eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️ از و شیک با قیمتای باورنکردنی👠👢👟👜🎒👡 40000 50000 60000 کفیت تضمینی👌👌👌 بدون واسطه از خررررید کنید 😄🌹 بدو تا لینک بسته نشده خودت ببین👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1556938772C3b13b30f3f
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین_مرغ .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
گوشت ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیب زمینی ۲ عدد آلو و گوجه فرنگی(من از گوجه فرنگی خشک استفاده کردم) هویج یک عدد رب ۲ ق غ نمک،فلفل،زردچوبه لیمو عمانی ۱ عدد اول یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده تا کمی طلایی شود گوشت روبا ادویه اضافه کرده و تفت میدهیم.میزاریم اب پز شه،گوشت،سیب زمینی،هویج سرخ شده،گوجه فرنگی و چند عدد آلو و یک عدد لیمو عمانی یا گرد لیمو همه رو میچینیم و رو هم میزاریم سپس دو قاشق رب رو با کمی روغن تفت میدهیم و دو لیوان از اب گوشت میریزیم و کمی ادویه اضافه میکنیم و میزاریم سس به جوش بیاد و به مواد اضافه میکنیم میزاریم رو گاز به جوش بیاد وقتی جوش اومد شعله رو کم میکنیم تا یک ساعت میزاریم خوب بپزه و جا بیفته. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
موادلازم یک عددسینه ی مرغ پخته پودر شده ،نصف پیمانه آردسفید،نصف پیمانه آب ،دوقاشق آرد نخودچی ،یک عدد تخم مرغ،یک عدد پیاز ساطوری آب گرفته شده ،نمک،فلفل سیاه،زرد چوبه،پودرزیره،دوقاشق گشنیزساطوری یک ق چ خوری بکینگ پودر و یک ق چ خوری آبلیموی تازه ابتداآرد رو با آب وبکینگپودر مخلوط کردم و سینه ی مرغ پودر شده وتخم مرغ وپیاز و دوقاشق گشنیز و ادویه ها رو کامل بهش اضافه کردم و هم زدم بعد آبلیموی تازه رو هم اضافه کردم و روش رو سلفون کشیدم و به مدت نیم ساعت گذاشتم استراحت کنه بعد روغن که داغ شد به اندازه ی گردو از مواد برداشتم و داخل روغن گذاشتم طلایی که شد بیرون آوردم و با سس تند نوش جان کردیم نکته: مواد پاکوره نباید زیاد سفت و نه زیاد شل باشه و حتما باید با شعله ی ملایم سرخ بشه که مغز پخت بشه . .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
آرد: 2 لیوان شکر: نصف لیوان شیر: 1 لیوان تخم مرغ: 3 عدد روغن مایع: نصف لیوان بیکینگ پودر: 1 ق غ وانیل: 1 ق مرباخوری اول فر رو با دمای 180 درجه روشن کردم گرم بشه کف قالبها(سه تاقالب کوچیک ومتوسط وبزرگ) رو کاغذ روغنی انداختم و دیواره قالب رو فقط چرب کردم آرد و بیکینگ پودر و رو مخلوط و الک کردم توی ظرف شکر و وانیل و تخم مرغ ها رو ریختم و با دور تند همزن اونقدر زدم تا سفید رنگ بشه و غلیظ کمی شل تر از خامه بعد روغن و شیر سردیاماست رو اضافه کردم و دوباره با همزن زدم بعد هم مخلوط آرد رو اضافه کردم و با لیسک به آرومی هم زدم بعد ریختم توی قالبها و برای مدت 40 دقیقه تو فر 180 درجه گذاشتم. بعد از نیم ساعت شما چک کنید هر وقت خلال دندون فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی پخته بعد کیک ها رو گذاشتم روی توری تا کمی خنک بشه وبایه قالب گردوسطشون روقالب زدم تاعروسک بره داخلشون وروی هم قراردادم وباخامه قنادی وترافیل تزیین کردم واسه خامه صورتی ازچندقطره رنگ خوراکی استفاده کردم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم📝 پنیر موتزارلا تکه ای 200 گرم نصف پيمانه خرده نان تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری فلفلي 4 قاشق سوپخوري سبزيجات معطر تازه آرد سفید 4 قاشق سوپخوري فلفل قرمز کمی ✍طرز تهیه: تخم مرغ را در ظرفی با چنکال بزنید تا زرده و سفیده اش مخلوط شود.پنیرموتزارلا چهار تکه کرده در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت باشد سپس پنیر را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری که با فلفل قرمز مخلوط شده بزنید (بهتر است که دوبار این کار رو تکرار کنید) و در روغن سرخ کنید تا کمی رویش طلایی شود توجه کنید این مواد باید لایه ضخیمی شود که روی پنیر را بگیرد سپس در روغن سرخ شود.این عمل را سریع انجام دهید تا پنیر زیادی آب نشود و شکل خود را از دست ندهد. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک پنیری مواد لازم:👇‌ خمیر یوفکا 4 بسته (تودستور اصلی اینو نوشته ولی بسته بندی های ما با ترکیه ای ها فرق داره) پنیر (ترکیب چند نوع پنیرخوبه) جعفری خردشده میزان لازم روغن ⅓ لیوان شیر 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد‌ ‌ 1-اول سس رو آماده کنید.ترکیب تخم مرغ و شیر و روغن 2-پنیرها و جعفری های خردشده رو باهم مخلوط کنید.(اندازه این دو کاملا دلخواه هستش) 3-خمیر یوفکاها رو کف ماهیتابه پهن کنید.چون خمیر یوفکا نازک هستش به صورت دولایه این کار رو انجام بدید.لایه لایه خمیر بعد رومال کردن باسس و بعد ترکیب پنیر و سبزی رو بریزید.(فیلم رو بادقت ببینید) 4-شعله رو کم کنید نا پنیر داخل حرارت ببینه و آب بشه و آروم آروم خمیر یوفکا هم گریل بشه. دقت کنید روغن کف ماهیتابه کم باشه.‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food