#ایده_یلدای😋
ژله رنگ قرمز رو با یک لیوان اب جوش روی حرارت میزارم ژله حل بشه یک چهارم لیوان یکبار مصرف رو با ژله ها پر میکنیم اگه میخوایین رنگ قرمز مات بشه نصف لیوان شیر یا بستنی به ژله اضافه کنید وقتی ژله نیم بند شد توی هر لیوان چند شکلات چپسی بریزید بعد از بسته شدن ژله قرمز ،ژله الورا رو با یک لیوان اب درست کنید و نصف لیوان شیر یا بستنی اضافه کنید و بزارید کمی از حرارت بیفته با قاشق اروم اروم روی ژله قرمز بریزید به اندازه ای که مثلا قسمت سفید رنگ پوست هندوانه باشه بعد از بسته شدن ژله سفید هم ژله رنگ سبز رو با یک لیوان اب اماده کنید و به عنوان پوست هندوانه کمی بریزید بزارید یخچال تا خوب ببنده بعد لیوان ها رو چند ثانیه در اب جوش بزنید و برگردونید توی ظرف قبل از برگردونید کمی بشقاب رو با اب خیس کنید تا ژله ها به بشقاب نچسبن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کلمپه ⛱ مواد لازم🔻🍚 (من با نصف مواد درست کردم) 🔹آرد تقریبا یک کیلوگرم 🔹روغن صاف 250گرم 🔹روغن جا
طرز تهیه🔻🥟
🔸همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط میکنیم،حال ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد،خرما را چرخ کرده تا کاملا نرم شود،میخک (من جوز هندی زدم)،هل،دارچین، و کمی گردوی نگینی خرد شده را به ان اضافه میکنیم،خمیر نیاز به استراحت ندارد،از مواد خرمایی داخل خمیر گذاشته قالب میزنیم و داخل فر 180درجه به مدت تقریبا بیست دقیقه میپزیم تا زیر شیرینی ها کمی طلایی شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥟 😋
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساندویچ_مرغ_پنیری 🌯 😋
🔸نصف سینه مرغ را با پیاز و نمک وفلفل وکمی رب وزردچوبه ویه مقدار کمی اب پخته و ریش ریش کنید بعد با سه تا قاشق سس پستو و دو ق غ ماست یونانی و کمی سس مایونز(قابل حذف)و یک فنجان پنیر(هر پنیری که دوست دارید)مخلوط کنید نمک وفلفل سیاه وقرمز هم اضافه کرده خوب هم زده ونیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد هر مدل که دوست داشتید برای سرو من یک مقدارش را روی نان باگت گذاشتم وروی اون پنیر ریختم وبا کاهو گوجه تزیین کردم ویه مقدار هم روی نون تست قالب زده گذاشتم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 25 آذر ماه آخرین دوشنبه پاییز
خدایا امروز 🍃🌸
به فکرمان منطق
به قلبمان آرامش
به روحمان پاکی
به وجودمان آزادی
به دست هایمان قدرت🍃🌸
به چشمهایمان زلالی
به زندگیمان عشق
به دوستی هایمان تعهد
و به تعهدمان صداقت عطا کن🍃🌸
صبحتون بخیر ☀️
#کرم_کدوحلوایی 😋
🔸یک پیمانه شیر
🔸یک سوم پیمانه شکر
🔸یک پیمانه پوره کدوحلوایی ( کدو رو بذارین با اب خیلی کمبپزه بعد که پخت میکسش کنید)
🔸۳ ق غ پودر کاستارد ( اختیاری ) ( اگه حذف میکنید به همین میزان نشاسته ذرت بزنید )
🔸۳۰ گرم کره
🔸۳ ق غ خامه صبحانه
🔸یک ق مرباخوری اسانس وانیل
