eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
14.9هزار دنبال‌کننده
26.3هزار عکس
21.2هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
غذاهای 3سوته😋
#ساچر_کیک ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍫 ▫️شکلات تلخ 100 گرم ▫️کره 130 گرم ▫️شکر 100 گرم ▫️وانیل پودری 1/4 قاشق چ
طرز تهیه🔻🍰 🔸شکلات رو خرد کنید و به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بذارید تا کمی از دما بیفته. زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده رو با نمک بزنید تا کف کنه. شکر (80 گرم) رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا سفید و براق و سفت بشه. 🔸سفیده فرم گرفته رو تا زمان استفاده بذارید داخل یخچال. کره (دمای محیط) و شکر (100 گرم) رو داخل کاسه همزنتون بریزین و دو تا سه دقیقه با دور متوسط بزنید تا کرمی بشه. زرده ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدوم 30 ثانیه هم بزنید. آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید. شکلات دوب شده و مخلوط آرد رو با مواد دیگه مخلوط کرده خوب هم بزنید تا ترکیب بشن. مخلوط سفیده رو تو دو مرحله به آرومی با مواد کیک مخلوط کنید. 🔸این کیک هیچ ماده پف دهنده ای نداره و همه پف و حجمش از سفیده فرم گرفته است. پس مراقب باشید که پف سفیده از بین نره. به آرومی و از یک جهت مواد رو با هم به صورت دورانی و تا کردن مخلوط کنید. هم نزنید که پف سفیده بخوابه. 🔸مواد رو داخل قالب چرب شده بریزید و برای حدود 35 تا 45 دقیقه بپزید.قالب مناسبش 22 تا 24 سانته. برای تهیه سس آب وهشکر رو داخل قابلمه باشعله ملایم بذارید تا به جوش بیاد و شکر کاملا حل بشه. 🔸پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و به سس اضافه کنید. خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه و هیچ گلوله ای از پودر کاکائو نمونه. دوباره اجازه بدید که سس به جوش بیاد. مرتب همش بزنید. شکلات رو هم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا ذوب بشه. 🔸در انتها خامه رو هم اضافه کنید و هم بزنید و سریع از روی حرارت بردارید. خوب مخلوط کنید تا هیچ مواد حل نشده ای داخل سس نمونه. اگه نیاز بود از صافی ردش کنید. سس ما آماده است. اجازه بدید بمونه تا خنک، سپس‌ روی کیک خنک شده بریزید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#راتا‌_مرغ_وگردو 🥪 😋 سینه مرغ پخته و چرخ شده ۳۰۰گرم پنیر لبنه ۱۰۰ گرم گردو خرد شده ۳۰ گرم سس مایونز ۶۰ گرم پیازچه خرد شده ۳ ق غ سیب زمینی پخته رنده شده ۶۰ گرم 🔸برای این راتا،مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم و داخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت. بعد نان تست را با هر شکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر، از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم و آرام از کاتر جدا میکنیم تاصاف و یکدست شود. گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کراکت_سیب_زمینی 🥖 😋 🔸۱/سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه 🔸۲/سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید 🔸۳/سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین 🔸۴/کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید 🔸۵/کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید ♦️میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین ♦️میتونید از کراکت بعنوان فینگرفود برای مهمونی ها یا جشناتون استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#باگت_شکم_پر 🥖 😋 🔸ابتدا مواد کتلت را آماده میکنیم. من سیب زمینی پختم و رنده کردم و وقتی سرد شد یدونه تخم مرغ و نمک و زردچوبه و نعنا خشک اضافه کردم و خوب ورز دادم. نان باگت هارو برش میزنیم،به هر اندازه که دوست داشتین و داخلشو با دست حفره ایجاد میکنیم و از مواد کتلت یک قاشق وسطش میریزیم و صاف میکنیم. اصلا نیاز نیست خمیر وسطشو در بیارین چون براحتی مواد داخلش قرار میگیره و در نهایت داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ میکنیم. خیلی خوشمزه و راحته و سرد هم میتونین سرو کنین. ♦️واسه اینکه نونتون خیلی روغن بخودش نگیره میتونین خمیر داخلشو خالی کنین و مواد کتلت بیشتر بریزید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سس_خرمالو 🍾 يك سس عالى براى سرو روى كيك😋 یک ق نشاسته ذرت و بیست گرم کره روی گاز گذاشتم  نصف لیوان شیر و سه ق خانه صبحانه اضافه کردم و کمی وانیل  و نصف پیمانه پوره خرمالو و یک ق پودر قند  وقتی غلیظ شد زیر گازو خاموش کردم  وقتی خنک شد ازین سس بسیار خوشمزه برای تزیین کیک استفاده كنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کرم شکلات و بادام😍😍 ✍مواد لازم: زرده تخم مرغ. ۳عدد شکر. ۱۲ق غ شیر. ۳لیوان بادام بو داده شده وپودر شده به میزان دلخواه آب سرد نصف پیمانه خامه فرم گرفته یک پیمانه پودر ژلاتین ۳ ق غ سرخالی پودر کاکاو ۲ق غ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
کرم شکلات و بادام😍😍 ✍مواد لازم: زرده تخم مرغ. ۳عدد شکر. ۱۲ق غ شیر. ۳لیوان بادام بو داده شده وپودر ش
🍜طرز تهیه: پودر ژلاتین رو. روی آب بریزید و بگذارید چند دقیقه بمونه بعد هم بزنید و. روی بخار کتری قرار بدین تا شفاف بشود. زرده تخم مرغ،وانیل،شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود،بعد پودر کاکاو را اضافه می کنیم،یک لیوان شیر را جوشانده وبه مواد زرده اضافه و تند هم میزنیم،سپس بقیه شیر و. ژلاتین را اضافه و هم میزنیم و. در آخر بادام و. خامه رو اضافه هم میزنیم و. در ظرف مورد نظر میریزیم و. ۵الی۶ساعت در یخچال قرار می دهیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش درســت ڪــردن پودر پاپریکا😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
✅ مربای گلابی 🍐 🍯 آب وشکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربای شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدارشکر کم وزیاد میشه بعدازجوشیدن وقوام اومدن آب وشکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم ودم آن ها را جدا نکرده ایم وسعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشبدن آب وشکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزدسپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند. #مربا_گلابی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌸🌸ترشى_خيار_چنبر خیارهارو شستم و خشک کردم و به صورت حلقه ای خرد کردم و تو ظروف در بسته گذاشتم و نمک و سير و سرکه و سبزی معطر (نعنا خشک)اضافه کردم.ميتونيد فلفل هم اضافه كنيد. بعد از ۱۵ روز آمادس! •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#فيله_پلو 😋 🍛 🔸فیله های مرغ رو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم .اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍#مربای_خیار 🥒 😋 🔸خیارها رو با پوست کن نازک برش میدیم (با پوست) و اونها رو به شکل رز درآورده و با خلال دندون از چند جهت فیکس کنید و آهک رو توی آب حل کنید و صاف کنید ورزها رو توش بریزید به مدت 12 ساعت بمونه بعد از این مدت از آب آهک بیرون آورده و چندین بار آبش رو عوض کنید و مثل همه مرباها شیره درست کنید (شیره تون باید غلیظ باشه چون مدت زمان پختن این مربا کمه) رزها رو داخل شیره بندازید تا بپزه و رنگش که شفاف شد کمی جوهر لیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید میتونید برای خوش عطر شدنش کمی وانیل هم اضافه کنید. بعد از این که سرد شد خلالها رو جدا کرده و داخل شیشه بریزید و تو یخچال نگهداری کنید. شیک و مجلسی طعمش هم خوبه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food