eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
‍ و انتهای این🌼 قصه سرد وسفید...❄️ همیشه سبزخواهدبود..🍃 تا رسیدن سال نو🌼 تنهایک خورشیدسلام☀️ باقیست🌼🍃 سلام 😊✋ واپسین ساعت های ⏰ اسفند ماه تون بخیر و پرازشادی وبرکت...🌻🌿
🔷 مرغ رو ک مث همیشه اول گذاشتم چن دیقه جوشید کف میاد روش ک حتما اونو دور میریزم.مرغارو ریختم تو ابکش ی آب گرفتم روشون بعد چیدمشون تو تابه ای ک روغنش یکم گرم شده بود.روشون زردچوبه ادویه فلفل و کمی زنجبیل و یک پیاز خلال شده ریختم و تفت دادم.یک ق غ خوری رب هم اضافه کردم رنگ رب ک باز شد ۲لیوان آب ریختم و گذاشتم مرغ بپزه.نیم ساعت اخر ۴تا کدو سرخ شده ب همراه غوره اضافه کردم و چنتا گوجه هم خرد کردم چیدم روش نمکش هم تست کردم.درشو گذاشتم تا جا بیوفته. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
براي هر نفر يه بادمجون ( همچين تپل ) درنظر بگيرين يا از بادمجون دلمه اي استفاده كنيد كه ديگه چه بهتر👌🏻 برش يك سانتي بزنيد و با قالب گرد برش بزنيد روشون نمك بپاشين يكساعتي بمونه بعد درآرد سفيد سپس تخم مرغ و نهايتا آرد سوخاري ( با ادويه هاي دلخواهتون مزه دارش كنيد ) بزنيد و در روغن غوطه ور داغ سرخ كنيد و روي دستمال آشپزخونه اضافي روغنشو بگيرين قارچهارو خرد و در كمي كره سرخ كنيد و به ترتيب روي نان سس ، برگ كاهو، بادمجون گوجه فرنگي و پنير ورقه و درنهايت دوباره سس نوش جان كنيد. سس ها ميتونن طعم هاي بينظيري به غذا بدن تا جايي كه فرانسوي ها معتقدن " غذاي بدون سس مثل نامه ي بدون امضاء فاقد ارزشه " و البته كه سس كاملا سليقه ايه مثلا من براي سس اين برگر كمي گشنيز ( يه دسته ) ريز خرد كردم همراه چند ساقه پيازچه و دوحبه سير له شده و كمي آبليموي تازه و كمي روغن زيتون و يه فلفل سبز تند ريز شده سروش كردم كه از نتيجه بسيااااااار راضي بودم 👌🏻😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کره محلی گاو نمک ۱ قاشق چایخوری آب نصف فنجان آرد ۱ قاشق غذاخوری کره هارو توی قابلمه بزرگ ..۳ برابر کره باشه چون بجوشه سر میره....بریزین و بزارین با حرارت ملایم آب بشه بعد نمک و آب رو بریزین تا بحوشه وقتی جوشید کف میکنه کمی که جوشید آرد رو آروم بریزین توش و خوب هم بزنین تا گلوله نشه دراین میان مرتب هم میزنیم تا سر نره و ته نگیره و نسوزه .تا وقتی که خوب رنگش شفاف بشه و کف رویی ازبین بره .حدود ۲ ساعت یابیشتر طول میکشه .وقتی خوب رنگش شفاف و کمی طلایی پررنگ شد خاموش کنین .روغن زرد حیوانی آماده ست . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ‌ ویژه 😍😍😍 ‌ مواد لازم برای 25 ترافل : شکلات تلخ یا شیری 400 گرم خامه صبحانه 1 پاکت 200 میلی لیتری کره 40 گرم پودر کاکائو 2 تا 4 ق س پودر قهوه 1 ق م فلفل قرمز و سیاه کمی فندق در صورت تمایل 25 عدد اسپرینکل شکلات بن ماری شده ‌ ‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه فرنگی۳کیلو فلفل بلغاری ۱ کیلو هویج ۵۰۰گرم فلفل تند ۱۵۰ گرم سیر ۱۵۰ گرم روغن مایع ۲۰۰ میلی پودرفلفل قرمز ۲ ق غ نمک ۲،۳ ق غ فلفل سیاه ۱ ق غ پر سبزیجات معطر ۲ ق غ تمام مواد بجز پودر فلفل قرمز و سیاه و سبزیجات رو یکساعت بجوشانید بعد این مواد رو اضافه کرده بمدت ۵ دقیقه دیگم بجواشانید و خاموش کنید یک شب بماند بعد آمادست .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تست خوشمزه با سیبهای رنگی و بستنی😋😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزشی😍😍 ایده های خوشمزه 👌👌 .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باطعم زنجبیل ودارچین یک فنجان شکر نصف فنجان آب یک ق غ آبلیمو یک ق غ پودرزنجبیل یک ق چ پودردارچین یک قاشق عسل چندعددمیخک همه مواد را بجز عسل داخل تابه میریزیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا زمانیکه شکر ذوب شود و به رنگ قهوه ای روشن دربیاید سپس شعله راخاموش کرده عسل راهم به مواد اضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم و با قاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کار باید با سرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود پ.ن عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست کنیم. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥞 😋 🔸۴ لیوان آرد با ۶ قاشق شیر نیدو ،۴ قاشق شکر،۲ قاشق مایه خمیر. یه قاشق مربا خوری نمک همه این مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد وسط خمیر گود میکنیم ۳ عدد تخم مرغ و یک چهارم لیوان روغن اضافه کرده و آب ولرم کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد خمیر رو ۱۰۰ بار میکوبیم بعد به مدت یه ساعت استراحت داده .بعد چونه میگیریم وبا وردنه پهن میکنیم روی سفره آرد میپاشیم خمیر های پهن شده گذاشته روی آن ها پارچه تمیز میکشیم ونیم ساعت دیگه استراحت میدیم و بعد در روغن کم سرخ میکنیم یه طرف که سرخ شد بر میگردونیم تا طرف دیگر آن هم سرخ بشه . این نون در واقع با زعتر خوشمزه تره .با مهیاوه وبا پنیر وگردو هم خورده میشه ♦️نکته :حتما هم باید شیر نیدو باشه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥥 😋 پودر یا تفاله نارگیل تازه 250 گرم شکر 250 گرم تخم مرغ 3 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد کمی پودر پسته 🔸مواد را مخلوط می کنیم، از خمیر حاصل، گلوله هایی اندازه یک گردو درست می کنیم و کمی پودر پسته رویشان می ریزیم و در ده دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد، می پزیم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ ✅شیرینی لانه زنبوری شیرینی نوروری 😍😍 ✍مواد لازم کره200 گرم روغن مایع یک سوم پیمانه تخم مرغ 3 عدد شکر یک و نیم پیمانه نشاسته ذرت یک و نیم پیمانه بکینگ پودر نصف قاشق چ وانیل یک چهارم قاشق چ آرد 6-5پیمانه فندق درسته و شکلات مقداری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍜طرز تهیه کره به دمای محیط رسیده و روغن مایع را مخلوط کرده و بعد تخم مرغ ها را با وانیل افزوده و بعد شکر را افزوده و هم میزنیم. نشاسته,یک پیمانه از آرد, بکینگ پودر پودر را الک میکنیم و اضافه میکنیم,و بعد مابقی آرد را در حدی که خمیر به دست نچسبد اضافه میکنیم و خمیر نرمی تهیه میکنیم. خمیر را مابین دو کاغذ روغنی باز کرده و بعد با صفحه طرحدار به شکل لانه زنبوری روی خمیر شکل میندازیم. بعد با کاتر گرد قالب میزنیم و داخل سینی فر می چینیم و در طبقه وسط 180 درجه تا زمانیکه کمی طلایی شود میپزیم. بعد از سرد شدن روی شیرینی شکلات ذوب شده و با فندق درسته تزیین میکنیم. نکته مهم پیمانه مورد نظر در دستور 200 میلی لیتری میباشد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
✅رینگ پسته و شکلات😋 ✍مواد لازم: کره همدمای محیط یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند یا (پودر شکر الک شده) ۴۰ گرم (من ۵۰ گرم استفاده کردم) وانیل ۱/۴ ق چ زرده تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید ۱۸۰ گرم (شکلات سفید ۱۰۰ گرم ) خلال پسته خرد شده و گل رز خشک به میزان لازم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍲طرز تهیه: کره نرم و پودر قند را با همزن برقی (با دور متوسط) به مدت ۳ دقیقه هم بزنید .زرده و وانیل را افزوده ۱ دقیقه دیگر هم بزنید سپس همزن را کنار گذاشته آرد را اضافه کنید و سعی کنید با لیسک خمیر را جمع کنید .