فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ اسفناج چگونه تهیه میشود؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نون شیره انگور چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥯موادلازم:🥯
اب نصف لیوان
شیر نصف لیوان
خمیر مایه ۱ ق غ
شیره انگور یک لیوان
پودر گردو و فندق نصف لیوان
روغن ۵ ق غ
نمک یک پنسه
سبوس مقداری
🧇طرزتهیه:🧇
ارد تا وقتی خمیر لطیفی بدست بیاد یکم چسبندگی داشته باشه اشکال نداره
همه رو مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم و روشو میپوشونیم حدود دو ساعت تو دمای محیط بعد چونه های کوچولو میگیریم وداخل سبوس میغلتونیم و میچینیم توی سینی در اخر مقداری کره و زردچوبه مخلوط میکنیم نوک انگشت رو به کره و زردچوبه اغشته میکنیم و چونه ها رو پهن میکنیم مثل نونواها
بعد داخل فر از قبل روشن شده با دمای۲۰۰ درجه میذاریم بعد چک میکنیم اگه ته نون از سینی جدا شد و پخته بود چند دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا خوشرنگ بشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دسر شانامو چگونه تهیه میشود؟😋😍
▫️شیر عسلی یک قوطی
▫️بستنی لیوانی وانیلی یک عدد
▫️پنیر ماسکارپونه ۲۰۰گرمی
▫️خامه صبحانه یک عدد
▫️پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری
▫️ژله شاتوت یا هر طعمی که دوست دارید
🍰🧁ابتدا پنیرماسکارپونه را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم
کمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم و حالا ژله شاتوت یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم و قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در فریزر گذاشته و سپس به راحتی از قالب جدا کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ژله فالوده ای چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد اولیه :
پودر ژله آلوئه ورا 2 بسته
ژله بلوبری 1 بسته
فالوده نیم کیلو(یا دوتا از این فالوده پاستوریزه ها
بستنی وانیلی 1 لیوان و یا نصف لیوان آب سرد
آب داغ 3 لیوان
🥣🍮دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و میذاریم روی بخار آب تا شفاف بشه. وقتی خنک شد دو لیوان فالوده رو بهش اضافه میکنیم و بعد از هم زدن داخل قالب میریزیم میذاریم توی یخچال تا ببنده.ژله بلوبری رو هم با یه لیوان آبجوش حل میکنیم و وقتی خنک شد بستنی رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا دو رنگ نشه(یا نصف لیوان آب سرد) ژله آلوئه ورا که بست ژله بستنیمون رو(ژله بی بستنیمون رو😂) آروم میریزیم روش و میذاریم داخل یخچال چند ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و کامل ببنده.
پ.ن:به فالوده آبلیمو نزنیداااا نمیبنده بعد میاین میگین من اشتباه گفتم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شيرينى ساده چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥣مواد لازم:
🍭روغن مايع نصف پيمانه
🧁پودرقند سه چهارم پيمانه
🍭ارد سفيد يك وسه چهارم پيمانه
🧁وانيل ،زنجبيل،هل،و يا هر
اسانسى دوست دارين يك ق چ
🧁طرز تهيه:🧁
پودرقند و روغن مايع و وانيل را باهمزن دستى باهم مخلوط و سپس آرد را كم كم اضافه تا خمير جمع بشه و سپس خمير را بين دو نايلون با وردنه باز كرده وسپس با قالب دلخواه كاتر زده و در فر از قبل گرم شده با دماى صدو پنجاه به مدت يك ربع مى پزيم،اين شيرينى را مى تونين در تابه دوطرفه هم بپزين
و بعد از پخت ،به شكلهاى مختلف تزيينش كنين كه من دو مدل بالا را با شكلات آب شده انجام دادم و يكى هم عسل رقيق شده را دور شيرينى زدم وداخل پودر پسته زدم و با بريلو تزيين كردم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
رولت بیسکویتی با مغز هویج بدون فر چگونه تهیه میشود؟😋😍
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
🥕برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پودینگ قهوه زمستانی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴موادلازم:
شیر :•: سه و نیم پیمانه
زرده تخم مرغ :•: 4 عدد درشت
شکر :•: نصف پیمانه
وانیل :•: کمی
قهوه سرد :•: نصف پیمانه
🥣طرز تهیه:
ابتدا شیر را در قابلمه ای بریزید و حرارت را ملایم کنید تا شیر به مرور زمان به جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید تا خنک شود.
در این زمان که شیر در حال گرم شدن و بجوش آمدن است شما در کاسه ای بزرگ زرده تخم مرغ،وانیل،قهوه را با هم مخلوط کنید و شکر را کم کم بریزید و با قاشق با مواد هم بزنید.
پس از ولرم شدن شیر آن را به مخلوط تخم مرغ و قهوه…بیفزایید و با استفاده از قاشق هم بزنید.
فرتان را روی 170درجه سانتی گراد کنید سپس در 6 ظرف که هر ظرف مخصوص یک نفر باشد مواد را بریزید(هر چه ظرف ها کوچک تر باشد پودینگ زودتر پخته میشود)
و در سینی فر آب جوش بریزید و ظرف ها را در سینی بگذارید و بمدت 1ساعت اجازه دهید تا در فر مایع بماند و بپزد و خودش را بگیرد.
پس از یک ساعت تامل کنید تا پودینگ قهوه کمی خنک شود سپس بمدت 2 ساعت در یخچال ظروف ها را بگذارید و به هر مدلی که تمایل دارید تزیئن کنید و نوش جان کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ساندویچ سینه مرغ با سس سویا چگونه تهیه میشود؟😋😍
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗
🥐🧇طرز تهیه :
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید)
از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه
از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز
از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس
1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید)
همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید.
تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید
یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده
ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید
تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود
وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک قاشقی بدون فر چگونه تهیه میشود؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا دوستدارم:)♥️
.
پلو شوشتری با قارچ چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥣ابتدا برای سه نفر یک لیوان لوبیا چشم بلبلی رو که از چند ساعت قبل خیس دادید با مقداری آب و کمی زردچوبه بذارید بپزه و در اواخر پخت بهش نمک اضافه کرده و سپس آبکش کنید.
دو عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید سپس به ازای هر نفر ۵ یا ۶ عدد قارچ رو ورقه ورقه کنید و به پیازها اضافه کرده نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دو قاشق آبلیمو بریزید و تفت بدید تا کامل آب قارچها کشیده بشه و قارچها سرخ بشن سپس یک لیوان شوید تازه خرد شده (یا نصف لیوان شوید خشک) و چهار یا پنج حبه سیر ریز خرد شده اضافه کنید و یه تفت کوچولو بدید و کنار بذارید.
سه پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ نان یا برنج قرار بدید سپس یک لایه برنج آبکش شده و لایه بعد مخلوط لوبیا و شوید و قارچ و لایه بعد برنج آبکش شده بریزید و بذارید دم بکشه و زعفران دم شده اضافه کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