6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
-
تو از اتفاقاے خوب آیندہ خبر ندارے
پس هیچوقت ناامید نشو
.
مارکیز شکلاتی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍭🍭مواد لازم:
شکلات خالص : 200 گرم
کره : 100 گرم
زرده تخم مرغ : 3 عدد
شکر دانه ریز : 75 گرم
اسانس با طعم شکلات : 1 قاشق چای خوری
خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
مواد لازم جهت سرو:
خامه تازه : مقداری
پودر کاکائو جهت پاشیدن روی دسر : مقداری
طرز تهیه:
1. شکلات ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
2. تخم مرغ های زده شده را با شکر داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید و حالت پفی پیدا نماید . سپس مایه ی شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم , مواد را خوب بزنید . اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید .
3. خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید . با استفاده از قاشق , مخلوط را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید . آن ها را حداقل تا 2 ساعت سرد نمایید .
4. جهت سرو ، هر کدام از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگرد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شکلات موزائیک به شکل سالامی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥠🥮مواد لازم🥮🥠
180گرم شکلات تلخ یا شیری
150گرم خامه صبحانه پاکت صورتی
30 گرم کره
200 گرم بیسکوییت
50گرم پسته یا فندق یا گردو ..
پودر قند برای غلتاندن رول شکلات
👈طرز تهیه
ابتدا شکلات و خامه را در مایکروویو یا به روش بنماری و روی حرارت غیر مستقیم آب کتری گرم کنید تا شکلات آب شود . کره نرم شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید .بیسکوییتها را به قطعه های کوچک خرد کرده و داخل مخلوط شکلاتی بریزید. پسته ها را از وسط نصف کرده و اضافه کنید و مخلوط کنید
برای زیبا کردن فرم و شکل شکلات ،می توانید از لوله وسط رول دستمال کاغذی استفاده کنید. مواد شکلاتی را در پلاستیک یا کیسه فریزر ضخیم بریزید و مانند ویدئو داخل لوله دستمال کاغذی جا بدید بعد از تمام شدن مواد سر کیسه پلاستیکی را ببندید و حداقل 5 ساعت در یخچال استراحت بدید (من گذاشتم یک شب ماند)
قبل از سرو روی آن پودر قند بریزید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
بیماری روانی متولدین هرماه 🔞
فروردین💜 اردیبهشت خرداد🍻
تیر🩸 مرداد 💎 شهریور🫦
مهر 🌝 آبان💧 آذر 🪻
دی 🔥 بهمن 💋 اسفند🚑
بزن رو ماه تولدت 😈 😳👆🏼
https://eitaa.com/joinchat/755105975C669a682478
✨باورمنمیشهمحشرهههه🙂
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
نمیترسی!؟ 👈 🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃
بزن رو (🎃) ببین کجا میبرتت ☠👀😈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠼⣏⠛⣦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⣀⡠⢤⣾⠀⢾⢤⣀⣀⡀⠀⠀⠀⠀
⣠⠖⠛⢓⣿⠭⠋⣹⠟⠛⠻⣍⠉⠻⣦⠀⠀
⢠⡾⠁ ⡰⠋ ⣀⠀⡇ ⡀⠈⠆⠈⢷⡀
⡀⡟ ⢰⠁⢠⣾⣧ ⠄ ⣽⣷⡀ ⡆⠈⢷
⢸⠁ ⡆ ⣿⠁⢹⡆⡄⢠⡏⠉⣷ ⠁ ⢸
⢸⢀⣀⢀ ⡰⠉⢄ ⣀⣀ ⢸
⢸⡀⠈⢆⠁⠢⡀ ⠓⠒⠒⠂ ⢀⠤⠊⡔⠁ ⡸
⢷⡀ ⠈⢂⠠⢃⡰⠆⠉⠹⠥⠤⡜ ⣰⠃
⠈⢿⣦⣸⡄⠑⠠⠤⠸⠉⠡⠤⠔⠊⠀⣠⡾⠃⠀
⠈⠛⠿⣦⣄⣠⣄⣀⣠⢶⣤⠴⠞⠋⠀⠀⠀
