فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم آموزشی😍😍
ایده های خوشمزه 👌👌
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبنبات باطعم زنجبیل ودارچین
#کلیپ
یک فنجان شکر
نصف فنجان آب
یک ق غ آبلیمو
یک ق غ پودرزنجبیل
یک ق چ پودردارچین
یک قاشق عسل
چندعددمیخک
همه مواد را بجز عسل داخل تابه میریزیم و روی حرارت ملایم میزاریم
تا زمانیکه شکر ذوب شود و به رنگ قهوه ای روشن دربیاید
سپس شعله راخاموش کرده عسل راهم به مواد اضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم و با قاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کار باید با سرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود
پ.ن عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست کنیم.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_محلی_هرمزگان 🥞 😋
🔸۴ لیوان آرد با ۶ قاشق شیر نیدو ،۴ قاشق شکر،۲ قاشق مایه خمیر. یه قاشق مربا خوری نمک همه این مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد وسط خمیر گود میکنیم ۳ عدد تخم مرغ و یک چهارم لیوان روغن اضافه کرده و آب ولرم کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد خمیر رو ۱۰۰ بار میکوبیم بعد به مدت یه ساعت استراحت داده .بعد چونه میگیریم وبا وردنه پهن میکنیم روی سفره آرد میپاشیم خمیر های پهن شده گذاشته روی آن ها پارچه تمیز میکشیم ونیم ساعت دیگه استراحت میدیم و بعد در روغن کم سرخ میکنیم یه طرف که سرخ شد بر میگردونیم تا طرف دیگر آن هم سرخ بشه .
این نون در واقع با زعتر خوشمزه تره .با مهیاوه وبا پنیر وگردو هم خورده میشه
♦️نکته :حتما هم باید شیر نیدو باشه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كرانچى_نارگيل 🥥 😋
پودر یا تفاله نارگیل تازه 250 گرم
شکر 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
کمی پودر پسته
🔸مواد را مخلوط می کنیم، از خمیر حاصل، گلوله هایی اندازه یک گردو درست می کنیم و کمی پودر پسته رویشان می ریزیم و در ده دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد، می پزیم
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
✅شیرینی لانه زنبوری شیرینی نوروری 😍😍
✍مواد لازم
کره200 گرم
روغن مایع یک سوم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و نیم پیمانه
نشاسته ذرت یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر نصف قاشق چ
وانیل یک چهارم قاشق چ
آرد 6-5پیمانه
فندق درسته و شکلات مقداری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🍜طرز تهیه
کره به دمای محیط رسیده و روغن مایع را مخلوط کرده و بعد تخم مرغ ها را با وانیل افزوده و بعد شکر را افزوده و هم میزنیم. نشاسته,یک پیمانه از آرد, بکینگ پودر پودر را الک میکنیم و اضافه میکنیم,و بعد مابقی آرد را در حدی که خمیر به دست نچسبد اضافه میکنیم و خمیر نرمی تهیه میکنیم.
خمیر را مابین دو کاغذ روغنی باز کرده و بعد با صفحه طرحدار به شکل لانه زنبوری روی خمیر شکل میندازیم.
بعد با کاتر گرد قالب میزنیم و داخل سینی فر می چینیم و در طبقه وسط 180 درجه تا زمانیکه کمی طلایی شود میپزیم. بعد از سرد شدن روی شیرینی شکلات ذوب شده و با فندق درسته تزیین میکنیم. نکته مهم
پیمانه مورد نظر در دستور 200 میلی لیتری میباشد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
✅رینگ پسته و شکلات😋
✍مواد لازم:
کره همدمای محیط یا مارگارین ۱۰۰ گرم
پودر قند یا (پودر شکر الک شده) ۴۰ گرم (من ۵۰ گرم استفاده کردم)
وانیل ۱/۴ ق چ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱۸۰ گرم
(شکلات سفید ۱۰۰ گرم )
خلال پسته خرد شده و گل رز خشک به میزان لازم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🍲طرز تهیه:
کره نرم و پودر قند را با همزن برقی (با دور متوسط) به مدت ۳ دقیقه هم بزنید .زرده و وانیل را افزوده
۱ دقیقه دیگر هم بزنید سپس همزن را کنار گذاشته آرد را اضافه کنید و سعی کنید با لیسک خمیر را جمع کنید .به هیچ عنوان خمیر را ورز ندهید (چون ممکن است روغن پس دهد و سفت شود)
خمیر را در کیسه فریزر قرار داده با وردنه به قطر ۴ الی ۵ میلیمتر باز کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
پس از آن خمیر را کاتر گرد ۵ سانتی میزنیم و با فاصله در سینی روی کاغذ قرار میدهیم. وسط خمیر را با ماسوره کوچک یا کاتر گرد کوچک درآورده و سینی را در فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه میپزیم.
برای من شیرینی با فر برقی دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۴ دقیقه آماده شد.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_کافی_میت_شکلاتی
کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم
پودر شکر ٧٠گرم
رنده پوست پرتقال ١ق م
وانیل ١/٨ق م
تخم مرغ ١عدد
کافیمیت ١٠گرم
آرد ٢٧٠گرم
پودر کاکائو ٢٠گرم
🔸کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.
تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید.
کافیمیت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) روشن کنید. پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید. (سینی لعابی متحرک کف فر بماند).
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلیمتر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید.
سینی را داخل فر قرار دهید تا شیرنی ها به مدت 15 – 12 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینیها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید.
بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️فیلم #چیپس_و_پنیر خوشمزه❤️
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_دورنگ
سیب زمینی آبپز 4 عدد متوسط
تخم مرغ 3تا 4 عدد
نمک،فلفل،زردچوبه یا زعفران دمکرده(2قاشق چایخوری)
پودر پیاز یا سیر به دلخواه
.
سبزی کوکو 500 گرم
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
آرد 2 قاشق غذاخوری
◀برای پیوستگی کوکو و تمیز برش خوردن ارد اضافه میکنیم
نمک و فلفل و پودر سیر یا 1 حبه سیر رنده شده(به دلخواه)
زردچوبه (برای جلوگیری از تیره شدن سبزی در زمان سرخ شدن اضافه میشود)
زرشک و گردوی نگینی از هر کدام 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیرینی با رویه ترد و بافت نرم گزینه مناسبی برای عید نوروز و ولنتاین و سایر مناسبت هاست
#کوکی_ساوارین
مواد لازم :
کره نرم شده 120 گرم
پودرقند 60 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد 160 گرم
پودر کاسترد 30 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
رنده پوست پرتقال 1/2 ق چ
وانیل 1/4 ق چ
نمک 1 پنس
مارمالاد، فروتفیل، سیروپ یا شکلات آب کرده
و ترافل های رنگی برای تزیین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چیز_کیک_توت_فرنگی 😍😍
دو بسته بیسکویت ساقه طلایی رو با۱۰۰گرم کره اب شده و نصف لیوان شیر گرم میکس کردم ودر قالب کمربندی ریخته و صاف کردم و در یخچال گذاشتم.برای لایه بعدی یک بسته پنیر خامه ای ماسکار پونه،نصف بسته خامه قنادی مارک بن سا رو با همزن خوب مخلوط کردم و موادمو به دو قسمت تقسیم کردم .به یک قسمت مواد پنیری و خامه نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده و سه عدد توت فرنگی ریز شده اضافه کردم و روی لایه بیسکویت ریختم بعد از بسته شدن نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده رو ریختم شد لایه قرمز رنگ بعد از اون بقیه مواد خامه و پنیرو با دوق غ پودر ژلاتین بن ماری شده مخلوط کردم و روی لایه ژله ریختم.در انتها روی چیز کیکو با توت فرنگی تزیین کردم و روی توتها ژلاتین بن ماری شده ریختم برای شفاف شدن و چسبندگی توتها..
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گل با کالباس😍😍
فیلم اموزشی👌
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ناگت_مرغ 😋
✍مواد لازم:
سینه مرغ ... 2عدد كامل
پیازمتوسط...2 عدد
سیربه دلخواه چند حبه
پنیر پیتزا ....250گرم
نمک وفلفل وزردچوبه ...به ميزان لازم
پاپريكا كمي
آرد سوخاری نارنجي رنگ ....
🍜طرز تهیه:
ابتدا سينه مرغ را چرخ كرده ...پياز را هم رنده كرده و ابش را بگيريد بعدسينه مرغ چرخ شده را به همراه بقيه مواد داخل #غذا سازريخته و خوب مخلوط كنيد... توي يك سینی آرد سوخاری نارنجي را ريخته موادراروي ان پهن كنيد يكسان..بعد دوباره روي انها ارد سوخاري بپاشيد...بعد به مدت يك ساعت در فريزر قرارمي دهيدو بعد قالب زده و و در روغن سرخ کنید ومیل نماييد.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ازمه_هویج😍😍
#پیش_غذا
ازمه هويج
مواد لازم
٢عددهويج متوسط
٥٠٠گرم ماست چكيده
طرز تهيه
هويج ها رو با رنده ريز رنده كنيد اب اضافي هويج ها رو بگيريد با ماست چكيده مخلوط كنيد.اگه دوست داشتيد مقداري هم پنير سفيد خرد كنيد بريزيد.فلفل سياه و نمك و پودر سير يا ٢حبه سير له شده اضافه كنيد.داخل ظرف سروتون بريزيد ١قاشق كره گياهي اب كنيد و روي ماست بريزيد.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگو سوخاری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نوشیدنی شکلاتی😍
بادیزاین لیوانش
شکلات اسنیکرز 2عدد
کارامل 1 ق غ
کره ی بادام زمینی2ق غ
کاکائو2ق غ
شیر950میلی لیتر
خامه ی تزیین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
مهلبی شکلاتی 😍😍
۲ ل شیر و ۲ ق غ نشاسته ذرت و ۶ ق غ پودرکاکائو و ۶ ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنید.
#مهلبی_شکلاتی
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رول_ژامبون_پنير
اینم دستورپخت رول ژامبون👇
من هميشه از نون تست نام آوران استفاده ميكنم براي اين كار بايد حتما تازه تازه باشه كه حالت خميريشو حفظ كنه .
بعدِ دور گيري با وردنه خوب بازش ميكنم به يه لايه نازك خميري تبديل ميشه.
بعد يه لايه ژامبون و يه ورق پنير ورقه اي گودا
بعد باهم رولشون ميكنم وبا خلال چوبي فيكس ميكنم.
بعد داخل آرد سفيد بعد تخم مرغ زده شده بعد پولك سوخاري ،من از پولك سوخاري پانكو استفاده كردم.
فروشگاها و مغازهاي كه شكلات وخوراكيهاي خارجي ميفروشن ميتونيد پيدا كنيد.
اگر ديديد كامل همه جاش پوشيده نشده دوباره بزنيد داخل تخم مرغ و بعد پولك سوخاري، يك ساعت تا دوساعت داخل يخچال بزاريد و بعد داخل روغن داغ داغ سرخ كنيد و نوش جااان كنيد😋
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food