eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.7هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پست فسفود🍟🍟🍕🌮🥙
🥕 😋 🔸٣هویج متوسط رو رنده ریز میکنیم ٣تاتخم مرغ وسبزیجات معطر به دلخواه ١پیاز ریز رنده شده و آب گرفته و نمک و زردچوبه وفلفل سیاه همه روباهم مخلوط میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍝 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍢 😋 🔸گوشت چرخ کرده ربع کیلو، پیاز رنده شده یکعدد(آب پیاز رو بگیرید )دو قاشق غذا خوری جعفری خرد شده.نمک و زردچوبه و ادویه بمقدار لازم. همه رو مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کنه و به سیخهای چوبی یا مثل مال من سیخ فلزی کوچیک بگیرید و توی ماهیتابه با کمی روغن کنجد یا هر روغنی که دم دست دارید سرخ کنید و نوش جان.میتونید کمی هم آرد سوخاری برای منسجم شدن بیشتر بهش اضافه کنید (یک قاشق غذاخوری ) اون گوجه گیلاسی ها رو هم میتونید سرخ کنید یا مثل من رو اجاق گاز کباب کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
بدانید که فردا دیر است…. و اگرغصه بیاید امروز… تاهمیشه دلتان درگیر است…. پس بسازید رهی را که کنون… تا ابد سوی صداقت برود… و بکارید به هرخانه گلی... که فقط بوی محبت بدهد سلام صبحتون زیبا
🍪 😋 ▫️سفیده تخم مرغ ۱۴۰ گرم ▫️کیک اسفنجی ۱۵۰ گرم ▫️پودر شکر ۲۸۰ گرم ▫️گردو ۱۶۰ گرم‌ ▫️روغن مایع ۵۰ گرم ▫️سرکه سفید یک ق س + یک ق م ▫️پودر کاکائو دو ق م ▫️وانیل یک دوم ق چ 🔸ابتدا سفیده تخم مرغ رو به دوقسمت تقسیم میکنیم نصف سفیده + گردو +پودرشکر+کیک+پودر کاکائو و وانیل رو مخلوط و از چرخ گوشت سه بار رد میکنیم مابقی سفیده هارو هم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم مواد رو به تابه ای انتقال داده حدود یک ربع روی حرارت ملایم گرم میکنیم و از زیر به رو خمیر و هم میزنیم تا بصورت یکنواخت حرارت به همه قسمت ها انتقال پیدا کند و کف خمیر نسوزد (مرحله داغ زدن ) از روی شعله برداشته روغن و سرکه را افزوده کامل مخلوط میکنیم بعد اجازه میدیم تا خمیر خنک بشه در قیف با ماسوره ساده ریخته طبقه وسط فر حدود یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ از یک ربع قبل گرم کنید هنگامی که شیرینی را داخل فر میگذارید فر را به ۱۷۵ کاهش دهید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️حلوای سه ارد... ▫️آرد سفید...1لیوان ▫️آرد برنج...1لیوان ▫️آرد نخود...1/2 لیوان ▫️شکر ۲لیوان ▫️آب وگلاب۲ لیوان(من یک چهارم از این دو لیوان رو گلاب ریختم بقیش آب بود) ▫️کره ...۵۰گرم ▫️روغن مایع...1 و 1/4 لیوان ▫️زعفران وهل به میزان لازم 🔸شکر وآب را روی حرارت میزاریم تا شکر باز بشه ولی خیلی نجوشه و بعدهل وگلاب وزعفران رو اضافه میکنیم واز روی حرارت بر میداریم...روغن را در تابه ریخته تا گرم شود..آرد را تف میدهیم تا تغییر رنگ دهد.وبعد آرد برنج را اضافه میکنیم..ودر نهایت ارد نخود را میریزیم در این مرحله کره رو هم اضافه میکنیم وتف میدهیم واز روی حرارت بر می داریم وشیره را کم کم اضافه میکنیم.وخوب هم زده ودوباره روی حرارت گذاشته تا آماده شود واز قابلمه جدا شود..