سوپ مرغ کتو چگونه تهیه میشود؟😋😍
روغن گیاهی دو قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
سیر خرد شده پنج حبه
رنجبیل تازه و خرده شده دو تکه کوچک (در کل به اندازه 5 سانتیمتر)
گل کلم کوچک خرد شده یک عدد
فلفل قرمز خشک خرد شده سه چهارم قاشق غذاخوری
هویج متوسط خرد شده یک عدد
آب مرغ بدون نمک شش فنجان
ساقه کرفس خرد شده یک عدد
سینه مرغ بدون پوست دو عدد
جعغری تازه برای تزئین و سرو نهایی سوپ به مقدار لازم
🫕یک قابلمه بزرگ را برای پختن سوپ انتخاب کنید، آنرا روی گاز قرار دهید و روغن گیاهی را داخل قابلمه بریزید، کمی پس از آنکه روغن گرم شد، سیر، زنجبیل و پیاز را به آن اضافه کنید
مواد را تا زمانیکه تغییر رنگ دهند، تفت دهید.
در همین حین، تکههای گل کلم را داخل مخلوطکن بریزید و تا زمانیکه به اندازه دانههای برنج خرد شدند، دستگاه را روشن نگهدارید.
پس از آن، گل کلم را به سایر مواد قابلمه اضافه کنید و بگذارید بهخوبی سرخ شود.
برای اینکار حدودا هشت دقیقه زمان نیاز دارید، یعنی تا قهوهای شدن رنگ گل کلم.
فلفل خشک، هویج، آب مرغ و کرفس را داخل قابلمه بریزید و کمی که گذشت، سینههای مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد به آرامی بپزند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چطور تلخی بادمجان ها را بگیریم ؟😋😍
🥣ساده ترین راهی که می توانید تلخی بادمجان ها را بگیرید و با آن ها غذاهای خوشمزه تهیه کنید این است که مقداری نمک روی آن ها بریزید و اجازه بدهید چند ساعتی را در آفتاب بماند تا بتوانید زهرابه آن را بگیرید. این روش بسیار آسان می باشد و. کافی است شما بادمجان ها را بعد از این که شستید به دو نیم تقسیم کنید و نمک را روی آن ها بپاشید و در ادامه آن ها را زیر نور خورشید قرار دهید. بعد از چند ساعت می توانید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و بعد از این که کاملا خشک شدند آن ها را سرخ کنید و مطمئن باشید که دیگر تلخ نیستند و مزه غذا را عوض نخواهند کرد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ساندویچ اسلاپی جو چگونه تهیه میشود؟😋😍
500گرم گوشت چرخ کرده
1قاشق چای خوری روغن زیتون مهرام
1 عدد پیاز متوسط
2 عدد ساقه کرفس
1 عدد هویج پوست کنده
1 عدد کنسرو قارچ اسلایس مهرام
2 حبه سیر
1 عدد کچاپ مهرام
1 یا 2 قاشق غذا خوری سرکه
½ قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق چای خوری نمک
1/8 فلفل
8 عدد نان همبرگری
🍔.درون یک قابلمه یا ماهی تابه گوشت را ریخته و بگذارید به رنگ قهوه ای در آید. گوشت حاضر شده و هر نوع آب آن را به داخل یک کاسه تمیز انتقال دهید و آن را گوشه ای بگذارید.
2.در همان ماهی تابه روغن زیتون را بر روی حرارت متوسط گرم کنید.سپس پیاز قرمز،کرفس و هویج را داخل آن ریخته تا زمانی که پیاز و هویج آن نرم شود به مدت ۵ دقیقه.سیر را اضافه کرده به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
3.در مرحله بعد گوشت را به داخل ماهی تابه برگردانده و به آن سس کچاپ ،یک قاشق غذا خوری سرکه،شکر و نمک و فلفل را اضافه کنید و در ماهی تابه را بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه.
