بیسکو کیک چگونه تهیه میشود؟😋😍
کره : 200 گرم
پودر قند : 120 گرم
عسل : 1 قاشق غذاخوری
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 2 عدد
آرد شیرینی پزی : 500 گرم
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
نمک : بسیار کم
کره و پدر قند را با همزن برقی در حدی که مانند کرم شود با هم مخلوط کنید.
سپس 1 قاشق عسل را اضافه کنید.
یکی از تخم مرغ ها را اضافه کرده و مخلوط کنید.
وانیل . سپس تخم مرغ دوم را اضافه کرده و به هم زدن تان ادامه دهید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
مخلوط آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود. دقت کنید در این مرحله باید همزدن تان به صورت دورانی و با لیسک باشد.
خمیر را یک ساعت درون یخچال استراحت دهید.
خمیر را به 4 قسمت تقسیم کرده و با وردنه ان را صاف کرده و قالب بزنید. یا به شکل دلخواه تان ببرید.
حدود 20 دقیقه درون فر با دمای 170 درجه سانتیگرا قرار دهید.
بعد از پختن 4 لایه را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
بین لایه ها را با خامه فرم گرفته ساده یا شکلاتی پر کرده و لایه ها را روی هم قرار دهید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
🔴 عزیزانی که اسمشون فاطمه یا یکی از
القاب مبارک حضرت فاطمه (س) هست😍👇
💖انیسه💖بتول💖حبیبه💖 حورا💖راضیه💖مرضیه💖ریحانه💖زهره💖ساجده💖زهرا
طیبه💖طاهره💖مطهره💖انسیه...💎
روی اسمشون بزنن واز سوپرایز ویژه
پویش_سلامتی این ایام استفاده کنن 😃👆
.
.
دسر سریع و رنگی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍌برای چهار شات دسر یک عدد موز و نصف یک هلو یا هر میوه ی شیرین دیگه ای که دوست داشتین رو خرد میکنیم و کنار میزاریم؛نصف بسته بیسکوییت دلخواهتونو هم با غذاساز،گوشکوب یا دست خرد کنین و بهش دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده اضافه کنید(قابل حذف)؛خب لایه اول یا همون کراست از بیسکوییت خرد شدمون میریزیم و یکم صافش میکنیم؛لایه بعدی میوه هارو اضافه میکنیم و بعد از دو بسته دنت با طعم های مختلف استفاده میکنیم و تو هر شات یک قاشق غذاخوری پر از هر طعمش میریزیم و روشو با هرچی دوست داشتین تزئین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
📣سیر تا پیاز بافتنی☄☄
❌عکس بنر آموزشش شروع شده رایگان💯و گروه بافی جانمونید😍🏃♀
⭕️مگه میشه عاشق بافتنی باشیو
این کانال نداشته باشی :-) 😍
به تنهایی ترکونده😍
ڪلی #مدل و #ایده های قشنگ داره😍
بهمراه #عکس📸 فیلم #توضیح
http://eitaa.com/joinchat/2735996945Cf7c9089658
‼️آموزشگاه بافندگی یاس بافت با اموزشهای اختصاصی آنلاین👆
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
یه کانال #بافتنی آوردم حرف نداره🧶🧿
✅ لباس یلدایی بالا هم داخلشه 🍉🍉🍉😍😍😍
✅ فیلم فارسی😍
آروم بزن رولینکو ببین چه مدلای ژورنالی رو رایگان یادداده👏🧣🧤
آموزش رج به رجی با فیلم فارسی😍
http://eitaa.com/joinchat/2735996945Cf7c9089658
آموزش امروزشو ببین،حرف نداره 👆👆
http://eitaa.com/joinchat/2735996945Cf7c9089658
❌پشیمون نمیشید😍
مربای عناب به همراه هل چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔻مواد مورد نیاز
۲۵۰ گرم عناب خشک
۵۰۰ گرم شکر
نصف قاشق چایی خوری هل
۳ پیمانه آب
۴ قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه
۲ قاشق سوپ خوری پوست رنده شده لیمو ترش
میخک به مقدار دلخواه
🔻پخت مربا عناب
عناب ها را از شب قبل درون آب به خوبی خیس کنید. آن را درون صافی ریخته و هسته ها را به خوبی جدا کنید. در ظرفی دیگر شکر را به همراه آب به روی شعله قرار دهید تا شیرینی به خوبی حل گردد. حالا عناب را درون قابلمه و به همراه محلول شیرینی بریزید تا در حرارت ملایم به خوبی پخته شود. پس از آن که شهد مربا به خوبی قوام آمد، آبلیموی تازه را به همراه پوست لیمو ترش به آن اضافه کنید تا مقداری دیگر با یک دیگر پخته شوند. حالا میخک را به همراه هل به مواد اضافه کنید و با یک دیگر هم بزنید. پس از آن که عناب ها به خوبی نرم شدند، مربا را از حرارت بردارید تا با دمای حیاط یکسان گردد. مربای عناب هل را درون شیشه های مورد نظر بریزید و درون یخچال نگهداری کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از 👇🏻 تبلیغات گسترده ونوس 👇🏻
.
