دلمه قارچ چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸این نوع پیش غذا بسیار خوشمزه و مقوی است و شما می توانید دلمه قارچ را به عنوان غذای اصلی برای شام نیز میل کنید توجه داشته باشید که می توانید قارچ را با هر نوع مواد دلخواه پر کنید. تهیه دلمه قارچ همانند طرز تهیه قارچ شکم پر است.
🔸ابتدا درون قارچ ها را به خوبی خالی کنید سپس با هر نوع مواد دلخواهی که دوست دارید درون قارچ ها را پر کنید.
می توانید از موادی که در درون ماکارونی استفاده می کنید برای دلمه قارچ نیز استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که این مواد بایستی برای طرز تهیه دلمه قارچ خشک تر باشند. بعد از اینکه درون قارچ ها را پر کردید آن ها را در دون قالب فر قرار دهید و روی هر کدام از دلمه های قارچ یک برش پنیر پیتزا قرار دهید و روی برش های پنیر پیتزا می توانید فلفل دلمه ای و …بگذارید. سپس قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در درون فر بگذارید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک لی لی پوت چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل یک چهارم ق چ
اسانس
شربت سن ایچ پرتقال ۶۰ گرم
آب پرتقال ۶۰ گرم
روغن مایع ۴۵ گرم
اسانس تافی ۹ قطره
رنده پوست پرتقال یک دوم ق چ
نمک یکهشتم ق چ
آرد ۱۶۵ گرم
شیرخشک ۲۲ گرم
پکینگ پودر سه چهارم ق چ
🥢طرز تهیه :🧁🧁🧁🧁
ابتدا زرده و سفیده تخممرغ را جدا کرده و سپس سفیده را با کمی نمک هم زده تا کف کند سپس دوسوم از شکر دانه ریز را کم کم به سفیده اضافه و هم زده تا خوب فرم بگیرد سفیده را کنار گذاشته حال زرده تخم مرغ و باقی شکر و وانیل و شربت پرتقال و آب پرتقال و اسانس تافی را با هم مخلوط و با همزن دستی هم بزنید مواد خشک را الک کرده و به مخلوط زرده اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید و سپس سفیده را اضافه و با دور کند همزن کمی هم بزنید که فقط مخلوط و ترکیب شوند .داخل قالبها را کپسول کاغذی چرب شده انداخته و از مواد داخل آنها ریخته و با حرارت ۱۸۰ درجه مدت حدود ۱۵ دقیقه در فر بگذارید سپس از فر خارج و با فرچه شربت پرتقالی روی کیکها زده و در صورت دلخواه در حد خیلی کم زیر گریل فر بگذارید تا به رنگ دلخواه در بیاد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کاناپ مرغ چگونه تهیه میشود؟😋😍
نصف سینه ی مرغ
نان تست
سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد
خیار شور ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز نصف شیشه کوچک
🔸سیب زمینی ها و مرغ رو جدا رو می پزیم .وقتی خنک شدن اونا رو با خیار شور چرخ می کنیم. اگه تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشن (مال منم کشدار شد) و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مون حالت خمیری داشته باشن . بعد بهش سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست رو قالب می زنیم و اطرافش رو جدا می کنیم .یک نون رو داخل کاتر می زاریم و موادمون روش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نون برش زده ی دیگه روش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم. من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک لیمو پنبه ای چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم : 🍴
آرد یک و نیم پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
نشاسته ذرت سه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه سر پر
روغن مایع سه چهارم پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
وانیل نصف ق چ
آب لیمو ترش تازه دو قاشق غذاخوری
رنده پوست یک عدد لیمو(زست)
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری سر پر
🍰ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده ها رو میزنیم تا فرم بگیره و میذاریم داخل یخچال.
زردها رو با وانیل و شکر با دورتند میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه سپس ماست و آب لیموترش و رنده ی پوست لیمو رو اضافه میکنیم
خوب مخلوط میکنیم سپس روغن مایع و میریزیم و خیلی کم در حد مخلوط شدن میزنیم
سپس آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و که الک کردیم به موادمون اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا لیسک مخلوط میکنیم.
