شیرینی بادامی😍😍
🍜طرز تهیه
شیرینی های بادامی خوشگل و خوشمزه و فوق العاده
به ازای هر 150 گرم پودر بادام 100 گرم شکر یا پودر قتد یا پودر شکر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم تا خمیر جا بیفته و شکر به خود بادتم بره و یه جا جمع بشه.بعد رنگ خوراکی یا زعفران هم میتونین اضافه کنین و بعد بصورت شکل توت یا اشکال مختلف میوه ها که من درست کردم درست کنین و داخل شکر بغلتانید و توی دیس مورد نظرتون بذارید.
بادام ها رو با آسیاب پودر کنین تا حالت خمیری پیدا کنه.و شکر خوب باهاش مخلوط کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله هندوانه شیشه ای😍🍉
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله یلدایی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین هندوانه برای شب یلدا
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک_انار
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_هندوانه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_میوه_ای
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیس_پک _شکلاتی😍😍
_مواد لازم:
كرم شكلات و فندق يك دوم پيمانه
شير پرچرب يك و يك دوم پيمانه
پودر كاكائودو قاشق سوپ خوري
طرز تهيه:
كرم شكلات و فندق و يك دوم پيمانه شير را در ظرف مناسبي آنقدر با هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شوند. به تدريج شير باقيمانده را اضافه و مخلوط كنيد. اين مخلوط را در قالب هاي بستني بريزيد و چوب بستني اضافه كنيد. آنها را حداقل چهار ساعت يا تمام طول شب در فريزر قرار دهيد. سپس سرو کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
کاپ کیک انار و شکلات 😍😍
یلدا نزدیکه و همه دوست دارن میز زیبایی برای اون شب بچینید.
این کاپ کیک خیلی خوش طعمه و بافت نرم و مرطوبی داره،
✍مواد لازم:
آرد یک لیوان
شکر یک لیوان
پودر کاکائو یک سوم لیوان
تخم مرغ سه عدد (زرده و سفیده جدا ) بیکینگ پودر دو ق چایخوری
کره نرم صد گرم
آب انار سه چهارم لیوان
وانیل یک سوم ق چایخوری
نمک نوک ق چایخوری
شکلات چیپسی یک سوم لیوان
دانه انار نصف لیوان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🍜طرز تهیه:
فر رو با صد و هشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه.قالبای مافین رو آماده کنید اگه لازمه (کاغذ مخصوص) بندازید.
آرد+شکر+کاکائو+بیکینگ پودر+نمک رو در ظرفی مخلوط کنید.
سفیده رو جدا با همزن بزنید تا کاملا پفکی بشه.
زرده رو با کره، وانیل، آب انار مخلوط بعد ترکیب آرد رو بهش اضافه و مخلوط کنید.بعد سفیده رو اضافه و آروم در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در آخر دانه انار و شکلات چیپسی رو اضافه کنید.
مواد رو داخل قالبها بریزید (سه چهارم قالبها رو پر کنید)و حدود بیست دقیقه طبقه وسط فر بپزید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ژله_ای_انار
پارت۱
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ژله_ای_انار
پارت۲
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ژله_ای_انار
پارت۳
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_هندوانه_اي 😋
#ويژه_شب_يلدا🍉
♦️يه بسته ژله انار و با يه ليوان آب داغ حل كردم به روش بن ماري خنك كه شد همينجوري تو ظرف خودش گذاشتم
🔸تو يخچال كه خنكتر بشه وقتي ژله تو كف ظرف يكم بسته شد با قاشق بهم زدمش و نصف ق م كنجد سياه اضافه كردم و با ژله كاملا مخلوط كردم و ريختمش تو قالب ناودوني(اگه اين قالب و نداشتين ميرونيد از يه ظرف چهارگوش استفاده كنيد وبهصورت كج بذاريد ژله ببنده )
🔸بعد اينكه بسته شد ژله شير خنك شده كه به يه ليوان شير يه ق چ پودر ژلاتين و دو ق غ شكر زده بودم وريختم اونم كه بسته شد ژله طالبي حل شده خنك با دو ق غ شير كه رنگش از شفافيت دربياد واصافه كردم بهتره يه شب تو يخچال بمونه بعد تو ظرف برگردوندم و برش زدم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالسای_آلوئه_ورا
مواد لازم
یک پیمانه گشنیز تازه خرد شده
آب لیموی تازه یک عدد
یک حبه سیر
یک دوم پیمانه ژل آلوئه ورای تازه
دو عدد گوجه فرنگی تازه
سه عدد کدو سبز تازه
یک قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
گوجه فرنگی، کدو سبز، سیر و آلوئه ورا را به غذاساز اضافه کنید و مخلوط نمایید. باید بافت خمیر مانندی داشته باشید.
