eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
. کار در منزل استخدام کار در منزل با گوشی مناسب ، خانم های خانه دار دانشجویان ،کارمندها،آقایان،افراد بیکار،افرادی که به دنبال شغل دوم هستند 👇👇👇👇👇 daramad online
سس هزار جزیره چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍴مواد لازم سس مایونز 1 پیمانه سس کچاپ 1/4 پیمانه سس تند 1/2 قاشق چای‌خوری سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری خیارشور 1 قاشق غذاخوری ریز شده پیاز 1 قاشق چای‌خوری ریز شده نمک 1/4 قاشق چای‌خوری فلفل به ميزان لازم 🍟 سس مایونز، کچاب، تند و سرکه را در کاسه مناسبی با یکدیگر مخلوط کرده تا یک‌دست شوند. 2. مابقی مواد لازم را به مخلوط سس‌ها افزوده و خوب هم بزنید تا سسی یک‌دست و نرم درست شود. سپس در شیشه ریخته و درب آن‌را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید. * خیارشور و پیاز بایستی خوب ریز ریز شوند. * در برخی دستورها 1 عدد تخم‌مرغ پخته و ریز شده نیز در مواد لازم بکار می‌رود که اختیاری می‌باشد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
دمنوش خرگوشک چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔸هزاران سال است که در طب سنتی از برگ‌های گیاه خرگوشک یا همان گل ماهور برای درمان بیماران مبتلا به مشکلات تنفسی مانند آسم، برونشیت و تجمع مخاط استفاده می‌شود.این گیاه مفید باعث کاهش التهاب و آرامش عضلات تنفسی می‌شود. برای تهیه دمنوش خرگوشک به عنوان یکی از انواع دمنوش برای ریه می‌توانید از برگ‌های خشک این گیاه یا چای کیسه‌ای آن استفاده کنید. برای تهیه این دمنوش برای ریه، کافی است مقداری برگ خشک خرگوشک را در یک فنجان آب جوش ریخته و اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد. بهتر است پیش از مصرف و برای جلوگیری از تحریک گلو، دمنوش را از صافی عبور دهید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
‼️‼️‼️هشدار‼️‼️‼️ خواندن توییت ها و نوشته های این چنل به دلیل ... ممنوع شد🔞❌❌ لینکش و میزارم که بدونین و عضو نشید❌❌❌❌❌👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/839778492C19fae91d2a https://eitaa.com/joinchat/839778492C19fae91d2a 👆🏾 عواقب عضو شدن‌با‌ خودتونه‌‌‌‌‌‌❌
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
روز همسرم بهم گفت مادرم هر هدیه ای بهت داد رو قبول کن و جلو مهمونا بازش نکن...پرسیدم چرا؟گفت فعلا نپرس،فقط بازش نکن.. ....شب شد و مادرشوهرم بعنوان زیر لفظی یه جعبه نسبتا بزرگ رو بهم داد..دل تو دلم نبود آخرشب بشه بازش کنم..بیبینم چیه و معنی حرف همسرم چیه...وقتی مهمونا رفتند خواستم بازش کنم که یهویی...👇😨 https://eitaa.com/joinchat/4237557896Cb66b6be1b9
املت هلندی شکلات چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥖مواد لازم 3/4 لیوان شیر کم چرب 1/2 فنجان آرد 2 قاشق غذاخوری شکر 1/4 قاشق چای‌خوری نمک 2 عدد تخم‌مرغ بزرگ 2 قاشق غذاخوری کره 1/3 فنجان شکلات چیپسی 3 عدد موز بزرگ 1/2 فنجان قهوه فوری آماده 1/2 فنجان خامه 1. فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت گرم کنید. 2. تابه چدنی 23 سانتي‌متری را به تنهایی به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا داغ شود. 3. شیر، آرد، شکر، تخم‌مرغ و نمک را با هم‌زن خوب هم بزنید تا مایع کرم رنگ و کش‌داری حاصل شود. 4. شکلات چیپسی را در آخر اضافه کرده، با قاشق هم بزنید. تابه را از فر خارج کنید. 5. یک قاشق از کره را در آن بریزید تا ذوب شود. تابه را بچرخانید(دستکش محافظ فراموش نشود) تا تمام کف تابه با کره چرب شود. 6. مایع املت را در تابه ریخته، آن را در فر قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی شود و بپزد. 7. در تابه دیگر, برش‌های موز را با یک قاشق کره باقیمانده سرخ کنید. هر طرف موز ها تقریبا 2 دقیقه برای سرخ شدن لازم دارند. 8. در آخر قهوه آماده را روی آن‌ها ریخته، بگذارید تا محلول قهوه جوش بياید.املت هلندی را با موزهای سرخ شده سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
