eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
14.9هزار دنبال‌کننده
26.2هزار عکس
21.1هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍅 ‌ 😋 ▫️گوجه فرنگی 6 کیلو ▫️کرفس یک دسته ▫️هویج یک کیلو ▫️سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم ▫️گل کلم 2 عدد متوسط ▫️سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) 🔸از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید (فرداصبح نحوه پوست گرفتن گوجه رو میذارم) و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. * بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه. * دوستان توجه کنید که بهترین زمان درست کردن این ترشی اواخر شهریور یا اوایل مهر هست که هم گوجه های خوب و قرمز میتونید پیدا کنید هم قیمت گوجه مناسبه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در جـیـب هایـت ✨یک مشت امید بریز 🌸از چــوب لبــاسی ✨چــنــد رویــا بــردار 🌸روی گلدان زندگی ات ✨آبــی بــپــاش 🌸و کفش همت بپـوش  ✨باقی درست خواهد شد 🌸خـورشیـد هست ✨امــیــد هست 🌸خـــدا هست سلام.... 🌼 صبحتون معطر به مهر خدا 🌼
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 . مواد لازم: 2عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر کمی روغن مایع 1 استکان شیر 3 قاشق کاکائو 2 لیوان آرد 1 استکان فندق طرز تهیه: ✏️✏️✏️ تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم. 2 قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم. در این جا میتوانیم به طور دلخواه مقداری سس شکلاتی اضافه کنیم. مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم و با مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم. فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم و مواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم و به مدت 35 دقیقه در فر قرار میدهیم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1کیلوگوشت نیم گیلوبادمجان 4حبه سیر نمک فلفل سیاه سبزی تخم مرغ2عدد بادمجان رارنده کنیدنمک بزنیدنیم ساعت بمونه آبش راگرفته به گوشت اضافه کنیدبعدبقیه موادرااضافه کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥒 😋 🔸برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ... سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم ♦️اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥘 😋 🔸لوبیا را از یک شب قبل(البته از لوبیا چشم بلبلی هم میتونید استفاده کنید که خیلی عالی میشه)بخیسانید و بعد پیاز را ریز خرد کرده ودر قابلمه 1 ق غ روغن ریحته وپیاز را دران سرخ کنید و بعد گوشت هائی را که تکه کرده اید به پیاز اضافه کنید وتفت داده زردچوبه وفلفل هم اضافه کنید واب گوشت که بخوردش رفت 2-3 لیوان اب جوش به گوشت اضافه کنید ودرقابلمه را بگذارید جوش که امد حرارت راملایم کنید تا گوشت بپزد. بعد لوبیا راهم اضافه کنید تره فرنگی را باید اول بخیسانید تا گل بین لایه ها ی ان شسته شود وخوب ابکشی کنید وبگذارید تا اب اضافی ان برود وانرا به تکه های نیم سانتی خرد کنید ونعنا جعفری راهم بعداز تمیز کردن وشستن ساطوری ریز کرده وبا 2 ق غ روغن سرخکنید کمی که سرخ شد تره فرنگی راهم به سبزی اضافه کنید و و3-4 دقیقه تفت بدید وبه گوشت نیم پز اضافه کنید. لیموعمانی راهم سوراخ کرده ودراب بیندارید تا تلخی ان گرفته شود و20 دقیقه مانده کار خورش تمام شود به خورش اضافه کرده ونمک انرا اندازه کنید وابلیموهم بزنید وچاشنی انرا اندازه کرده .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥘 😋 🔸ديشب يه بسته گوشت چرخ شده گذاشتم تو يخچال كه تاصبح يخش وابره صبح كه بيدار شدم لپه رو گذاشتم بپزه و چند نوبت آبش رو عوض كردم يه قابلمه برنج از ديروز تو يخچال بود برا همين ديگه برنج نپختم بنظرم طعم كوفته با برنج تازه خيلى بهتره سبزى خشك معطر و نمك و فلفل و آرد و تخم مرغ رو با گوشت تركيب كردم لپه و برنج رو كمى ميكس كردم و يدونه پيازم رنده كردم و به مخلوط گوشت اضافه كردم و گذاشتم يخچال كاملا خنك بشه پياز داغ درست كردم و رب گوجه و كمى ادويه اضافه كردم و تفت دادم و بهش آب اضافه كردم و گذاشتم ريزجوش بزنه و سس كوفته آماده بشه مايه كوفته رو از يخچال آوردم بيرون چهار تا تا كوفته ى درشت درست كردم و امروز وسطشون فقط آلو بخارا گذاشتم و قِل دادم توى سُس و گذاشتم جابيفته چن تا دونه آلو ترش هم تو سس كوفته ها انداختم و نمكش رو اندازه كردم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋 ▫️شکر 2لیوان ▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم، ▫️آب لیمو 2 ق غ ▫️آب 2/5 ليوان 🔸ابتدا شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچه‌ها را بگیرید و کاسبرگ‌ها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچه‌ها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچه‌ها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید. . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥮 😋 🔸سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥕 😋 🔸چهار تکه مرغ رو با زرچوبه و نمک و فلفل خوب سرخ کردم و بعد از سرخ شدند سه ق غ پیاز داغ و دو ق غ رب گوجه بهش اضافه کردم و خوب تفت دادم و سه لیوان اب بهش اضافه کردم و حرارت رو کم کردم تا خوب مرغ بپزه به مقدار دلخواه آلو رو تا اب جوش خیسوندم و گذاشتم کنار سه هویج و برش های نازک دادم یعنی نازک تر از خلال سیب زمینی تو تابه با مقدار کمی روغن خوب تفت دادمو چهل دقیقه پایانی آلوهای خیس خورده و با خلال هویجو مقداری زعفرون دم شده رو به ما پخته شده اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیفته و آبش کشیده بشه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