eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.4هزار دنبال‌کننده
25.5هزار عکس
20.2هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#مافين_مرغ_پنير 😋 ارد ١٠٠ تا ١١٠ گرم فيله مرغ ١ عدد پيازكوچك ١عدد سير ١ حبه تخم مرغ ١ عدد شير ١/٢ پيمانه ماست پرچرب سه قاشق روغن مايع ٥٠ گرم پنيرپيتزا،پنيرچدار ٨٠ گرم فلفل دلمه رنگي نگيني خردشده ١/٢ پيمانه بكينگ پودر ١ ق چ خميرمايع ١/٢ ق چ نمك وفلفل ، پودراويشن به ميزان لازم 🔸خميرمايه روبا يك قاشق چ شكروكمي اب ولرم مخلوط كرده بذارين عمل بياد. اردوبكينگ پودرمخلوط والك شود . فيله مرغ روباپيازكمي تفت داده نمك وفلفل رواضافه مي كنيم . درظرفي كمي تخم مرغ روبزنين شيرماست وپنيرها وبعد خميرمايه واخركاراردرواضافه وهمه ي موادرومخلوط كرده بذارين ١ ساعت استراحت كنه مايع كمي شل هست . كاپ هاروتا نيمه پركرده داخل سيني ودرفرپيش گرم ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه گذاشته تاروي مافين طلايي بشه .من اخركاركمي گريل زدم 🍟 @fast_food
درست کردن سینه مرغ با گوجه 💢برای ناهار سینه ی مرغ رو خرد کردم بهش خلال پیاز وابلیمو وزعفران ودوقاشق ماست یک قاشق سس مایونز ، دو قاشق روغن مایع یا زیتون ونمک وفلفل وکمی پودر سیر ودلخواه پاپریکا اضافه کردم من از دیشب گذاشتم بمونه بعد با شعله کم اجازه میدم مرغ ها اب بندازن وکم کم بپزن واب مرغ که تبخیر شد شروع میکنه تو اون دو قاشق روغن مواد طلایی شدن در کنارش از گوجه سرخ شده هم میتونین استفاده کنید 🍟 @fast_food
خوراک کدو #رسپی 💢پیاز رو نگینی کنید در روغن با مرغ تفت دهید با دو لیوان آب بگذارید بپزد . کدوها را هم سرخ کنید کنار بگذارید . گوجه را هم همینطور . در همان تابه ، اول رب و ترشی افزودنی (هر چه میل تون هست، من رب نارنج زدم) را سرخ کنید بعد مرغ را از آب جدا کرده و در همان تابه در کنار رب سرخ کنید با نمک و فلفل و زردچوبه و فلفل چیلی . در آخر در ظرف مخصوص سرو، مرغها و کدوها و گوجه ها رو بچینید و آب مرغ و مواد ربی (سس) را بگذارید غلیظ شود و لابلای مرغ و کدو و گوجه بریزید و تمام . بسیار لذیذ و دندان گیر و جاافتاده میشود همانند تصویر👌😋نوش جان 🍟 @fast_food
#حلوا_خرما 😋 🔸حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد 🍟 @fast_food
#مربا_سيب_درسته_يوناني ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍎 ▫️1 کیلوگرم سیب ▫️1 کیلوگرم شکر ▫️1 قاشق غذاخوریآبلیمو ▫️1/2 استکان گلاب ▫️2 قطره رنگ خوراكي قرمز 🔴طرز تهیه🔻 🔸سيب هارو شسته و پوست انهارو گرفته (با پوست هم ميشه)وبا چاقو يا ابزار مخصوص وسط سيب را از زير خالي ميكنيم در يك قابلمه شكر را با اب داخل قابلمه ريخته ميزاريم ده ديقه بجوشد بعد سيب هارو داخل شربت ريخته بمدت 40 دقيقه تا سيب ها پخته بشه و قوام بياد 🔸البته پخت سيب ها بسته ب نوع سيب داره اگه سيبتون سفت بود زمان بيشتري ميبره چون سيب من نرم بودن 35 دقيقه زمان برد و در اخر آبليمو و گلاب و رنگ قرمز خوراكي را اضافه كرد چند جوش كه زد از رو حرارت برداشته و وسط سيب هارو با گردو پر كرده سرو می نماییم 🍟 @fast_food
#کیک_ماست_لیمو کره 250 گرم شکر 220 گرم 1 پیمانه رنده پوست لیموترش 2 ق غ وانیل 1/3 ق چ تخم مرغ 3 عدد پودر نارگیل 45 گرم نصف پیمانه آب لیمو 1 ق غ ماست 200 گرم 3/4 پیمانه بیکینگ پودر 3 ق چ ارد 370 گرم 2.5 پیمانه 🔸فر را روی 180 درجه گرم کنید. ته قالب رو با روغن جدا کننده چرب کردم میتونید با روغن جامد چرب کنید و ارد پاشی کنید. ارد را همراه بیکینگ پودر سه بار الک کنید. مواد رو از 1 ساعت قبل تو دمای محیط قرار بدین (تخم مرغ و کره و ماست) کره نرم شده را همراه شکر و رنده پوست لیمو بزنید تا رنگ آن روشن شود. تخم مرغ ها را همراه وانیل دانه دانه اضافه کرده بزنید و فاصله هر تخم مرغ یک دقیقه هم بزنید سپس پودر نارگیل، آب لیمو، ماست را به مواد اضافه کرده با دور کند همزن بزنید تا مواد یک دست شود. سپس ارد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با دور کند همزن فقط و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید (زیاد هم نزنید پف کیکتون میخوابه) مواد را داخل قالب ریخته به مدت 50 دقیقه الی 1 ساعت و ربع داخل فر قرار دهید. نکته: چون حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره. 45 دقیقه اول در فر رو اصلا باز نکنید پف کیکتون میخوابه 🍟 @fast_food