4.سس را مزه کرده و در صورت نیاز شکر ،سرکه و نمک را اضافه کنید.به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در ماهی تابه را نگذارید و آن را هم بزنید.سپس بعد از یک ساعت آماده سرو کردن است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
💚 با توام ای دشت بی پایان
🌼 سوار ما چه شد؟
🤍 یکه تاز جاده هـــای انتــــظار
🌼 مــــا چــه شـــــد؟
💚 آشنــــای” لا فتــــی الا علی”
🌼 اینجا کجاست؟
🤍 صاحب” لا سیف الا ذوالفقار “
🌼 ما چــــه شــــد؟
#ظهرتون بخیر
🔞 مشکلات ناباروری درمان شد🔞
1️⃣دچار مشکلات زناشویی شدی 🍑
2️⃣همسرت نسبت بهت سرد شد😤
3️⃣کلی تو این سال ها درد کشید😮💨
4️⃣دلت یه بچه مامانی خواسته🙃
💎کار خدا بود پیام من رو ببینی💎
✅️طب نوین راه درمان خارق العاده برای ناباروری
✅️درمان با داروی %۱۰۰ اورگانیک♻️
✅️تضمین قطعی درمان
درمان قطعی ناباروری زنان 👇
https://eitaa.com/joinchat/1539899718Cad4c4fd44c
درمان قطعی ناباروری مردان 👇
https://eitaa.com/joinchat/1539899718Cad4c4fd44c
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق داری گلم؟!🙊🫀
بزنرواولاسمعشقتببینچیمیشه🤤👇🏻
🧡𝐄🧡 🧡𝐖🧡 🧡𝐊🧡
🧡𝐑🧡 🧡𝐓🧡 🧡𝐘🧡
🧡𝐔🧡 🧡𝐈🧡 🧡𝐎🧡
🧡𝐏🧡 🧡𝐀🧡 🧡𝐒🧡
🧡𝐃🧡 🧡𝐅🧡 🧡𝐆🧡
🧡𝐇🧡 🧡𝐉🧡 🧡𝐊🧡
🧡𝐋🧡 🧡𝐙🧡 🧡𝐌🧡
🧡𝐂🧡 🧡𝐕🧡 🧡𝐍🧡
زیر 18سال نیاد خطریههه😱😡☝🏼
🌟 روز و شب با هر غزل
♥️ یاد تو دارد قــلب من
🌟 آرزو دارم بــیـــایـــی تـــا
♥️ کـــه دیـــــوانــت شــــوم
#عصرتون بخیر
برای جدا شدن کوکی ها از سینی فر از چه کاغذی استفاده کنیم ؟😋😍
🍪هنگامی که میخواهیم در فر خود کوکی درست کنیم حتما از کاغذ مومی مخصوص شیرینیپزی استفاده کنیم. این کار باعث میشود که هنگام جدا کردن کوکی از سینی فر، به آن نچسبد و تکه تکه نشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کتلت تن ماهی با طعم جعفری چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥪مواد لازم برای 3 نفر:
- سیبزمینی؛ 300 گرم
- دانه ذرت کنسروی؛ 120 گرم
- کنسرو تنماهی؛ یک عدد
- جعفری خرد شده؛ 2 قاشق سوپخوری سرپر
- آرد سوخاری؛ یک پیمانه یا 50 گرم
- نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار کافی
🥮 روش پخت:
1 - ابتدا سیبزمینیها را آبپز کرده، پس از پوست کندن، با چنگال خوب له کنید. حالا کاسهای آماده کنید و سیبزمینیهای له شده، تنماهی، ذرت و جعفری خرد شده را در آن بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
2 - در صورت نیاز، مایه کتلت را با نمک و فلفل سیاه طعمدار کرده، شروع به آماده کردن کتلتها کنید. با این مقدار مواد، میتوانید 8 عدد کتلت درست کنید. برای این منظور مقداری از مخلوط مایه کتلت را روی کف دستتان به شکل دایره کوچک درآورده، پس از آغشته کردن به آردسوخاری، در تابهای حاوی روغن سرخ کنید؛ البته روغن را از پیش داغ کنید. وقتی یکطرف کتلتها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود. در پایان، کتلتها را با لیموترش و در صورت دلخواه با سبزیجات تازه سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا پاستا را نباید زیاد جوشاند؟😋😍
🍽هنگام جوشاندن پاستا قبل از آبکش مراقب باشیم که زیاد آن را نجوشانیم؛ زیرا به هنگام دم گذاشتن یا اضافه کردن مواد جدید برای ادامه پختن، به اصطلاح پاستا وا میرود و شکل ظاهری خود را از دست میدهد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
اسموتی پشن فروت با آناناس چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍍مواد لازم:🍍
3 عدد پشن فروت
1 موز کوچک
1/2 انبه بزرگ یا 1 انبه کوچک خرد شده
1 فنجان آناناس خرد شده
1 فنجان آب پرتقال
تکه های یخ
🍭🧋چطور درست کنیم؟
پالپ های پشن فروت را در مخلوط کن بریزید و موز، انبه، آناناس و آب پرتقال را اضافه کنید. پوره کنید تا یکدست شود و بلافاصله می توانید میل کنید. از خوردن این اسموتی خوشمزه لذت ببرید!
