کتلت تن ماهی با طعم جعفری چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥪مواد لازم برای 3 نفر:
- سیبزمینی؛ 300 گرم
- دانه ذرت کنسروی؛ 120 گرم
- کنسرو تنماهی؛ یک عدد
- جعفری خرد شده؛ 2 قاشق سوپخوری سرپر
- آرد سوخاری؛ یک پیمانه یا 50 گرم
- نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار کافی
🥮 روش پخت:
1 - ابتدا سیبزمینیها را آبپز کرده، پس از پوست کندن، با چنگال خوب له کنید. حالا کاسهای آماده کنید و سیبزمینیهای له شده، تنماهی، ذرت و جعفری خرد شده را در آن بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
2 - در صورت نیاز، مایه کتلت را با نمک و فلفل سیاه طعمدار کرده، شروع به آماده کردن کتلتها کنید. با این مقدار مواد، میتوانید 8 عدد کتلت درست کنید. برای این منظور مقداری از مخلوط مایه کتلت را روی کف دستتان به شکل دایره کوچک درآورده، پس از آغشته کردن به آردسوخاری، در تابهای حاوی روغن سرخ کنید؛ البته روغن را از پیش داغ کنید. وقتی یکطرف کتلتها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود. در پایان، کتلتها را با لیموترش و در صورت دلخواه با سبزیجات تازه سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا پاستا را نباید زیاد جوشاند؟😋😍
🍽هنگام جوشاندن پاستا قبل از آبکش مراقب باشیم که زیاد آن را نجوشانیم؛ زیرا به هنگام دم گذاشتن یا اضافه کردن مواد جدید برای ادامه پختن، به اصطلاح پاستا وا میرود و شکل ظاهری خود را از دست میدهد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
اسموتی پشن فروت با آناناس چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍍مواد لازم:🍍
3 عدد پشن فروت
1 موز کوچک
1/2 انبه بزرگ یا 1 انبه کوچک خرد شده
1 فنجان آناناس خرد شده
1 فنجان آب پرتقال
تکه های یخ
🍭🧋چطور درست کنیم؟
پالپ های پشن فروت را در مخلوط کن بریزید و موز، انبه، آناناس و آب پرتقال را اضافه کنید. پوره کنید تا یکدست شود و بلافاصله می توانید میل کنید. از خوردن این اسموتی خوشمزه لذت ببرید!
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای خشک نشدن هویج ها چکار کنیم ؟😋😍
🥕هویج را با آب نگهداری کنید
🥣🍴برای جلوگیری از خشک شدن ظاهر هویجهای قدیمی، ابتدا برگ های آنها را جدا کنید. می دانید چرا؟ برگ های هویج به طور معمول مواد مغذی را از ریشه خود خارج می کنند. هویج ها را پس از جدا کردن برگ ها در ظرفی پر از آب بریزید و با پلاستیک بسته و در یخچال نگهداری کنید. هویج تازه حدود 3-4 هفته در یخچال ماندگاری دارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای نگهداری سیب های برش خورده چکار کنیم ؟😋😍
🍏سیب های برش خورده را در آب نمک خیس کنید
🥣🍴سیب های برش خورده به عنوان یک میان وعده یا تزیین سالاد مناسب هستند، اما باقی مانده های قهوه ای شده جذاب نیستند. برای نگهداری سیب، توصیه می کنیم برش های باقی مانده را در یک کاسه آب نمک سرد خیس کنید تا از اکسیده شدن آن جلوگیری شود (اما نه بیشتر از ½ قاشق چای خوری نمک در هر لیتر آب). پس از پنج دقیقه، برش ها را خشک کرده و در یک کیسه پلاستیکی در بسته در یخچال نگهداری کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا پاستا و نودل را موقع استفاده نشکنیم ؟😋😍
🫕به طور حتم شکستن پاستا باعث میشود راحتتر در قابلمه جا بگیرد. اما شخصیت پاستا را هم از بین میبرد. به جای شکستن پاستا، بهسادگی آن را در قابلمه بگذارید، صبر کنید نرم شود و بقیهاش هم در آب قرار بگیرد. پاستای دراز مثل اسپاگتی، فتوچینی و لینگویینی برای سسهای سبکتر و نرمتر ایدهآل هستند بنابراین شکلی که فرم داده شدهاند، اشتباه نیست. علاوه بر طعم بهتر، وقتی پاستا را در بشقاب میکشید، قیافه بهتری دارد. پاستای شکستهنشده کامل به شما اجازه میدهد به آن درست مثل رستورانهای گرانقیمت شکل بدهید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شیرین پلو چگونه تهیه میشود؟😋😍
💠مواد لازم:
برنج ۵ پ
پودر قند ۳۰۰ گ
زعفران ساییده ۱ ق س
هل ساییده ۱ ق س
خلال پسته ۵۰ گ
خلال بادام ۵۰ گ
خلال پرتقال ۵۰ گ
کره ۱۰۰ گ
نمک و زردچوبه به میزان لازم
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
💠طرز تهیه :
برنج را دو ساعت قبل خیس کرده و آبکش می کنیم .
