eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
💢چند نمونه ترشی و ستور همشون داخل پست پاین هست البته گرچه خانم های خونه کانالمون هنرمند هستند ولی هرکسی به یه روش انجام میده 😍😘 طرز تهیه در پست زیر 👇
#برگه_زردآلو 💢زردآلوهایی که زیاد نرم نیستن رو انتخاب کنید و بهتره نشورین، حالا از وسط نصف کرده هسته ش رو جدا کردم.داخل سینی پارچه توری پهن کردم برگه ها رو با فاصله روی اون چیدم و جایی که روزی یکساعت آفتاب بگیره و بقیه روز سایه باشه قرار دادم گاهی یه پارچه توری هم روی اونها میکشم که حشره و گرد و خاک روی اونها نشینه،تا زمانیکه خشک بشن .آفتاب زیاد و طولانی مدت و باد کولر رنگ برگه ها رو تیره میکنه.قیسی های بیرونی با روش خاصی بهشون دود گوگرد یا تیزآب میزنن که زرده زرد بمونن.روزی یبار زردآلوها رو پشت و رو میکنم تا زمانیکه خشک بشن،البته نمیذارم خیلی خشک بشن چون سفت و بدرنگ میشه کمی نرمتر برمیدارم (میتونید روی بالکن و بند رخت پارچه پهن کنید بعدم زردآلوها رو روی اون بچینید برای دوستانی که حیاط ندارن.) 🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
💢چند نمونه ترشی و ستور همشون داخل پست پاین هست البته گرچه خانم های خونه کانالمون هنرمند هستند ولی هر
💢شامل گل کلم، کرفس، سیب زمینی ترشی، هویج، سیر و کمی سبزی ترشی(نعنا، جعفری، مرزه، ترخون، پونه) و فلفل هست. همه رو به اندازه دلخواه خرد کردم و شستم و روش نمک پاشیدم یه شب تا صبح گذاشتم بمونه تا کاملا خشک بشه. بعد باهم مخلوط کردم. ادویه ترشی، تخم گشنیز، سیاه دونه، زردچوبه و نمک زدم. کمی سبزی اضافه کردم و ریختم توی ظرف لابلاش فلفل هم گذاشتم و روش سرکه ریختم. توی سرکه هم کمی نمک و زرچوبه زدم. 💢مقداری از همون ترشی مخلوط رو توی ظرف جدا ریختم که علاوه بر سرکه، کمی آب لبو هم توش ریختم. اون ترشی ریز ! 💢هم ترکیب فلفل دلمه، هویج، کرفس، گل کلم و کلم بنفش هست. همه رو شستم و گذاشتم کاملا خشک بشه. بعد توی خردکن ریز کردم و مخلوط کردم و ادویه ترشی و نمک زدم و ریختم تو ظرف فلفل هم لابلاش گذاشتم و سرکه ریختم روش. 💢اول بادمجونا رو شستم و لبه های کلاهش رو مرتب کردم. روش یه برش زدم و توی ظرف چیدم. روش نمک پاشیدم و گذاشتم یه روز بمونه تا به آب بیفته. بعد نصف استکان آب هم اضافه کردم و گذاشتم روی شعله کم، درشو گذاشتم و گذاشتم کمی بپزه.پشت و رو هم میکردم یکدست بشه. بعد ریختم تو آبکش. سبزی ترشی و چند تا سیر کامل رو توی خردکن خرد کردم و لای بادمجونا گذاشتم. افقی توی ظرف چیدم و روش به آرومی سرکه ریختم. لابلاشون فلفل هم گذاشتم. بهتره سبزی این ترشی از سبزی های محلی شمال هم باشه که من نداشتم همون سبزی های ترشی مخلوطم رو ریختم. 💢اول چغندرها رو خوووب شستم و بدون اینکه پوست یا سر و تهش رو بگیرم، ریختم توی آب و گذاشتم تا وقتی که سه چهارم پختش کامل بشه. زیاد نپزید که له میشه. بعد سر و تهش رو زدم و پوستش با دست راحت جدا میشه. بعد به شکل دلخواه برش زدم و ریختم توی شیشه. به سرکه هم نمک زدم و همراه مقداری آب لبو روش ریختم. اون دو تا کاسه کوچیک ترشی پیاز و فلفل ! 🍟 @fast_food
