#دسر_شوكوارده_نداپز
شير ٤ پيمانه
شوكو ارده يك بسته
شكر ( من ١٥ ق غ استفاده كردم شما نسبت به ذائقه خودتون بچشين بيشتر كنيد )
اسانس وانيل يك ق چ
ژلاتين ٤ ق غ ( به همراه نصف ليوان اب بن ماري كنيد )
پودر كاكائو ١ ق غ ( در صورت تمايل )
ابتدا شير رو گرم كنيد ( حرارت تا انتها ملايم باشد ) سپس شوكو ارده و شكر و اضافه كنيد با هم زن دستي مدام هم بزنيد تا شوكوارده كاملا حل بشه سپس پودر كاكائو رو الك كنيد با يك ق غ شيرگرم حل كنيد و به مايه دسر اضافه كنيد سپس ژلاتين بن ماري شده رو اضافه حرارت رو خاموش كنيد وانيل رو اضافه كنيد و هم بزنيد دسر رو داخل قالب بريزيد و ٤ ساعت در يخچال نگه داري كنيد سپس امادست از قالب خارج كنيد و نوش جان كنيد و لذت ببريد.
🍟 @fast_food
🍻🍑یخ در بهشت هلو
مواد لازم برای ۲ نفر
هلو: ۲ عدد پوست گرفته و خرد شده و یخ زده
یخ: ۱ فنجان
آب سیب: ۱ فنجان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش: ۱ قاشق چایخوری
🍑طرز تهیه
هلوها را پوست بگیرید و خرد کنید و به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید. هلوهای یخ زده، تکههای یخ، آب سیب، شکر و آب لیموترش را در میکسر یا بلندر بریزید و میکس کنید تا تمام مواد پوره شود. یخ در بهشت را بلافاصله در لیوان مورد نظر سرو و میل کنید.
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
🍟 @fast_food
#کیک_یخچالی😍😍
مواد لازم
▫️ شیر: 2 لیوان
▫️شکر: 1لیوان
▫️پودرکاکائو : 3 قاشق غذا خوری
▫️کره : 50 گرم
▫️آرد: 2 قاشق غذاخوری
▫️بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یک بسته ساده یک بسته کاکاوویی)
طرز تهیه🍰
شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید یکم صبر کنید تا ولرم شود ولی سرد نشه. اگر مواد سفت شده بود یکم حرارت بدید تا کمی شل شود و کار باهاش راحت بشه.
برای این مدل کیک یخچالی اول بیسکوییتارو داخل مواد زدم و بعد روی هم یکی کاکایویی و یکی ساده روی هم چیدم
روی بیسکوییتارو هم با مواد کیک و شکلات تزیین کردم.
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
💢مواد لازم برای تهیه دلمه کلم 1عدد کلم پیچ بزرگ 100 گرم برنج 1 قاشق سوپخوری روغن 1 عدد پیاز کاملا خر
#طرز_تهیه_دلمه_کلم
💢برگ های ساقه کلم را بکنید و آن ها را در ماهی تابه حاوی آب جوش به مدت چند دقیقه بجوشانید. زمانی که برگ کلم ها نرم شدند آنها را با کفگیر بردارید و بر روی حوله یا پارچه ی تمیزی بگذارید تا خشک شوند. دوباره در ماهی تابه آب بریزید و بگذارید تا بجوشد برنج را اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه بپزید تا زمانی که نرم شود یا پف کند. در تابه جداگانه روغن را به طور ملایم حرارت دهید و پیاز و سیر و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تا زمانی که پیاز نرم شده و گوشت چرخ کرده به رنگ قهوه ای درآید. سبزی خرد شده و پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه را به برنج اضافه کرده و مخلوط کنید و آن را به مدت 1 الی 2 دقیقه بپزید.
برای درست کردن دلمه کلم، 2 قاشق غذا خوری از مخلوط آماده شده را در وسط برگ گل کلم قرار دهید، طرفین کلم را کاملا تا بزنید و خیلی محکم رو به هم بپیچید.
🍟 @fast_food
#فرنی_خرما😍😍
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار
آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری
خرما پوست گرفته : 5 عدد
ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید
اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید.