وحلوا را در ظرف کشیده وتزیین ميكنيم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸کافیه نون باگت ازین معمولی بسته ایا ، ن اون بزرگا تهیه کنین .. ب ضخامت یک‌تا یک و نیم سانت حلقه ای برش بزنین .. با ی وسیله ای مث ته ماسوره وسطشونو گرد دربیارین و خالی کنین .. داخل ماهیتابه ی نچسب روغن بریزین ..‌یکم ک داغ شد نون ها رو داخل روغن بذارین و اون حفره های خالی رو از مواد کوکو پر کنین . بذارین ی طرف ک سرخ شد ..‌برگردونین و طرف دیگشم سرخ شه . بعد از روغن خارج و حتماااا روی دستمال قرار بدین تا روغن اضافیش گرفته شه . حرارت هم متوسط باشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍗 😋 🔸من مرغ روتمیز شستم بعد گذاشتم تو مخلوط آب و نمک چند ساعتی موند. در آوردم با نمک و فلفل سیاه و زعفران آبکرده و پودر سیر کاور کردم و دورتادور مرغ رو حسابی ادویه زدم. بعد یه دونه پیاز رو خرد کردم با فلفل دلمه ای خرد شده و آبلیمو .مرغ رو گذاشتم داخل این مواد.یه روز کامل بمونه .بعد میذارم تو فر گرم شده با درجه ی 170به مدت دوالی سه ساعت ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥘 😋 🔸یدونه پیاز بزرگ رو نگینی و سرخ میکنم وقتی طلایی شد سیصد گرم گوشت گوسفندی به همراه یک قاشق زعفران غلیظ و کمی فلفل سیاه بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم.نعناع جعفری سرخ شده رو به همراه مقدار کافی آب اضافه میکنم و وقتی خورش شروع به قُل زدن کرد شعله رو کم میکنم و زمان میدم خورش بپزه.کنگر هارو پاک کرده و تیغهاشو جدا میکنم و جدا گانه در روغن کاملا تفت میدم و یک ساعت از پخت خورشتم که گذشت کنگرها رو به خورش اضافه میکنم، آبغوره و نمک هم میزنم و زمان کافی میدم تا خورش کاملا بپزه و جابیفته.در پایان ترشی و نمکش رو تست میکنم و تمام‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛 😋 🔸برای این غذای خوشمزه لوبیا چشم بلبلی رو جدا میپزم ، آبکش میکنم و کنار میزارم. پیاز های خلالی رو کمی تفت میدم ، مرغ های تکه ای رو به اون اضافه میکنم و کاملا سرخ میکنم ، نمک ، فلفل و زردچوبه رو اضافه میکنم ، یک قاشق زعفران هم ریختم . میشه زعفران رو بیشتر ریخت . حالا شوید های خرد شده و لوبیا ها رو اضافه میکنم و دو سه دقیقه تفت میدم و خاموش میکنم . بعد از اینکه برنج رو آبکش کردم ، این مواد رو لابلای اون می ریزم و دم میزارم . برای تهدیگ اون سیب زمینی گذاشتم . برای اینکه خوشگل و خوشمزه ای داشته باشیم ، کف قابلمه روغن و یه کوچولو زعفران بریزید . به هر کدوم از ورقه های سیب زمینی یه ساقه کوچیک شوید بچسبانید و کف قابلمه بزارید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍧 😋 🔸دو لیوان شیر ودو قاشق نشاسته وشربت گل محمدی رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد از رو اجاق بر میداریم ودو قاشق خامه صبحانه یا خامه قنادی اضافه کرده هم میزنیم تا خامه آب بشه ودر ظرف سرو میریزیم اگه احساس کردید شیرینی دسر کمه میتونید کمی شکر اضافه کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥣 😋 🔸ماست١/٢پیمانه،سس مایونز١/٢پیمانه،خامه١/٢پیمانه،سیر له شده۲حبه،آبلیمو۱ق غ،نمک و فلفل،سرکه۱ق غ، جعفری خردشده تازه۳ق غ همه رو باهم مخلوط کرده ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