#مرغ_شکم_پر 💢مرغ درسته با پوستحدودا ۱ونیم کیلویی نمک،فلفل دلمه،پیاز ،زعفران دمکرده به مقدار لازم آبلیمو نصف فنجان،روغن زیتون ۳تا۴ق غ مرغ رو شسته و داخل شکمش رو تمیز میکنیم،توی یه ظرف گود قرار میدیم آبلیمو و نمک رو به تمام قسمتهاش میمالیم بعد زعفران و روغن زیتون رو اضافه میکنیم،و در نهایت پیاز حلقه شده و فلفل دلمه تیکه شده،یه چند دقیقه مرغ رو با این مواد ماساژ میدیم بعدم سلفون کشیده و بمدت حداقل ۳ساعت توی یخچال بهش استراحت میدیم،بعد مرغ که مزه دار شد از اون مواد درش میاریم توی یه ظرف مثلا مرغ خوری پیرکس قرار میدیم موادی رو که برای داخل شکمش آماده کردیم با قاشق توی شکم مرغ ریخته و آروم با نخ سوزن میدوزیم،پاهای مرغ رو هم خیلی شل با نخ به هم بستم،حالا همون موادی که مرغ باهاش مزه دار شد رو مجدد دور تا دور مرغ میریزیم بعدم ظرف رو توی فر ۱۸۰درجه طبقه وسط(توستر ۱۶۰درجه)قرار میدیم ،چیزی بین ۱الی۱/۵ساعت بسته به درشتی مرغ زمان میخواد تا بپزه شایدم بیشتر.نیازی به فویل نیست چون خشک نمیشه و پوست مرغ حالت یه لایه محافظ عمل میکنه. 🍟 @fast_food
✅ ژله ویترینی 😋 ابتدا چند رنگ ژله را به دلخواه انتخاب میکنیم من از پرتغال و بلوبری و آلبالو استفاده کردم هر بسته ژله را بایک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم وقتی سرد شد ،2قاشق ماست همزده به آن اضافه میکنیم تا رنگ آن مات شود و بعد در ظرفی میریزیم که یک سانت ژله در آن ضخامت داشته باشد ژله ها را بعد از سفت شدن با قالب های شیرینی نخودی قالب میزنیم و همه ی آنها را در یک قالب میریزیم و روی آنها یک و نیم بسته ژله آلوورا را که با 2 لیوان آب جوش از قبل آماده کردیم و سرد شده میریزیم ودر یخچال 5 ساعت قرار میدهیم. 🍟 @fast_food
#ته چین ماهی واسه این غذا ماهی رو توی ارد سوخاری میغلطونیم و بعد یه طرفش رو توی روغن سرخ میکنیم و بعد کف قابلمون روغن میریزیم و بعد تمام ماهی ها رو از اون طرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم و بعد برنجی که صاف کردیم رو روی اون میریزیم ( میتونیم برنج و با سبزی پلویی مخلوط کنیم.) و بعد دم میکنیم . ولی دو سه بار در قابلمه رو باز میکنیم که بخار خارج بشه تا ماهی ترد بمونه . درسته یا تکه بودن ماهی یا نوع ماهی بسته به ذائقه و سلیقه شما داره. 🍟 @fast_food
هدایت شده از سابقه گسترده سردار سورنا
#بیشعورترین کانال ایتا😂😎 زیر نظر قزوینی ها😋🔥😱 کلی 85اینجاست🙈😂😝 فوللللللللل #خاکبرسری😐 مثبت 28بیاد😱😬😅😂👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3928817686C50fdd2cb0b علت بی ادبی نصف ایتا اینجاست❕😌
هدایت شده از خبری 🌹🌹
چرا خود ارضایی مضر است؟ فیلم زیر را مشاهده کنید تا علت ان را بفهمید👇 راههای_ترک_خودارضایی مطلب کاملا علمی http://eitaa.com/joinchat/726335499C642c3d5c0b http://eitaa.com/joinchat/726335499C642c3d5c0b تقاضا دارم به دلیل وجود زیر 18 سال ممنوع🔞👆
