eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- تو از اتفاقاے خوب آیندہ خبر ندارے پس هیچوقت ناامید نشو .
مارکیز شکلاتی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍭🍭مواد لازم: شکلات خالص : 200 گرم کره : 100 گرم زرده تخم مرغ : 3 عدد شکر دانه ریز : 75 گرم اسانس با طعم شکلات : 1 قاشق چای خوری خامه پرچرب : 300 میلی لیتر مواد لازم جهت سرو: خامه تازه : مقداری پودر کاکائو جهت پاشیدن روی دسر : مقداری طرز تهیه: 1. شکلات ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. 2. تخم مرغ های زده شده را با شکر داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید و حالت پفی پیدا نماید . سپس مایه ی شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم , مواد را خوب بزنید . اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید . 3. خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید . با استفاده از قاشق , مخلوط را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید . آن ها را حداقل تا 2 ساعت سرد نمایید . 4. جهت سرو ، هر کدام از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگرد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
شکلات موزائیک به شکل سالامی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥠🥮مواد لازم🥮🥠 180گرم شکلات تلخ یا شیری 150گرم خامه صبحانه پاکت صورتی 30 گرم کره 200 گرم بیسکوییت 50گرم پسته یا فندق یا گردو .. پودر قند برای غلتاندن رول شکلات 👈طرز تهیه ابتدا شکلات و خامه را در مایکروویو یا به روش بنماری و روی حرارت غیر مستقیم آب کتری گرم کنید تا شکلات آب شود . کره نرم شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید .بیسکوییتها را به قطعه های کوچک خرد کرده و داخل مخلوط شکلاتی بریزید. پسته ها را از وسط نصف کرده و اضافه کنید و مخلوط کنید برای زیبا کردن فرم و شکل شکلات ،می توانید از لوله وسط رول دستمال کاغذی استفاده کنید. مواد شکلاتی را در پلاستیک یا کیسه فریزر ضخیم بریزید و مانند ویدئو داخل لوله دستمال کاغذی جا بدید بعد از تمام شدن مواد سر کیسه پلاستیکی را ببندید و حداقل 5 ساعت در یخچال استراحت بدید (من گذاشتم یک شب ماند) قبل از سرو روی آن پودر قند بریزید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
به بعضیا باید گفت .... به موقعش جواب .... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام عصرتون 🌾مثل گل زیبـا 🌷الهــــی 🌾قشنگترین لحظہ ها 🌷در انتظارتون باشہ 🌾الهے هرگز لبخند 🌷از رو لباتون نیفتہ 🌾الهے خوشبختی 🌷مثل سایہ همراهتون باشہ 🌾الهے بهترین خبرها 🌷رو در این امروز بشنوید💞‌
چند لایه سس گوجه بریزیم برای پیتزا؟😋😍 🍕فقط یک لایه نازک از سس گوجه‌فرنگی اضافه کنید 🔻درغیر این صورت نان شما خیس می‌شود. گوجه‌فرنگی باید تازه، خرد شده و نازک بوده و آب درون آن کاملا تخلیه شده باشد. اگر از گوجه گیلاسی یا گوجه انگوری استفاده می‌کنید، آنها را دو نصف کرده و به آرامی فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود. قبل از استفاده، قطعه‌های گوجه‌فرنگی را به آرامی به داخل یک آبکش فشار دهید تا آب آن گرفته شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
توپهاي انرژي زا چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍭خيلي موقعها دلمون يه خوراكي شيرين ميخواد،چه بهتر كه اين خوراكي شيرين،سالم و مفيد هم باشه. اين توپهاي خوشمزه براي دوستان ورزشكار يا عزيزاني كه دارن هم خيلي مفيده(البته روزي يدونه 😉) . مواد لازم:جو دو سر پرك يك پيمانه،عسل يك سوم پيمانه،كره بادوم زميني نصف پيمانه،پودر نارگيل دو سوم پيمانه،وانيل نوك ق چايخوري،پودر بذر كتان حدود نصف پيمانه،شكلات چيپسي شش ق غذاخوري طرز تهيه:عسل و كره بادوم زميني و وانيل رو مخلوط كنيد بعد بقيه مواد رو اضافه و خوب مخلوطشون كنيد. مواد رو داخل يخچال بذاريد تا كاملا خنك بشه و فرم دادن بهش راحت باشه بعد داخل دستتون اندازه گردوي كوچيك برداريد و گرد كنيد،اگه كمي چسبنده بود دستتون رو يكم مرطوب كنيد. اين توپها رو داخل ظرف دردار و در يخچال نگه داريد؛ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فنجوناتون چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
حلوای ایرمیک با بستنی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥣مواد لازم؛ کره 60 گرم 30 میلی لیتر روغن مایع(یک چهارم استکان) 160 گرم ارد سمولینا (1 لیوان) 1 نعلبکی بادام زمینی 200 گرم شکر (1 لیوان) 200 میلی لیتر شیر (1 لیوان ) 200 میلی لیتر آب (1 لیوان) 🥣بستنی ساده وانیلی 🧋طرز تهیه؛ شیر ، آب و شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود. کره را در ماهیتابه ذوب کنید. روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. ارد سمولینا را اضافه کرده و اجاق را روی حرارت متوسط قرار دهید. بادام زمینی اضافه کنید و آن را مداوم هم بزنید و سرخ کنید تا تیره شود. حدود 25 دقیقه طول کشید. وقتی رنگ سمولیناچرخید و بو گرفت ، شربت را به آرامی بریزید. مراقب باشید ، چون ممکن است پاشیده شود،سپس 6-7 دقیقه صبر کنید تا با هم زدن تیره شود. اجاق گاز را خاموش کرده و درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا حلوا دم بکشد. در حالی که حلوا از حرارت افتاده است ، در یک کاسه کوچک سلفون بکشید و دیواره های کاسه را با حلوا پر کنید بستنی را در وسط قرار دهید ، دوباره با حلوا بپوشانید و آن را روی بشقاب برگردانید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