#املت_قارچ خوشمزه
#طرز_تهیه
💢یکعدد پیاز و تفت بدید تا سبک بشه،بعد چهار عدد قارچ متوسط و بهش اضافه کنید،تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه،دوتا تخم مرغ و تو ظرف جداگانه بزنید تا از لختگی دربیاد،بهش نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر بزنید ،قارچ و پیاز و به تخم مرغها اضافه کنید،تو تابه کمی روغن بریزید قالب گرد،مثل قالب دونات و چرب کنید،تابه که خوب داغ شد،مواد و بریزید تو قالب،در تابه رو ببندید تا مثل فر عمل کنه و املتتون مغز پخت بشه.چندتا گوجه گیلاسی و فلفل دلمه رو تفت بدید ،بعد که املت پخت روش بریزید،پنیر فتارو هم خرد کنید و بریزید روش.
نوش جان
🍟 @fast_food
💢این دستور سکنجبین به شیوه یکی از بهترین اساتید طب سنتی:
ابتدا یک لیوان عرق نعنا و یک لیوان سرکه قرمز ترجیحا خونگی رو مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید به محض اینکه خواست شروع کنه به جوشیدن و دور ظرف حباب مشخص شد از روی حرارت بردارید و بعد از پنج دقیقه یک لیوان عسل بهش اضافه کنید حالا سکنجبین شما آماده ست بعد از سرد شدن توی بطری بریزید و داخل یخچال نگهدارید. نوش جانتون
🍟 @fast_food
طرز تهيه:
💢براي جوجه كباب تابه اى امروزم دوقاشق روغن زیتون،آب چهارپنج تا نارنج و آب يدونه پیاز بزرگ رو مخلوط کردم.دوتا سينه ى مرغ رو خورد كردم و نمك و فلفل سياه و كمى زعفران زدم و در این مخلوط دو سه ساعتی استراحت دادم و بعداز اين تايم مرغ ها رو آبکش كردم و با زعفران غلیظ کاملا مخلوط كردم و به سيخ كشيدم و بعد هم داخل تابه دو سه قاشق كره ميريزم و جوجه ها رو داخلش ميچينم و شعله رو كم ميكنم و زمان ميدم جوجه ها با آب خودشون مغز پخت بشه و در پايان شعله رو كمي زياد ميكنم تا طرفينش برشته بشه و تمام
اگه آب مرغتون زود تبخير شد حتما كمى آب يا ترجيحا محلول زعفران رقيق بهش اضافه كنيد كه مغز پخت بشه و جوجه ها خشك و بى آب نشن
🍟 @fast_food
#کشک_کدو_کرمانی
کدو رو پوست گرفته خرد کنین داخل قابلمه روغن و زردچوبه بریزین کمی تفت بدین، کدو رو اضافه کنین بهش نمک بزنین و با نیم لیوان آب (خیلی کم،، کدو خودش آب میندازه) بزارین بپزه،، بعد کدو رو له کنین(با گوشکوب یا داخل غذاساز)،، بهش نعنا داغ و سیر داغ اضافه کنین بزارین کمی جا بیفته اواخر پخت بهش کشک اضافه کنین.
🍟 @fast_food
💢برای صبحانه روزهای تابستان می توانید مارمالاد شلیل درست کنید
شلیل یکی از خوش طعم ترین میوه های تابستانی است😋😋
مارمالاد شلیل
#مواد_لازم:
💞شلیل: خرد کرده دو کاسه ماستخوری
شکر:دو کاسه ماستخوری
پودر ژله هلو یا شلیل : دو قاشق غذاخوری
روش تهیه مارمالاد شلیل :
💢💞شلیل خرد شده، شکر و چهار قاشق غذاخوری آب را در مخلوط کن ریخته، تا پوره شلیل به دست آید.
پوره شلیل را در قابلمه ریخته، تا به جوش آید. پنج دقیقه که جوشید، دو قاشق پودر ژله را کمکم اضافه کرده، هم میزنیم. سپس شعله را خاموش میکنیم.
مارمالاد آماده میباشد. بعد از سرد شدن آن را در ظرف میکشیم.👌👌
🍟 @fast_food
#دسر_میوه
مواد لازم:
پوره زردآلو ۲۵۰ گرم
پوره موز ۲۵۰ گرم
شکر. ۸۰ گرم
پودر ژلاتین ۲۰ گرم
آب ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
آب لیموی تازه ۱قاشق چایخوری
زنجبیل ۱قاشق چایخوری
وانیل مایع ۴قطره
خامه قنادی. ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
💞💢ژلاتین و آب را بن ماری میکنیم
پوره موز و زردآلو را به همراه آب لیمو ترش مخلوط کرده
۱/۲ پوره ها را با شکر ترکیب کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود ژلاتین بن ماری شده را به بقیه پوره ها اضافه میکنیم
خامه صبحانه ، زنجبیل و وانیل را مخلوط میکنیم و خامه فرم گرفته را اضافه میکنیم و در قالب ریخته و به فریز منتقل میکنیم بعد از۱۲ساعت به ظرف سرو منتقل میکنیم .
در نهايت با سس براق و ورق طلا ديزاين ميكنيم.
🍟 @fast_food
تهچین بادمجان مرغ😋
💢اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای کرده روشون نمک پاشیده تا تلخیشون بره بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم
مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) پخته و از استخوان جداشون میکنیم
برای تهچین ابتدا یک لیوان ماست سفت(ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم.من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم و در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم.ته ظرفمون روغن ریخته و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجانهای حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه.توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم.
🍟 @fast_food
#دونات_اسپاگتی
#فینگر_فود
مواد لازم :
اسپاگتی 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد ریز درشت دو عدد
ارد سفید 1 ق غ
مایع ماکارونی به میزان لازم
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا به میزان لازم
پنیر پیتزا
سس کچاپ و چیلی و خردل مقداری
طرز تهیه:
پاستا رو سه تیکه کنید داخل اب جوش با مقداری نمک بپزید و سپس ابکش کنید بزارید کاملا سرد بشه
تخم مرغا رو با نمک و تمام ادویه ها و سس ها را با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی میزنیم
تا کاملا یکدست بشه
💢بعد ارد و روغن رو اضافه میکنیم و میزنیم و پاستا رو اضافه میکنیم
داخل قالبمونو چرب میکنیم
از مواد پاستا نصف قالب میریزیم بعد مایع ماکارونی بعد کمی پنیر دوباره مقداری پاستا روی قالبو فویل میکشیم داخل فر داغ با درجه ۱۸۵ به مدت 35 تا 40
بعد از فر خارج میکنیم اجازه میدیم از دما بیفته از قالب جدا میکنیم باید کاملا رنگش تغییر کنه و طلایی باشه اگر نبود زیر گریل بزارین تا سطحشم طلایی خوشرنگ بشه
یه ایده جالب مناسب مهمونیاتون 😍
حتما تست کنید😋👌
🍟 @fast_food