⠉⠉⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#ترسـو نـیــاد😡⛔️⛔️👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام عصرتون
🌾مثل گل زیبـا
🌷الهــــی
🌾قشنگترین لحظہ ها
🌷در انتظارتون باشہ
🌾الهے هرگز لبخند
🌷از رو لباتون نیفتہ
🌾الهے خوشبختی
🌷مثل سایہ همراهتون باشہ
🌾الهے بهترین خبرها
🌷رو در این امروز بشنوید💞
چند لایه سس گوجه بریزیم برای پیتزا؟😋😍
🍕فقط یک لایه نازک از سس گوجهفرنگی اضافه کنید
🔻درغیر این صورت نان شما خیس میشود. گوجهفرنگی باید تازه، خرد شده و نازک بوده و آب درون آن کاملا تخلیه شده باشد. اگر از گوجه گیلاسی یا گوجه انگوری استفاده میکنید، آنها را دو نصف کرده و به آرامی فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود. قبل از استفاده، قطعههای گوجهفرنگی را به آرامی به داخل یک آبکش فشار دهید تا آب آن گرفته شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
توپهاي انرژي زا چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍭خيلي موقعها دلمون يه خوراكي شيرين ميخواد،چه بهتر كه اين خوراكي شيرين،سالم و مفيد هم باشه.
اين توپهاي خوشمزه براي دوستان ورزشكار يا عزيزاني كه #رژيم دارن هم خيلي مفيده(البته روزي يدونه 😉)
.
مواد لازم:جو دو سر پرك يك پيمانه،عسل يك سوم پيمانه،كره بادوم زميني نصف پيمانه،پودر نارگيل دو سوم پيمانه،وانيل نوك ق چايخوري،پودر بذر كتان حدود نصف پيمانه،شكلات چيپسي شش ق غذاخوري
طرز تهيه:عسل و كره بادوم زميني و وانيل رو مخلوط كنيد بعد بقيه مواد رو اضافه و خوب مخلوطشون كنيد.
مواد رو داخل يخچال بذاريد تا كاملا خنك بشه و فرم دادن بهش راحت باشه بعد داخل دستتون اندازه گردوي كوچيك برداريد و گرد كنيد،اگه كمي چسبنده بود دستتون رو يكم مرطوب كنيد.
اين توپها رو داخل ظرف دردار و در يخچال نگه داريد؛
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فنجوناتون چگونه تهیه میشود؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
حلوای ایرمیک با بستنی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥣مواد لازم؛
کره 60 گرم
30 میلی لیتر روغن مایع(یک چهارم استکان)
160 گرم ارد سمولینا (1 لیوان)
1 نعلبکی بادام زمینی
200 گرم شکر (1 لیوان)
200 میلی لیتر شیر (1 لیوان )
200 میلی لیتر آب (1 لیوان)
🥣بستنی ساده وانیلی
🧋طرز تهیه؛
شیر ، آب و شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود.
کره را در ماهیتابه ذوب کنید. روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. ارد سمولینا را اضافه کرده و اجاق را روی حرارت متوسط قرار دهید. بادام زمینی اضافه کنید و آن را مداوم هم بزنید و سرخ کنید تا تیره شود. حدود 25 دقیقه طول کشید.
وقتی رنگ سمولیناچرخید و بو گرفت ، شربت را به آرامی بریزید. مراقب باشید ، چون ممکن است پاشیده شود،سپس 6-7 دقیقه صبر کنید تا با هم زدن تیره شود.
اجاق گاز را خاموش کرده و درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا حلوا دم بکشد.
در حالی که حلوا از حرارت افتاده است ، در یک کاسه کوچک سلفون بکشید و دیواره های کاسه را با حلوا پر کنید
بستنی را در وسط قرار دهید ، دوباره با حلوا بپوشانید و آن را روی بشقاب برگردانید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