#مافين_سبزيجات دو پيمانه سبزيجات پخته نياز داريم.من بروكلى رو تفت دادم و نيم پز كردم،قارچ رو خورد كردم و پختم،سيب زمينى نگينى پخته شده و كمى فلفل پاپريكا ريختم.تقريباً يك پيمانه سرخالى هم مرغ نگينى رو با نمك و فلفل و پودر پياز و سير تفت داده بودم اضافه كردم. دو عدد تخم مرغ رو با چنگال زدم،يك پيمانه شير و چهارتا نان تست (لبه هاى نان رو بريدم) ،دو قاشق غذاخورى پنير پيتزا،نمك و فلفل سياه اضافه كردم .سبزيجات و مرغ رو با نانهاى تست خيس خورده مخلوط كردم.با قاشق داخل قالب مافين كه كپسولهاى كاغذى توش گذاشته بودم ريختم.توى فر داغ گذاشتم تا از زير و رو برشته شود.به همين راحتى.... پ.ن:بيشتر دستورهاى مافين آرد و شير و تخم مرغ دارن.اما خب اين خيلى راحت تره😎😎 🍟 @fast_food
درمان #سرطان ⁉️⁉️ 🔴خودتون ببینید نسخه اش اینجاست از حکیم ضیایی👇👇 🔺اونقدر ساده است که باور نمیکنید😳👇 http://eitaa.com/joinchat/3451256854Ca071e5d7df ✅کانالی پر از #درمانهای طبیعی بیماریها و نکات طبی و ماسکهای #زیبایی هدیه ما به اعضای کانال🎁👆
هدایت شده از خبری 🌹🌹
خانمای عزیز 🔴تـوجـــه🔴 💓اگ مجردی بیا تا یادت بدم چطوری همسر آیندتو پیدا کنی... 😍 💍اگ متاهلی بیا تا یادت بدم چطوری با شوهرت رفتار کنی💕 👶اگ بچه دار شدی که دیگه نگو😋 ♨️داشتن این کانال واسه هر واجبه👣👇👇 http://eitaa.com/joinchat/72220686Ca8374d104b صددرصد تضمینی😅👌 ❤️
كيك پرتقالي با تخم خرفه #مواد_لازم: تخم مرغ 4 عدد شير 1 ليوان روغن مايع نصف ليوان آرد 2/5 ليوان بكينگ پودر 1 ق غ رنده و آب پرتقال 1 عدد تخم خرفه 2 ق غ شكر 1 ليوان 💢تخم مرغ هارو همراه شكر همزده تا كرم رنگ بشن و كف كنن بعد شير،روغن مايع،اب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنيم هم ميزنيمم. 💢آرد را بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرده و طي چند مرحله ب مواد اضافه ميكنيم بشكل دوراني با ليسك هم ميزنيم در اخر تخم خرفه را اضافه كرده خوب قاطي كرده قالب مورد نظر را چرب كرده مواد را داخل قالب ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170بمدت 40دقيقه قرارميدهيم 🍟 @fast_food
#مواد_لازم: ✅خامه صبحانه یا شیرپرچرب ۱/۳ لیوان عسل۱ قاشق غذا خوری اسانس دلخواه۲ قطره پودر خامه ۲ قاشق غذاخوری 💢تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی یا برقی چند دقیقه هم میزنیم.نتیجه کارمون باید جوری باشه که سس حالت کشدار به خودش بگیره یعنی نه مثل خامه سفت بشه و نه آبکی باشه.بعد پنج دقیقه سس رو داخل یخچال گذاشته و بیرون میاریم اگه غلظتش به دلخواهمون بود روی سالادمون استفاده میکنیم یا اگه نه زیادی شل هستش یه مقدار دیگه پودر خامه اضافه میکنیم و اگه احساس کردیم یخورده زیادی غلیظه یه قاشق شیر اضافه میکنیم تا روان تر شه.شما میتونین کلا عسل رو حذف کنین اگه نمیخواین شیرین باشه یا جاش از پودر قند استفاده کنین. این سس خامه ای رو میتونین به رنگهای مختلف درست کنین 🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
