#باقالی_پلو_مرغ 😋
🔸پیاز داغ فراوان درست کردم و ی سیر توش رنده کردم و ادویه زدم و رب ریختم و تفت دادم رب و که خوش رنگ بشه بعد مرغم رو توی همون مواد تفتش دادم و اب درحد ی نصف لیوان ریختم و حرارت روکم تا بپزه و به روغن بیوفته .
برای باقالی پلو هم باقالی رو که جدا پختم .
برنج رو ده دقیقه مونده به ابکش باقالی رو داخلش میریزم و ابکش و بعد لابلای برنجم شوید خشک ریختم اما زمانی که کته درست میکنم دوتا حبه سیر رو توش رنده میکنم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#لواشک_آلو و #زردآلو 😋
🔸الو یا هر میوه ای که دوست دارید یک نوع یاچندنوع مخلوط میشورید و تو قابلمه میریزید و به اندازه ای که روی میوه تونو اب بگیره اب میریزید و میزارید رو گاز تا بپزه وقتی با قاشق فشار میدید هسته از گوشت میوه جدا بشه خاموش میکنید بعداینکه سرد شد داخل یه ابکش میریزیدوصاف میکنم من همیشه یکم نمک هم میزنم اخر کار بعد صاف کردن اگر از الو خالی یا میوه هاایی که ترش مزه باشن استفاده کنم شکر هم میزنم تا ملس بشه. بعد کف سینی روباچرب میکنم یا پلاستیک میندازم به همین سادگی و خوشمزگی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فيله_مرغ_نودلى ⛱
🔴مواد لازم🔻🍗
▫️فیله مرغ ۸عدد
▫️زعفران پودر شده ۱ق چ
(نیازی به دم کردن زعفران نیست)
▫️نودل با طعم مرغ ١/٥ بسته
▫️چاشنى به دلخواه و به مقدار لازم
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
▫️روغن به میزان لازم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فيله_مرغ_نودلى ⛱
🔴طرز تهیه🔻
🔸۱)اول فیله ها را شسته و خشکشون کنید بعد هر فیله رو نواری از وسط برش بديد كه ميشه ۱۶ نوار فیله ایی
🔸۲)چاشنى ها رو اضافه كنيد و اجازه بديد ٥ ساعت فيله تو مواد استراحت كنن
🔸٣) نودل ها رو همراه ادویه مخصوص درون آب جوش بریزید و. چند دقیقه صبر. کنید تا نرم و. باز شود.
حواستون باشه كه نشكنن و مقدار اب هم كم باشه، واسه خوشرنگ شدن زرد چوبه به آب جوش اضافه كنيد و بعد از ٥ دقيقه آبکش کنید
🔸٤) فیله ها رو به سیخ چوبی بزنید تواين مرحله ميتونيد اول فيله ها رو تو آرد سفيد بغلتونيد و بعدش نودل ها رو به دورش بپيچيد، كه اين كار شما رو آسون تر ميكنه ولى من آرد نزدم
🔸٥)قابلمه گود و كوچيك رو پر روغن كنيد و رو حرارت بذاريد تا داغ بشه بعد سیخ های جوجه نودلی را درون اون بذاريد و با حرارت ملایم تا طلایی شدن نودل سرخ کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بستنی_پودینگی با طعم شکلات و موز و فندق
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
شیر یک پیمانه
نشاسته یک ق غ کاملا سر پر
شکر نصف پیمانه
موز خردشده مقداری
فندق خرد شده دو ق غ
پودر کاکائو یک ق م سرپر
🔸برای روکش شکلاتی آخر دستور توضیح دادم
_ نشاسته رو با شکر و پودر کاکائو مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا از رو حرارت بردارید و خامه رو باهاش مخلوط و اجازه بدید تا خنک بشه، هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس فندق و موز رو اضافه کنید
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید وحداقل ۸ ساعت در فریزر بذارید، موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه
♦️برای روکش شکلاتی ۱۰۰ گرم شکلاتشکلات تخته ای رو با 4 ق غ روغن مایع رو کرارت بنماری آب کنید بعد کمی فندق خرد شده بهش اضافه کنید و روی بستنی بریزید، سپس نیم ساعت دیگه بذارید فریزر و سپس نوش جان کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#غوره_مسما 😋
