پنکیک شکلاتی بلوط
دستور پخت
یک بسته پودرپنکیک کاکائویی رشدرو با دو عددتخم مرغ ویک لیوان آب یا شیر( خودم همیشه آب استفاده میکنم) و یک قاشق غذا خوری روغن و یک قاشق غذاخوری شکر ودوقاشق غذاخوری بلوط پخته شده و آسیاب شده خوب مخلوط کنید(نیازی به همزن ندارید). باید مایه پنکیک یه کم رقیق باشه. توی یه ماهیتابه ای که حتما حتما نچسب باشه یه ملاقه کوچیک از مواد رو میریزیم ( حواستون باشه هر بار چقدر میریزین که همه پنکیکها یک اندازه باشن). بعد از یکی دو دقیقه که یه سمتش با شعله ی ملایم برشته شد به طرف دیگه برمیگردونیم. چون توی موادش روغن ریختیم دیگه نیازی نیست توی ماهیتابه روغن بریزیم.بعد از اتمام کار میتونید پنکیکها رو با عسل، مربا، شکلات و یا هر نوع میوه تزیین و نوش جان کنید😋
نکته۱ : اگه بلوط در دسترستون نبود حذفش کنید و با بقیه مواد بالا یه پنکیک شکلاتی خوشمزه درست کنید.
نکته۲ : میوه بلوط به خاطر طعم تلخی که داره باید ابتدا حتما پخته بشه( حالا یا برشته بشه یا آبپز) تا تلخیش از بین بره و بعد از خشک کردنش آسیاب بشه.
نکته۳ : اگه از عسل و مربا و شکلات شیرین برای تزیینش استفاده میکنید شکر رو حذف کنید که دیگه خیلی شیرین نشه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشي_انارلبو
🔸چندعددلبوروبااسكاچ خوب بشورين وبذارين داخل قابلمه وتاروي لبوهارواب بريزين براي اينكه خوب رنگ بده سروته لبورونگيرين وبراي خوشرنگترشدن يك تكه نبات هم اضافه كنين ،بعدازپخت لبوهاروبرش بزنين (هرمدلي كه دوست دارين )وبريزين داخل شيشه (باابش)وروشوسركه انگورقرمزبريزين ودرشوببندين بذارين يخچال بعدازچندساعت باطعم ملس وترش وشيرين چه شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ميگو_پلو
من همراه با كمي روغن زيتون ،پودر سير،پودر پياز و نمك و فلفل مرينيت كردم)و با كمي زعفران دم كرده تفت داد و همينطور كه ميدونيد ميگو رو نبايد خيلي تفت داد باعث ميشه سفت بشه و يه نكته اينكه مثل من اين اشتباه رو نكنيد از اين بسته هاي ميگوهاي پلويي استفاده نكنيد چون ميگو بعد از پخت جمع و كوچيك ميشه حتما از سايز درشت ميگو استفاده كنيد تا شكيل تر و مجلسي تر باشه . برنجتون رو آبكش كنيد و بعد ميگو رو همراه با سبزي لابلاي برنج دم كنيد. ميتونيد در كنارش از سيب زميني نگيني سرخ شده استفاده كنيد .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم دستور یه غذای خوشمزه حتما درست کنید محشرههه🙃😎😎😍
بال ليمو كره با سيب تنوری 🍗🍋
( ليمو كره ) يكی از مرينيت های مورد علاقه خودمه
كتف وبال ١ كيلو
سيب زمينی ٢ عدد بزرگ
مواد مرينيت مرغ 👨🏻🍳
كره ٢٠ گرم
ليمو ٤ عدد
سس تند ١ ق غ خ
نمك ١ ق چ خ
فلفل سياه ١ ق م
آويشن ١ ق م
پودر سير ١ ق چ خ
پودر پياز ١ ق چ خ
مواد سيب تنوری ✍️
جعفري ساطوری ٢ ق غ خ
روغن زيتون ٣ ق غ خ
نمك ١ ق چ خ
فلفل سياه ١ ق م
فر گازي ١٧٠ درجه ٤٠ دقيقه طبقه پايين ،فقط وسط پخت مرغ رو پشت و رو كنيد
آون توستر ١٥٠ درجه ٣٠ دقيقه
سولاردام ٣٠ دقيقه حالت ٦٠٠ وات درجه حرات ١٤٠ تا ١٥٠
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#_قارچ_سوخارى
ب قارچهاكمى آبليموزدم تاطعم داربشن بعدازچن دقيقه استراحت
توى تخم مرغ زدم ازتخم مرغ دراوردم وتوى ارد سفيدزدم ودوباره توى تخم مرغ ونهايتاپودر سوخارى غلطوندم ودرروغن سرخ كردم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
غمت در نهانخانه دل نشیند - @Maddahionlin.mp3
3.68M
🔳 #شور #روز_یازدهم #محرم
🌴غمت در نهانخانه ی دل نشیند
🌴بنازی که لیلی به مَحمل نشیند
🎤 #محمودکریمی
👌بسیار دلنشین
🔴گلچین بهترین #مداحی های روز
♨️ 👈
🏴 @olama12 🚩
🏴 @Olama_ir 🚩
🏴 @zakerin0 🚩
🏴 @yaran0 🚩
✅کرم موز با طعم نسکافه😍😍
🍜طرز تهیه
2لیوان شیر+1ق غ پودر نسکافه +نصف پیمانه شکر همه رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم نباید بجوشه فقط شکر و نسکافه حل بشن حالا4ق غ خامه صبحانه بهش اضافه کردم 2تا موز رو هم رنده بهش اضافه کردم حالا3ق غ پودر ژلاتین را داخل نصف لیوان اب سرد به روش بن ماری حل کردم اونم به مواد قبلی اضافه کردم و داخل قالب ریختم و گذاشتم تا کاملا سفت شد و اماده شد قالبم رو چرب نکردم چون خامه داخل موادم بود که خودش چربه. نوش جان
#کرم_موز_با_طعم_نسکافه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شامی_گیلانی
#شامی_پوک_رشتی
گوشت گوساله300 گرم
لپه 200 گرم
سیب زمینی خام 2 عدد متوسط
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
زرد چوبه ونمک و فلفل به میزان لازم
اول گوشت و پیاز و زردچوبه و فلفل را با کمی آب روی حرارت میپزیم تا نیم پز شه بعد لپه و سیب زمینی پوست کنده را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم تا کاملا بپزند در آخر نمک غذا رو اضافه می کنیم.بعد که مواد پخت میریزیم داخل صافی تا آب اضافی گرفته تکه های گوشت را از بقیه مواد جدا کنید و در یک کاسه جداگانه با گوشتکوب خوب بکوبید .
