میگو و کرفس چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم:
▫️میگو پاک شده: ۲۰۰ گرم
▫️خامه ترش: ۱ پیمانه
▫️سس مایونز: نصف پیمانه
▫️آب لیموترش: تازه ۲ قاشق غذاخوری
▫️فلفل سیاه: به میزان لازم
▫️پیازچه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
▫️جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
▫️ساقه کرفس: به میزان لازم
🍤مراحل تهیه :
ابتدا میگو شسته و پاک کرده را کمی خرد کنید، به آنها نمک و فلفل بزنید و به مدت ۲ الی ۴ دقیقه درون روغن کمی تفت دهید. سپس خامه ترش، سس مایونز، آب لیموترش، پیازچه و جعفری خرد شده را به همراه مقداری پودر فلفل سیاه با هم مخلوط کنید.میگوهای تفت داده را نیز با سایر مواد مخلوط کنید و به وسیله ساقه کرفس یا کروتان میل نمائید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا سیر و پیاز جوانه میزند؟😋😍
🧂دلیل اصلی جوانه زدن آنها رطوبت است. سیر و پیاز به گیاهان جدیدی تبدیل میشوند. جوانه زدن برای آنها یک اتفاق طبیعی محسوب میشود و با انجام این کار قصد دارند که گیاه جدیدی را رشد بدهند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما گره گشا داریم
دافع البلا داریم
هرکسی کسی داره
ما امام رضا داریم
#چهارشنبه_های_امام_رضایی🌼
.
در مورد مرغ زعفرانی به چه نکتهای توجه کنیم ؟😋😍
🫔🧀اگر مقدار زعفران رو بیشتر کنین، رنگ و بوی مرغ بهتر میشه.
🫔🧀اگر قبل از سرخ کردن مرغ، مقداری زعفران اضافه بشه، باعث طلایی و خوشرنگ شدن مرغ میشه.
🫔🧀حتما از آب پیاز استفاده کنین، چون پیاز خرد شده روی طعم مرغ تاثیر میذاره.
🫔🧀فرقی نداره تکه مرغی که استفاده میکنین، ران مرغ و یا سینه مرغ باشه، فقط اگه خواستین مقدار مرغ زعفرانی بیشتری داشته باشین، ادویهها رو به همون نسبت بیشتر بریزین.
🫔🧀میتونین مرغ زعفرانی رو داخل فر هم بپزین، تا مغز پخت و برشته بشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرمندتم تو روضه هات نمردم .💔
#رقیهۜخاتون .
.
سس خردل با خامه چگونه تهیه میشود؟😋😍
پودر خردل: ۲ ق سوپخوری
خامه: ۴ ق سوپخوری
آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه: نصف ق چایخوری
نمک: ۱/۴ ق چایخوری
🌶طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.
۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
۳. بهتر است سس خردل با خامه را همزمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
⛔️ نگو ⛔️
☎️ چون زنگ نزد بهش زنگ نزدم
🤐 چون سلام نکرد سلامش نکردم
🖐 چون دعوتم نکرد دعوتش نکردم
🤨 چون محل نذاشت محلش نذاشتم
😠 چون عذرخواهینکردعذرخواهینکردم
بجاش بگو: بـاران به همه جا میبارد
چه زمین حاصلخیز چه شوره زار
🌧 تو بـــاران باش 🌧
بدی دیگران را با نیکی دفع کن، ناگهان خواهی دید همان کس که میان تو و او دشمنی است، گویی دوستی گرم و صمیمی ❤️ تو شده است.
.
خورش بامیه و بادمجان چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧆مواد لازم🧆
گوشت 250 گرم
بامیه 150 گرم
بادمجان 4 تا 5 عدد قلمی
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 2 حبه
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
غوره در صورت تمایل 2 تا 3 قاشق غذاخوری
🧇🧆🧇🧆🧇
طرز تهیه🍲
1. پیاز را خرد کنید و تفت دهید. سیر را اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی گوشت سرخ شد، رب گوجه را اضافه کنید و زردچوبه بزنید. کمی آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود.
2. بادمجان ها رو پوست بگیرید، نمک بزنید و بشویید و سرخ کنید تا طلایی شوند.
3. گوجه ها را 4 قسمت کنید و به خورش اضافه کنید.
4. بامیه ها را پاک کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.
5. بادمجان ها را هم اضافه کنید و نمک و ترشی خورش رو هم اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگه بپزید و بعد از روی حرارت بردارید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