موقع جوشیدن برنج کمی روغن مایع و زردچوبه اضافه می کنیم تا رنگ برنج زرد شود .
پودر قند و هل و زعفران را با هم مخلوط می کنیم.
درون قابلمه روغن ریخته و کمی آب(برای هر یک کیلو برنج ۱۰۰ گ روغن مایع و نصف پیمانه آب اضافه می کنیم.)
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
بعد یک لایه برنج میریزیم و لا به لای برنج پودر قند را قاشق قاشق اضافه می کنیم.
در اواسط ریختن مقداری خلال پرتقال ، بادام و پسته هم اضافه می کنیم.
در قابلمه را گذاشته با حرارت ملایم و شعله پخش کن می گذاریم تا دم بکشد.
وقتی بخار افتاد کره ی اب شده و داغ را روی برنج می دهیم.
سپس در سینی کشیده و روی انرا با خلال بادام ، پسته و پرتقال تزیین می کنیم.
✅هویج را هم خلالی برش داده با کمی اب و شکر و هل می پزیم و برای تزیین استفاده می کنیم.
✅ این غذا را می توان با مرغ ویا گوشت سرو کرد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
موکتل انار چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥣مواد لازم مقدار مورد نیاز
آب انار دو فنجان
عرق بهارنارنج یک قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری
تکه های یخ دو فنجان
شکر یک فنجان
عسل برای تزیین به میزان لازم
پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم
🧂مرحله اول تمام مواد مورد نیاز را از یخچال بیرون بیاورید و روی میز کار قرار دهید.
مرحله دوم آب انار، عرق بهارنارنج، آبلیمو تازه و شکر را با هم مخلوط کنید.
سپس خوب مواد را هم بزنید تا شکر کامل حل شود.
مرحله سوم لبه لیوان های مخصوص موکتل را به عسل آغشته و داخل پودر نارگیل بغلطانید.
سپس نوشیدنی آماده شده را به همراه تکه های یخ داخل لیوان ها بریزید و با برگ نعنا آن را تزیین کنید.
نوشیدنی موکتل انار را می توانید به همراه یک برش کیک انار سرو و میل کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خاگینه قالبی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای 10 عدد :
🐥آرد 4 ق غ سر پر
🐥تخم مرغ 3 عدد
🐥بگین پودر 1 ق چ
🐥ماست سفت 1 یا 2 ق غ
🐥روغن مایع 1/4 پیمانه
🐥زعفران برای خاگینه زرد به مقدار لازم
🐥پودر دارچین،هل،پودر گل سرخ و گردو خرد شده به مقدار لازم برای خاگینه قهوه ای
🐥پوره اسفناج و 3 ق غ گلاب و 1 ق چ پودر هل برای خاگینه سبز به مقدار لازم
🍮مواد لازم شربت: شکر 1.5 لیوان ، آب 3/4 لیوان ،گلاب 1/4 لیوان
تمامی مواد را مخلوط کرده و در قالب های سیلیکونی چرب شده میریزیم و در فر به حرارت 170 درجه به مدت 30 یا 40 دقیقه (بسته به اندازه قالب) میپزیم.
بعد از سرد شدن خاگینه ها شربت نسبتا داغ را روی آن ها میریزیم تا چند ساعت داخل شربت بمانند.
👈نکته:
☆اسفناج را با گلاب پوره کنید راحتتر پوره میشود.
☆چون پوره اسفناج آبکی هست باعث رقیق شدن مواد میشود 1 ق غ سر خالی آرد بیشتر بزنید.
☆برای اینکه خاگینه ها شربت را به خود جذب کنند با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید.
