eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
☀️ آمدن هر صبح پیام خداوند برای آغاز یک فرصت تازه است برخیز در این روز زیبا و در این هوای زیبای صبحگاهی 🌨🌼🍃 زندگی را زندگی کن تغییر مثبتی ایجاد کن و از یک روز دوست داشتنی خـــداوند لذت ببر سلام صبح اولین یکشنبہ دی ماهتون بی نظیر 👌🎈
#كوفته_برنجى 🥘 😋 🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفتد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#فینگرفود_قارچ دسته قارچ روباببریدوخردکنیدپیازسرخ باگوشت چرخ کرده وفلفل دلمه ادویه اویشن رب وقارچ خردشده وبعدبریزیدتوقارچ وپنیربریزیدروش وبزاریدتوفر۱۵الی۲۰دقیقه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_بیسکویت_پوینگی ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔸آرد ۴ ق غ 🔸بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲ بسته 🔸شیر ۱ لیتر 🔸پودر نشاسته (گندم) ۳ ق غ 🔸شکر ۳/۴ ل 🔸وانیل ۱ ق چ 🔸کره ۱ ق غ برای سس شکلاتی🔻🍫 🔸خامه صبحانه ۱ پاکت 🔸شکلات ۷۰ گرم
طرز تهیه🔻🥮 🔸خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید. برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید. 🔸نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید. 🔸بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید. سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سالاد_اسفناج با سس مخصوص 🥗 😋 🔸پایه اصلی این سالاد اسفناج هست به همراه هر سبزیجات دیگه‌ای که دوس دارید، می‌تونید به عکس سالاد من مراجعه کنید چاشنی یا سس بی نظیر این سالاد ترکیبی از جعفری ساتوری شده، خیار شور نگینی، فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی، سس مایونز، سس فرانسوی، نمک، ریحان خشک، نعنا خشک وشوید خشک هست. همه اینا رو با هم مخلوط کنید و یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه‌دار شه و بعد به همراه سالاد سرو کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ژله_ويترينى 😋 🔸ابتدا کمی چیپس شکلاتی میریزم ژله ی الوئورا میریزیم بعد که بست انار رو میریزیم توی قالب و ژله ی آلوئه ورا رو میریزیم روش و میذاریم ببنده 🔸برای لایه ی دوم ژله ی آلوئه ورا رو با بستنی مخلوط میکنیم و میریزیم وقتی بست لایه ی سوم رو میریزیم که ژله ی لیمو یا طالبی میریزیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترایفل_کرامفیل_نوتلا 🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم. حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كتلت_سويا 😋 🔸دو ليوان سوياى ريز رو با آب ولرم خيس كنيد و بزاريد حداقل دو ساعت خيس بخوره. سويا رو داخل يك تورى بريزيد و آبش رو بگيريد بطورى كه كاملأ خشك شه و هيچ آبي نداشته باشه. يك عدد پياز بزرگ و دو عدد سيب زمينى متوسط رو رنده كنيد و آبش رو خوب بگيريد. همه مواد بايد كاملأ خشك و بي آب باشه. اين كتلت نسبت به كتلت گوشت تخم مرغ بيشترى نياز داره چون سويا چسبندگى گوشت رو نداره . ٤عدد تخم مرغ داخل مواد بشكنيد. يك قاشق غذاخورى سر صاف پودر سير،نمك و فلفل و زردچوبه به موادتون اضافه كنيد. دو قاشق غذا خورى جعفرى و گشنيز خرد شده اضافه كنيد. مواد رو خوب ورز بديد و در تابه سرخ كنيد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دسر_کارامل_شیر_عسلی 😋 شیر سه لیوان یه بسته خامه صبحانه کرم کارامل یک بسته پودر ژلاتین سه قاشق شیر عسلی نصف قوطی شکر دو سوم لیوان نسکافه یه قاشق •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخار کتری میذاریم تا آماده بشه. شیر و با کرم کارامل میذاریم روی حرارت تا گرم بشه(نباید بجوشه)بعد همه ی مواد رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا حل بشه،قالب رو کمی چرب می کنیم و مواد آماده شده رو داخل قالب میریزم و تو یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‌ 👆🏻کتلت نخود که نگم از طعمش😍 گوشت چرخ کرده : 250 گرم نخود : 1 فنجان لپه : 1 فنجان تخم مرغ : 3 عدد پیاز رنده شده : 1 عدد آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
تارت انبه با پایه شکلات مواد لازم رویه انبه : انبه 4 عدد شکر 3/4 پیمانه آب لیمو تازه 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 4 عدد کره 4 قاشق غذاخوری مواد لازم برای پایه : بیسکوییت شکلاتی 100 گرم شکلات تلخ تکه شده 50 گرم کره نرم شده 2 قاشق غذاخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
دستور تهیه : ● برای آماده کردن پایه تارت، بیسکوییت، شکلات تکه شده و کره را در مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید. حالا در ظرف مورد نظر برای تارت فشرده کنید، بپوشانید و حدود 2 ساعت در يخچال قرار دهید. ● برای تهیه رویه، انبه ها و شکر را در مخلوط کن میکس کنید، آب لیمو و پودر ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط کنید. ترکیب را در ظرفی روی حرارت متوسط حدود 5 دقیقه قرار دهید تا بجوشد، حالا زرده ها را اضافه کرده و اجازه دهید 7 دقیقه دیگر بجوشد. ● زمانی که ترکیب انبه کمی خنک شد روی پایه شکلاتی ریخته و یک ساعت در يخچال قرار داده و تزیین کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ ‍ #رولت مرغ😋 موادلازم : سینه مرغ دوبار چرخ شده یک عدد پیاز رنده شده بزرگ یک عدد (آب پیاز گرفته شود) سیر رنده شده چند حبه زعفران دم کرده ی غلیظ سه ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم کره ی نرم و به دمای محیط رسیده 70گرم موادمیانی: کشمش و زرشک (ازقبل خیس نموده و آبکش میکنیم ) و خلال بادام و خلال پسته و برگ زردآلو خلالی شده و گردو ب خرد شده ه مقدار لازم همه ی مواد میانی را باهم مخلوط نموده و کنارمیگذاریم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