مگه میشه عاشق مـــــادرت باشی و عضو کانال مـــــادر نباشی 😍     ❤️ احساسی❤️ ❤️ قشـنگ❤️ ❤️ شاد❤️ ☪ به مناسبت 👇 https://eitaa.com/joinchat/922026273C54ede02c85
کوکو برگ کرفس چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🌱مواد لازم : ▫️برگ کرفس خرد شده ۴ مشت ▫️تخم مرغ ۲ عدد ▫️سیب زمینی ۱ عدد ▫️نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم 🍘مراحل تهیه کوکو برگ کرفس:ابتدا برگ کرفس را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود می توانید روی دستمال نخی بریزید تا خشک شود سپس با چاقو به اندازه دلخواه خرد کنید این به سلیقه شما بستگی دارد می توانید خیلی ریز یا درشت تر خرد کنید.تخم مرغ ها را داخل کاسه ریخته و هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس سیب زمینی رنده شده را به همراه برگ ها کرفس و ادویه و نمک بریزید مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.داخل یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه ریخته و حرارت را ملایم کنید و درب تابه را بگذارید و صبر کنید با حرارت کم کوکو خودش را بگیرد وقتی کوکو خودش را گرفت درب تابه را بردارید و کمی که سرخ شد کوکو را برگردانید و صبر کنید طرف دیگر کوکو نیز سرخ شود.نیازی به گذاشتن درب در این مرحله نیست حالا کوکو برگ کرفس خوشمزه ما حاضر است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
آیا رنگ غذا خوراکی است و برای بدن ضرر ندارد؟😋😍 🔻رنگ غذا پودری تمامی رنگ غذاهای مجوزدار تحت مقررات سازمان غذا و دارو FDA فعالیت می‌کنند و مجوزهای لازم برای عرضه و تولید را کسب می‌کنند.سازمان غذا و دارو با بررسی مواد تشکیل دهنده و همچنین تحت نظر قرار دادن روند فعالیت و ساخت این نوع مواد غذایی اقدام به دادن مجوز استفاده از رنگ غذاها داده‌است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین چی پیدا کردم براتوووون😍😍😍 دستگاه فیزیوتراپی خونگی از هر چی هزینه فیزیوتراپی هست راحت شدی😌 باورت نمیشه درد کمر، گردن، پا، شکم و هر چی بگی خیلی زود درمان میشه و تسکین پیدا می‌کنه 😳 بنظر من که هر خونه ای یکی ازینا باید داشته باشه حتما✅ حتما یک سر به لینکش بزن ضرر نمیکنی 👇 https://zaya.io/sd2wn https://zaya.io/sd2wn
سس زنجبیلی بادام چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥄مواد لازم 1 بادمجان بزرگ 2 قاشق زنبیل آسیاب شده 4 قاشق روغن 1 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری رازیانه نیم قاشق چایخوری هل نیم قاشق چایخوری پاپریکا 🧂🧂🧂🧂🧂 1.فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. بادمجان را از طول دو نیم کنید. آن را با روغن چرب کنید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید. آن را در فر بگذارید 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزد و نرم شود. دربیاورید تا سرد شود. 2.سپس با قاشق داخلش را خالی کنید. تابه‌ای را روی حرارت متوسط بگذارید و داخلش روغن بریزید. وقتی داغ شد، زنجبیل، گشنیز، زیره، رازیانه، هل، پاپریکا، نمک و فلفل را بریزید و 1 دقیقه تفت دهید. 3.سپس بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید در روغن داغ سرخ شوند. 4. سپس در کاسه ای بریزید و مغز بادمجان را که خالی کرده بودید به علاوه مایونز به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. 5. سپس با نان و سبزیجاتی که تمیز کرده و برش داده بودید سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از گسترده ثابت
یعنی از وقتی اومدم توی این کانال کیسه صفرام ترکیده 🤣 بزن رو لینک و یواش بیا داخل 👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1242038782C65d8cf6537 احتـــمال پــارگـی دل و روده در ایـن کانال زیاده، لطفا با تجهیزات کامل وارد شوید😜😜 👇 https://eitaa.com/joinchat/1242038782C65d8cf6537
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
