eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
نزدهمۀ‌طبیب‌هاهم‌برویم؛ کربلای‌پسرحیدرکرارشفاخانۀ‌ماست.. ♥️ .
برای اینکه ورقه های لازانیا بهم نچسبد چکار کنیم ؟😋😍 🍱هنگام جوشاندن لازانیا در قابلمه ورق ها را به کمک یک قاشق چوبی یا کفگیر به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند. 🍱 هنگامی که می خواهید ورق های لازانیا را آبکشی کنید حتما آب سرد روی آنها بریزید. این کار باعث می شود حرارت داخل ورق های لازانیا کم شود و در حین پخت، ورق ها خمیر نشوند. 🍱برای اینکه بعد از آبکشی، ورق ها به هم نچسبند، آنها را یا روی لبه آبکش فلزی آویزان کنید یا این که یک حوله تمیز پهن کنید و ورق ها را روی حوله قرار دهید. این کار باعث می شود ورق ها هنگام استفاده به ظرف نچسبیده و خرد نشود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
پرزخمیم ولی(: .
پاستا و میگوی سرخ شده چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍛موادلازم🍛 🍝پاستای فرمی یا رشته ای 250 گرم 🍝میگو 10 تا دونه 🍝سیر رنده شده 3 حبه 🍝گوجه خورد شده یا مینیاتوری 1 لیوان 🍝سرکه سفید نصف فنجون 🍝آبلمیو 1/4 فنجون 🍝فلفل قرمز کمی(اگر تازه داشتین بهتره) 🍝رنده پوست لیمو کمی 🍝ریحان تازه نصف لیوان 🍝 نصف لیوان 🍝روغن مایع یا کره مایع 3 ق غ 🫕چجوری بپزیم؟ پاستا ها رو بپزین ابکش کنین و بزارین کنار.روغنو داغ کنین و میگوها رو توش تفت بدین.نمک و فلفل و سیر اضافه کنین و برای 3 دقیقه تفت بدین همه رو باهم.ابلیمو و سرکه رو هم اضافه کنین و هم بزنین بعد گوجه و رنده پوست لیمو رو اضافه کنین و بزارین تا جوش بیاد.بعد پاستا رو اضافه کنین و پنیر پارمزان و ریحان رو اضافه کنین و کمی بزارین بپزه تا مواد به خورد هم بره. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊 چادر فاطمه از گبر مسلمان می‌ساخت لاابالی در این خونه مقید می‌شد .
دسر گلابی دارچینی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍐مواد لازم:🍐 گلابی سفت 6 عدد آبلیمو 2 قاشق غذاخوری گلاب یا عرق بهار نارنج 1/2 لیوان دارچین 1 قاشق غذاخوری بستنی و سس شکلاتی مقداری برای تزیین 🍃طرز تهیه🍃 گلابی ها را پوست بکنید اما دم انها را جدا نکنید ، هر گلابی را از وسط به دو قسمت کرده و هسته ها را خارج کنید. روی گلابی ها کمی ابلیمو بزنید تا رنگ شان تغییر نکند ، درون ظرفی نسوز گلاب یا عرق بهار نارنج مخلوط با دارچین بریزید و گلابی ها را در یک ردیف منظم کف ظرف و روی این مخلوط بچینید. روی گلابی ها را با فویل بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در طبقه میانی فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید. پس از این مدت زمان گلابی ها را از فر خارج کنید و روی دستمالی قرار دهید تا اب اضافی اش خارج شود سپس در ظرف مناسبی قرار داده و با بستنی ، سس شکلات و … سرو نمائید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊 چادر فاطمه از گبر مسلمان می‌ساخت لاابالی در این خونه مقید می‌شد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتی‌به‌حرم‌‌دیگر‌در‌حرم‌خود‌را‌گم‌کن‌ و‌خانه‌نیا‌چون‌خانه‌ابدی‌توست‌💔 .
♦️‌️‌سلام امام زمانم 🔹‌‌ای حضرت حاضری که ناپیدایی غایب شده از زشتی و نازیبایی شرمنده که جای آمدن، میگوییم آقا! تو چه وقت پیش ما می آیی 🔹‌‌سلامتۍآقا‌امـام‌زمــان‌صلوات ...
ماهی سوخاری به روشی دیگر چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍃واقعیت این است که بیشتر مردم،‌ طعم غذاهای سوخاری را دوست دارند و حتی خیلی از کسانی که علاقه‌ای به خوردن ماهی ندارند،‌ بدشان نمی‌آید گاهی ماهی سوخاری را در برنامۀ غذایی خود داشته باشند. برای سالم‌تر شدن ماهی سوخاری،‌ می‌توانید گوشت را حدود نیم ساعت پیش از سرخ کردن، در آب‌لیمو، نمک،‌ فلفل‌سیاه و پودر‌ سیر بخوابانید. سپس هر دو طرف ماهی را به پودر سوخاری یا پودر نان خشک آغشته و ماهی را سرخ کنید. برای جدا شدن ساده‌تر پودر سوخاری، می‌توانید حدود ۳ دقیقه قبل از پایان پخت، ‌در ماهیتابه را بگذارید تا پودر چسبیده به ماهی‌ها، با بخار ایجادشده به‌راحتی کنده شود. برای پخت ماهی با این روش،‌ بهتر است گوشت ماهی را به‌صورت فیله درآورید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
پلو درهم چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم: 🍛برنج: 1 پیمانه 🍛سیر له شده: 2 حبه 🍛آب مرغ: 420 گرم 🍛کشمش پلویی: 1 قاشق غذاخوری 🍛آب سیب یا آب: نصف فنجان 🍛ریحان یا ارگانو خشک کفمال: 1 قاشق چایخوری 🍛پیازچه خرد شده: نصف فنجان 🍛روغن ذرت: 2 قاشق غذا خوری 🍛ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده: 1 قاشق غذاخوری 🍛هویج یا فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده: 1 قاشق غذاخوری 🍛بادام خلال یا گردو خرد شده برشته: 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه✅ برنج و سیر له شده را با روغن ذرت 3 الی 5 دقیقه تفت دهید تا برنج‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. با دقت آب مرغ و سپس کشمش، هویج، آب سیب و ریحان را اضافه کرده و مخلوط را به جوش آورید. شعله را کم کرده و در ظرف را 15 تا 20 دقیقه ببندید تا برنج‌ها نرم شوند و آب برنج تمام شود. پیازچه و مغزها را هم اضافه کنید. در آخر ژامبون را اضافه کرده و سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