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای خشک نشدن هویج ها چکار کنیم ؟😋😍
🥕هویج را با آب نگهداری کنید
🥣🍴برای جلوگیری از خشک شدن ظاهر هویجهای قدیمی، ابتدا برگ های آنها را جدا کنید. می دانید چرا؟ برگ های هویج به طور معمول مواد مغذی را از ریشه خود خارج می کنند. هویج ها را پس از جدا کردن برگ ها در ظرفی پر از آب بریزید و با پلاستیک بسته و در یخچال نگهداری کنید. هویج تازه حدود 3-4 هفته در یخچال ماندگاری دارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای نگهداری سیب های برش خورده چکار کنیم ؟😋😍
🍏سیب های برش خورده را در آب نمک خیس کنید
🥣🍴سیب های برش خورده به عنوان یک میان وعده یا تزیین سالاد مناسب هستند، اما باقی مانده های قهوه ای شده جذاب نیستند. برای نگهداری سیب، توصیه می کنیم برش های باقی مانده را در یک کاسه آب نمک سرد خیس کنید تا از اکسیده شدن آن جلوگیری شود (اما نه بیشتر از ½ قاشق چای خوری نمک در هر لیتر آب). پس از پنج دقیقه، برش ها را خشک کرده و در یک کیسه پلاستیکی در بسته در یخچال نگهداری کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا پاستا و نودل را موقع استفاده نشکنیم ؟😋😍
🫕به طور حتم شکستن پاستا باعث میشود راحتتر در قابلمه جا بگیرد. اما شخصیت پاستا را هم از بین میبرد. به جای شکستن پاستا، بهسادگی آن را در قابلمه بگذارید، صبر کنید نرم شود و بقیهاش هم در آب قرار بگیرد. پاستای دراز مثل اسپاگتی، فتوچینی و لینگویینی برای سسهای سبکتر و نرمتر ایدهآل هستند بنابراین شکلی که فرم داده شدهاند، اشتباه نیست. علاوه بر طعم بهتر، وقتی پاستا را در بشقاب میکشید، قیافه بهتری دارد. پاستای شکستهنشده کامل به شما اجازه میدهد به آن درست مثل رستورانهای گرانقیمت شکل بدهید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شیرین پلو چگونه تهیه میشود؟😋😍
💠مواد لازم:
برنج ۵ پ
پودر قند ۳۰۰ گ
زعفران ساییده ۱ ق س
هل ساییده ۱ ق س
خلال پسته ۵۰ گ
خلال بادام ۵۰ گ
خلال پرتقال ۵۰ گ
کره ۱۰۰ گ
نمک و زردچوبه به میزان لازم
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
💠طرز تهیه :
برنج را دو ساعت قبل خیس کرده و آبکش می کنیم .
موقع جوشیدن برنج کمی روغن مایع و زردچوبه اضافه می کنیم تا رنگ برنج زرد شود .