🌱 خندیدن تا مرز ترکیدن🤣 موقع ورود مواظب خودت باش😂 چون بعدش قش میکنی😜 https://eitaa.com/joinchat/1242038782C65d8cf6537 این کانال فوق العادست و بشددددت تــوصـیه میـشه
کدام مواد غذایی را در فریزر نگذاریم؟😋😍 🍯 عسل عسل یک ماده غذایی بسیار مقاوم و بی نظیر است و نیازی نیست که آن را درون فریزر قرار دهید. اگر عسل درون فریزر قرار گیرد، حالت بلوری پیدا می‌کند و برای مصرف حالت خوبی نخواهد داشت و از جمله مواد غذایی غیرقابل فریز محسوب می‌شود. 🥛 شیر و فرآورده‌ های لبنی شیر و برخی از فرآورده‌های لبنی را که در فریزر قرار می‌دهیم، رقیق و آب‌دار می‌شوند. به طور مثال خامه پر چرب، خامه زده شده و پنیر بالای ۴۰ درصد چربی را نباید در فریزر گذاشت. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چاتنی گوجه‌فرنگی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 گوجه‌فرنگی متوسط 10 عدد نعناع به ميزان لازم دانه خردل 1 قاشق چای‌خوری برگ کاری 2 تا 3 عدد زیره 1 قاشق چای‌خوری تمبرهندی 2 قاشق غذاخوری عصاره سیر 1 قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری فلفل سبز 2 عدد بزرگ بادام هندی 1/2 پیمانه روغن 1/2 پیمانه نمک به مقدار لازم آب كمي روغن زیتون برای سرخ کردن 🧄🧄🧄🧄🧄 1. نیمی از روغن زیتون الیت را داخل تابه ریخته و بعد از داغ شدن فلفل قرمز و زیره را اضافه مي‌كنيم. 2. سپس فلفل سبز و تمبرهندی را اضافه کرده و بعد از 15 ثانیه بادام هندی و برگ کاری را اضافه مي‌كنيم. 3. گوجه‌فرنگی‌های خرد‌شده را همراه نعناع اضافه کرده، کمی نمک زده، در ظرف را گذاشته تا زمانی‌که گوجه‌ها کاملا پخته شوند. 4. مواد آماده شده را داخل غذاساز ریخته و در صورت نیاز کمی آب افزوده و مخلوط کرده تا مواد یک‌دست شوند سپس در ظرف مورد نظر بریزید. 5. باقیمانده روغن را در تابه ریخته، فلفل قرمز و دانه خردل را اضافه کرده و کمی تفت دهید و به‌صورت داغ روی چاتنی ریخته و سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چطور مواد غذایی را به وسیله آب گرم یخ زدایی کنیم ؟😋😍 💦یکی دیگر از روش‌هایی که زیاد دیده شده در خانه‌ها انجام می‌شود، قرار دادن مواد غذایی یخ زده درون ظرف آب‌گرم یا قرار دادن آن زیر شیر آب گرم است. در صورتی که هر کدام از این روش‌ها را برای باز کردن یخ مواد غذایی خود انتخاب کنید، اشتباه است. این روش موجب رشد و تکثیر سریع باکتری‌ها می‌شود. همچنین استفاده از این روش برای سبزیجات موجب از دست رفتن طعم آن‌ها می‌شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
بانوفی پای با شیر عسلی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔸برای درست کردن فیلینگ بانوفی پای می‌توانید از شیر عسلی هم استفاده کنید.برای تهیه این فیلینگ کافی است ۱ قوطی شیر عسلی را با ۲۰ گرم کره و ۱ قاشق سوپ‌خوری شکر قهوه‌ای و یک فنجان آب ولرم مخلوط کنید و مخلوط را روی حرارت بگذارید.همان‌طور که متوجه شدید در صورت استفاده از شیر عسلی دیگر لزومی ندارد، در مواد اولیه‌تان از شیر استفاده کنید. میزان شکر قهوه‌ای که باید بزنید هم خیلی کم‌تر می‌شود، چون شیر عسلی خودش خیلی شیرین است و قوام کافی را به کارامل شما می‌دهد.این مخلوط باید یک ربع تا بیست دقیقه بجوشد و مدام هم باید مراقبش باشید. چون شیرعسلی استعداد ویژه‌ای در سر رفتن دارد! ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه هندوانه بریده شده با پوست را نگهداری کنیم ؟😋😍 🔻روی آن را پلاستیک یا سلفون بکشید. بهتر است از پلاستیک یا سلفون دو لایه استفاده کرده و روی هندوانه را کاملا با آن بپوشانید که طعم دیگر مواد غذایی موجود در یخچال را به خود نگیرد.پس از پوشاندن روی هندوانه با پلاستیک، آن را در یخچال قرار دهید. با این روش می‌توانید هندوانه را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
پودر و ورقه ژلاتین چه فرقی دارد؟😋😍 🔸هر دو اینها از کلاژن حیوانات تهیه شده اند. پودر ژلاتین، ژلاتینی است که خشک شده و به دانه‌های ریز تبدیل شده و مزیت آن پراکندگی یکنواخت آن در ظرف است. ورقه‌های ژلاتین هم، ژلاتینی است که روی ورقه خشک شده است. تنها تفاوتی که بین ورقه ژلاتین و پودر آن می‌توان قائل شد این است که استفاده از ورقه‌های ژلاتین محصول نهایی را روشن‌تر و شفاف‌تر می‌کند. از نظر خواص غذایی بین پودر ژلاتین و ورقه آن نمی توان تفاوتی قائل شد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
