فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوگرا پلو
.
📝 مواد لازم:
گوشت، 300 گرم
هویج، 2 عدد
پیاز متوسط، 2 عدد
برنج پاکستانی، 2 پیمانه
سیر، 1 غوزه
نمک، ½ قاشق چایخوری
فلفل، ½ قاشق چایخور
.
📜 طرز تهیه:
در قابلمهای کمی روغن بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا نیمپز شود. پیازها را ریز کنید و همراه گوشت سرتفت دهید.
هویجها را باریک خلالی کنید، و وقتی گوشت و پیاز خوب تفت خورد و آب آن کشیده شد آنها را اضافه کرده و از این مرحله به بعد اصلا هم نزنید که ترتیب و ترکیب مواد به هم نخورد.
یک غوزه سیر را به صورت کامل وسط ظرف و وسط هویجها قرار دهید و مجددا درب ظرف را ببندید.
برنجها را خوب با آب ولرم بشویید و سپس روی هویجها بریزید و روی آن سهونیم پیمانه آب جوش بریزید.
وقتی آب جوش در ظرف کاملا جوشید، فقط برنج را از کنارههای قابلمه جمع و به وسط قابلمه بکشید و به صورت گنبدی کنید. سپس برنج را دم کنید و وقتی دم کشید آماده سرو است.
نکته: برای زودپز شدن گوشت، پوست روی گوشت را بگیرید که به این کار گرفتن دمار میگویند. دمار لایه نازکی روی گوشت است که برداشتن آن به پخت سریعتر گوشت کمک میکند
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از شهید قاسم سلیمانی🇮🇷
🛑 #خبر_فوری 🛑 #خبر_فوری
فیلم لو رفته از خواستگاری #علیخانی کار دستش داد🤯😈
احسان علیخانی از همسر شرکت کننده عصر جدید خواستگاری کرد😱😳🤫
📌خدای من واقعا وحشتناکه🔞فیلم در لینک زیر سنجافه👇
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
سریع پاک میشه بیا نگا کن👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش صحیح سرخ کردن بادمجون
ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. سپس به صورت ورقه ای برش بزنید سعی کنید زیاد ضخیم برش نزنید اینجوری هم سریع تر سرخ میشه هم اینکه روغن کمتری جذب میکنه. بعد از برش دادن دوطرف بادمجان ها رو نمکی کنید حسابی نمک بزنید (بدون آب) بزارید ی گوشه یک ساعتی بمونه تا تلخی و تندی بادمجون ها کشیده شه. بعد از این زمان میبینید ک چه اب زرد رنگی از بادمجون ها جدا شده بعد کامل تمام بادمجون ها رو بشویید و درون ابکش بزارید تا ابش گرفته شه بعد از ربع ساعت بادمجون ها رو درون تابه که از قبل روغن ریختی و داغ شده سرخ کنید. اینجا مهمه دوستان از همون اول زیاد روغن بریزید شما هر چی کمتر روغن بریزی بادمجونا بیشتر روغن رو جذب میکنن پس همون اول زیاد روغن بریزید و بزارید حسابی داغ شه بعد بادمجونا رو بچینید و سرخ کنید . اجازه بدید بادمجون ها حسابی سرخ بشن طوری که وقتی میخواید بادمجون رو بردارید ی حالت چیپسی و خشکی داشته باشه . بادمجون ها رو روی دستمال حوله ای پهن کنید تا روغن های اضافیش کشیده شه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش کوکی هلویی
حدود نیم ساعتی به خمیر استراحت دهید تا بیکینگ پودر عمل اید،
سپس از خمیر گوله های کوچک بگیرید دردست خووب گرد کنید طوری که سطح آن کاملا صاف وبدون ترک خوردگی باشد،
کمممی روی آنها را پهن کنید،
درون قالب بچینید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ تا۲۵ دقیقه پخت دهید (بسته به سایز کوکی ها و حرارت فر هست)
بعد از پخت اجازه دهید تا کمی سرد شوند سپس با چاقو کمی درون آنها را خالی کنید وبا هر کرم دلخواهی پر کنید،
من کرمفیل زدم
هر دو قسمت شیرینی را روی هم بگذارید،
درون دو ظرف جداگانه مقداری ابمیوه هلو یا رانی هلو بریزید به یک ظرف مقداری رنگ خوراکی زرد وبه ظرف دیگر کمی رنگ قرمز اضافه کرده وخوب مخلوط کنید
کوکیها را مطابق فیلم در رنگ قرمز وسپس زرد بزنید وکمی تکان دهید
(طوری بغلطانید که کمی حالت ابر وبادی بشه)
ودرون شکر بغلطانید،
اجازه دهید تا کوکیها خشک شوند،سپس با برگ نعنا یا فوندانت روی انها برگ بگذارید،
این میزان مواد حدود ۲۵ عدد هلو 😁🍑خواهد شد،
خود هلوها حدود یک هفته در ظرف دربسته و یخچال قابل نگهداری است،ولی بدون فیلینگ وتزیین(کوکی های تنها منظورمه)حدود دو سه ماه در فریزر
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه پنيري 🌶🥔🧀😋
مواد لازم براي ١٠ عدد سمبوسه:
سيب زميني ٤ عدد درشت
جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه
پياز ٢ عدد متوسط
پنير پيتزا ١ پيمانه
نان لواش ٥ عدد
نمك ١ قاشق غ
فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ
اويشن ١ ق چ
فلفل تازه به دلخواه
شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه. .