طرز تهیه : ابتدا دوعدد پیاز متوسط را نگینی خرد نموده و تفت میدهیم تا طلایی شود سپس دو ق غ رب هم اضافه کرده کمی تفت داده و نمک و زردچوبه و کمی زعفران اضاف سینه مرغ و پیاز و سیر و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه و کره را باهم مخلوط و خوب ورز داده و سپس یک نایلون را باز کرده و چرب میکنیم و مواد را روی سطح کار به شکل مستطیل به قطرنیم سانتی متر بازکرده و مواد میانی را روی کل کار بطور مساوی میریزیم و با دست کمی فشرده میکنیم تا مواد میانی به سطح کاربچسبد درانتها با کمک نایلون گوشت را رول نموده و داخل تابه بزرگی با روغن کم مقداری دو طرف رولت را سرخ نموده و بعد پیاز و رب را ک از قبل آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و با درب بسته یک ساعت تا یک ساعت ونیم اجازه میدهیم رولت کاملا بپزد و بعد از اتمام پخت با یک چاقوی تیز بصورت اره ای برش میدهیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود تخم مرغ دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
به دومین روز دی خوش امدید❄️ در این صبح زیبا اميد و تندرستی مهمون وجودتون❄️ سفره تون رنگين وگسترده صبحانه تون سرشار از عشق❄️❤️❄️ #صبحتون_بخیر❄️
#کرم_موکا_موزی ⛱ مواد لازم🔻🥛 🔸شیر یک لیتر 🔸شکر یک پیمانه 🔸پودر کاکائو مرغوب ۴ ق غ 🔸پودر نسکافه ۲ ق اغ 🔸پودر ژلاتین ۴ ق غ سر پر 🔸موز خرد شده سه عدد 🔸خامه صبحانه یک بسته ۲۲۰ گرم 🔸آب سرد یک سوم پیمانه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
طرز تهیه🔻🍮 🔸ژلاتین را روی سطح آب بپاشید و روی حرارت کتری بن ماری کنید تا شفاف شود. شکر را با پودر کاکائو و نسکافه و شیر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود سپس ژلاتین بن ماری شده را به محلول اضافه کنید. 🔸حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا از داغی بیفتد . خامه را با همزن برقی یک دقیقه بزنید تا هم هوادهی شود و بافتش سبکتر و هم یکنواخت شود و سپس به مواد اضافه کنید . نصف مخلوط را درون قالب بریزید و در یخچال یا فریزر قرار دهید تا کمی دسر بسته شود . سپس موزها را حلقه کنید و روی دسر بچینید و مقداری دیگر از مواد را روی موزها بریزید و دوباره د‌رون یخچال قرار دهید تا موزها فیکس شود . بعد از فیکس شدن موزها مابقی مواد را درون قالب بریزید و درون یخچال قرار دهید تا دسر چند ساعتی بماند تا قشنگ سفت شود و بتوانید قالبی در بیاورید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_سیب کره ۲۰۰ گرم(به دمای محیط رسیده) پودر قند ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۴عدد ماست ۱۵۰ گرم وانیل نوک قاق چای خوری آرد ۳۰۰ گرم بیکینگ پودر یک ق م سیب سه الی چهار عدد دارچین مقداری شکر قهوه ای مقداری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
طرز تهیه کره ی به دمای محیط رسیده رو با پودر قند خوب با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه، اگر پودر قند ندارید شکرتون رو داخل آسیاب پودر کنید و بعد وزن گیری کنید چون در بافت نهایی کیکتون خیلی تاثیر داره، نوبت به اضافه کردن تخم مرغه، هر تخم مرغ رو که اضافه کردید سی ثانیه با دور تند همزنتون مخلوط رو بزنید، رعایت این نکته هم از واجباته، وانیل رو اضافه کنید و ماست رو، ماست رو بزنید تا کاملا یکنواخت بشه و بعد به مخلوطتون اضافه کنید، در نهایت آرد رو با بیکینگ پودر الک کرده و آروم آروم به مخلوطتون اضافه کنید و با ویسک فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید قالب پای رینگهای ساده و دورانی شکلی هستند که بدون در نظر گرفتن کنگره های قالب کیک یزدی از اون بزرگترن، پس اگر میخواین کیک پای بازاری با شکل اصیل داشته باشید حتما قالبشو تهیه کنید یک قاشق از ملات کیکتون رو داخل قالب بریزید سیبهاتونو برش بزنید، داخل دارچین بغلطونید و روی ملات کیک بزارید یک قاشق چای خوری روش شکر قهوه ای بپاشید و دوباره از ملات کیک داخل قالب بدین تا جاییکه دو سوم حجم قالبتون رو پر کرده باشین قالبهارو بزارید داخل فر گرم شده با درجه حرارت صدو هشتاد درجه به مدت سی دقیقه این مقدار دستور چهارده پای به شما میده✌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ ✅فرنی پسته😋 ✍مواد لازم شیر 2 لیوان آرد برنج 3 ق غ  نشاسته ذرت 1 ق غ  شکر 6 ق غ کره 1 ق غ  خامه 100 گرم  گلاب 2 ق غ وانیل 1/4 ق چ  پسته نیم کوب 1/3 لیوان پودر پسته و پرک پسته برای تزیین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍜طرز تهیه آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food