بقیه مواد پخته شده را توی چرخ گوشت یا غذا ساز بریزید تا خوب له بشن.حالا مواد چرخ شده را به گوشت ریش ریش شده اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ میزنیم و در ظرف در دار یک ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از مواد شامی به اندازه دلخواه برداشته و در دست گرد میکنیم و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و در روغن داغ سرخ کنید بهتره که روغن در تابه زیاد نباشه که شامی ها شناور بشن اول یک عدد شامی را در روغن سرخ کنید اگر وا رفت یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز بشه بعد با دست اطراف شامی سفیده بمالید و سرخ کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
شکلات کوکو استار 😍😍
با مغز نارگیل 🥥🥥🥥
.
دوستان درست کردن این شکلات ها خیلی آسونه فقط کمی زمان بره، شکلات بن ماری شده رو داخل قالب و اطرافش میریزیم تا خودشو بگیره بعد پودر نارگیل و کرم شانتی رو بعد از فرم دادن در قسمت میانی شکلات میریزیم، بعد از اینکه در یخچال سفت شد از قالب جدا میکنیم.
به همین سادگی. .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرپ گوشت
مواد لازم :
2 عدد تخم مرغ
یک فنجان آب
یک فنجان شیر
یک قاشق چایخوری نمک
یک و نیم فنجان آرد
پنیر پیتزا
بیکن گوساله (جایگزین : سوسیس یا سالامی و...) طرز تهیه :
برای خمیر دو عدد تخم مرغ رو با یک لیوان آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید سپس شیر و نمک رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید آرد رو الک کنید و بریزید روش و باز خوب هم بزنید تا حل بشه و کمی غليظ بشه.
دو ملاقه مایع رو روی تابه از قبل گرم شده بریزید تا خمیر خودشو بگیره فقط حواستون باشه زیاد خشک نشه و کمی نرمی رو داشته باشه.
به نسبت هر تعدادی که میخاید خمیر رو درست کنید.در انتها روی خمیر رو با پنیر پیتزا و بیکن یا سوسیس یا سالامی یا هر گوشتی که مد نظرتون هست بپوشونید و ببندیدش.
کمی روغن کف تابه بریزید تا داغ بشه و خمیر اماده رو بزارید و پشت و رو کنید تا سرخ بشه.
این کرپ بی نهایت خوشمزس و میتونید تو مهمونی و دور همی درست کنید و هنرتون به رخ بکشید
نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از ورزش سه | فوتبال برتر |✔️🇮🇷ایران varzesh3 استقلال| پرسپولیس خبر ورزشی اخبار ورزشی|سپاهان ورزش۳
🚨بغض و افسوس شدید احسان علیخانی پس از اخراج ❌ 😞
اتفاق باور نکردنی🚫 اما تلخ در مورد مجری دوست داشتنی #عصر_جدید
🔴ماجرای اخراج #احسان_علیخانی از زبان خودش....😨😳😱
احسان قربانی شد اما چرااااااااا😱😭😱
🖇جزئیات این خبر تلخ و علت اخراج احسان👇
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب زمینی
مواد (برای 3 کیک)
مواد لازم:
آب + شیر - 600 گرم،
مخمر - 10 گرم،
شکر - 1 قاشق غذاخوری،
نمک - 1/2 قاشق غذاخوری،
آرد ~ 1 کیلوگرم
روغن نباتی - 30 گرم
برای پر کردن:
سیب زمینی آب پز - 1 کیلوگرم
پنیر چدار، از Suluguni استفاده شد - 500 گرم،
کره - 50 گرم
شیر و آب گرم را به یک کاسه اضافه کنید، مخمر، شکر و نمک اضافه کنید، به آرامی آرد را ریخته و خمیر ورز بدید. روغن را بریزید و آن را در خمیر مخلوط کنید. کاسه را بپوشانید و خمیر را برای یک ساعت استراحت دهید.
سیب زمینی های آبپز را باکره و پنیر پوره کنید.(سه قسمت بشه)
فر را با دمای 290 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
کیک را بر روی یک کاغذ روغنی قرار داده و برای 10-15 دقیقه در فر قرار می دهیم. به محض اینکه کیک به آرامی گرم شود، آن را از اجاق بریزید و با کره روغن آن را چرب کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