشد تقریبا مثل غلظت حلوا.
نیم ساعت در ظرف دربسته داخل فریزر قرار می دهیم.
از فریزر که بیرون آوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد می کنیم و بین دو کف دست کمی فشار می دهیم. و یا به شکل بیضی اینکار را می کنیم. و در کنجد می غلطانیم. داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
كباب اوكراينی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥮مواد لازم :
🥩گوشت چرخ شده ٢٥٠ گرم ،يك عدد پياز متوسط ، يك حبه سير ، فلفل دلمه اي نگيني ، گوجه خرد شده نگيني ، پنير پيتزا ، جعفري و ريحان خرد شده ، نمك فلفل زردچوبه
اول از همه گوشت را با پياز و سير رنده شده ،نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و حسابي ورز دهيد . از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته وسطش را گود كنيد و داخل آن را با كمي فلفل دلمه اي ، گوجه ، ريحان و جعفري و پنير پيتزا پر كنيد ، سپس سيني فر را چرب كنيد كباب ها را داخل سيني بچينيد و به مدت ٢٥ دقيقه داخل فر و در طبقه وسط با دماي ١٨٠ درجه سانتيگرادقرارمیدهیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نان تخم مرغی کره ای (نان تخم مرغی قالبی ) چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍡مواد لازم:
باترمیلک(85 گرم شیر +
1 قاشق غذاخوری آب لیمو، مخلوط کنید وبزارید 10 دقیقه بمونه) این شد باترمیلک تخم مرغ 1 عدد 25 گرم شکر (میتونید کمتر بریزید) 85 گرم آرد همه کاره 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری نمک 20 گرم کره یا مارگارین
به تعداد قالب تخم مرغ کمی پنیر تازه موزارلا وسوسیس(دلخواه) برای کنار نان از سس گوجه فرنگی و مایونز استفاده می کنید ... 😉
میتونید آخر کار کمی پودر آویشن بزنید.
🥟طرز تهیه :
ابتدا باترمیلک را آماده کنید، بالا توضیح دادم وبزارید کنار 10 دقیقه بمونه.
تخم مرغ وشکر را باهمزن دستی بزنیدتا مخلوط شده و بعد آرد و بیکینگ پودر ونمک را روی مایه الک کنید بهمراه باترمیلک وخوب هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود ودر آخر کره آب شده بریزید ومخلوط کنید.
قالب دلخواه را با کره خوب چرب کنید و1/2 از قالب را مایه کیک بریزید(زیاد نریزید) و داخل هر قالب یک تخم مرغ اضافه کنید بهمراه کمی (پنیر وسوسیس یا قارچ و..) دلخواه، وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه تا کیکها پخته شوند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ژله آبنبات چوبی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍡🍮مواد لازم :
ژله با رنگ و طعم دلخواه ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد ۱/۴ لیوان
نی پلاستیکی به تعداد لازم
🍭🍭طرز تهیه:🍭🍭
ژله را با یک لیوان جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی با عمق ۲ سانت ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و با چاقوی تیزی که در آب گرم زده اید به ۳ تا ۴ قسمت برش بزنید و اگر در ظرف مسطح ریخته اید آن را به شکل دایره قالب بزنید.نی پلاستیکی را داخل ژله کرده و ژله آب نباتی آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
از ژله با طعم و رنگ های مختلف می توانید استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سوپ ذرت و مرغ چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍗مواد لازم برای سوپ ذرت و مرغ
شیر۲ پیمانه
اب مرغ غلیظ ۱ پیمانه
ذرت ۲ پیمانه
پیازچه ۱۰ساقه بنا به ذائقتون میتونه کمو زیاد بشه
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد ذرت دو قاشق سوپخوری
کره نصف قاشق سوپخوری
آویشن خشک نصف قاشق چایخوری
جعفری ¼ پیمانه
روغن زیتون به مقدار لازم
گوشت مرغ پخته و مکعبی خرد شده در صورت تمایل
ادویه
طرز تهیه🫕🫕🫕
پوست سیب زمینیها را گرفته و به شکل مکعبهای کوچک خرد میکنیم.
کره را در یک قابلمه متوسط بر روی شعله متوسط حرارت داده و سیب زمینی را همراه با پیاز و آویشن و ادویه اضافه کرده و تفت میدیم. آرد را بر روی مواد پاشیده و چند دقیقه دیگر مواد را هم میزنیم.