☆من برای شربت به جای آب شیر استفاده کردم و به ازای 1 فنجان از شکر یک قوطی شیر عسل زدم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شکلات نارگیلی چگونه تهیه میشود؟😋😍
کره : 250 گرم
خامه : 100 گرم
شکر : 300 گرم
پودر نارگيل : 250 گرم
شکلات : 200 گرم
مارگارين : 40گرم ( يا3قاشق غذاخوري روغن)
🍪مرحله اول درست کردن شکلات نارگيلي
کره، خامه و شکر را مخلوط کنيد. روي حرارت بگذاريد تا به جوش آيد.
پودر نارگيل را اضافه کرده به هم بزنيد و از روي حرارت برداريد.
مواد را در قالب مستطيل شکل ريخته و 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.
بعد از 2 ساعت مواد را برش بزنيد.
🍘مرحله دوم درست کردن شکلات نارگيلي
شکلات را روي حرارت غير مستقيم آب کرده و مارگارين يا روغن را به آن اضافه کرده و از روي حرارت برداريد.
سپس برش زده نارگیلیهارا داخل شکلات آب شده غلطانده وروی توری فلزی گذاشته تا اضافه های شکلات آن ریخته شود...
بادرست کردن این شکلات درپذیرایی کردن خاص باشید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
.
شعر مهر مادر عشق پدر
اگر مهری به دل دارم ، اگرعشقی به سر دارم
یقینا مــادرم داده و یـا ارث از پــدر دارم
چو مـادر یاورم باشد ، پـدر باشد دعـا گویم
نه از بیـگانه بـاکـم هست ، نه پـروا از خـطـر دارم
اگر روزی شکستم عهد ، میان مادر و فرزند
خداوندا تو کاری کن که جان از تن به در دارم
پدر عمری به زحمت بود ، دل مادر پر از غصه
از ایــن درد جــگرسوزم دلـی غرق شرر دارم
اگر روزی برم از یاد ، وفای آن دو عاشق را
مرا دیگر نه غیرت هست ، نه نامی از پسر دارم
اگر ارثی مرا باید ، مرا مهر پدر کافیست
نه حرص مال و ملکم هست ، نه چشم سیم و زر دارم
اگـر عشق پـدر ورزم ، وگــر مـادر نیـازارم
بـدون شـک در ایـن وادی خـدا را در نـظر دارم
( ساسان کوچکی )
.
.
حلوا دو رنگ چگونه تهیه میشود؟😋😍
💠مواد لازم:
آرد ۲ پ
پودر شکر ۱ پ
کره آب شده ۲۰۰گ
هل ساییده شده ۱ ق س
پودر کاکائو ۲ ق س
پودر پسته و بادام برای تزیین
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
💠طرز تهیه:🥪
آرد را روی شعله ملایم قرار می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
سپس حرارت را خاموش می کنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد.
پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز می دهیم
در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم.
در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین می کنیم.
حلوا را در یخچال می گذاریم تا ببندد سپس در قالب به صورت دلخواه برش می زنیم و درظرف می چینیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا با شیر عسلی😍😋
مواد لازم:
مغز گردو حدود دویست گرم
چهار قاشق پودر قند🍚
دو قاشق چایخوری پودر هل🌼
خمیر باقلوا🫓
برای شهد:
دوسوم لیوان شکر🍚
یک لیوان آب💧
نصف بیشتر از یک قوطی شیر عسلی🍯
چند عدد هل 🌼
به صد و پنجاه گرم تا دویست گرم کره نیاز داریم که آب کنید و با کمی روغن مایع مخلوط کنید🧈🥃
و در فری که از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد کرم شده به مدت نیم ساعت قرار بدین
حواستون باشه داغی فرها متفاوته پس مرتب چک کنید وقتی طلایی شد یعنی باقلوا آمادست.
