طرز تهیه :
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هندوانه ای🍉🍉🍉
. مواد لازم:
تخم مرغ. ۴ عدد
وانیل. ۱ قاشق چایخوری
شکر. ۱ پیمانه
روغن. ۱ پیمانه
شیر. ۱ پیمانه
آرد ۳ و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر. ۱ قاشق چایخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل و شکر را باهم مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس بقیه مواد را به آن اضافه می کنیم.(آرد و بکینگ پودر را با هم سه بار الک می کنیم)
یک سوم مواد را جدا کرده و رنگ خوراکی سبز اضافه می کنیم.و به بقیه مواد رنگ خوراکی قرمز اضافه می کنیم.و شکلات چیپسی به آن اضافه می کنیم.
ظرف را چرب کرده ابتدا از مواد سبز می ریزیم و بعد مواد قرمز را می ریزیم.
می توانیم کیک رابه صورت بخار پز بدون فر بپزیم .با سیخچوبی پخت کیک را تست می کنیم.
یا در فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت۳۵ دقیقه می پزیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🍜طرز تهیه
نشاسته و ارد و پودر کاکائو رو باهم الک میکنیم و شکر و شیررو اضافه میکنیم ومیزاریم رو گاز و مدام هم میزنیم تا به جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم تا به غلظت فرنی برسه بعدکره رو اضافه میکنیم تا اب شه بعد از روی گاز برمیداریم و میزاریم از داغی بیفته البته چون من میخواستم قالبی دربیاد ۴ قاشق سرخالی پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان اب سرد بن ماری کردم و به مواد داغ اضافه کردم وقتی موادمون از داغی افتاد تو قالب از مواد کمی ریختم گذاشتم یخچال تا کمی ببنده بعد بیسکوییت یک ردیف گذاشتم روشون از موادریختم بعد بیسکوییت بعد مواد همین طور ادامه میدیم ودر اخر از مواد ریخته و میزاریم یخچال تا صبح بمونه بعد از قالب جدا میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
کیک شکلاتی بهمراه گاناش و سس
برای قالب ۱۸ سانتیمتری
۳ تخم مرغ
۲۰۰ گرم شکر قهوه ای
۱۰۰ گرم کره آب شده
۱۶۰ گرم شیر
۱۷۰ گرم آرد
۳۵ گرم پودر کاکائو
۴ گرم بکینگ پودر
۱ پنس نمک
وانیل
برای گاناش شکلاتی برای بین لایه ها:
۲۰۰ گرم شکلات
۲۰۰ گرم خامه صبحانه
برای سس شکلاتی:
۲۰۰ گرم شکلات
۱۸۰ گرم خامه صبحانه
۴۰ گرم گلوکز یا ۲۵ گرم عسل
۳۰ گرم کره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
مواد خشک رو باهم مخلوط کنین و الک کنین ، تخم مرغ ها و شکر رو حدود ۱ دقیقه با دور تند همزن بزنین تا پفی شه ،کره آب شده و سرد شده، وانیل و شیر رو اضافه کنین ولی مخلوط نکنین.
بعد ازینکه مواد خشک رو اضافه کردین با لیسک زیرورو کنین تا مخلوط یکدستی بشه، بعد داخل قالبتون که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و در فر گرم شده ۱۷۰ درجه، ۴۰-۴۵ دقیقه بپزین .
برای گاناش یا کرم بین لایه ها، خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین و روی شکلات های خرد شده بریزین و مخلوط کنین بعد روش سلفون بزارین طوریکه سطحش بخوره و حدود ۱ ساعت بزارین یخچال .
دربیارین از یخچال و با همزن اونقدر بزنین تا پفی شه و رنگش روشن شه، زیاد لازم نیس فرم بگیره.
برای سس هم، خامه و عسل یا گلوکز رو گرم کنین و روی شکلات های خرد شده بریز
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
كباب تركيه😋😋😋
خوب اينم يه نوع غذاى تركى ديگه كه خيلى خيلى خوشمزه است و خيلى زود هم آماده ميشه... .