🍟 @fast_food
مواد لازم: سینه مرغ2 عدد سیر5 حبه روغن زیتون به میزان لازم نمک،فلفل سیاه به میزان لازم پودر سوخاری تند به میزان لازم طرز تهیه: سینه های مرغ رابه قطعات کوچک خرد کنید،در ظرفی روغن زیتون و سیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و سپس آنها را روی مرغ بریزید و 30 دقیقه بگذارید مرغ به مواد آغشته شود. فر را تا دمای 240 سانتی گراد گرم کنید فلفل قرمز و پودر سوخاری را با هم مخلوط کنید،قطعات مرغ را از روغن زیتون بیرون آورید و درون پودر سوخاری بغلتانید. لقمه های مرغ را روی کاغذ شیرینی پزی قراردهید و به مدت 10 دقیقه در فر قراردهید تا قهوهایی رنگ شوند. 🍟 @fast_food
زندگی🕊 موسیقی گنجشک هاست زندگی باغ تماشای خداست... زندگی یعنی همین پروازها،🕊صبح ها، لبخندها،آوازها... سلام صبح ‌شنبه بخیر 🌸🌾
توت فرنگی‌های شكلاتی ویژه 😍😍 اگر طرفدار شكلات‌های گران قيمت نيستید، در خانه با كمی شكلات و توت فرنگی مي‌توانید دسر خوشمزه و عاشقانه‌ای داشته باشيد! فقط كافي است از دستور ساده زير استفاده كنید: توت فرنگی ها را شسته و اجازه دهيد خشك شوند. شكلات را به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم) آب كنید. توت فرنگی‌ها را در شكلات آب شده فرو ببرید و روی كاغذ روغنی قرار دهید تا شكلات ببندد. مي‌توانید قبل از بستن شكلات، قسمت شكلاتی توت فرنگی‌ها را مغز گردوی خرد شده، فندق يا مغزهای ديگر، شكلات رنده شده يا شكلات سفید تزيين كنيد. 🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ترکی 1.5 فنجان آرد 1 فنجان شکر 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق چایخوری وانیل 3 لیوان آب گیلاس یا اب البالو 1 لیتر شیر 1 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری آرد نارگیل طرز تهیه: در یک ظرف شیر و 2 قاشق ارد و 1 قاشق نشاسته را باهم مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا پخته بشه و قوام بیاد مثل فرنی. از روی حرارت بردارین و یه قاشق وانیل را اضافه کنید. کف سینی یا ظرف بزرگ نارگیل ریخته و کامل پهن کنید تا همه جای سینی نارگیل داشته باشه. بعد به ارومی مایع سفید را روی نارگیل ریخته و با لیستک پهن کنید تا یدست بشه.و بذارین داخل یخچال به مدت 2ساعت تا کامل خودشو بگیره و سفت بشه. در ظرفی دیگه ابتدا اب گیلاس و شکر و ارد را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا یکدست بشه. بعد روی حرارت بذارین تا پخته بشه و به قوام بیاد مثل فرنی. از روی حرارات بردارید و وانیل و کره را اضافه کنید. وقتی لایه قبلی سفت شد بیرون اورده و مایع گیلاسی را روی لایه سفید ریخته و کامل با لیستک پهن کنید به صورت یکدست. و داخل یخچال به مدت حداقل 6 ساعت قرار بدین. توی دستور اصلی نوشته 24 ساعت داخل یخچال باشه. بعد هم برش زده و مثل فیلم رول میکنیم 🍟 @fast_food