پودر قند و هل و زعفران را با هم مخلوط می کنیم.
درون قابلمه روغن ریخته و کمی آب(برای هر یک کیلو برنج ۱۰۰ گ روغن مایع و نصف پیمانه آب اضافه می کنیم.)
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
بعد یک لایه برنج میریزیم و لا به لای برنج پودر قند را قاشق قاشق اضافه می کنیم.
در اواسط ریختن مقداری خلال پرتقال ، بادام و پسته هم اضافه می کنیم.
در قابلمه را گذاشته با حرارت ملایم و شعله پخش کن می گذاریم تا دم بکشد.
وقتی بخار افتاد کره ی اب شده و داغ را روی برنج می دهیم.
سپس در سینی کشیده و روی انرا با خلال بادام ، پسته و پرتقال تزیین می کنیم.
✅هویج را هم خلالی برش داده با کمی اب و شکر و هل می پزیم و برای تزیین استفاده می کنیم.
✅ این غذا را می توان با مرغ ویا گوشت سرو کرد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
موکتل انار چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥣مواد لازم مقدار مورد نیاز
آب انار دو فنجان
عرق بهارنارنج یک قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری
تکه های یخ دو فنجان
شکر یک فنجان
عسل برای تزیین به میزان لازم
پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم
🧂مرحله اول تمام مواد مورد نیاز را از یخچال بیرون بیاورید و روی میز کار قرار دهید.
مرحله دوم آب انار، عرق بهارنارنج، آبلیمو تازه و شکر را با هم مخلوط کنید.
سپس خوب مواد را هم بزنید تا شکر کامل حل شود.
مرحله سوم لبه لیوان های مخصوص موکتل را به عسل آغشته و داخل پودر نارگیل بغلطانید.
سپس نوشیدنی آماده شده را به همراه تکه های یخ داخل لیوان ها بریزید و با برگ نعنا آن را تزیین کنید.
نوشیدنی موکتل انار را می توانید به همراه یک برش کیک انار سرو و میل کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خاگینه قالبی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای 10 عدد :
🐥آرد 4 ق غ سر پر
🐥تخم مرغ 3 عدد
🐥بگین پودر 1 ق چ
🐥ماست سفت 1 یا 2 ق غ
🐥روغن مایع 1/4 پیمانه
🐥زعفران برای خاگینه زرد به مقدار لازم
🐥پودر دارچین،هل،پودر گل سرخ و گردو خرد شده به مقدار لازم برای خاگینه قهوه ای
🐥پوره اسفناج و 3 ق غ گلاب و 1 ق چ پودر هل برای خاگینه سبز به مقدار لازم
🍮مواد لازم شربت: شکر 1.5 لیوان ، آب 3/4 لیوان ،گلاب 1/4 لیوان
تمامی مواد را مخلوط کرده و در قالب های سیلیکونی چرب شده میریزیم و در فر به حرارت 170 درجه به مدت 30 یا 40 دقیقه (بسته به اندازه قالب) میپزیم.
بعد از سرد شدن خاگینه ها شربت نسبتا داغ را روی آن ها میریزیم تا چند ساعت داخل شربت بمانند.
👈نکته:
☆اسفناج را با گلاب پوره کنید راحتتر پوره میشود.
☆چون پوره اسفناج آبکی هست باعث رقیق شدن مواد میشود 1 ق غ سر خالی آرد بیشتر بزنید.
☆برای اینکه خاگینه ها شربت را به خود جذب کنند با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید.
☆من برای شربت به جای آب شیر استفاده کردم و به ازای 1 فنجان از شکر یک قوطی شیر عسل زدم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شکلات نارگیلی چگونه تهیه میشود؟😋😍
کره : 250 گرم
خامه : 100 گرم
شکر : 300 گرم
پودر نارگيل : 250 گرم
شکلات : 200 گرم
مارگارين : 40گرم ( يا3قاشق غذاخوري روغن)
🍪مرحله اول درست کردن شکلات نارگيلي
کره، خامه و شکر را مخلوط کنيد. روي حرارت بگذاريد تا به جوش آيد.