🔸ابتدا تکه های مرغ رو که بهش نمک و کمی زردچوبه زدم و داخل روغن روی شعله ملایم تفت دادم تا کاملا طلایی و خوشرنگ بشه بعد از دخل تابه در آوردم و داخل همون تابه یدونه پیاز متوسط نگینی خرد شده رو تفت دادم و در نهایت کمی رب گوجه فرنگی اضافه کردم داخل روغن تفت دادم تا رنگ باز کنه و بوی خامیش گرفته بشه.مرغ های سرخ شده رو داخل تابه گذاشتم یه کوچولو فلفل و پودر سیر هم بهش زدم و همراه با یک لیوان آب جوش که بهش اضافه کردم گذاشتم تا کاملا مغز پخت بشه.بادمجان ها رو هم که از قبل پوست گرفته بودم و داخل آب و نمک گذاشته بودم و بعد از آبکش کردن حسابی خشک شده بود سرخ کردم .و در نهایت ده دقیقه یک ربع آخر غوره ها رو به مرغ اضافه کنید.زیاد نمونه که له نشه تا شکل قشنگی داشته باشه همراه بادمجون ها دو سه تا دونه هم گوجه فرنگی سرخ کنید و در نهایت چند دقیقه آخر بادمجون و گوجه رو هم به مرغ اضافه کنید و در کنار یه کته زعفرونی نوش جان کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#هات_چاکلت_ایتالیایی😍😍
115 گرم شکلات 50 درصد
یک و نیم پیمانه شیر کامل
دو قاشق سوپخوری شکر
دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
روش تهيه :
شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت در سیب زمینی سرخ کردن
🍟🍟🍟🍟🍟
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترشی_لیمو 🍋 😋
لیموترش ۱ کیلوگرم
نمک ۲ ق س
دانه ی خردل سیاه ۳ ق س
پودر فلفل قرمز ۱ ق س
زردچوبه یک و یک دوم ق چ
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه)
سرکه ۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
🔸لیمو را همراه با نمک درون قابلمهی آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. آنگاه لیمو را در صافی خالی کنید و رویش آب سرد بریزید. سپس آن را روی پارچهی تمیزی پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود.
حالا روی لیموها برشی به شکل + ایجاد کنید و داخل آنها را از مخلوط دانهی خردل، فلفل قرمز، زردچوبه و شکر قهوهای پر کنید و در شیشهی مناسبی بچینید.
اکنون آبلیمو و سرکه را بجوشانید و همچنان که داغ است روی لیموها بریزید.
حالا شیشهها را در گوشه آشپزخانه قرار دهید. پس از یک هفته ترشی آمادهی مصرف می باشد.
مناسب برای مرغ و ماهی و غذاهای گوشتی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#چیز_کیک_ماست_و_خیار 😋
پنیر خامه ای 300گرم
ماست چکیده 50گرم
خیار متوسط رنده شده 1عدد
مخلوط شوید و نعنا دو ق س، در صورت تمایل کمی پیازچه
مغز گردو 30گرم
کراکر نمکی 250گرم
کره 50گرم
پودر ژلاتین 1ق س
1/4پیمانه آب سرد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#چیز_کیک_ماست_و_خیار
🔸اول کراکر ها رو داخل غذاساز پودر میکنیم و کره آب شده رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم. کف قالب مورد نظرمون میریزیم و خوب فشرده میکنیم.بیست دقیقه تا نیم ساعت میذاریم یخچال تا منسجم و آماده بشه.
پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم تا شفاف بشه.
پنیر، ماست، شوید و نعنای خرد شده و گردو رو داخل غذاساز میریزیم تا خوب باهم مخلوط بشن. بعد خیار رنده شده و پودر ژلاتین سرد شده رو اضافه و با قاشق مخلوط میکنیم.مایه چیز کیک رو روی کراکر ها میریزیم و به مدت 3الی 4ساعت میذاریم تو یخچال.بعد از قالب جدا میکنیم و تزیین میکنیم.
♦️من نصف مواد رو درست کردم سه تا چیز کیک تک نفره بهم داد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کته_جوجه_کباب_تابه_ای 🍢 😋
🔸فیله یاسینه مرغ را نوار میبریم بعد خلال پیاز و زعفرون آب شده غلیظ و فلفل وآب لیمو ترش تازه وکمی روغن کنجد یا روغن زیتون مخلوط میکنیم دوسه ساعت داخل یخچال استراحت بکند تامزه داربشود سپس فیله ها رو رول میکنیم ودر کمی روغن باشعله آروم گاز تفت میدهیم وزعفرون ویک فنجون آب ریخته میگذاریم بپزد درآخرای پخت نمک میزنیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مربا_توت_سفيد 😋
🔸برای دوکیلو توت سفید یک کیلو نیم شکر لازمه
توت ها کال یا له شده نباشن.