سپس سفیده رو در دو مرحله داخل مواد میریزیم و از یه طرف آروم با لیسک مخلوط میکنیم
سپس داخل قالب چرب شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم. قالب بیست وپنج سانتی میان ته خوبه ⚘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
توپک خرما چگونه تهیه میشود؟😋😍
برای۲ّ۰ عدد ترافل (توپک خرما)
خرما ۲۰ عدد
بیسکوییت پتی بور ۶ عدد
کره ۱ ق غ
گردو به میزان لازم
پودر نارگیل و پسته و کنجد و ... به میزان لازم
🧆خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با بیسکوییت پتی بور پودر شده مخلوط کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین اگر برای بچه ها درست می کنین کره مقوی هست و خوب بهتره استفاده بشه و هم اینکه چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین )
بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم .
آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلتوندم .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
راگوي برزيلي چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧅پياز متوسط
گوشت چرخكرده يك بسته متوسط
كنسرو لوبيا چيتي
نمك،فلفل،پول بيبر،پاپريكا،پودر سير،زردچوبه
گوجه و رب گوجه
سيبزميني متوسط
جعفري و ليمو جهت تزيين
🫒🍋ابتدا پياز را نگيني خورد ميكنيم و تفت ميدهيم گوشت چرخكرده را اضافه كرده و تفت ميدهيم سيبزميني خرد شده و گوجه و رب گرجه رو اضافه كرده و باز هم تفت ميدهيم كنسرو لوبيا را بدون اب اضافه ميكنيم سپس يك ليوان اب ميريزيم و حرارت را كم ميكنيم تا جا بيوفتد با ليمو و جعفري سرو شود
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک ساده مثلثی با ساندویچ ساز چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴مواد لازم:🥟
ارد دو لیوان
شکر 12 قاشق غذاخوری
روغن چهار قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
کاکائو یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
🧇طرز تهیه🧇
تمامی مواد بالا را به غیر از کاکائو با هم مخلوط کنید تا همگی مواد با هم به خوبی مخلوط شوند، سپس ساندویچ ساز را فقط چرب کنید و سیم آن را به برق بزنید وقتی به اندازه ی کافی گرم شد، با قاشق داخل مثلثی های ان را پر کنید، بین یک تا یک و نیم قاشق برای هر مثلثی کافی است، برای اینکه با طعم کاکائو هم کیک داشته باشید از مواد برداشته و به آن کاکائو اضافه کنید و ماتند قبل داخل ساندویچ ساز بریزید.
با این مقدار مواد 24 عدد کیک مثلثی درست می شود و تقریبا زیر نیم ساعت برای پخت آن زمان صرف می شود، برای هر دفعه که مثلثی ها را پر می کنید بین دو تا سه دقیقه زمان پخت آن می شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ماهي با سس گوجه و سير چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد اولیه:
گشنیز (یا جعفری) 1 لیوان
فلفل قرمز (کبابی) 2 عدد
فلفل قرمز (پرک) 1/2 ق چ
فلفل قرمز 1/4 ق چ
شکر (یا 1 ق چ عسل) 1/2 ق چ
پاپریکا 1/2 ق چ
رب گوجه فرنگی 1/4 فنجان
آب (داغ) 1 و 1/2 فنجان
فیله ماهی (هر نوع ماهی به دلخواه) 4 تکه
سیر 12 حبه
نمک و فلفل مقداری
🫓رب گوجه و نمک و فلفل و پاپریکا و شکر یا عسل رو در آب گرم حل می کنیم
گشنیز را کف تابه ای پهن میکنیم. فلفل دلمه ای تکه شده و سیرهای درشت خورد شده رو روی سبزیها پخش می کنیم
تکه های فیله ماهی رو روی سبزیجات می چینیم و نمک و فلفل سیاه و قرمز می پاشیم
