#کوکوی_مرغ 🍘 😋
▫️سینه ی مرغ خرد یا چرخ شده ۷۰۰ گرم
▫️سیر دو حبه (می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید )
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️خامه ۱۵۰ گرم
▫️آرد ۱۵۰ گرم
▫️شوید یا جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم
▫️ذرت پخته ۲۰۰ گرم
▫️نمک و فلفل
🔸مواد رو کامل با هم مخلوط کرده و سرخ کنید اگر دوست داشتید می تونید سبزیجات دلخواه مثل هویج ، فلفل دلمه ای و یا سبزیحات معطر مثل آویشن یا ریحون رو هم به مواد اولیه اضافه کنید
♦️سینه ی مرغ ها رو حتما خیلی ریز خرد کنید در نتیجه خیالتون راحت حتما میپزه اما اگر خیلی نگران هستید می تونید مرغ رو چرخ کنید و به مواد اضافه کنید
♦️آرد ها رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم برنید تا گلوله نشن
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#زرشک_پلو_با_مرغ 🍛 😋
🔸برای درست کردن خورش، اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه.
طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یه تیکه فلفله دلمه و یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كلم_پلو 🍛 😋
🔸من سه پيمانه برنج و خيس كردم و رفتم سراغ درست كردن كلم و مخلفات، يك كلم و پوست كندم و نگينى كردم با نمك و زردچوبه و فلفل سرخ كردم ٤٠٠ گرم سبزى شامل ترخون و شويد و ريحان و ريز خرد كردم و همراه يك استكان آبغوره به كلم ها اضافه كردم يك دقيقه رو حرارت موند و بعد خاموش كردم، ٢٠٠ گرم گوشت چرخكرده، يك و نيم قاشق آرد نخودچى، يك پياز متوسط رنده شده و آب گرفته شده، نمك و فلفل و زردچوبه رو ورز دادم و باهاشون كوفته ريزه درست كردم، مثل اينكه كوفته ريزه ها هرچقدر ريز تر بهتر، اونا رو هم سرخ كردم، بعد برنج و آبكش كردم تو قابلمه يه لايه برنج، يه لايه سبزى و كلم و يه لايه گوشت گذاشتم. همينجورى تا مواد تموم شد و دم گذاشتم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#قیمه_نثار 🍛 😋
🔸گوشت ریز شده (در حد قیمه ایی)رو با پیازخورد شده تفت میدیم بعد ادویه ها که شامل زردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر هل ودارچین اضافه میکنیم بعد آب میریزیم ومیذاریم گوشت بپزه و بعدش برنج رو آماده میکنیم که من کته درست کردم
بعدش نوبت خلال هاس (خلال پسته و بادوم وخلال پوست پرتقال)و با کمی کره تفت میدیم وبهش زعفرون وی قطره گلاب اضافه میکنیم
بعد که گوشت کامل پخت بهش ی قاشق رب گوجه اضافه میکنیم
بعد برنج و میکشیم وگوشت وخلال هاو زرشک رو طبق سلیقتون روی برنج میریزین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_شير_خرما 🧉 😋
🔸٤ ليوان شير رو با١٧ ،١٨ عدد خرماو ٤،٥عدد گردو ميكس كنيد،با دو ق گلاب،حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كرده تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه،دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرماكافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه، در آخر يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد ونوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته،سه ق غ پودر ژلاتين رو روي سه ق آب سرد بريزيدتا اسفنجي بشه،بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيدو بعد مخلوط شدن ،ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧الي ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده..در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كوفته_برنجی 🥘 😋
يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس🔸و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سمبوسه_با_خمیر_یوفکا 🥪 😋
🔸سيب زميني رو ميزارين كه آبپز بشه. در طرف ديگه پياز رو خلالي خرد كنين و تفت بدين كمي كه سبك و طلايي شد گوشت چرخ كرده رو اضافه كنين و تفت بدين من از سوسيسم توش استفاده مي كنم نگيني خرد كنين و با گوشت تفت ميدين تا سرخ بشه فلفل دلمه اي نگيني خرد شده رو هم بهش اضافه كنين ترجيحا سبز باشه سيب زميني پخته و خنك شده و مكعبي خرد شده رو هم بهش اضافه كنين حالا از جعفري ريز خرد شده براي عطرش و سس تند و فلفل براي تنديش استفاده كنين. نمكم فراموش نشه. بعد از خنك شدن مواد را بپيچين و تو روغن سرخ كنين يا
با زرده تخم مرغ و كمي روغن رومال بزنين و تو فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠
دقيقه قرار بدين
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#میتبال_با_سس_انار 🧆 😋
🔸حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده
یه دونه پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته
نمک و فلفل و زردچوبه و سماق
پودر سوخاری دو قاشق سوپخوری
گردو در صورت تمایل دوقاشق غ خ
رب انار یک ق غ سرپر
دونه انار حدود سه چهارم لیوان
🔸ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده که آبش رو گرفتیم و نمک و فلفل و سماق و آرد سوخاری خوب ورز میدیم،باید خیلی خوب ورز بدید که وا نره.
بعد یه ربع داخل بخچال بزارید و قلقلی های کوچک درست کنید.
توی تابه کمی روغن بریزید و قلقلی ها رو تفت بدید.
بعد قلقلی ها را از توی تابه دربیارین و رب انار و دونه انار و اگر درست داشتین گردوی خرد شده یا اسیاب شده رو بریزین.
یه تفت کوچیک که دادین دوتا لیوان آب بهش اضافه کنید.
یه قل که زد گوشت قلقلی ها رو بهش اضافه کنید و با حرارت کم اجازه بدید بپزه و غلیظ بشه.
بچشید در انتها اگر شیرین دوست داشتید کمی شکر بریزید و نمک و فلفل هم میزون کنید.
و با جعفری خرد شده و دون انار تزیین کنید و با نون یا کته نوش جان کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