شیک ترین لباسهامو با یه تخفیف باور نکردی برای شب یلدا گذاشتم ✨
✨✨ با یه هزینه کم
#شب_یلدا تو رویایی کن 👇
https://eitaa.com/joinchat/3246719608C8b4e5811a6
چند روز تخفیف طوفانی 👆👆
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
بیماری روانی متولدین هرماه 🔞
فروردین💜 اردیبهشت خرداد🍻
تیر🩸 مرداد 💎 شهریور🫦
مهر 🌝 آبان💧 آذر 🪻
دی 🔥 بهمن 💋 اسفند🚑
بزن رو ماه تولدت 😈 😳👆🏼
https://eitaa.com/joinchat/755105975C669a682478
✨باورمنمیشهمحشرهههه🙂
پای پنیر یخچالی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧉مواد مورد نیاز :🍮
پودر بیسکویت ( ترجیحا پتی بور ) : 150 گرم
کره ذوب شده : 75 گرم
پنیر خامه ای : 150 گرم
شکلات تخته ای : 100 گرم
ژلاتین : 1 قاشق مرباخوری
آب : 2 قاشق غذاخوری
آب پرتقال ( آب آناناس ) : 2 قاشق غذاخوری
🍴مراحل آماده سازی :🍴
ابتدا برای لایه زیرین پای، بیسکویت را با آسیاب پودر کرده و از الک ریز رد کنید، سپس کره بن ماری شده روی بخار کتری رابه آن اضافه کنید، این خمیر را در قالب مخصوص پای بریزید و به کف و دیواره ها به خوبی فشار دهید تا انسجام کافی را داشته باشد.
ظرف پای را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا لایه زیرین خودش را بگیرد.
در مرحله بعد، ژلاتین را با نصف استکان آب روی بخار کتری به روش بن ماری ذوب کرده ،سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید ( در صورت تمایل می توان از 75 گرم پنیر خامه ای و 75 گرم خامه قنادی استفاده کرد )، و شکلات گرم ذوب شده را به این مخلوط بیفزائید. ژلاتین را در آب معمولی و آب پرتقال حل کنید و به مایه شکلاتی پنیری بیفزائید.
خمیر را از یخچال درآورید و مایه پنیری را روی آن ریخته و صاف کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
حقایق عجیب ناگفته سریال جومونگ😳
میدونستی جومونگ پسر هموسو نبود❌
‼️اگه باور نمیکنی بیا کلیپشو ببین😱👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1781858409C943ca37d18
https://eitaa.com/joinchat/1781858409C943ca37d18
✅کلیپش رو اینجا سنجاق کردمم😍☝️🏼
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
شوهرم هر چند وقت یبار شبا خونه نمیاومد میگفت سفر کاری هستم
منم تنها میموندم توی شهر غریب اما جاریم با اصرار زیاد دخترشو میفرستاد خونه من میگفت من به تنهایی عادت دارم تو تنها نمون
یه روز که داشتم لباس همسرمو اتو میکردم دختر جاریم گفت زنعمو مامانم .....
https://eitaa.com/joinchat/2160263385C70b5bf0bff
سالاد لوبیا لیما ( لوبیای عروس ) چگونه تهیه میشود؟😋😍
❇️مواد لازم
کاهو: ۱ بوتهی کوچک
سیبزمینی پخته: ۲ عدد کوچک
ژامبون: ۳ ورق
لوبیا لیما یا لوبیا عروس : ۲ پیمانه
خیارشور: ۱ پیمانه
پیازچه: ۱۰ شاخه
تخممرغ پخته: ۲ عدد
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به مقدار کافی
❇️ طرز تهیه
1. ابتدا کاهو و پیازچه را خرد کنید و کنار بگذارید.
2. خیارشورها، تخممرغ و سیبزمینی را نگینی خرد کنید.
3. ژامبون دلخواه خود را به صورت نگینی خرد کنید.
4. لوبیای عروس که از قبل پختهاید را به همراه تمام مواد خرد شده داخل یک ظرف سالاد بزرگ بریزید و مخلوط کنید.
5. سس مایونز، سس فرانسوی، آب لیمو ترش و ادویهها را به سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6. سالاد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال فرار دهید تا خنک شود و طعم مواد به خورد هم برود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