پودر نارگيل را اضافه کرده به هم بزنيد و از روي حرارت برداريد.
مواد را در قالب مستطيل شکل ريخته و 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.
بعد از 2 ساعت مواد را برش بزنيد.
🍘مرحله دوم درست کردن شکلات نارگيلي
شکلات را روي حرارت غير مستقيم آب کرده و مارگارين يا روغن را به آن اضافه کرده و از روي حرارت برداريد.
سپس برش زده نارگیلیهارا داخل شکلات آب شده غلطانده وروی توری فلزی گذاشته تا اضافه های شکلات آن ریخته شود...
بادرست کردن این شکلات درپذیرایی کردن خاص باشید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
.
شعر مهر مادر عشق پدر
اگر مهری به دل دارم ، اگرعشقی به سر دارم
یقینا مــادرم داده و یـا ارث از پــدر دارم
چو مـادر یاورم باشد ، پـدر باشد دعـا گویم
نه از بیـگانه بـاکـم هست ، نه پـروا از خـطـر دارم
اگر روزی شکستم عهد ، میان مادر و فرزند
خداوندا تو کاری کن که جان از تن به در دارم
پدر عمری به زحمت بود ، دل مادر پر از غصه
از ایــن درد جــگرسوزم دلـی غرق شرر دارم
اگر روزی برم از یاد ، وفای آن دو عاشق را
مرا دیگر نه غیرت هست ، نه نامی از پسر دارم
اگر ارثی مرا باید ، مرا مهر پدر کافیست
نه حرص مال و ملکم هست ، نه چشم سیم و زر دارم
اگـر عشق پـدر ورزم ، وگــر مـادر نیـازارم
بـدون شـک در ایـن وادی خـدا را در نـظر دارم
( ساسان کوچکی )
.
.
حلوا دو رنگ چگونه تهیه میشود؟😋😍
💠مواد لازم:
آرد ۲ پ
پودر شکر ۱ پ
کره آب شده ۲۰۰گ
هل ساییده شده ۱ ق س
پودر کاکائو ۲ ق س
پودر پسته و بادام برای تزیین
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
💠طرز تهیه:🥪
آرد را روی شعله ملایم قرار می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
سپس حرارت را خاموش می کنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد.
پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز می دهیم
در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم.
در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین می کنیم.
حلوا را در یخچال می گذاریم تا ببندد سپس در قالب به صورت دلخواه برش می زنیم و درظرف می چینیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا با شیر عسلی😍😋
مواد لازم:
مغز گردو حدود دویست گرم
چهار قاشق پودر قند🍚
دو قاشق چایخوری پودر هل🌼
خمیر باقلوا🫓
برای شهد:
دوسوم لیوان شکر🍚
یک لیوان آب💧
نصف بیشتر از یک قوطی شیر عسلی🍯
چند عدد هل 🌼
به صد و پنجاه گرم تا دویست گرم کره نیاز داریم که آب کنید و با کمی روغن مایع مخلوط کنید🧈🥃
و در فری که از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد کرم شده به مدت نیم ساعت قرار بدین
حواستون باشه داغی فرها متفاوته پس مرتب چک کنید وقتی طلایی شد یعنی باقلوا آمادست.
از فر که خارج کردین سریع شهد خنک را روی باقلوا داغ بریزین و اجازه بدین یه چند ساعتی بمونه بعد نوش جان کنید من از روز قبل درست کردم
#باقلوا_شیرعسلی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی 😍😍
خرمالو
کیوی
پرتقال
نارنگی
لیمو
انار
#تزئین_میوه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
غذاهای با طبع گرم برای زمستان چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸 سوپ گندم را جایگزین سوپ جو کنید
اگر علاقه به خوردن سوپ دارید بهتر است بدانید که خوردن سوپ هایی مانند سوپ جو به دلیل مزاج سرد برای فصل سرما مناسب نیستند ، به جای آن می توانید از سوپ گندم استفاده کنید که طبعی گرم دارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