🍟 @fast_food
#كرم_انبه
مواد لازم: پودر ژلاتين دو ق غ
انبه بزرگ: دو عدد بزرگ
شكر : دو ق غ
گلاب يك ق غ
خامه صبحانه : سه ق غ
آب سرد :يك چهارم پيمانه
طرز تهيه: اول شكر و انبه و گلاب رو بريزيد تو مخلوط كن مخلوطشون كنيد تا شكر كاملا حل بشه و انبه ها پوره بشن ، پودر ژلاتين با آب سرد به روش بن ماري حل كنيد سپس به انبه ها همراه با خامه اضافه كنيد چند پالس كه زد كافيه
قالب رو كمي چرب كنيد سپس مايه رو بريزيد داخلش بذاريد تو يخچال تا كاملا خودش رو بگيره و خنك بشه ، در انتها وارونه كنيد .
قبل از وارونه كردن هم قالب رو كمي در آب گرم بذاريد تا راحت جدا بشه .نوش جان
🍟 @fast_food
#مربای_هلو😍😍
2 کیلو هلوی تقریباً رسیده
5/1 کیلو شکر
یک سوم قاشق چایخوری وانیل
2 فنجان آب
2 قاشق سوپخوری آب لیمو
برای این که پوست هلوها راحت گرفته شود، بهتر است چند دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید و بلافاصله آنها را بردارید. با دقت پوست آنها را بگیرید. آنها را از وسط نصف کرده و هسته ها را در آورید. هلوها را لا به لای شکر قرار دهید و آب را هم اضافه کنید. ظرف را روی حرارت یکنواخت قرار دهید تا مربا به جوش آید. مواظب باشید که هلوها زیاد نپزند. آبلیمو را هم اضافه کنید. شربت مربا را امتحان کنید و هر وقت قوام آمد ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. بعد آن را در شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال نگهدارید.
🍟 @fast_food
#توپک_پنیری 🍘 😋
🔸نصف یک سینه ی مرغ و نصف یک رون مرغ رو از استخوان جدا کردم با کمی فلفل دلمه یه دونه پیاز کوچیو و دوحبه سیر کاملا میکس کردم نمک فلفل زردچوبه و ادویه کاری زده وکاملا مخلوط کردم بعد مثل کتلت داخل دستم گرد میکنم وسطش پنیر میذارم و مثل توپ دورپنیر میبندم و داخل ارد معمولی میغلطونم بعد تو تخم مرغ زده شده و درآخر پودرسوخاری و داخل روغن داغ سرخ میکنم نوش جان
♦️دستاتونو قبل برداشتن مواد توپک خیس کنید
🍟 @fast_food
#لواشك_شليل 😋
🔸ابتدا شلیل های پخته را شسته و توی دیگ میریزیم و میگذاریم تا حسابی بجوشد و نرم شوند.
سپس داخل صافی ریخته و تخم انهارا جدا کرده و با پشت قاشق یا کفگیر له میکنیم تا شیره ی ان از صافی عبور کند و یه مقدار اب هم کم کم اضافه کنین تا شیره از صافی بگذره.
در اخر هم دوباره دیگ رو روی گاز بذارین تا یخورده غلظت پیدا کند.
🔸سپس داخل سینی سلفون کشیده و مواد خنک شده را داخل سینی ها ریخته و در مقابل افتاب بمدت دو سه روز میگذاریم تا خشک شوند
فوق العاده خوشمزست😋
🍟 @fast_food
#كوكوي_مرغ_با_سبزيجات 🍘 😋
🔸نصف يك سينه مرغ رو با يدونه پياز و سيب زميني و هويج با مقدار كمي آب نمك و زرچوبه ميزارم تا بپزه و آبش كشيده بشه بعد پخت مرغ رو جدا ميكنم خيلي ريز ريش و خرد ميكنم بقيه مواد رو كه همراهش پخته روله ميكنم (اصلا نبايد آب داشته باشه (با مرغ ريش شده مخلوط مقداري فلفل دلمه اي نگيني خرد شده و پياز سرخ شده هم اضافه چهار تا تخم مرغ رو تو ظرف جدا گانه خوب ميزنم كمي فلفل و زرچوبه با هم مخلوط و سرخ ميكنم.
🍟 @fast_food
پاناکوتای رنگین😍😍
✍ مواد لازم:
۳لیوان شیر
۷ق.غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
🍜 طرز تهیه:
ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه.