🔸بعد از تمیز کردن و شستن توت ها اونا رو داخل ظرفی میریزیم و شکر رو لابلاش میپاشیم.
حدود 24ساعت تو یخچال میذاریم تا شکر به خورد توت ها بره و آب بندازه بعد باهمون آب خودش
و مقداری زعفران ساییده شده و نصف ق پودر هل روی حرارت میذاریم تا بجوشه و قوام بیاد و به غلظت مورد نیاز برسه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کیک_شیره_خرما😍😍
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
شکر 4 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
روغن 1/2 پیمانه
شیره خرما 1 پیمانه
ارده 1/3 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 ق چ
تخم مرغا و شکر و وانیل و با دور تند همزن حدود 3 دقیقه هم بزنید بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید بعد شیره خرما یک دقیقه و بعدم ارده یک دقیقه ... شیره خرما اگه خیلی غلیظ بود بزارید رو حرارت تا روون بشه . آرد و بیکینگ پودر و مخلوط و الک کنید کم کم اضافه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید قالبتون و چرب و آردپاشی کنید و مایع کیک و تو قالب بریزید و قالب و انتقال بدین به فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بمدت 45 دقیقه .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دسر_زبرا ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️شیر سه لیوان
▫️شکر نصف لیوان
▫️آرد دو ق غ خ سرپر
▫️نشاسته یک و نیم ق غ خ(فرق نداره گندم باشه یا ذرت)
▫️وانیل نصف ق چ خ
▫️برای محلبی شکلاتی هم همین مواد باشه بعلاوه سه ق غ خ پودر کاکائو
🔴طرز تهیه🔻🍮
🔸تو دوتا قابلمه جدا مواد رو با خم مخلوط کنید و روی حرارت کمبذارید تا بپزه و به غلظت فرنی برسه،از رو اجاق بردارید و قالبتون رو(می تونه فنجونیا پیاله یا هر قالبی که دوست دارید باشه)با روغن خیلی کم چرب کنید،بعد یه قاشق محلبی سفید بریزید و بعد یه قاشق محلبی شکلاتی و بعد محلبی سفید و بعد شکلاتی،به همین منوال ادامه بدید تا قالبتون پر بشه
🔸بعد بذارید چند ساعت یخچال تا سرد بشه و خودش رو بگیره،بعد که خنک شد از لبه های قالب دسر رو جدا کنید و توی پودر نارگیل بغلتونید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید
این دسر خیلی خیل راحت و بی دردسر و کم هزینه است.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کیک_کرپ ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️شیر
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️آرد دو پیمانه
▫️پودر کاکائو نصف پیمانه
▫️روغن چهار قاشق غذا خوری
▫️شکر ۶ قاشق غذا خوری
🔴طرز تهیه🔻
🔸ابتدا شیر میزاریم روی حرارت تا ولرم بشه، داخل ظرف دیگه ، آرد و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید بعد بهش شکر اضافه کنید مواد خشک با هم مخلوط کنید، بعد تخم مرغها رو به مواد خشک اضافه کنید،با همزن برقی یا همزن دستی خوب هم بزنید، بعد شیر ولرم و روغن هم اضافه کنید
🔸میتونید مقداری وانیل هم اضافه کنید،
داخل تابه نچسب کمی روغن بزنید خیلی کم روغن بزنید ، تابه که داغ شد یه ملاقه کوچیک مواد کرپ داخل تابه بریزید ، با دست تابه رو تکون بدید تا کرپ یکدست بشه، چند دقیقه که پخت کرپ برگردونید تا اون طرفش بپزه
♦️هر تعداد که دوست دارید درست کنید لابه لای کرپ ها خامه بزنید، کیک بزارید داخل یخچال تا آماده بشه
♦️این کرپ ها رو هم میتونید خامه نزنید و ساده سرو کنید.
♦️حتما کرپ ها نازک باشن نازکی کاغذ،،،.
کرپ ها که آماده شد با یه قالب یا ظرف گرد ، که تقریبا سایز کرپ ها باشن ، روی کرپ ها بزارید، و دور تا دورشو به صورت گرد برش بزنید تا صاف و یکدست بشه.