از فر که خارج کردین سریع شهد خنک را روی باقلوا داغ بریزین و اجازه بدین یه چند ساعتی بمونه بعد نوش جان کنید من از روز قبل درست کردم
#باقلوا_شیرعسلی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی 😍😍
خرمالو
کیوی
پرتقال
نارنگی
لیمو
انار
#تزئین_میوه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
غذاهای با طبع گرم برای زمستان چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸 سوپ گندم را جایگزین سوپ جو کنید
اگر علاقه به خوردن سوپ دارید بهتر است بدانید که خوردن سوپ هایی مانند سوپ جو به دلیل مزاج سرد برای فصل سرما مناسب نیستند ، به جای آن می توانید از سوپ گندم استفاده کنید که طبعی گرم دارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ساندویچ پنیر بدون گوشت چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧀مواد لازم:
4 ورق نان تست گندم کامل
1/2 فنجان پنیر سفید تازه خورد شده
1 فلفل دلمه ای کوچک خرد شده
1/4 پیاز خورد شده1-2 فلفل سبز خورد شده
2 ق غ گشنیز خورد شده
1 ق غ سس گوجه فرنگی
نمک
1 ق چ کره
🥪طرز تهیه: تمام مواد به جز کره و نان رو در کاسه ای مخلوط می کنیم.روی ورق نان نصف مخلوط رو پهن می کنیم و یک لایه نان روی مخلوط پنیر می گذاریم.لقمه ها رو یا در تابه با کمی کره سرخ می کنیم یا روی قسمت های بیرونی نانها کره مالیده در فر یا ساندویچ میکر کمی برشته می کنیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
آش خرفه با ماست چگونه تهیه میشود؟😋😍
❇️مواد لازم :
سبزی خرفه : یک کیلو
برنج: یک پیمانه
بلغور گندم: یک پیمانه
نخود: نصف پیمانه
سینه مرغ: یک عدد
پیاز داغ: فراوان
سیر داغ : به دلخواه
نمک و فلفل : به میزان لازم
ماست ترجیحا ترش: یک کیلو
زرده تخم مرغ: یک عدد
آرد سفید: 3 الی 4 قاشق
🥣بلغور گندم و نخود با آب و پیازو کمی زردچوبه بار گذاشته شود تا یخته شوند و سپس همراه با برنج آنقدر بپزند تا برنج و بلغور کاملا له شود. سیزی خرفه شسته و خورد شود. مرغ ریش شده و آب مرغ و سبزی را هم داخل قابلمه بریزید تا سبزی بپزد. وقتی آش جا افتاد بطوریکه آب آن زیاد نباشد. ماست را که با زرده و آرد همزده شده را داخل آش میریزیم و در همین حال به هم زدن ادامه میدهیم تا به اصطلاح نیرد. حدود 10 دقیقه که بجوشد میتوان شعله را خاموش کرد. تا وقتی هم که آش را سرو می کنید درب قابلمه را اصلا نگذارید تا کمی خنک شود و آش خودش را بگیرد. اکنون آش آماده است باسیر و پیاز داغ و زعفران دم کرده تزیین کنید و سر میز ببرید .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پیتزای مرغ و بادام چگونه تهیه میشود؟😋😍
برای 2 نفر
🍽مواد لازم :🍣
سینه مرغ پخته : 250 گرم
گوجه : 5 عدد
سیر : 1 حبه
جعفری یا گشنیز خرد شده : 2 ق س
خلال بادام درختی : 4 ق غ
سس خردل : 1 ق س
فلفل و نمک :به مقدار دلخواه
روغن زیتون : 4 ق غ
خمیر پیتزا : به مقدار لازم
پنیر پیتزا : 150 گرم
🫔🍔طرز تهیه :
ابتدا سیر را رنده کرده و در یک تابه با نصف روغن تفت داده و گوجه رنده شده و فلفل و نمک را در تابه ریخته و مرتب هم زده تا آب اضافه آن تبخیر شود .
در یک تابه بقیه روغن را ریخته و مرغ چرخ کرده و خلال بادام خرد شده و سبزی را به آن اضافه کرده و چند دقیقه داده و بعد سس خردل و کمی فلفل و نمک اضافه کرده و حرارت را قطع می کنیم .
خمیر را کف قالب چرب پهن کرده و اول سس گوجه را روی خمیر پهن کرده و بعد مخلوط مرغی و در آخر پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم .
قالب را به مدت 20 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر داغ 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سس شکلاتی برا کاور کیک چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥮مواد لازم
شیر: 2 لیوان
شکر: 1لیوان
پودرکاکائو : 6 قاشق غذا خوری
کره : 50 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
🍫طرزتهیه 👇🏻👇🏻👇🏻
شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید یکم صبر کنید تا ولرم شود وبعد مثل گاناش روی کیک آماده شده بدین بسیار خوشمزه و عالی میشه
برا کیک کوچکتر هم همین مواد رو فقط بجای پودر کاکائو از پودر نسکافه دونه درشت استفاده کردم که اون رنگ شد ودادم روی کیک
دور تا دور کیک کوچیک رو هم با بیسکوییت کیت تک چیدم وتزیین کردم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
گل کلم برشته چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴 برای 5 نفر
🥦 مواد لازم :
گل کلم : 1 عدد
شیر : 0.5 پیمانه
آب : 0.5 پیمانه
سس خردل شیرین : 4 ق س
پنیر پیتزا : 150 گرم
خمیر یوفکا : به مقدار لازم
ادویه کاری : 0.5 ق چ
پودر آویشن : 0.5 ق چ
فلفل و نمک : به مقدار لازم
روغن مایع : برای سرخ کردن
🍕 طرز تهیه :
ابتدا گل کلم را بصورت گل درشت خرد کرده و شسته و با آب ، شیر و کمی فلفل و نمک آب پز کرده تا جایی که خیلی له نشود و آن را آبکش می کنیم.