پ.ن هرلایه رو باکمک چندقطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیارید.
🍟 @fast_food
#ترفند_آشپزی
برای داشتن همچین ته دیگی؛
🔸ته قابلمه روغن ریختم بعد نون تافتون سه نانو که برشهای مثلثی داده بودم چیدم ته قابلمه و وسط قابلمه هم سیب زمینی ورقه شده چیدم.یه ردیف که نون ها رو چیدم رو جاهای خالی باز یه لایه دیگه نون چیدم و در آخر دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده روش ریختم برنج آبکش شده روش دادم و گذاشتم رو شعله اجاق گاز تا دم بکشه چند دقیقه اول شعله رو زیاد میکنیم تا بخار بندازه بعد شعله رو ملایم میکنیم.
🍟 @fast_food
#کوکوی_ماکارونی 🍘 😋
دستور پختش مثل ماكارونيه
سس ماكاروني
تخم مرغ
زعفرون
جعفري ساطوري به ميزان دلخواه
ماكارونيه شكلي ترجيحا پاپيوني
ماكاروني پخته و نرم شده رو با زعفرون و تخم مرغ مخلوط كنيد توي تابه بريزيد درشو ببنديد تا كمي پف كنه و بگيره
بعد سس ماكاروني رو روش بريزيد و مسطح كنيد و اخر جعفري ساطوري شده و در تابه رو تا ٢٥ دقيقه حدودا با حرارت تقريبا كم برنداريد كه زيرش سوخاري شه
در صورتي كه از كالري اضافه ترسي نداريد بعد از جعفري پنير پيتزا هم ميتونيد اضافه كنيد
🍟 @fast_food
#تهچین_سه_رنگ 🍘 😋
🔸ابتدا مایه اصلی تهچین رو آماده کرده به سه قسمت تقسیم کردم: برای دو پیمانه برنج، یدونه تخم مرغ کامل و یه زرده رو خوب زدم کمی گلاب ،دو قاشق ماست سفت و دو قاشق روغن اضافه کرده وبا برنج مخلوط کردم. بعد این مایه رو به سه قسمت تقسیم کردم. به یکی زعفران، به یکی سبزی پلو وبه آخری کمی شهد آلبالو زدم. بعد از هر کدام کمی ته قابلمه ریختم و لای سبزی پلو تن ماهی گذاشتم چون دخترم دوست داره، لای پلوی زعفرانی مرغ پخته و ریش شده و لای قسمت آلبالویی فیله آلبالو و مرغ ریش شده چیدم و دست آخر باقی برنج ها ریختم روی هر کدام و گذاشتم دم بکشه.
🍟 @fast_food
#سالاد_چهار_کلم 😋
🔸کلم برگ+کلم بنفش+گل کلم+کلم بروکلی+خیار+گوجه+هویج+فلفل دلمه ای زرد
#سس
ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده
پ.ن:سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه .
🍟 @fast_food
#دسر_طالبی 🍮 😋
ژله طالبی ۱ بسته
اب جوش یک لیوان
پوره طالبی ۲ لیوان
بستنی ۱ لیوان
ژلاتین ۳ ق
شکر سه ق
🔸اول ژلاتین رو با دوازده قاشق اب مخلوط کنین کنار بزارین تا روش کف کند بعد بزارین روی بخار کتری در حال جوش هم بزنین تا کاملا حل بشه یک دست شد کنار بزارین تا سرد بشه.
ژله رو با یک لیوان اب جوش مخلوط کنین و روی بخار کتری مدام هم بزنین تا تمام ذراتش حل بشه بعد کنار بزارین تا سرد بشه.
پوره طالبی و بستنی و ژلاتین و ژله سرد و شکر همه موادو بریزین تو مخلوط کن هم بزنین تا مخلوط بشن بریزین تو قالب و بزارین یخچال چند ساعت بمونه تا سفت بشه.
میتونین به جای بستنی از خامه صبحانه استفاده کنین و لی به جاش یک تا دو قاشق شکر بیشتر *مقدار شکر به شیرینی طالبی بستگی داره خودتون با توجه به مزه طالبی کم و زیادش کنین.
