لحظه وارد شدن جن به بدن یک مرد که توسط دوربین مداربسته فروشگاه ضبط شد‼️😐
🔞☠️ایست قلبی☠️🔞
🔞☠️ایست قلبی☠️🔞
https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c
https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c
🤯خواهشا بچه ها نزنن رو لینک👆🙏
#باسلوق_میوه ای 🍝🍎🍌🍋
نصف لیوان نشاسته فرق نمیکنه گل باشه یا ذرت با یک و نیم لیوان آب مخلوط کنید بعد نصف لیوان شکر و دو قاشق غذا خوری گلاب بهش اضافه کنید و هم بزنید خوب خوب که حل شدند یک بسته پودر ژله طعم دلخواه خودتون وداخلش بریزید ومدام هم بزنید هر چقد حرارت کم باشه و زمان پخت بیشتر باشه تا زمانی که کنی سفت باشه دقت کنید اگر شل باشه موقع برش یا قالب زدن خمیری میشه ونمیشه برش داد و قتی غلظتش به اندازه کافی شد توی یک سینی سلفون پهن کنید و بریزید داخل سینی بعد داخل یخچال بزارید بعد سه ساعت برش بزنید یا مثل من قالب بزنید و داخل پودر نارگیل یا آرد شیرینی پزی بغلتون
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_شیرینی_پرتقالی
موادلازم📝
۱ تخم مرغ
۱ زرده تخم مرغ
۲۵۰ گرم کره همدمای اتاق
حدود نیم پیمانه پودر شکر یا بیشتر
وانیل
۱ قاشق غذاخوری سرصاف بیکینگ پودر
حدود ۴ پیمانه آرد
پوست پرتقال ریز رنده شده
✏️برای داخل شیرینی ها:
۱ پرتقال با پوست
۱ پرتقال بدون پوست
نیم پیمانه شکر یا کمتر
۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
✍طرزتهیه:
برای داخل شیرینی ها، پرتقال با پوست و پرتقال بدون پوست رو خرد کنین و داخل غذاساز پوره کنین، داخل قابلمه بریزین و شکر رو اضافه کنین و حدود ۷-۸ دقیقه بپزین و بزارین سرد شه بعد پودر نارگیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین .
برای خمیر شیرینی ، همه مواد بجز آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین، بعد آرد و بکینگ پودر و پوست پرتقال رو مخلوط کنین و کم کم اضافه کنین تا خمیر نرمی بشه . پشت آبمیوه گیری دستی سلفون بزارین و از خمیر داخلش بزارین و با دست فشار بدین تا داخلش خالی شه بعد داخلش از مواد بزارین و مقداری از خمیر روش بزارین و ببندین و خوب تمیز کنین و با کمک سلفون دربیارین .داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین تا خیلی کم سرخ شه.بعد از سرد شدن روشون پودر شکر الک کنین.😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_نسکافه
شیر ۱ لیوان گرم
پودر ژلاتین ۲ ق غ
نسکافه تلخ ۱ ق غ
پنیر خامه ماسکار پونه ۱ بسته
خامه صبحانه ۱بسته
پودر قند ۱۲۰ گرم
👇🏽👇🏽
پودر ژلاتین رو به روش بن ماری باز میکنیم
بعد داخل ظرفی پنیر خامه و پودر قند و شکر رو میزنیم تا کامل مخلوط بشن
بعد شیر گرم که نسکافه رو داخلش حل کرده بودیم و خنک شده رو به همراه ژلاتین خنک شده اضافه میکنیم
میتونید داخل قالب یا مثل من داخل جام بریزید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سس_مخصوص_سبزیجات
یک لیوان ماست یونانی+یک ق آبلیمو+نمک+فلفل قرمز+١/٢پیازکه ریز رنده کردید رو مخلوط کنید.
زیره طعم خوبی به این سس میده پس به سس هم کمی پودر زیره اضافه کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهیه_چیپس_نان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا ی نابغه 🧠👌
تقدیم به همه شما
اسفناج: یک دسته (اندازه فیلم)
ریحون خشک (یا جعفری): یک قاشق
کره: ۵۰ گرم
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیوان
پنیر پارمسان: ۳ قاشق غذاخوری
ادویهی سس اسفناج: (نصف قاشق چایخوری از هر کدام: فلفل سیاه، آویشن، اورگانو، تخم گشنیز، پودر پیاز و نمک)
اورگانو نداشتید حذف کنید.
