#نان_سیر_و_پنیر 🧄 😋
🔸نان فانتزی فرانسوی یا هر نان مورد نظرتون رو با چاقوی دندانه دار برش بزنید من از پنج تا نون فانتزی خونگی یا صنعتی استفاده کردم
2-3 حبه سیر ریز شده، جعفری ساطوری (همچنین از شوید ، ریحان و هر سبزی تازه مورد علاقتون میتونی استفاده کنید.) کره را روی حرارت درون تابه بریزید و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را در آن حرارت بدید. نان برش خرده رو به مخلوط روغنی آغشته کنید.( آشپزی دورهمی) سپس برشهای چدار مابین برشها قرار بدید. از مخلوط روغنی باقی مونده را روی نان بزنید و آنرا درون فر قرار دهید. 5-7 دقیقه در دمای 200 درجه کافی است. وقتی پنیر ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات_دارچینی 🍩
شکر: ۱/۲ پیمانه
شکرقهوه ای: ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ: ۲عدد
کره اب شده: ۱/۴ پیمانه
اردسفید: ۲۰۰ گرم
اردسویا(دانه خشک سویارا اسیاب کنید) ۱/۳ پیمانه
بکینگ پودر: ۱/۲ ق غ
دارچین: ۲ ق غ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شربت_پنيرك 🥂
گل پنيرك ٢ق م،شكر ١ق غ، گلاب ١ق م ،آب سرد ٢ليوان 👈 گل پينرك را در نصف ليوان آب سرد ريخته و هم ميزنيم ٥ دقيقه زمان ميديم تا رنگشو پس بده و آبی بشه در ظرف ديگه گلاب بقيه آب و شكر را هم ميزنيم تا حل بشه آب گل پنيرك را هم به موادمون اضافه ميكنيم ميتونيم از تخم ريحان هم داخل اين شربت خوشرنگ استفاده کنید 😋
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅سالاد مرغ 😋
✍ مواد لازم :
نخود فرنگی نصف لیوان
1 یا 2 عدد هویج رنده شده
مرغ قطعه ای آب پز
300-400 گرم قارچ آب پز
2 عدد فلفل قرمز سرخ شده
2-3 قاشق غذاخوری ماست
2-3 قاشق غذاخوری سس مایونز
2-3 حبه سیر
200 گرم لپه
شوید خرد شده
🥣 طرز تهیه:
همه مواد را به جز شوید در یک کاسه مخلوط کنید ، شوید را خرد کنید و روی آن بپاشید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅گوشفیل خونگی😋
✍مواد لازم خمیر;
آرد قنادی سه پیمانه
تخم مرغ یکعدد
شیر ولرم یک لیوان
نمک نوک ق چ
شکر یک ق س
بکینگ پودر یک ق م
وانیل نوک ق چ
کره دو ق غ
دارچین یک ق چ
🥣 طرز تهیه:
کره رو با تخم مرغ میزنیم ،کره،شیر،وانیل،شکر،و نمک رو اضافه کرده بعد آرد الک شده رو به همراه بکینگ آرو آروم اضافه کنین تا خمیر نرمی بدست بیاد نیم ساعت یحچال بزارین وبعد باز کنین یکی دو سانت ،بعد قالب و در روغن شناور داغ سرخ کنین
در شربت ولرم بریزین و بزارین چن دقیقه جذب کنه.
✍مواد لازم شربت;
آب،شکر،گلاب نیم پیمانه،زعفران،پودر هل،آبلیمو یک ق م
شربت رو رقیق برندارین که موقع انداختن گوشفیل ها خمیر نشن،نسبتن غلیظ بردارین. .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅چیز کیك 🍰🍫
برای پایه ی چیز کیک از کیک شکلاتی که داخل قالب کمربندی پختم استفاده کردم بعد از خنک شدن کیک، کِرِم پنیری_شکلاتی رو آماده کردم و روی کیک ریختم
می تونید برای پایه چیز کیک از هر نوع کیک که دوست دارین استفاده کنید یا از همون مخلوط بیسکوییت و کره استفاده کنید.
✍مواد لازم لایه شکلاتی :
پنیر خامه ای : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
شکر : ۵۰ گرم
ژلاتین : ۲ قاشق سوپخوری پُر
آب : ۱/۴ پیمانه
خامه صبحانه : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
شکلات تخته ای : ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو : ۳ قاشق سوپخوری
👩🍳طرز تهیه:
پنیر خامهای، خامه ، پودر کاکائو و شکر را با همزن زده تا صاف و یکدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بنماری حل میکنیم و میگذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تختهای را به روش بنماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین را به مواد افزوده و کاملا مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند.روی سطح کیک رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم کنید بعد مواد شکلاتی را روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال میگذاریم تا آماده شود.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅محلبی فنجانی 😋
✍موادلازم :
🔹شیر 1 لیتر
🔹آردسفید نصف پیمانه + 2 ق غ
🔹 شکر 1 پیمانه
🔹کره 1 ق غ
🔹 وانیل کمی
🔹توت فرنگی 12 عدد به دلخواه
🔹برای غلتاندن : پودر نارگیل
🥣طرزتهیه :
در قابلمه مورد نظر شیر ، شکر و آرد را با همزن مخلوط کرده روی حرارت ملایم گذاشته مخلوط کنید بعد از به جوش اومدن باز 7 الی 8 دقیقه هم بزنید ، بعدش وانیل و کره رو اضافه کنید تا زمانی که کره خوب آب شود با همزن بزنید از روی حرارت برداشته در فنجان های متوسط دسر رو ریخته اگه می خواهید وسطش توت فرنگی بذارید نصف فنجان محلبی بریزید یک عدد توت فرنگی برش زده گذاشته و الباقی محلبی رو روش بریزید ، بعد ازاینک محلبی که به دمای محیط رسید در یخچال به مدت حدقل 4 ساعت بگذارید تا خودش رو ببندد ( در این جا یک روز گذاشته شده ) ، در ظرفی پودر نارگیل ریخته محلبی هارو خیلی یواش از فنجان در بیاوردید ، و در پودر نارگیل بغلتانید ، در ظرف مورد بچینید روش رو میتونید باز با توت فرنگی تزئین کنید .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅حلوا نذری 😋
✍ مواد لازم :
آرد: یک لیوان
آب: یک لیوان
شکر: یک لیوان سرخالی
روغن و کره: از نصف لیوان کمتر
گلاب:نصف لیوان
زعفران و هل : به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
اول شكر رو با آب ميزاريم بجوشه، وقتى به جوش اومد زعفران دم كرده و گلاب و هل رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار تا کمی از حرارت بیفته.
آرد الک شده رو روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته و کمی کرم رنگ بشه(البته با شعله كم چون آرد زود ميسوزه)،کمی بعد ، مخلوط کره و روغن رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم. سپس شربت رو بهش اضافه و تند تند هم ميزنيم تا غليظ بشه ، اگر شل بود ميتونيد بزاريد روی شعله و هم بزنيد تا آب شربت بخار و حلوا سفت تر بشه. بعد از روی حرارت برداشته و مابین نون ها قرار میدیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅کاسترد😋
✍ مواد لازم :
کاسترد ۵قاشق غ خ
شیرخشک ۵ قاشق غ خ
پودر کرم کارامل یک عدد
شکر یک استکان چایخوری
آب ۵ لیوان دسته دار
اسانس موز یک قاشق (به دلخواه)
🥣 طرز تهیه:
کاسترد رو با یک لیوان آب و وانیل موز با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاسترد در اب حل بشه
در قابلمه ۴ لیوان اب میریزیم شیرخشک و کارامل رو اضافه میکنیم هم میزنیم و شکر رو اضافه و بعد هم کاسترد که در اب حل کردیم اضافه میکنیم و حرارت کم روشن میکنیم با قاشق تند تند هم میزنیم تا وقتی که به جوش بیاد و غلیظ بشه (نباید در هم زدن غفلت کنید فوری ته میگیره و گلوله گلوله میشه )
من وانیل رو حذف کردم و به جاش در اخر نصف لیوان گلاب و کمی زعفرون ریختم چند جوش که زد خاموش کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅کرپ 😋
✍مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
شیر دولیوان
آرد سفید یک لیوان
شکر دو قاشق
نمک یه پینچ
وانیل نصف ق م خ
🥣طرز تهیه:
تخم مرغ،شکر،وانیل رو باهمزن بزنید تا کف کنه.بعد شیر رو اضافه کنید و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و آروم مخلوط کنید تا یکدست بشه.نمک رو هم اضافه کنید.تابه رو روی حرارت میذاریم تا داغ بشه،با کره تابه رو کمی چرب کنید و یه ملاقه توی تابه بریزید وتابه رو بچرخونید تا مواد تو تابه پخش بشه و کل فضای تابه روبگیره،دقت کنید ضخامت کرپ کمه،یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه،بذارید خنکبشه و وسطش موز بذارید ورول کنید وبا نوتلا یا عسل سروکنید...
می تونید لای کرپ ها میوه و شکلات یا عسل یا نوتلا و کیندر بریزید وسروکنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترفند_آشپزی🍴
🔸هنگام تهيه ته چين👇🏻
🔸در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهترخواهد شد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