براى كباب يه پياز رو رنده كنيد و ابش رو بگيريد و بعد گوشت رو اضافه كنيد،يه قاشق ارد سوخارى،يك سوم پيمانه جعفرى خرد شده،نمك و فلفل و پاپريكا،زردچوبه اضافه كنيد و ورز بديد...
توى تابه اى روغن زيتون بريزيد و يه سيب زمينى و يه پياز و دوتا گوجه فرنگى رو حلقه حلقه كنيد و كمى زنجبيل تازه روش رنده كنيد،ادويه هارو روشون بپاشيد و از مواد گوشتى برميداريم و شكل بديد و روشون بچينيد،توى يه كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگى رو با يك ليوان اب مخلوط كنيد و روشون بريزيد و بهد با شعله ى ملايم و درب بسته بذاريد تا بپزه و ابش خشك بشه وسس غليظى داشته باشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_پنیری_انار
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 پیمونه + دو ق غ آرد (145 گرم)
( هر پیمونه آرد سفید با لیوان فرانسوی دسته دار معادل 125گرم میشه و هر قاشق غذاخوری معادل ده گرم )
نصف پیمونه شکر
( هر پیمونه شکر بسته به درشت یا ریز بودن دونه بین 200 تا 220گرم میشه و هر قاشق غذاخوری معادل پونزده گرم )
1 بسته پنیر ماسکارپونه (200گرم)
پکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
دونه های انار به میزان لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها ، وانیل ، شکر رو با همزن برقی حدود پنج دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . بعد پنیر ماسکارپونه اضافه و خوب مخلوط کنید . آرد , بکینگ پودر و جوش شیرین را الک و اضافه کنید . در آخر دونه های انار رو به مایه کیکتون اضافه و خیلی آروم در حد مخلوط شدن ، هم بزنید . قالب را چرب کرده و در فر 180 درجه که از قبل گرم شده ، حدود چهل دقیقه بگذارید . بعد از نیمساعت چک کنید ، چون دمای فرها متفاوته . کیکی با بافت پنبه ای و سبک خواهید داشت .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
👑 معتبرترین و ارزانترین کانال فروش طلا👑
🌟بورس فروش انواع طلاهای ۱۸ عیار🌟
😳فروش طلا و جواهرات با قیمت های استثنایی و باورنکردنی
💴فروش بصورت حضوری در شهر اهواز
✈️ارسال با پست پیشتاز به سراسر کشور
💰متناسب با هر بودجه و سلیقه
🔴هم فروشگاه داریم
🔴هم نماد اعتماد داریم
🔴هم کانال ایتا داریم
آدرس کانال گالری طلا و جواهرات ایرانیان در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/3530686491C9cc5298e58
🔸کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در اخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو یا شکلات تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
تخم مرغ را باشكر و وانيل حدود٤_٥دقيقه همزده تا كاملا پف كنه و كرمى و كشداربشه بعد شير و روغن را اضافه كرده يك دقيقه با همزن همزده بعد ارد رو كه بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرديم اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم قالب را چرب كرده بعد ارد پاشي ميكنيم مايع كيك را داخل قالب ريخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ بمدت ٢٥تا٣٠دقيقه قرار ميدهيم
بعدازپخت از فر خارج كرده و تزيين ميكنيم
براى تزيين ١٠٠گرم خامه رو روى حرارت گذاشته مواظب باشيد نجوشه از كناره ها كه خواست جوش بخوره خاموش كنيد بعد ١٠٠گرم شكلات تخته اي كه خرد كرديم رو به خامه اضافه ميكنيم حسابي هم ميزنيم تاباگرماي خامه شكلات حل بشه بعد ميتونيم استفاده كنيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_جوانه_گندم 😋😋
آرد سمولینا یا معمولی 2 تا 3 لیوان
آرد جوانه گندم 3 ق غ
سبوس جو دوسر 3/4 لیوان
شیره انگور یا خرما 4 ق غ
کره آب شده 25 گرم
نمک نوک ق چ
خمیر مایه فوری 2 ق غ
