غذاهای 3سوته😋
🍟 @fast_food
#مرغ_بریان ⛱
🔴مواد لازم🔻🍋
▫️مرغ (متوسط) 1عدد
▫️نمک به میزان لازم
▫️کره به میزان لازم
▫️زعفران (آبکرده) به میزان لازم
▫️آبلیمو 4 تا 5 قاشق غذاخوری
▫️پیاز 1 عدد
▫️فلفل دلمه ای 1 عدد
▫️پودر سیر 2 قاشق مرباخوری
▫️سیب زمینی به میزان لازم
▫️پوره گوجه فرنگی نصف لیوان
🔴طرز تهیه🔻🍗
🔸در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید. تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.زعفران دمکرده، آبلیمو، نمک، فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت 8 تا 10ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم.
🔸روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم. چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیمروی ظرف دمکنی قرار داده و 15 دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.بعد از پخت فویل رو برمیداریم.
🔸مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا ۲۰ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران، آبلیمو، کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزیم.
♦️در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ استفاده کنید تا خوشمزه تر شود
🍟 @fast_food
#دسر_كرم_نسكافه
شير ٤ پيمانه
خامه صبحانه یک پيمانه
شکر ١٢ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتين چهار قاشق
آب سرد نصف پيمانه
نسكافه دو قاشق سوپ خوری
طرز تهیه دسر كرم نسكافه:
شير و شكر و نسكافه را در ظرفی مناسب ريخته و روی حرارت ملايم قرار می دهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روی آب سرد پاشيده و روی بخار آب كتری قرار می دهيم تا حل شود.
بعد آن را با شير مخلوط كرده، می گذاريم خنک شوند، در آخر خامه را اضافه كنید.
سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار می دهيم تا خودش را بگیرد
🍟 @fast_food
#دسر_شوكوارده_نداپز
شير ٤ پيمانه
شوكو ارده يك بسته
شكر ( من ١٥ ق غ استفاده كردم شما نسبت به ذائقه خودتون بچشين بيشتر كنيد )
اسانس وانيل يك ق چ
ژلاتين ٤ ق غ ( به همراه نصف ليوان اب بن ماري كنيد )
پودر كاكائو ١ ق غ ( در صورت تمايل )
ابتدا شير رو گرم كنيد ( حرارت تا انتها ملايم باشد ) سپس شوكو ارده و شكر و اضافه كنيد با هم زن دستي مدام هم بزنيد تا شوكوارده كاملا حل بشه سپس پودر كاكائو رو الك كنيد با يك ق غ شيرگرم حل كنيد و به مايه دسر اضافه كنيد سپس ژلاتين بن ماري شده رو اضافه حرارت رو خاموش كنيد وانيل رو اضافه كنيد و هم بزنيد دسر رو داخل قالب بريزيد و ٤ ساعت در يخچال نگه داري كنيد سپس امادست از قالب خارج كنيد و نوش جان كنيد و لذت ببريد.
🍟 @fast_food
🍻🍑یخ در بهشت هلو
مواد لازم برای ۲ نفر
هلو: ۲ عدد پوست گرفته و خرد شده و یخ زده
یخ: ۱ فنجان
آب سیب: ۱ فنجان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش: ۱ قاشق چایخوری
🍑طرز تهیه
هلوها را پوست بگیرید و خرد کنید و به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید. هلوهای یخ زده، تکههای یخ، آب سیب، شکر و آب لیموترش را در میکسر یا بلندر بریزید و میکس کنید تا تمام مواد پوره شود. یخ در بهشت را بلافاصله در لیوان مورد نظر سرو و میل کنید.
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
🍟 @fast_food
#کیک_یخچالی😍😍
مواد لازم
▫️ شیر: 2 لیوان
▫️شکر: 1لیوان
▫️پودرکاکائو : 3 قاشق غذا خوری
▫️کره : 50 گرم
▫️آرد: 2 قاشق غذاخوری
▫️بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یک بسته ساده یک بسته کاکاوویی)
طرز تهیه🍰
شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید یکم صبر کنید تا ولرم شود ولی سرد نشه. اگر مواد سفت شده بود یکم حرارت بدید تا کمی شل شود و کار باهاش راحت بشه.
برای این مدل کیک یخچالی اول بیسکوییتارو داخل مواد زدم و بعد روی هم یکی کاکایویی و یکی ساده روی هم چیدم
روی بیسکوییتارو هم با مواد کیک و شکلات تزیین کردم.
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
💢مواد لازم برای تهیه دلمه کلم 1عدد کلم پیچ بزرگ 100 گرم برنج 1 قاشق سوپخوری روغن 1 عدد پیاز کاملا خر
#طرز_تهیه_دلمه_کلم
💢برگ های ساقه کلم را بکنید و آن ها را در ماهی تابه حاوی آب جوش به مدت چند دقیقه بجوشانید. زمانی که برگ کلم ها نرم شدند آنها را با کفگیر بردارید و بر روی حوله یا پارچه ی تمیزی بگذارید تا خشک شوند. دوباره در ماهی تابه آب بریزید و بگذارید تا بجوشد برنج را اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه بپزید تا زمانی که نرم شود یا پف کند. در تابه جداگانه روغن را به طور ملایم حرارت دهید و پیاز و سیر و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تا زمانی که پیاز نرم شده و گوشت چرخ کرده به رنگ قهوه ای درآید. سبزی خرد شده و پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه را به برنج اضافه کرده و مخلوط کنید و آن را به مدت 1 الی 2 دقیقه بپزید.
برای درست کردن دلمه کلم، 2 قاشق غذا خوری از مخلوط آماده شده را در وسط برگ گل کلم قرار دهید، طرفین کلم را کاملا تا بزنید و خیلی محکم رو به هم بپیچید.
🍟 @fast_food
#فرنی_خرما😍😍
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار
آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری
خرما پوست گرفته : 5 عدد
ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید
اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید.
🍟 @fast_food
#كرم_انبه
مواد لازم: پودر ژلاتين دو ق غ
انبه بزرگ: دو عدد بزرگ
شكر : دو ق غ
گلاب يك ق غ
خامه صبحانه : سه ق غ
آب سرد :يك چهارم پيمانه
طرز تهيه: اول شكر و انبه و گلاب رو بريزيد تو مخلوط كن مخلوطشون كنيد تا شكر كاملا حل بشه و انبه ها پوره بشن ، پودر ژلاتين با آب سرد به روش بن ماري حل كنيد سپس به انبه ها همراه با خامه اضافه كنيد چند پالس كه زد كافيه
قالب رو كمي چرب كنيد سپس مايه رو بريزيد داخلش بذاريد تو يخچال تا كاملا خودش رو بگيره و خنك بشه ، در انتها وارونه كنيد .
قبل از وارونه كردن هم قالب رو كمي در آب گرم بذاريد تا راحت جدا بشه .نوش جان
🍟 @fast_food