#بال_مرغ_در_فر 🍗 😋
▫️چنتا بال مرغ
▫️1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون
▫️1/4 پیمانه آب
▫️1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
▫️نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ...
▫️3 سیب زمینی
🔸مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سالاد_سزار 🥗 😋
🔸برای سالاد ۵تا نون تست رو مکعبی برش زدم با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کردم و درظرفو گذاشتم ی ساعتی موند تا طعم دار بشه.۲تا تیکه سینه مرغ رو ب ورقه های نازک تر برش زدم با نمک فلفل روغن زیتون سیر مزه دار کردم و اونم گذاشتم ی ساعتی موند.تابه رژیمی رو گذاشتم داغ شد تیکه های مرغ گذاشتم تو تابه زیرشو زیاد کردم تامرغ اب نندازه و خیلی زود دو طرفش گریل میشه و مغزپخت.تو همون تابه نون هم اضافه کردم و تفت دادم.
کاهو شسته شده رو ریختم تو ظرف مرغ رو برش زدم ریختم روش و بعد هم نون رو.برای سس هم ۳ ق ماست ی ق سس خردل ی ق سس مایونز سرکه بالزامیک فلفل روغن زیتون سیر رنده شده نمک پنیر پارمسان رو باهم مخلوط کردم و ریختم رو سالاد.بجای سیر از پودر سیرهم میتونید استفاده کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه #خوراک خوشمزه دیگه با ساق ران مرغ😋
مواد لازم:
10 عدد ساق ران مرغ
2 عدد پیاز
3 عدد هویج
سیب زمینی 5 تا 6 عدد کوچک
2 حبه سیر
یک سوم فنجان روغن زیتون یا روغن مایع
1 قاشق غذاخوری سرخالی کاری
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، به اندازه کافی نمک
3 فنجان آب گرم
250 گرم خامه رقیق شده با شیرطرز تهیه
جوانه های مرغ با روغن زیتون یا روغن مایع داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و با شعله متوسط اون رو برکردونید تا دو طرف اون سرخ بشه و رنگش قهوه ای روشن بشه... سپس، پیاز و سیر را اضافه می کنیم و یه مقدار تفت میدم تا پیازها آب بندازه و نرم بشه..آب داغ را اضافه می کنیم و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزه
سپس هویج ، سیب زمینی و ادویه جات و خامه رقیق شده با مقداری شیر رو اضافه کنید. درب ظرف رو بگذارید و اجازه بدید مواد کامل بپزن..
این غذا رومیتونید به عنوان خوراک با نان یا به همراه پلو سرو و نوش جان کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دسر ابروباد😊
بیسکویت پتی بور:۲بسته
پودر خامه: ۱بسته
خامه صبحانه:۱بسته
شیر: یک سوم لیوان
شیر خشک: ۲ قاشق
نسکافه:۲ قاشق
شیر عسل:۴ قاشق
سس شکلات
یه بسته دریم ویب یا همون پودر خامه که لوازم قنادیها دارن رو با یک سوم شیر سرد با همزن میزنیم تا حجم آن زیاد بشه فرم بگیره .بعد بهش یه بسته خامه صبحانه .۴ قاشق شیر عسل .دو قاشق شیر خشک نیدو .دو قاشق نسکافه بهش اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم .کمی از کرم کف ظرف میریزیم بیسکویت پتی بور در شیر میزنیم و کف ظرف میچینیم کمی کرم روی بیسکویت ها میریزیم و اینکار رو تکرار میکنیم .
آخر روش به صورت نامنظم سس شکلات میریزیم وبا خلال دندون شکل میدیم .
به همین راحتی وبه همین خوشمزگی😋
نوش جان🌹
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_چیز_استیک 🥩🧀🍔
من برای این ساندویچ از گوشت فیله گوساله استفاده کردم که بسیار نرم و لطیفه و زمان پختش هم کمه ❤️
مواد لازم ( ۵ الی ۶ ساندویچ )
فیله گوساله ۳۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۲ عدد
آبجوکلاسیک جوجو نصف لیوان
فلفل دلمه ۲ عدد
قارچ ۴ عدد
نان ۵ عدد
پنیر ورقه ای ۵ عدد
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۵ قاشق غذا خوری .
.
توضیحاتی نداره این ساندویچ ،خیلی ساده ولی خوشمزه ست درست کنید وحالشوببرید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دمی_گوجه 🍛 😋
▫️برنج: 3 پیمانه
▫️گوجه فرنگی: 2 عدد
▫️سیب زمینی: 2 عدد
▫️رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
▫️نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران: به مقدار لازم
▫️روغن: به مقدار لازم
🔸ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کرده و درون روغن سرخ می کنیم. سپس برنج را شسته، گوجه ی رنده شده، رب گوجه فرنگی، نمک و آب را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا جوش آید. بعد از اینکه برنج جوش آمد، سیب زمینی سرخ شده و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم. اگر روغن کم بود، مقداری روغن یا کره اضافه می کنیم(کره باعث خوش طعم شدن غذا می شود). حرارت را کم کرده و درپوش را می گذاریم تا خوب دم بکشد. برنج دمی را می توانیم در کنار سالاد شیرازی، ماست، سبزی خوردن و خوش مزه های دیگر سرو کنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_کارامل_شیر_عسلی 🍮 😋
▫️شیر سه لیوان
▫️یه بسته خامه صبحانه
▫️کرم کارامل یک بسته
▫️پودر ژلاتین سه قاشق
▫️شیر عسلی نصف قوطی
▫️شکر دو سوم لیوان
▫️نسکافه یه قاشق
🔸پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخار کتری میذاریم تا آماده بشه.
شیر و با کرم کارامل میذاریم روی حرارت تا گرم بشه(نباید بجوشه)بعد همه ی مواد رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا حل بشه،قالب رو کمی چرب می کنیم و مواد آماده شده رو داخل قالب میریزم و تو یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترایفل_کرامفیل_نوتلا 🍸 😋
🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم.
حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ميگوسوخاري 🍤 😋
🔸ميگو رو خوب بشوييد و تميز كنيد سپس توي يك كاسه كمي ابليمو و نمك و زردچوبه و پياز رنده شده و كمي زعفرون ميريزم و ميگوها رو تو كاسه ميريزم و سلفون ميكشم و ميذارم يخچال به مدت يكساعت
در يك كاسه كمي ارد
يك كاسه كمي پودر سوخاري
يك كاسه يك تخم مرغ زده شده .
ميگوها را ابتدا در ارد و بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاري ميزنيم سپس در روغن سرخش كنيد و نوش جان كنيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه مربای آلبالو
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دلمه_سيب_زميني 🥔 😋
🔸٢،٣ دونه سيب زميني رو پوست بگيرين و با يك ليوان اب و ٢ ليوان شير، كمي نمك و زردچوبه و آويشن بزارين بپزه ، در حين پخت گوشت چرخ كرده و پياز داغ و فلفل دلمه اي و رب گوجه فرنگي و ادويه ترجيحا تند و جعفري خرد شده رو باهم مخلوط كنيد و تفت بدين سيب زميني ها كه كاملا پخته شدن رو پوره كنيد و با يك عدد تخم مرغ مخلوط كنيد ، كنار دستتون يك كاسه آرد سوخاري و يك كاسه تخم مرغ هم زده بزارين، به اندازه يه توپ كوچولو سيب زميني رو كف دستتون پهن كنيد و مايه گوشتي رو داخلش قرار بدين و گردش كنيد ، توپك رو اول داخل تخم مرغ سپس در آرد سوخاري بغلتونين و با روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان بفرمایید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