♦️قسمت آخر اگه دیدید مواد شل بود یکم دیگه آرد اضافه کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#چیپس_در_فر ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️سیبزمینی ........ 3 عدد متوسط
▫️روغن زیتون ....... 4 قاشق غذاخوری
▫️فلفل سیاه .......1 قاشق چایخوری
▫️پودر فلفل قرمز خشک شیرین ....1 قاشق چایخوری
▫️پودر آویشن .....1 قاشق چایخوری
▫️نمک ......1 قاشق چایخوری
▫️پودر سیر .....1قاشق چایخوری
🔴طرز تهیه🔻🍟
🔸سیب زمینی هارو پوستشو بگیرید وبشورید و به کمک چاقو یا رنده مخصوص یاپوست کن یارنده غذاساز برش های ورقه ای نازک یکسان بزنید.
اونها رو در ظرف آب یخ یا آب سرد به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدید.
🔸درظرف دیگه روغن زیتون و ادویه هارو بریزید و مخلوط کنید.
بعداز ۱۰ دقیقه سیب زمینی هارو خشک کرده داخل ظرف روغن و ادویه بریزید و حسابی مخلوط کنید.
فر رو با درجه ۲۰۰ از قبل گرم کنید.
سیب زمینی هارو داخل سینی فر که کاغذروغنی داره بچینید.
🔸به مدت ۱۵دقیقه بمونه.بعدسینی رو دربیارید و سیب زمینی هارو برگردونید.و ۱۵دقیقه دیگه بذارید داخل فر.تادوطرفشون برشته و طلایی بشن.
♦️ازهر ادویه یا سبزی خشک معطر دلخواهی میتونید استفاده کنید.
♦️ادویه هم مطابق ذائقه شما قابل تغییر هست.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
پودینگ پرتقال🍊🍊
تخم مرغ= ۳عدد
شکر= ۵۰ گرم
آرد= ۳۰ گرم
آب ۴ عدد پرتقال
شیر= نصف پیمانه
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، سفیده رو با همزن بزنید تا فرم بگیره، زرده ها و شکر و در صورت تمایل کمی رنده پوست پرتقال رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد آرد رو بهش اضافه کنید
آب پرتقال و شیر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه از مواد زرده کم کم بهش اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا مواد تموم بشه، به هم زدن ادامه بدید تا مواد به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد سفیده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید چنانچه رنگ پودینگ مورد پسندتون نبود میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و بعد داخل ظرف دلخواه بریزید میتونید کناره ها یا روی ظرف رو با میوه های مختلف تزیین کنید
اجازه بدید پودینگ چند ساعت داخل یخچال خنک بشه و بعد نوش جان کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مربا_سیب 🍎 😋
سیب ترش ۱کیلو
شکر ۱ کیلو
گلاب ۱/۳لیوان
زعفران به اندازه دلخواه
🔸ابتدا یک طرف آب سرد را که در آن آب یک عدد لیمو چپانده آید را در کنار دستتون بگذارید حتی در آب اگر یخ هم بریزید بهتر هم هست. سیبها را پوست بگیرید و درون ظرف آب سرد ولیمو بریزید این کار باعث میشه سیبها تغییر رنگ ندهند وهمچنین ترد وشفاف بمانند.
یک قابلمه بردارید وشکر را با دو لیوان آب وزعفران بگذارید روی حرارت وقتی جوش آمد سیبها را که در آبکش ریخته اید وآب آن را گرفته اید به شهد در حال جوش اضافه کنید وبگذارید تا خوب بپزد وجا بیفتد در آخر کار گلاب ودر حد نصف لیموی تازه را بریزید کمی که جوشید بردارید.
نوش جان امیدوارم شما هم درست کنید ولذت ببرید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#كيك_هويچ_گردو
تخم مرغ 4عدد
آرد 3ليوان
بكينگ پودر 1ق م
وانيل 1ق چ
شكر 1/5ليوان
هويچ 1عدد متوسط رنده شده
گردو خرد شده1ليوان
شير 1ليوان
روغن مايع نصف ليوان
دارچين 1ق م
ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند هم زن بمدت 10دقيقه هم ميزنيم بعد وانيل را اضافه كرده هم ميزنيم بعد شير و روغن مايع را مخلوط كرده هم زده عد همزن را كنار گزاشته ارد را بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرده و بصورت دوراني توي سه مرحله ب مخلوط اضافه كرده و هم زده بعد هويچ و گردو را مخلوط كرده و قالب را چرب كرده و ارد پاشي ميكنيم و مايع را درون قالب ريخته توي فري ك از قبل با درجه حرارت 180روشن كرديم بمدت 40دقيقه قرار ميدهيم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh