#کته_گشنیز 🍛 😋
🔸یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه.
سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم.
حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب ۵۰۰ گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#جوجه_پرتقالی 🍢 😋
🔸تکه های فیله مرغ رو به سیخ چوبی بزنید و برای مدت سه چهار ساعت داخل آب پرتقال، نمک، زعفران، پیاز خلالی بخوابونید، بعد سیخ هارو به همراه تمام مواد بذارید داخل تابه و بذارید آبش تبخیر بشه و در آخر کمی روغن بریزید و بذارید روی جوجه ها طلایی بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#میگو_با_سس_پستو 🍤 😋
▫️میگو : 900 گرم
▫️روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
▫️ریحان تازه : 1 پیمانه
▫️سیر : 3 حبه بزرگ
▫️فلفل قرمز : 1/4 قاشق مرباخوری
▫️نمک : 1/2 قاشق مرباخوری
▫️پنیر پارمسان : 1/4 پیمانه
▫️گردو : 1/4 پیمانه
▫️لیمو : برای سرو
🔸در یک غذاساز 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 پیمانه ریحان تازه، 3 حبه سیر، 1/4 قاشق مرباخوری فلفل قرمز، 1/2 قاشق مرباخوری نمک، 1/4 پیمانه پنیر پارمسان و 1/4 پیمانه گردو را ریخته.
به اندازه 2 قاشق غذاخوری از سس را در ظرفی جدا نگهدارید و میگو ها را در سس بریزید و آرام هم بزنید تا به سس آغشته بشه.
روی ظرف را بپوشانید و اگه دمای اتاق خیلی گرم نیست به مدت 30 دقیقه بگذارید تا میگوها در دمای اتاق بمانند تا مزه دار بشه اما اگه فصل تابستان و هوای گرم این غذا را درست میکنید بگذارید در یخچال بماند.
حرارت گریل را روی متوسط تنظیم کنید و هر طرف میگو را حدود چند دقیقه بگذارید تا بپزد. حواس تان باشد که زیاد نپزد
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#نان_زنجبیلی 🥟 😋
▫️ارد ۴ پیمانه
▫️کره یا روغن جامد ۱پیمانه
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️زنجبیل ۵قاشق چایخوری
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️شیر ۱/۳ پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
🔸کره وشکر را با همزن میزنیم تا سفید شود ،شیر ،تخم مرغ زده شده وزنجبیل را اضافه کنید ودر اخر ارد الک شده وپکینگ پودر را اضافه کنید تا خمیری صاف ولطیف به دست اید (ورز داده نشود وفقط مخلوط شود)در پلاستیک بگذارید ودر یخچال دو ساعت استراحت دهید .سپس بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنیدو با کاتر به شکل دلخواه در آورید.شیرینی ها را در سینی فر چیده ودر فری که از قبل در دمای ۱۶۰ گرم شده است برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود ولی تغییر رنگ ندهد
♦️دوستان اگردوست داشتید تندی شیرینی بیشتر باشه میتونید مقدار پودر زنجبیل را بیشتر کنید وحتما از پودر زنجبیل مرغوب استفاده کنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شوید_پلو_با_گوشت_قلقلی 🍛 😋
🔸حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو با پیازی که رنده کردم به همراه نمک و فلفل سیاه به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشتم
کمی روغن تو ماهیتابه ریختم و گوشت رو به اندازه های یکسان گرد و سرخ کردم، ادویه خاصی نمیخاد، گوجه های گیلاسی رو تو روغن کمی تفت دادم.
من همیشه برنج ایرانی استفاده میکنم به خاطر عطر و طعمش، وقتی برنج رو آبکش کردم شوید تازه رو کاملا ریز کردم و بهش اضافه کردم و یه ته دیگ و تمااام
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از عــرش صدای ربــنــا می آید💕
آوای خـــوش خدا خدا می آید💕
فریاد که درهای بهشت باز کنید💕
مهمان خدا سوی خدا می آید💕
🌙 #حلول_ماه_پر_برکت_رمضان_مبارکباد🌙
#حلوای_سه_آرد 🧇 😋
▫️آرد سفید...1لیوان
▫️آرد برنج...1لیوان
▫️آرد نخود...1/2 لیوان
▫️شکر ۲لیوان
▫️آب وگلاب۲ لیوان(من یک چهارم از این دو لیوان رو گلاب ریختم بقیش آب بود)
▫️کره ...۵۰گرم
▫️روغن مایع...1 و 1/4 لیوان
▫️زعفران وهل به میزان لازم
🔸شکر وآب را روی حرارت میزاریم تا شکر باز بشه ولی خیلی نجوشه و بعدهل وگلاب وزعفران رو اضافه میکنیم واز روی حرارت بر میداریم...روغن را در تابه ریخته تا گرم شود..آرد را تف میدهیم تا تغییر رنگ دهد.وبعد آرد برنج را اضافه میکنیم..ودر نهایت ارد نخود را میریزیم در این مرحله کره رو هم اضافه میکنیم وتف میدهیم واز روی حرارت بر می داریم وشیره را کم کم اضافه میکنیم.وخوب هم زده ودوباره روی حرارت گذاشته تا آماده شود واز قابلمه جدا شود..وحلوا را در ظرف کشیده وتزیین ميكنيم.من روش رو با کاتر کلمپه مهر زدم و دورش رو با قیف و ماسوره گل زدم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#باسلوق_ژله_ای 🍡 😋
▫️نشاسته نصف پیمونه
▫️گلاب ۱پیمونه
▫️ژله ۱بسته
▫️شکر ۱پیمانه ونصف
▫️آب ۱پیمونه
▫️وانیل ۱قاشق چایخوری
▫️پودر ژلاتین ۲قاشق سوپخوری
🔸نشاسته روباگلاب حل می کنیم بعد ژله رواضافه می کنیم شکروآب روباهم مخلوط میزاریم روی حرارت تاشکر حل بشه بعد به مواد اضافه می کنیم پودر ژلاتین رو روی نصف پیمونه آب می پاشیم ومیزاریم روی بخار کتری تاحل بشه وبعد به مواد اضافه می کنیم روی حرارت باشعله کم میزاریم وانیل رواضافه می کنیم مدام هم میزنیم تابه غلظت برسه
ته قالبو کمی چرب می کنیم مواد رو درقالب میریزیم تاخنک بشه وبعد میزاریم تویخچال تاسفت بشه بعد برش می زنیم ودرپودر نارگیل میغلتونیم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