بادمجون رولي 💢 ؛يا كشك بادمجان بادمجونا رو با پوست شستم و ورقه كردم و تو تابه گريل با برس روي بادمجون روغن زدم و سرخ كردم كشك و با نوك قاشق سير و نعنا مخلوط و روي بادمجون ماليدم مرغ پخته ريش شده روي كشك ريختم كمي گردو خورد و چند تا دونه انار ريختم و رول كردم با خلال دندون كه خودم روش چشم نظر چسبوندم رول بادمجونا رو فيكس كردم . واما سمبوسه اباداني؛ سيب زميني و پخته و با له كن لهش كردم پياز خلالي سرخ شده و جعفري ريز شده و نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز زدم و مخلوط كردم و داخل نان لواش پيچيدم و تو روغن كنجد سرخ كردم وبا خلال گيپور كاغذي و دورش فيكس كردم 🍟 @fast_food
🌸🌾 چه‌دلنشین‌است،صبحگاهےکه بالبخندو امیدهمراه‌باشد امیدوارم از هم اکنون🌸 از زمین و زمان مانند باران برایتان خوشبختی و برکت و شادی و امید ببارد سلام صبحتون شاد و پر امید🌸
#خورش_هويج_تبريز 😋 🔸تركيبي است از گوشت/ماهيچه/ران مرغ، پياز سرخ شده، هويج خلالي سرخ شده، آلو، آبليمو/آبغوره، رب گوجه/گوجه فرنگي و محلول زعفرون 🔸ماهيچه رو با پياز سرخ شده، فلفل، زردچوبه، پودر سير و دارچين تفت دادم و گذاشتم تا پخته شد. هويج رو با پوست كن خيلي نازك خلال و خوب سرخ كردم. بعد بهش محلول زعفرون و آبليمو اضافه كردم و در تابه رو گذاشتم تا خوب پخت. هويج ها رو همراه با آلو كه از قبل خيس كرده بودم ، گوجه فرنگي حلقه شده و نمك به ماهيچه هاي پخته شده اضافه كردم و بعد از يك ربع شعله رو خاموش كردم. ♦️اين خورش بايد به روغن بيفته و كم آب باشه 🍟 @fast_food
#جوجه_حلزونی 🍢 😋 🔸فیله مرغ رو از وسط نصف میکنیم ، یا سینه کامل مرغ رو به صورت نواری برش میدیم و هر نوار حدود پونزده سانت بشه تا خوب رول شه، مرغ هارو داخل پیاز خرد شده، ‌آبلیمو تازه، کمی روغن زیتون ، زعفران آب شده و نمک و فلفل گذاشتم دو ساعت مزه دار شد ، بعد نوارهارو دونه دونه رول میکنیم و به سیخ چوبی میزنیم، داخل ماهیتابه میزاریم با حرارت کم تا با آب خودش کاملا مغز پخت بشه بعد که خیلی کم آب ته ماهیتابه موند کمی روغن و کره اضافه میکنیم و اجازه میدیم دو طرفش کاملا سرخ بشه ، بزارید آب جوجه کاملا کشیده بشه بعد روغن بزنید خشک میشه ، داخل فر هم میتونید بزارید ، رو ذغال و گاز هم همینطور میتونید درست کنید 🍟 @fast_food
#بستنی_میوه_ای_یخی 🍦😋 🔸میوه دلخواهتونو پوره کنید و توی قالب بریزید و هر لایه که نیم بند(یه ذره یخ زد) شد لایه بعدو بریزید و حالت یخمکی که گرفت چوب بستنی رو توش بذارید و چند ساعتی بذارید بمونه کاملا یخ بزنه.اگه دوس دارید کمی شیرین بشه میتونید به میوه ها شکر بزنید.من قالب نداشتم توی لیوان ریخت 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ترشی_گوجه_گیلاسی 🍅 😋 گوجه گیلاسی 300 گرم سیر یک بوته ترخون خشک یک تا دو ق غ سرکه سیب به میزان لازم فلفل سبز 🔸گوجه را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود سیر ها را خلالی خرد میکنیم سر گوجه ها را چاک کوچک میدیم و یک خلال سیر توی گوجه میزاریم. گوجه ها را در ظرف تمیز و خشک میریزیم و یک ق چ نمک وترخون خشک وفلفل سبز را اضافه وبعد تا اندازه ای که روی گوجه ها پوشیده شود سرکه اضافه کنید. سر شیشه را محکم بسته و توی یخچال نگهداری کنید. تا بعد از دو یا سه هفته آماده استفاده بشه. نکته: اگه دسترسی به گوجه گیلاسی نداریدبا گوجه های متوسط هم میشه این ترشی را انداخت 🍟 @fast_food