eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍥 بعد از به سیخ کشیدن کباب ها سیخ ها رو مدتی در یخچال قرار دهید و بعدا آنها رو برای طبخ روی آتش بگذارید تا از ریختن گوشت روی آتش جلوگیری شود 🍢🍢 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیکن پاستای خامه ای ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
اسموتی شاه توت شیرسرد نصف لیوان شاه توت ۱۵۰ گرم (یخ زده) زرشک تازه پاک کرده وفریز شده،یک ق غ(اگه زرشک تازه ندارید میتونید کمی زرشک خیس کرده وفریز کنید) موز ۲ عدد حلقه شده و یخ زده نصف لیوان بستنی وانیلی تا یه ایوانم می تونید اضافه کنید، عسل ۲ قاشق غذا خوری یا دوق غ شکر استفاده از میوه یخ زده و شیر سرد برای تهیه این نوشیدنی بهتره اما شما میتونید درصورت تمایل ، یخ اضافه کنید همه مواد رو یکی یکی، اضافه و با هم میکس کردمو در لیوان ریختم و با میوه تزئین کردم این نوشیدنی رو میتونید بدون شکر و یا با اضافه کردن شکر یا عسل بنا به ذائقه تون درست کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
بیسکوییت بدون فر كره یا روغن صاف قنادی نصف لیوان (۷۵گرم) پودر قند یک سوم لیوان(۵۰ گرم) تخم مرغ یک عدد بكينگ پودر نصف ق چ وانيل نوک ق چ نشاسته ذرت دو ق غ(ندارین به جاش آرد بزنید ) آرد یک لیوان (۱۵۰ گرم) كره را ب دماي محيط رسانده و در يك ظرف كره،تخم مرغ،بكينگ پودر ،وانيل ،پودر قند،نشاسته را ريخته و)مخلوط میکنیم نیازی به همزن نیست بعد ارد را ب مرور اضافه كرده تا خمير نرمي بدست بياد حالت روی یه پلاستیک خمیر رو با وردنه به قطر نیم سانت باز میکنیم‌و قالب میزنیم تابه یا قالب رو کمی چرب میکنیم داخلش میزلریم روش پخت روی گاز.شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط یک ربع میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت بیست دقیقه بزارین تا آماده بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
بیسکوییت بدون فر كره یا روغن صاف قنادی نصف لیوان (۷۵گرم) پودر قند یک سوم لیوان(۵۰ گرم) تخم مرغ یک عدد بكينگ پودر نصف ق چ وانيل نوک ق چ نشاسته ذرت دو ق غ(ندارین به جاش آرد بزنید ) آرد یک لیوان (۱۵۰ گرم) كره را ب دماي محيط رسانده و در يك ظرف كره،تخم مرغ،بكينگ پودر ،وانيل ،پودر قند،نشاسته را ريخته و)مخلوط میکنیم نیازی به همزن نیست بعد ارد را ب مرور اضافه كرده تا خمير نرمي بدست بياد حالت روی یه پلاستیک خمیر رو با وردنه به قطر نیم سانت باز میکنیم‌و قالب میزنیم تابه یا قالب رو کمی چرب میکنیم داخلش میزلریم روش پخت روی گاز.شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط یک ربع میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت بیست دقیقه بزارین تا آماده بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم ۴ تا ۵ نفر ۱ پیمانه بلغور ريز ۱ پیمانه آب جوش ۱ قاشق مرباخوری رب ۱ قاشق مرباخوری سس فلفل ادويه جات ۳ قاشق غذاخوری ايرميك ۲ قاشق آرد مواد داخلی: گوشت چرخ كرده جعفری ادويه پياز روغن ۱ ساعت آب رو ميريزيم روی بلغور تا دم بكشه. بعد از ١٠ دقيقه كه دم كشيد مواد ديگش رو اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم. كمي روغنم ميشه اضافه كرد خيلي كم. خوب ورز ميريم تا خودشو بگيره مواد داخلشم همشو تو روغن تفت ميديم الان بلغور رو مياريم، سلفون رو پهن كرده مقداري برميداريم و روي سلفون قرار ميديم، يه سلفون هم روش میکشیم و با وردنه باز ميكنيم باز كه كرديم و نازك شد، نرمال باشه، با يه قالب گرد بزرگ ميبريم و توش رو پر ميكنيم با گوشت. بعد درش رو ميبنديم به اين شكل ادامه ميديم و تو روغن سرخ ميكنيم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک نارگیلی ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
موادلازم: 10 ورق خمیر فلو یا یوفکا (fılo ) 150 گرم پنیر فتا 1عدد تخم مرغ 1 عدد سیب زمینی آبپز 10 برگ ریحان خرد شده 10 برگ نعنا خرد شده 10 ساقه جعفری خرد شده 10 عدد برگ پیازچه خرد شده فلفل کمی دانه کنجد مقداری روغن زیتون درجه فر 200 سانتیگراد در کاسه ی پنیر فتا خرد شده و تخم مرغ +سیب زمینی خرد شده مخلوط کنید سپس کمی روغن زیتون بریزید و سبزی های خرد شده را و کمی فلفل را اضافه کرده به خوبی مخلوط کنید، مواد اگر سفت بود کمی ماست یا شیر اضافه کنید. سپس 2 ورق فلو رو پهن کنید کمی نزدیک به لبه کار از مواد بریزید تا آخر خمیر و لبه شروع کنید به رول کرد رول کردنش از کل لبه نیست از نوک یک سمت لبه پیچ بدید تا انتها برید بد داخل ظرف چرب شده به شکل حلزونی بزارید با برس روغن زیتون بمالید وبعد کنجد بپاشید.داخل فر قبل گرم شده حدود 30 دقیقه قرار داده تا برشته و طلایی شود نیاز به نمک نیست پنیر فتا نمک دارد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
‍ ‍ مواد لازم: سیب زمینی پخته 4 عدد مغزکرفس 2 عدد گردوخردشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری کالباس 100گرم برنج پخته شده 4 تا 5 قاشق غذا خوری(حتما سرد شده باشه) خیارشور 200 گرم سس مایونز ٥ قاشق غذاخوري سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم 🍜طرز تهیه: کرفس و خياشور رو خرد كنين ، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين، و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين برای سس سالاد نمک ، فلفل ،آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
(بوشهری) 🍛 😋 ▫️بادمجان ۴عدد ▫️پیاز یک عدد ▫️لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه ▫️آب تمبر هندی نصف لیوان ▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ▫️آب ١/٢ ليوان ▫️روغن به ميزان لازم 🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجان‌ها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجان‌ها کمی در روغن تفت بخورند. 🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجان‌ها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجان‌ها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين ويدئو رو ببينيد اميدوارم ك براتون مفيد باشه همه چى توضيح داده شده و نيازى به گفتن نداره ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته معمولی 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شکلات 1 لیوان آب طرز تهیه: بجز کره ، آب و شکلات بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. بعد از پخت کره و شکلات را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود و با مواد پودینگ مخلوط شود. مواد را حدود 15_10 دقیقه کنار بذارید تا سرد شود و برای اینکه روی مواد پوسته نبندد گاهی هم بزنید. وقتی ولرم شد 1 لیوان آب سرد (آب یخ نباشد ولی مثل یخ سرد باشد) را به مواد پودینگ اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید نوش جان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