سس گوجه رو روی تمام تکه های ماهی پخش می کنیم:
حرارت گاز رو روشن می کنیم تا سس به جوش بیاد. حرارت رو کم می کنیم و در ظرف رو می بندیم تا ماهی بپزه حدود 15 دقیقه و در این مدت سس رو در تابه می چرخونیم تا به همه جای ماهی ها برسه
🫕اگر سس هنوز آبکی بود حرارت رو زیاد می کنیم تا سس غلیظ بشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ناچو با گوشت (غذاي مكزيكي) چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴🥣ابتدا پیاز را نگینی خورد میکنیم با کمی روغن سرخ کرده ،گوجه فرنگی خورد شده را اضافه میکنیم تفت میدهیم،۱۰ دقیقه دره ظرف رامیگذاریم تا خوب گوجهها نرم شوند،سپس نمک فلفل قرمز و سیاه ،کمی زردچوبه،دارچین،و رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم خوب بهم میزنیم،من از سٔس سالسا هم استفاده کردم،خیلی طعمش خوبه.بستگی به سلیقتون داره،هر چیزی که دوست داشته باشید،و گوشت را اضافه میکنیم ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم تا خوب مغز پخت شود،سپس درون ظرف میکشیم یک لایه گوشت،بعد يه لايه nachos بعد پنیر و فلفل (هالوبينو)،دوباره گوشت. و nachos میریزیم روی گوشتمان کمی از سٔس سالسا ،و تا آخر ادامه میدهیم.و در آخر پنیرمان که داغ کردیم را میریزیم روی موادمون .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نوشیدنی چاق کننده چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍎سیب1عدد
🍍آناناس نصف1عدد
🥦جوانه یونجه1مشت
🍃جوانه گندم خالص1ق.غ
🍍🧋آب آناناس،سیب،جوانه یونجه راگرفته سپس آبمیوه را با جوانه گندم ترکیب کنید و میل نمائید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نان پنیر کنجدی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴 برای 8 نفر
🍕 طرز تهیه :
180گرم آرد سفید و 125 گرم کره نرم شده و 100گرم پنیر گودای رنده شده و 50 گرم پودر پنیر پارمزان و 50گرم پنیر خامه ای و کمی فلفل را با همزن مخلوط کرده و 2تا4 قاشق سوپ خوری گشنیز تازه خرد شده اضافه و با دست مخلوط کرده تا خمیر بدست آید.
به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و گلوله کرده و در آب زده و در کنجد غلطانده و با فاصله در سینی فر چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر داغ 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا کمی طلایی رنگ شود.
كيك نوتلا چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥧مواد لازم :
ارد يك و نيم پيمانه
روغن مايع سه چهارم پيمانه
تخم مرغ پنج عدد
شكر يك پيمانه
شير نصف پيمانه
پودر كاكائو شش ق غ
نوتلا سه ق غ
بيكن پودر دو ق م
وانيل نصف ق م
🧁طرز تهيه :
ابتدا سه ق غ پودر كاكائو را در شير ولرم حل كرده و بعد سه ق غ نوتلا را هم اضافه كرده و خوب هم ميزنيم تا كاملاً يكدست شه ...ارد و بيكن پودر و سه ق غ باقي مونده از پودر كاكائو را سه بار الك كرده و كنار بگذاريد ...
تخم مرغ ها رو با شكر انقدر با همزن ميزنيم تا حجمش زياد شده كرم رنگ و كشدار بشه بعد به ترتيب روغن مايه رو ميريزيم و بعد از كمي هم زدن ، مايه كاكائو و نوتلا و وانيل رو اضافه ميكنيم و باز هم در حد اينكه خوب مخلوط بشن هم ميزنيم ...و در اخر مخلوط ارد و پودر كاكائو و بيكن پودر رو كم كم ميريزيم و هم ميزنيم ...و در قالبي كه كاغذ روغني گذاشتيم و ميره تو فر با دماي صد و هشتاد به مدت چهل دقيقه...
.