آن را در یک کاسه بریزید و با بقیه موراد تشکیل دهنده ترکیب کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرزتهیه #کبسه_مرغ به روش سوری
برنج :3پیمانه
مرغ:4تیکه
فلفل دلمه :1عدد کوچک
پیاز:2عددمتوسط
هویج:1عدد درشت
سیر:2حبه
گوجهفرنگی :1عدددرشت
رب گوجه فرنگی :1/5ق غ
آب:1لیتر
هل:2عدد درسته
لیموعمانی :2عدد
نمک وفلفل وزردچوبه وادویه پلویی ودارچین و وپودر زنجبیل وبرگ بو به میزان لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرزتهیه #کبسه_مرغ به روش سوری
اول پیاز وسیرروریزخورد میکنیم وبا روغن تفت میدیم بعد هویج رنده شده وفلفل سبز خوردشده روهم اضافه میکنیم وتفت میدیم بعدگوجه خوردشده رو هم اضافه میکنیم تیکه های مرغ رو اضافه میکنیم ومیزاریم با سبزیجات تفت بخوره حالا رب گوجه و نمک وفلفل وزردچوبه وپودر زنجبیل وادویه پلویی وکاری وهل درست وبرگ بو رو اضافه میکنیم وهم میزنیم در ظرف رو ده دقیقه میزاریم بعد یک لیترآب جوش اضافه میکنیم ویک ساعت میزاریم تا مرغ بپزه بعد از قابلمه درمیاریم وتیکه های مرغ رو نیم ساعت در فرمیزاریم تا رنگش تغییرکنه وبریان بشه
حالا برنج خیس خورده رو به آب مرغ اضافه میکنیم وبرنج رو دمی میپزیم
بعد بادام پرک وبادام زمینی رو باکره تفت میدیم
وقتی پلوی کبسه رو در ظرف ریختیم تیکه های مرغ رو روی پلو میچینیم وبا بادام های تفت داده تزیین میکنیم ونوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
اینم یه غذای سبک و سالم و رژیمی برا دوستای عزیزی که خواسته بودن 🤗😍درست کنین و نوش جان کنین ببینین چه عشقیه 👌😋 .
تو یه ظرف گودی مواد سس و ترکیب میکنیم 👈 چند حبه سیر و کمی زنجبیل تازه رنده میکنیم و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و فلفل قرمز تند و ادویه و سبزی خشک دلخواه اضافه میکنیم ( مثل ترخون و نعنا و کاکوتی خشک و رزماری و زیره و ... ) بعد به این مواد سه چهار قاشق روغن زیتون و دو قاشق غذاخوری آب اضافه میکنیم و سس و درست میکنیم ... سیب زمینی و قارچ ها رو به اندازه ی دلخواه برش میزنیم و به سس اضافه میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم که سیب زمینیها و قارچ ها حسابی با سس ترکیبی آغشته و مزه دار بشن ... دو تا پیازپوست گرفته رو حلقه حلقه میکنیم و کف یه ظرف مناسب میچینیم و مواد آغشته به سس و میریزیم روی پیازها و روی ظرف فویل میکشیم و میذاریم تو فر با دمای 200 درجه 👈 ظرف و میذاریم تو سینی فر و سینی رو میذاریم کف فر به مدت بیست دقیقه و بعد طبقه ی وسط به مدت یکساعت و غذای خوشمزه مون آماده ست نوش جان 😊👌
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
❤️کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانیها💙
#میان_وعده
گیلانیها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست میشود. کوکویی خوشمزه که مخصوص شب عید و روزهای سال نوست. کوکویی که خیلی راحت درست میشود و یکی از محبوبترین و سنتیترین غذاهای مردم گیلان است.
💙مواد لازم❤️
3 عدد اشپل ماهی
400 گرم سبزی(تره، جعفری، شوید و نعنا)
3 عدد سیبزمینی
1 عدد پیاز
5 عدد تخممرغ
4 حبه سیر
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
💙طرز تهیه:❤️
1. سبزیها را خرد کنید و کنار بگذارید.
2. حالا پیاز، سیر و سیبزمینی را با سبزیها چرخ کنید.
3. اشپل ماهی را به موادتان اضافه کنید و با گوشتکوب یا میکسر با هم مخلوط کنید.
4. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5. تخممرغ ها را به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.
6. در تابهای روغن را بگذارید خوب داغ شود و بعد مایه کوکو را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید.
💙نکته❤️
به جای سیر میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه🔻🥮
🔸 ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای محیط شود . آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم ترکیب و ۳ بار الک می کنیم .
خرماها را نیز شسته و هسته آن را خارج کرده و ریز می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
🔸شیره خرما و تخم مرغ ها در داخل کاسه ریخته و حدودا ۵ دقیقه هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و حجم مواد دو برابر شود . سپس روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم می زنیم . حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را نیز اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی مخلوط می کنیم .
🔸در پایان گردوها و خرماهای ریز شده را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا با دیگر مواد مخلوط شوند .
کف قالب را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . مایع کیک شیره خرما را داخل قالب ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ( بسته به دما و نوع فر ) قرار می دهیم تا بپزد . سپس فر را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا کیک به مدت یک ربع تا بیست دقیقه داخل فر که در آن باز است بماند و بعد آن را از فر خارج کرده و بعد از اینکه کاملا خنک شد از قالب خارج می کنیم
♦️در صورت تمایل می توانید پودر کاکائو را حذف کرده و به همان مقدار آرد اضافه کنید .می توانید به جای شیره خرما از شیره انگور نیز استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food