گل کلم را به ادویه و سس خردل آغشته کرده و در پنیر رنده شده غلطانده و روی یک لایه خمیر قرار داده و آن را گلوله کرده و دوباره روی یک لایه خمیر گذاشته و گلوله کرده و انتهای خمیر را خیس کرده و کمی فشار دهید تا به هم بچسبد.
گل کلم پیچیده در خمیر را با قاشق در روغن فراوان داغ شده رها کرده و کاملا سرخ می کنیم.
اگر سس خردل شیرین یا ملایم نداشتید ، از مخلوط سس خردل تند با کمی مایونز استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
راتاتویی با قارچ چگونه تهیه میشود؟😋😍
▫️بادمجان حلقه شده ۱ کیلو
▫️قارچ حلقه شده ۵۰۰ گرم
▫️سیب زمینی ۲ عدد
▫️پیاز متوسط ۱ عدد
▫️فلفل دلمه ای ۱ عدد
▫️سبزی معطر ۴ قاشق
▫️گوجه فرنگی ۴ عدد
▫️نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
▫️آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
▫️رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
❇️مراحل تهیه :
بادمجان ها را به صورت راه راه پوست کنده حلقه حلقه می کنیم روی آن ها نمک پاشیده ۱ ساعت در یخچال می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود، سپس آب کشی کرده با دست کمی فشار می دهیم و سپس در روغن سرخ می کنیم.سیب زمینی ها را پوست کنده حلقه حلقه می کنیم و سرخ می کنیم، قارچ ها را هم حلقه کرده و با حرارت بالا تفت می دهیم، پیاز را هم تفت می دهیم تا شفاف شود. بادمجان ها را ته ظرف نسوز چیده روی آن کمی سبزی می ریزیم بعد سیب زمینی ها را چیده روی آن ها سبزی می پاشیم.ردیف بعدی پیاز و دوباره سبزی سپس قارچ، سبزی، بعد گوجه دوباره سبزی و در آخر فلفل دلمه ای حلقه شده سپس رب گوجه را تفت می دهیم بعد نصف لیوان آب + آب لیمو به آن افزوده به سبزیجات اضافه می کنیم روی آن را با آلومینیوم فویل پوشانده در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت می پزیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مارکوئیس سیب زمینی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍞موادلازم..
گوشت چرخ کرده دویست گرم
سیب زمینی سه عدد متوسط
پیازنگینی خردشده یک عدد
کره 40 تا 50گرم
گوجه فرنگی 2عدد
قارچ ریز خردشده 200گرم
نمک وفلفل مقداری
🥯طرز تهیه:
سیب زمینی رابا پوست ابپزکرده وتا گرم هست پوستش گرفته له کرده وپوره میکنیم وکره نمک وفلفل و پودر سیر مخلوط کرده وهم میزنیم تا داغی سیب زمینی باعث اب شدن کره بشه بعد پوره رو داخل قیف ماسوره دار ریخته وکف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته وبه شکل دایره تو خالی( تقریبا شبیه لانه پرنده)ازپوره توی سینی فر که کاغذروغنی انداختیم میزاریم .فررا ازده دقیقه قبل با درجه حرارت 180درجه گرم کردیم سینی را داخل فرمیزاریم.حدود 10دقیقه تا مارکوئیس کمی حرارت ببینه وطلایی بشه .پیاز رو نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم و گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و گوجه روپوستش گرفته و نگینی خرد میکنیم وقارچ ها راریز خرد کرده وقتی اب گوجه خشک شد نمک وفلفل واویشن میزنیم وهم میزنیم وازروی حرارت برمیداریم و من موادرو داخل آبکش فلزی ریختم تا روغن اضافی کشیده بشه وقتی پوره ها برشته و اماده شد وسط پوره ها رو با مواد گوشتی پر میکنیم .. .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