شیر و جعفری را به مواد اضافه کرده و شعله را بالا میبریم تا موادمان به جوش بیاید حالا انتهای پیازچهها را گرفته و به صورت نازک برش میدهیم. دانههای ذرت، کمی روغن زیتون را همراه با پیازچه و آب مرغ اضافه میکنیم می گذاریم سوپ روی شعله ملایم گاز جا بیفتد کمی که غلیظ شد مرغ هارو اضافه میکنیم وقتی غلظت مد نظر ما را بدست آورد سپس سرو میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نان نوتلا ستاره ای چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍘مواد لازم:
آرد 300 گرم
خمیر مایه 1 ق غ
شکر 3 ق غ
روغن مایع 50 گرم
تخم مرغ ۱عدد
نمک 1/4 ق چ
آب ولرم و یا شیر ولرم 1/2 پیمانه
شکلات صبحانه به مقدار لازم
🥠🥮موادلازم برای رومال کردن
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 ق غ
شکر 1 ق غ
زعفران کمی
کنجد به مقدار لازم
🍪طرز تهیه:
ابتدا خمیر مایه رو به ظرف آب یا شیرولرم اضافه میکنیم، بعد توش شکر رو اضافه میکنیم و میگذاریم حل بشه حدود ده دقیقه
حالا آرد، تخم مرغ و خمیر مایه رو بهش اضافه میکنیم کمی مخلوط میکنیم، سپس روغن و نمک رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم، و شروع میکنیم به ورز دادن تا یه خمیر نرم و لطیف داشته باشیم
اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد روش بپاشید و دوباره ورز بدید
بعد روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت تا یک ساعت و نیم بگذارید یه جای گرم استراحت کنه
(من دور ظرف رو با بارچه میپوشونم و روی شوفاژ میذارم)
بعد از استراحت حدود 5 دقیقه خمیر رو ورز بدین و پیچیدن رو شروع کنید.
بعد از اتمام کار نون رو در فر 180 درجه ای که از قبل روشن کردیم میگذاریم به مدت 25 الی 30 دقیقه، در صورت لزوم از شعله بالای فر جهت طلایی شدن روی نان استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سوبورگی آرمیا (سوبورک آرمیا) چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥞🥞سلااام دوستان،این غذای خوشمزه یه غذای ترکی هست به اسم سوبورک یا سوبورگی هم بهش میگن ( بورک اب)که لایه لایه خمیر روی هم قرار میگیره و بین چندلایه ای که روی هم قرارگرفت پنیر وجعفری خردشده میگذارن ودوباره چندلایه دیگه ازخمیر روی مواد، خمیرش را بتونین نازکتر کنین خیلی بهتر میشه چون باید حالت چین چین بهش داد، _خمیرخونگیش_دراب درحال جوش کمی ابپزمیشه _su به معنای اب هست _ این بورک را با گوشت هم معمولا تهیه می کنن و دراصل فقط یک مایه گوشتی شامل گوشت تفت داده شده باپیاز وکمی جعفری خردشده تنها میزنن ولی من مایه گوشتی ای که برای لازانیا درست می کنیم را ریختم وهمون طعم راپیدا کرد_به نظرم هرچیزی طبق ذائقه وسلیقه میشه ریخت ولی اصلش با پنیر جعفریه جدیدا هم ازگوشت استفاده می کنن که اونم فقط گوشت چرخکرده وکمی پیاز وجعفری،خیلی هم قشنگ برش میخوره،
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مرغ با سس پنیر خامه چگونه تهیه میشود؟😋😍
😋یه مرغ خوشمزه با فیله یا سینه و حتی ران با سس پنیر خامه.🫔
🫔 فیله مرغ با اسفناج و گوجه با سس پنیرخامه ای .
مواد لازم : فیله مرغ
سه ق غ کره
نمکو فلفل
آویشن یک ق چ
یکعدد پیاز خرد شده نگینی
چند حبه سیر له شده
گوجه فرنگی خشک آماده شده :
نصف پیمانه عصاره مرغ
نصف پیمانه خامه
شیرنارگیل نصف پیمانه
۱/۳ پیمانه پودر پنیر پارمزان
یک پیمانه اسفناج بخارپز
🥪🍳طرز تهیه :
هر دو طرف فیله ها رو با نمکوفلفل و آویشن مزه دار کنید . دو ق غ کره و کمی روغن رو در تابه داغ کنید و روی حرارت ملایم هر طرف مرغ رو حدود ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند . .
برای تهیه سس : ابتدا پیاز
و بعد سیر را به تابه کره و روغن باقیمانده اضافه کنید و سپس گوجه ها رو اضافه کنید . حالا عصاره مرغ رو بریزید .
خامه و پنیر پارمزان رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم برنید حدود دو تا سه دقیقه بعد اسفناج بخارپز رو اضافه کنید .
چند دقیقه بعد مرغ را بیافزایید و دو سه دقیقه بعد که مرغ به شش آغشته شد بردارید و سرو کنید .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شیرکاکائو خونگی به سبک بازاری چگونه تهیه میشود؟😋😍
5قاشق شکر
2قاشق پودر کاکائو
1قاشق نشاسته ذرت
شیر جمعا4لیوان
🧋 ابتدا شکر کاکائو و نشاسته مخلوط میکنیم
یک لیوان شیر طی چند مرحله به مواد اضافه میکنم که گوله نشه این مرحله خیلی مهمه چون اگه گلوله شه مجبور میشید اخرسر دوباره از صافی رد کنید
مواد تون که یک دست شد سه لیوان شیر اضافه کنید
مخلوط کنید بزارید رو حرارت مرتب هم بزنید شروع به قل زدن که کرد اماده است خاموش کنید
بزارید چندساعت تو یخچال اماده است نوش جان
اگه مواد تون گلوله شد اخر سر یکبار از صافی رد کنید
دقیقا خود خود بازاری میشه شایدم بهتر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