#دسر_موز_و_توت_فرنگی موادلازم: موز يك عدد پودر ژله توت فرنگي يك عدد پودر قند سه ق غ خ گلاب دو ق غ خ خامه صبحانه يك عدد اول پودر ژله رو با يك ليوان آب جوش درست ميكنيم سپس يك ليوان آب سرد اضافه ميكنيم و ميذاريم يخچال تا ببنده. بعد از اينكه ژله بست با بقيه مواد همه رو باهم در مخلوط كن ميريزيم تا ميكس ويكدست بشه،سپس درظرف سرو ريخته ودوباره ميذاريم يخچال به مدت چند ساعت تا ببنده و سپس نوش جان ميكنيد. 🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_موز_و_توت_فرنگی موادلازم: موز يك عدد پودر ژله توت فرنگي يك عدد پودر قند سه ق غ خ گلاب دو ق غ خ
دسر مارفین و توت فرنگی😍😍 نیم پیمانه نشاسته را با یک پیمانه شکر و ۴لیوان شیر ویک زرده تخم مرغ را هم زده روی اجاق میگذاریم تا بشکل فرنی دراید.دراخر هم نیم پیمانه گلاب و یک چهارم ق چ خوری وانیل اضافه کرده ودر ظرف مورد نظر میریزیم و به صورت مورب داخل یخچال میگذاریم بمدت ۴ ساعت تا کامل ببندد سپس یک بسته پودر ژله توت فرنگی را با یک لیوان آبجوش حل میکنیم و کنار می گذاریم. دو لیوان توت فرنگی را با کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی به صورت پوره در می آوریم سپس به اندازه ای که دوست داشتید شکر اضافه کنید من( 1 قاشق غذاخوری ریختم چون توت فرنگیام شیرین بودن)و پوره ی توت فرنگی را حدود ٢تا ٣دقیقه بجوشانید. ژله حل شده در آب را به توت فرنگی اضافه می کنیم سپس شعله را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود. وقتی به دمای محیط رسید یک لایه از پوره ی توت فرنگی را روی دسرمون ریخته و دوباره در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد. 🍟 @fast_food
پنکیک_صبحانه 🍪😍 يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي . يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی ) شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه . تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم بپزه 🍟 @fast_food
شکلات کوکو استار 😍😍 با مغز نارگیل . دوستان درست کردن این شکلات ها خیلی آسونه فقط کمی زمان بره، شکلات بن ماری شده رو داخل قالب و اطرافش میریزیم تا خودشو بگیره بعد پودر نارگیل و کرم شانتی رو بعد از فرم دادن در قسمت میانی شکلات میریزیم، بعد از اینکه در یخچال سفت شد از قالب جدا میکنیم. به همین سادگی. . 🍟 @fast_food
دسر آلبالو با مغز فروتفیل آلبالو 😍😍 برای این دسر خوشمزه من دو بسته پودر ژله آلبالو رو بن ماری کردم با ۲ لیوان آب جوش و وقتی خنک شد بهش 1 لیوان پوره آلبالو که از قبل توی فریزر داشتم اضافه کردم همراه با یه پاکت خامه و یه کوچولو رنگ خوراکی و کااااملا مخلوط کردم و ریختم توی قالب و گذاشتم یخچال تا ببنده. بعد با یه ق مرباخوری آهسته وسط ژلمو خالی کردم اندازه ای که به ته قالب نرسه. و بعد فروتفیل ریختم تا نصفه. ژله باقیمانده رو هم بعد از بن ماری و از داغی افتادن ریختم روش و گذاشتم یخچال. در نهایت هم به اندازه دو ق روش سس براق فرانسوی (آینه ای) ریختم که براق تر بشه. پ. 🚦نکته : شما اگه خامه دوس نداشتین میتونین عوضش بستنی آلبالویی بریزین که اونم خیلی خوشمزه میشه. 🍟 @fast_food