🍟 @fast_food
#كباب_چوبي 🍢 😋
گوشت چرخكرده 300گرم
پياز متوسط 1عدد
نمك، فلفل، زردچوبه بميزان لازم
سيخ چوبي تعدادي
🔸ابتدا گوشت را چرخكرده و پياز را رنده كرده اب پياز را گرفته و ب گوشت چرخكرده اضافه ميكنيم نمك، و فلفل و زردچوبه را هم اضافه ميكنيم با دست خوب ورز ميدهيم تا چسبناك بشه بعد اندازه نارنكي برداشته توي دست ورز داده و شكل بيضي ميدهيم و سيخ چوبي را داخل گوشت فرو ميبيريم توي دست حالت ميدهيم بعد داخل ماهيتابه مقداري روغن ريخته داغ ميكنيم سيخارو توي ماهبتابه ميچينيم اول حرارتو كمي بيشتر ميكنيم تا گوشت آب نندازه بعد حرارت رو كم ميكنيم تا خوب سرخ میکنیم.
🍟 @fast_food
#پفیلا_پنیری 🌽 😋
ذرت:4 ق غ
روغن مایع:1 ق غ
پنیر پارمسان:1 ق غ
نمک:در صورت تمایل کمی
🔸روغن مایع و پنیر را آماده بگذارید تا در زمان لازم سریع استفاده کنید، ذرت را در قابلمه ی مورد نظر بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید و با تکان دادن قابلمه به چپ و راست سعی کنید که ذرتها یک جا ثابت نمانند، وقتی ذرتها داغ شدند در قابلمه را بردارید و روغن و نمک را بریزید، روغن به ترد شدن پفیلا ها کمک میکند،
زمانی که صدای ترکیدن ذرتها به گوش رسیدشعله را کم کنید، وقتی ذرتها شکفته شدندآنها را در ظرف دیگری خالی کنید، همانطور که داغ هستند پنیر را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا پنیر یک جا جمع و گوله نشود، وقتی همه ی پفیلا ها به پنیر آغشته شدند پفیلا ها آماده هستند.
🍟 @fast_food
#چای_البالو
💢به این صورت که آلبالو رسمی رو شستم با چنتا تیکه چای ترش داخل دم نوش ریختم میتونید چای ترش نریزید من داشتم ریختم همینجوری برا رنگش و ابجوش گذاشتم رو کتری و زیر ش کم کردم تا جا بیفته.. ..بعد داخل کاپتون بریزید نوش جان کنید کنارش نبات بزارید و هرچی دوستدارید که فشارتون نیفته حالا بیا درستش کن ولی خیلی مزه میده ترشی البالو و دلبری کردن رنگگگگ چایی البالو هوش از سر کله ادم میبره
🍟 @fast_food
🍒آب آلبالو🍒
#نوشیدنی
💢يك كيلو آلبالو بدون ساقه+حدود دو ليوان آب رو داخل قابلمه روي شعله بذاريد تا به جوش بياد،بعد از اينكه به جوش اومد حدودا پنج تا ده دقيقه بايد بجوشه،ميتونيد كمي نمك هم بزنيد.بعد شعله رو خاموش كنيد و بذاريد داخل قابلمه بمونه تا كاملا سرد بشه .بعد از آبكش رد كنيد و در يخچال نگهداريد.
آلبالوها رو هم ميتونيد بذاريد باز بپزن و بشن يه چيزي مثل آلوچه.
🍟 @fast_food
#سالاد_اندونزى
مواد لازم
كلم سفيد متوسط ١ عدد
كلم بنفش كوچك نصفش
ذرت ١پيمانه
نخودسبز ١پيمانه
هويچ ٢عدد متوسط
كالباس يا مرغ پخته ٢ پيمانه
خيار شور نصف پيمانه
سس سفيد و ماست از هر كدام ٥ قاشق غذاخورى
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
.
طرزتهيه
كلم سفيد و بنفش رو رشته اى خرد ميكنيم كه هر چه ريز و نازك تر باشه بهتر
حالا كالباس نگينى خيارشور نگينى ذرت ونخودسبز و هويج رنده شده رو به كلم اضافه ميكنيم
براى سس سالاد
٥قاشق غذاخورى ماست و ٥ قاشق غذا خورى سس مايونز و ١ قاشق غذاخورى سركه براى تعادل بين طعم ها ونمك و فلفل رو با هم مخلوط و به سالادمون اضافه وكاملا باهم مخلوط و به مدت نيم ساعت داخل يخچال ميذاريم
🍟 @fast_food