دو پیازه به روشی دیگر چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دو پیازه از غذا‌های ساده و سریع دانشجویی است که در کمترین زمان ممکن تهیه می‌شود. 🍥مواد لازم ▫️سیب زمینی متوسط 2 عدد ▫️پیاز متوسط 2 عدد ▫️پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری ▫️زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم ▫️روغن 3-4 قاشق غذاخوری ▫️نعنا خشک (به دلخواه) 1 قاشق غذاخوری ☑️طرز تهیه پوست سیب زمینی‌ها را شسته و سپس آن‌ها را آبپز کنید. برای اینکه سیب زمینی‌ها سریع‌تر بپزند، می‌توانید آن‌ها را پوست بگیرید، خرد کنید و سپس با مقداری آب بپزید. پیاز را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کنید، سپس با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.کمی نمک، فلفل، پودر سیر و نعنا خشک به پیاز داغ اضافه کنید و هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید.سیب زمینی پخته را له کرده و به پیاز داغ اضافه کنید، مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.دو پیازه را همراه با نان میل کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
اسموتی کاهو چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ✅مواد لازم انگور سبز – 1 فنجان (150 گرم) کاهو رومی خرد شده – 1فنجان (55 گرم) سیب متوسط – 1 عدد قطعات یخ – 1 فنجان (240 میلی لیتر) 🥬طرز تهیه کاهوی خرد شده را به همراه انگور سبز، سیب و قطعات یخ در یک مخلوط کن با سرعت بالا بریزید و خوب هم بزنید تا مواد صاف و یک دست شوند.اسموتی کاهو آماده است، آن را در یک لیوان بریزید و به عنوان وعده ی صبحانه استفاده کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مارمالاد سیب و هویج چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍯مواد لازم سیب متوسط : 4 عدد ( سیب سفید سفت بهترین گزینه میباشد ) هویج متوسط : 4 عدد شکر : یک و نیم پیمانه پودر ژلاتین : 2 قاشق مربا خوری آب ولرم : یک دوم پیمانه پودر هل : یک قاشق مرباخوری 🍏🍎🍏 پودر ژلاتین و آب رو قاطی کنین بذارین رو بخار آب تا حل بشه هویج و سیب رو شسته پوستشون رو بگیرید ، هسته های سیب رو هم جدا کنید بعد تو آب میوه گیری آبشون رو بگیرید اما تفاله شون رو بیرون نریزید بلکه مجددا با آبشون قاطی کنید شکر رو هم به این معجون اضافه کرده بزارید رو گاز تا بجوشه و حسابی قوام بیاد خیلی مهمه که مارمالاد خوب قوام بیاد باید غلیظ بشه، بعدش ژلاتین و هل رو هم بهش اضافه کنین هم بزنین و از رو گاز بر دارین، یه پنج شش ساعتی که تو یخچال موند آماده سرو کردن ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کوکوی مرغ و سبزیجات چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔸مواد لازم ▫️سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ۳ پیمانه ▫️تخم مرغ بزرگ ۳ عدد ▫️ماست چکیده یا سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری ▫️آرد ۱/۲ پیمانه ▫️گوجه فرنگی ۱ عدد ▫️پیازچه ۲ عدد ▫️سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری ▫️روغن ۲-۳ قاشق غذاخوری ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🍘طرز تهیه سینه مرغ را پخته، ریش ریش کنید و در کاسه‌ای بریزید. گوجه‌ها را خیلی ریز خرد کرده و یا رنده کرده و به مرغ اضافه کنید.پیازچه را حلقه حلقه کرده و همراه بقیه مواد به مرغ اضافه کنید.مواد را هم بزنید و اگر لازم بود، مقداری آرد اضافه کنید تا مایه کوکو غلیظ شود.روغن را در تابه بر روی حرارت ملایم داغ کنید و یک قاشق بزرگ از مایه کوکو را داخل روغن بریزید.حدود ۲ الی ۳ دقیقه هر طرف کوکو‌ها را سرخ کنید.پس از طلایی شدن کوکوها، آن‌ها را در ظرف سرو بچینید و با گوجه فرنگی تزیین کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