شیر ولرم 1 و 1/4 لیوان 👈آرد جوانه گندم بصورت بسته بندی در سوپرمارکت ها موجوده. همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده و حسابی ورز بدید, در ظرف چرب شده و در جای گرم, دو ساعت استراحت بدید. بعد با نوک انگشتان, کمی خمیر ور آمده را ورز بدید تا هوای اون خارج بشه. من میخواستم نانم شبیه پامپکین(کدو قلقلی) بشه, بخاطر همین با نخ ضخیم خمیر رو بستم تا با نخ, به هشت قسمت مساوی تقسیم بشه. نخ رو محکم ببندید و بکشید تا کاملا در خمیر فرو بره. وقتی نخ رو محکم بستید و جاش روی خمیر موند, نخ رو باز کنید یا با قیچی ببرید. با چاقوی تیز, رد نخ ها رو ببرید تا شیارها, عمیق تر بشه یک عدد زرده رو با کمی وانیل و زعفران و یک ق غ شیر مخلوط و بهم بزنید. خمیر را رومال کنید و در قالب چرب و آرد پاشی شده, دوباره بیست دقیقه استراحت بدید. در فری که از نیم ساعت قبلتر با دمای 180 گرم کردید, روی پنجره وسط قرار بدید و چهل دقیقه بپزید. . .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_شنی ⛱
مواد لازم🔻
🔸آرد......2پیمانه
🔸شیر گرم .......یک پیمانه
🔸شکر....... یک پیمانه
🔸تخم مرغ....... سه عدد
🔸وانیل...... نوک قاشق چای خوری
🔸بیکینگ پودر...... دو قاشق مربا خوری
🔸 پودر هل ......یک قاشق چای خوری
🔸 روغن مایع...... سه چهارم پیمانه
مواد رویه🔻🍯
🔸شیر عسلی الفجر...... نصف قوطی
🔸 پودر نارگیل تفت داده شده....... یک پیمانه
🔸 پودر پسته .....برای تزیین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه🔻🥮
🔸 تخم مرغهارو با شکر با دور تند پنج دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر بشه و کرم رنگ و پفکی،بعد وانیل و پودر هلو روغن مایع رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب جذب مواد بشه،بعد شیرو که گرم کردیم میریزیم داخل مواد و سریع به هم میزنیم،آرد و با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و تو سه مرحله به موادتون اضافه کنید و با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم بزنید،عمیق و دورانی هم بزنید تا هیچ گلوله آردی نمونه.کف قالب مستطیل ۳۰*۲۵ ( من تو قالب دایره سایز ۲۰ ریختم) و چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید،دیواره هارو هم چرب کنید ،هم آردپاشی،تا سطح کیک صافه بشه و یک اندازه پف کنه،،موادتون و بریزید تو قالب به سمت چپ و راست تکون بدیدش تا همه جای قالب موادتون یکسان پخش بشه،بذارید تو بر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت چهل دقیقه ،بعد نیم ساعت چک کنید ،چون دمای فرها متفاوته ،سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید،اگر تمیز بیرون اومد و هر موقع روی کیک هم کمی سرخ شد ،از فر خارج کنید.به محض بیرون اوردن از فر همونطور که داغه ،شیر عسلی بریزید رو سطح کیک،من نصف قوطی ریختم،بعد هم پودرنارگبلی که تفت دادیم و رنگش کمی کاراملی شده رو اضافه کنید،اجازه بدید کاملا خنک بشه،بعد برش بزنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#انار_پلو_خوشمزه 😋
برای ۴ نفر
🔸برنج ۲ پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری کشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم
🔸برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اسنك_گوشت
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد )
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سیر_قلیه ❤️
👈نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد برای چاشنی کنار غذا از نارنج تازه استفاده کنید
👈اگه عطر و طعم سیررو داخل غذا دوست دارین پیشنهاد میکنم این غذا رو درست کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food