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کرم_کدوحلوایی 😋 🔸یک پیمانه شیر 🔸یک سوم پیمانه شکر 🔸یک پیمانه پوره کدوحلوایی ( کدو رو بذارین با
🔸شیر و پودر کاستارد رو وقتی شیر سرد هست با هم هم بزنین تا حل بشه بعد شکر و اضافه و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا غلیظ شه. بعد از این مرحله پوره کدو و کره و وانیل رو اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم تا غلظت فرنی رو پیدا کنه. در نهایت خامه رو اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و توی ظرف سرو می ریزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شامی_کباب_ایتالیایی_کلاسیک
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1/4 فنجان آب
1/2 فنجان کره ذوب شده
1 و1/2 فنجان خرده نان(ترجیحا سبوس دار) یا پودر سوخاری
4 قاشق چای خوری سیر ریز خرد شده
1 پیاز متوسط ریز خرد کرده یا رنده شده
1 فنجان جعفری تازه خرد شده
پنیر پارمزان یا غیره 1 فنجان رنده شده
1 قاشق غذاخوری پونه کوهی
2 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
3 پوند (حدودا 1تا 1/5کیلو) گوشت چرخ کرده
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شامی_کباب_ایتالیایی_کلاسیک مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1/4 فنجان آب 1/2 فنجان کره ذوب شده 1 و1/2 فنج
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 375درجه روشن می کنیم.تخم مرغ ها،آب،کره وخرده نان هارا با هم مخلوط می کنیم و میگذاریم تا 10دقیقه بماند.سپس سیر،پیاز،پنیر،جعفری،پونه،نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.سپس این موادرا به گوشت اضافه کرده،با چنگال یادست خوب چنگ می زنیم تا خوب به خوردهم بروند.مواد را با دست به شکل کوفته در می آوریم و 15(اگر کوفته ها ریز باشند)الی30دقیقه در فر می پزیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_شیر_عسلی_یلدایی ⛱ مواد لازم🔻🥛 ♦️شیر گرم ۱.۵ لیوان ♦️شیر سرد نصف لیوان ♦️پودر ژلاتین ۲ ق غ (لو
طرز تهیه🔻🍮
🔸پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
توی یه ظرف دیگه یک و نیم لیوان شیر گرم رو با شیر عسلی مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و بعد که تقریبا توی محیط خنک بود خامه رو ریختم و مخلوط کردم .
🔸سه قسمت کردم به یکیش کمی رنگ خوراکی قرمزو به یکی یکم رنگ سبز و یه قسمت هم همونجور سفید گذاشتم بمونه.
قالبم پلاستیکی بود و چون خامه داره چرب کردن زیاد نمی خواد یه کم با روغن مایع قالب رو چرب کردم.به ترتیب اول از مواد قرمز رنگ ریختم و گذاشتم یخچال کمی که از نیم بند سفت تر شد لایه سفید رو ریختم و دوباره که نبم بند شد لایه آخر یعنی سبز رو ریختم و به این شکل لایه ها رو پر کردم .
🔸بعد از بسته شدن کامل با انگشت دورشو آزاد کردم و دیدم که دسر آزاد شده توی ظرف برگردوندم .بعد شکلات تخته ای رو بنماری کردم وبه جای دونه ی هندونه روی دسر کشیدم.