پنیر پیتزا: ۳۵۰ الی ۴۰۰ گرم
.
لازانیا: ۵۰۰ گرم
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
ادویهی مرغ: (نصف قاشق چایخوری از هر کدام: نمک، پودر پیاز، فلفل سیاه، پاپریکا شیرین)
سیر: ۲ حبه
مرغ بعد از مزه دار کردن نیازی به استراحت نداره. و مستقیم بره تو فر واسه خودش.
.
بعد از چیدن ورقههای لازانیا (به صورت تار و پود) با سس اسفناج و پنیر، میتونید در لایه آخر گوجه و پنیر پارمسان بریزید. و بعد از اینکه از فر خارج کردید روی اون رو با برگ ریحون تزیین کنید.
.
.
دمای فر: ۱۹۰ درجه
مرغ: ۱ ساعت داخل فر
لازانیا: ۳۵ الی ۴۰ دقیقه داخل فر
حالشو ببرید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالادسبزیجات
مواد استفاده شده 👇
کدو رنده شده تفت داده
هویج رنده شده تفت داده
ذرت
خیارشور
سیر رنده شده
ماست
گردوی خرد شده
شوید خرد شده
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
پنکیک شکلاتی بلوط
دستور پخت
یک بسته پودرپنکیک کاکائویی رشدرو با دو عددتخم مرغ ویک لیوان آب یا شیر( خودم همیشه آب استفاده میکنم) و یک قاشق غذا خوری روغن و یک قاشق غذاخوری شکر ودوقاشق غذاخوری بلوط پخته شده و آسیاب شده خوب مخلوط کنید(نیازی به همزن ندارید). باید مایه پنکیک یه کم رقیق باشه. توی یه ماهیتابه ای که حتما حتما نچسب باشه یه ملاقه کوچیک از مواد رو میریزیم ( حواستون باشه هر بار چقدر میریزین که همه پنکیکها یک اندازه باشن). بعد از یکی دو دقیقه که یه سمتش با شعله ی ملایم برشته شد به طرف دیگه برمیگردونیم. چون توی موادش روغن ریختیم دیگه نیازی نیست توی ماهیتابه روغن بریزیم.بعد از اتمام کار میتونید پنکیکها رو با عسل، مربا، شکلات و یا هر نوع میوه تزیین و نوش جان کنید😋
نکته۱ : اگه بلوط در دسترستون نبود حذفش کنید و با بقیه مواد بالا یه پنکیک شکلاتی خوشمزه درست کنید.
نکته۲ : میوه بلوط به خاطر طعم تلخی که داره باید ابتدا حتما پخته بشه( حالا یا برشته بشه یا آبپز) تا تلخیش از بین بره و بعد از خشک کردنش آسیاب بشه.
نکته۳ : اگه از عسل و مربا و شکلات شیرین برای تزیینش استفاده میکنید شکر رو حذف کنید که دیگه خیلی شیرین نشه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشي_انارلبو
🔸چندعددلبوروبااسكاچ خوب بشورين وبذارين داخل قابلمه وتاروي لبوهارواب بريزين براي اينكه خوب رنگ بده سروته لبورونگيرين وبراي خوشرنگترشدن يك تكه نبات هم اضافه كنين ،بعدازپخت لبوهاروبرش بزنين (هرمدلي كه دوست دارين )وبريزين داخل شيشه (باابش)وروشوسركه انگورقرمزبريزين ودرشوببندين بذارين يخچال بعدازچندساعت باطعم ملس وترش وشيرين چه شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ميگو_پلو
من همراه با كمي روغن زيتون ،پودر سير،پودر پياز و نمك و فلفل مرينيت كردم)و با كمي زعفران دم كرده تفت داد و همينطور كه ميدونيد ميگو رو نبايد خيلي تفت داد باعث ميشه سفت بشه و يه نكته اينكه مثل من اين اشتباه رو نكنيد از اين بسته هاي ميگوهاي پلويي استفاده نكنيد چون ميگو بعد از پخت جمع و كوچيك ميشه حتما از سايز درشت ميگو استفاده كنيد تا شكيل تر و مجلسي تر باشه . برنجتون رو آبكش كنيد و بعد ميگو رو همراه با سبزي لابلاي برنج دم كنيد. ميتونيد در كنارش از سيب زميني نگيني سرخ شده استفاده كنيد .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