به هیچ عنوان خمیر را ورز ندهید (چون ممکن است روغن پس دهد و سفت شود) خمیر را در کیسه فریزر قرار داده با وردنه به قطر ۴ الی ۵ میلیمتر باز کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از آن خمیر را کاتر گرد ۵ سانتی میزنیم و با فاصله در سینی روی کاغذ قرار میدهیم. وسط خمیر را با ماسوره کوچک یا کاتر گرد کوچک درآورده و سینی را در فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه میپزیم. برای من شیرینی با فر برقی دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۴ دقیقه آماده شد. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم پودر شکر ٧٠گرم رنده پوست پرتقال ١ق م وانیل ١/٨ق م تخم مرغ ١عدد کافی‌میت ١٠گرم آرد ٢٧٠گرم پودر کاکائو ٢٠گرم 🔸کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید. تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. کافی‌میت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) روشن کنید. پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید. (سینی لعابی متحرک کف فر بماند). خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلی‌متر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتی‌متر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید. سینی را داخل فر قرار دهید تا شیرنی ‌ها به مدت 15 – 12 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینی‌ها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید. بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
❄️ سلام بوی صبحانه مےآید🌺 عطرچایے☕️ صفای سفره صبح🌺 چند لقمه زندگے کافیست تاانرژی جاودانگے🌺 دروجودمان شکوفا شود و برای خلق ثانیه‌های آفتاب طلوع کنیم🌺 صبحتون زیبا .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی آبپز 4 عدد متوسط تخم مرغ 3تا 4 عدد نمک،فلفل،زردچوبه یا زعفران دمکرده(2قاشق چایخوری) پودر پیاز یا سیر به دلخواه . سبزی کوکو 500 گرم تخم مرغ 4 تا 5 عدد آرد 2 قاشق غذاخوری ◀برای پیوستگی کوکو و تمیز برش خوردن ارد اضافه میکنیم نمک و فلفل و پودر سیر یا 1 حبه سیر رنده شده(به دلخواه) زردچوبه (برای جلوگیری از تیره شدن سبزی در زمان سرخ شدن اضافه میشود) زرشک و گردوی نگینی از هر کدام 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه) . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیرینی با رویه ترد و بافت نرم گزینه مناسبی برای عید نوروز و ولنتاین و سایر مناسبت هاست مواد لازم : کره نرم شده 120 گرم پودرقند 60 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد آرد 160 گرم پودر کاسترد 30 گرم نشاسته ذرت 30 گرم رنده پوست پرتقال 1/2 ق چ وانیل 1/4 ق چ نمک 1 پنس مارمالاد، فروتفیل، سیروپ یا شکلات آب کرده و ترافل های رنگی برای تزیین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 دو بسته بیسکویت ساقه طلایی رو با۱۰۰گرم کره اب شده و نصف لیوان شیر گرم میکس کردم ودر قالب کمربندی ریخته و صاف کردم و در یخچال گذاشتم.برای لایه بعدی یک بسته پنیر خامه ای ماسکار پونه،نصف بسته خامه قنادی مارک بن سا رو با همزن خوب مخلوط کردم و موادمو به دو قسمت تقسیم کردم .به یک قسمت مواد پنیری و خامه نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده و سه عدد توت فرنگی ریز شده اضافه کردم و روی لایه بیسکویت ریختم بعد از بسته شدن نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده رو ریختم شد لایه قرمز رنگ بعد از اون بقیه مواد خامه و پنیرو با دوق غ پودر ژلاتین بن ماری شده مخلوط کردم و روی لایه ژله ریختم.در انتها روی چیز کیکو با توت فرنگی تزیین کردم و روی توتها ژلاتین بن ماری شده ریختم برای شفاف شدن و چسبندگی توتها.. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food