♦️میتونین به جای رنگ از پودر کاکائو و پودر نسکافه استفاده کنین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_هویج ⛱
مواد لازم🔻🥕
🔸هویچ رنده شده درشت : 2 پیمانه
🔸آرد سفید : 2 و نیم پیمانه
🔸شکر : 1 پیمانه
🔸تخم مرغ : 3 عدد
🔸شیر : نصف پیمانه
🔸ماست : نصف پیمانه
🔸روغن مایع : 1 پیمانه
🔸جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری
🔸گردوی خرد شده : 2/3 پیمانه
🔸پودر دارچین : 2 قاشق غذاخوری
🔸بیکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_هویج ⛱ مواد لازم🔻🥕 🔸هویچ رنده شده درشت : 2 پیمانه 🔸آرد سفید : 2 و نیم پیمانه 🔸شکر : 1 پیمانه
طرز تهیه🔻🥮
🔸ابتدا 3 عدد تخم مرغ ها را داخل همزن بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید ۷ دقیقه هم برنید تا کاملا سفید و کشدار بشه وانیل رو هم اضافه کرده و سپس آرد سفید و جوش شیرین رو سه بار الک میکنیم و بعد از هم زدن تخم مرغ ها ابتدا روغن مایع شیر و ماست رو به فاصله یک دقیقه هم بزنید و سپس آرد رو که الک کردیم به موادمون اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و بعد دارچین رو به هویج رنده شده اضافه کرده و حالا هویچ و گردو رو هم به موادمون اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم
🔸و قالب رو با روغن جدا کننده چرب کرده و مواد کیک مون رو داخلش میریزیم و چند بار قالب رو به سطح کار میکوبیم و داخل فر رو که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه و به مدت 45 دقیقه میزاریم .(البته دمای فرها متفاوت هستش ) و بعد از این تایم با خلال چوبی میتونید تست کنید خلال چوبی رو داخل کیک فرو کنید اگر کیک به خلال تون نچسبیده باشه پس کیک تون پخته اس ولی اگر اینجوری نبود دوباره یه تایم دیگه بزارید تا پخته شود بعد از پخته شدن کامل اجازه بدید کیک تون خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_کدو
اردنصف پیمانه
شیرنصف پیمانه
بکینگ پودریک ق غ
تخم مرغ یک عدد
نمک وفلفل به میزان لازم
کالباس یک پیمانه
پنیز موزارلایک پیمانه
پیازچه نصف پیمانه
همه موادرومخلوط میکنیم ودرروغن سرخ میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کاپ_کیک_وانیلی_با_شکلات_چیپسی ⛱ مواد لازم🔻🥚 🔸تخم مرغ 4 عدد 🔸شیر 1 پ 🔸روغن مایع 1 پ 🔸وانیل 1/4ق
طرز تهیه🔻🍪
🔸همه مواد را به جز شکلات چیپسی با هم زن اول با دور کند 2 دقیقه و با دور تند 5 دقیقه بزنید و بعد شکلات چیپسی رو اضافه کنید سپس درون قالب های مافین ریخته و در فر 180 حدود 20_25 دقیقه بپزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_زعفرانی ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔸آرد 130 گرم 🔸پودر قند 50 گرم 🔸روغن جامد 75 گرم 🔸زعفران دم کرده غلی
طرز تهیه🔻 🥟
🔸پودر قند رو با روغن و زعفران آب شده و هل کاملا مخلوط کرده (چ همزن دستی چ برقی فرقی نداره) بعد آرد رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد خمیر نیاز به استراحت ندارد به قطر نیم سانت باز کرده و با کاتر دلخواه قالب زده و تو سینی فر با فاصله کم چیده و تو فر 170 درجه به مدت 10 الى 15 دقیقه میپزیم. این شیرینی چون تخم مرغ نداره ماندگاریش بالاست.من بعد از سردشدن با شکلات سفید بن ماری شده و پودرپسته تزیینش کردم.خوبیش اینه آماده کردن مواد و درست کردن و پختنش سرجمع نیم ساعت هم وقت نمیبره.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساندویچ_مرغ_پنیری 🌯 😋
🔸نصف سینه مرغ را با پیاز و نمک وفلفل وکمی رب وزردچوبه ویه مقدار کمی اب پخته و ریش ریش کنید بعد با سه تا قاشق سس پستو و دو ق غ ماست یونانی و کمی سس مایونز(قابل حذف)و یک فنجان پنیر(هر پنیری که دوست دارید)مخلوط کنید نمک وفلفل سیاه وقرمز هم اضافه کرده خوب هم زده ونیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد هر مدل که دوست داشتید برای سرو من یک مقدارش را روی نان باگت گذاشتم وروی اون پنیر ریختم وبا کاهو گوجه تزیین کردم ویه مقدار هم روی نون تست قالب زده گذاشتم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ذغالی
.اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food