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
فوروارد کنین خانوما👌
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی هلویی
ساده ولی خوشگل وخوشمزه
تخم مرغ همدمای محیط ۱عدد
شکر ۲/۳ پیمانه یا لیوان (حدود ۱۲۰ گرم)
وانیل ۱/۴ ق چ
برای اینکه خمیر خوش طعم تری داشته باشین می تونید مقداری رنده پوست پرتقال(قسمت نارنجی رنگ)هم بریزید،
شیر ولرم ۱/۳ پیمانه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه ( به جای روغن می تونید کره اب شده هم بریزید)
آرد ۲ بعلاوه ۱/۳ پیمانه حدود ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ق چ
😋
👈تخم مرغ ،شکر و وانیل را با مفتول حدود یک دقیقه بزنید
سپس شیر وروغن مایع وبیکینگ پودر را بیفزایید کمی در حد مخلوط شدن هم بزنید
درنهایت ارد الک شده را کم کم اضافه کنید تا جای ممکن با مفتول وسپس با دست مخلوط کنید🛑ارد تا جایی اضافه کنید تا خمیر لطیفی شکل بگیرد که به دست تمیز نچسبد ممکنه کمتر نیاز بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
ادامه اموزش در پست بعدی👇❤️
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی ترکی خووشمزه 😍😋
برای خمیر:
۱۱۵ گرم کره در دمای اتاق
۱ فنجان چایخوری پودر قند
۱ عدد تخم مرغ
۸۰ گرم شکلات ذوب شده
۱ پنس نمک
دو لیوان آرد شیرینی پزی( هر لیوان ۲۰۰ میلیلیتر)
۱ ق غ پودر کاکاعو
۲ ق چ بکینگ پودر
ابتدا شکلات هارو روی بخار کتری ذوب میکنیم و یک پنس نمک رو اضافه کرده و بذارین از حرارت بیوفته و کره و پودر قند رو دو دقیقه با همزن میزنیم و سپس شکلات ذوب شده و تخم مرغ هارو اضافه میکنیم و پودر کاکاعو و بکینگ پودرو آرد شیرینی پزی هم ریخته و ورز میدیم و یک خمیر کوکی با قوام نرم که به دست نمیچسبد ، (میتونین روی ظرف را سلفون کشیده برای ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و کار باهاش راحت باشه و بافتش بهتر میشه)
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده و کوکی هارو روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و بعد از گذشت پنج دقیقه همون داخل فر با قاشق رو کوکی ها فشار بدین تا بعد پخت حالت ترکی پیدا کنه وگرنه ترک نمیخوره( من یک دقیقه برای فیلم گرفتن اوردم بیرون و سریع داخل فر گذاشتم) و ۱۰ الی ۱۲ دقیقه میذاریم باشه و بعد از خنک شدن شکلات ذوب شده بریزین و با فندق تزیین کنین😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شیرینی نارگیلی خیلی راحت با مواد اولیه کم .
کلا درست کردن خمیر شیرینی 10 دقیقه هم زمان نمیبره و خیلی سریعه.. .
مواد لازم:
4 عددتخم مرغ
200 گرم شکر
300 گرم پودر نارگیل
کمی نمک
1.4 ق.چ وانیل .
ابتدا در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با هم زن برقی هم بزنید و به آن شکر را اضافه کنیدبه مخلوط کمی نمک، وانیل و پودر نارگیا(یا نارگیل رنده شده) اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنیدکمی از مواد را بردارید و در دست فشرده کنید و به صورت توپی یا هر شکل دلخواه شکل دهیدشیرینی ها را در سینی فر با فاصله بچینید و سینی را به مدت 20-25 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 160 درجه سانتی گراد قرار دهیدنوش جان :)
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک پنیری
یک بسته نان تست
۲ عدد سینه مرغ
۱ عدد پیاز
۱ عدد هویج
۱ عدد فلفل دلمه
پنیر پیتزا
برای سس:
۱ ق غ پنیر ماسکارپونه
۱ ق غ سس مایونز
ابتدا پیاز و سینه ی مرغ رو تفت داده سپس هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر نان اسنک رو چیده و روش پنیر_پیتزا و موادمون و دوباره نان اسنک و سس و بعد با پنیر پیتزا روشو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه یکربع میذاریم😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر با پوست پرتقالی🍊🍊
پوست 4 عدد
نصف لیوان آب
1 فنجان آب پرتقال
2 فنجان شکر
یک قاشق ابلیمو
دوستان ابتدا پرتقال ها را خوب بشویید و ضدعفونی کنید پوستشون رو می گیریم و پوسته ها را خلالی برش می دهیم تا 12 ساعت بزارید تو اب سرد و هر سه ساعت یکبار ابش رو عوض کنید سپس برش های نازک را مانند رول می چرخانیم و از سیخ های چوبی رد میکنیم میریزیم داخل اب جوش به مدت ربع ساعت. آب و شکر و اب پرتقال و آبلیمو را روی حرارت قرار داده شکر که حل شد پوست پرتقال هارو بریزید و تا پنج دقیقه همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید به مدت چند ساعت در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نظر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب انار
_تهیه ی رب انار تو خونه خیلی ساده ست
_قبلنا که این وسایل برقی نبوده خداییش سخت بوده ولی الان دیگه دستگاه مخلوط کن در هر خونه ای پیدا میشه وراحت میشه باهاش آب انار رو بگیرید ،سخت ترین مرحله ی رب انار ،دون کردن اناره که اونم اگر با دوستی ،خواهری ،همسایه ای ،بشینید هم انار دون کنید هم گل بگیدو بشنوید خیلی زود تموم میشه خیلیم خوش میگذره
_اگر انارتون با کیفیت و پوست نازک و آبدار باشه ، هشت کیلو انار یک کیلو رب انار میده ولی اگر کیفیت انار معمولی باشه ده کیلو انار یک کیلو رب انار
_هرچی مقدار انار کمتر باشه رب انار کمتر رو حرارت میمونه و قرمز تر میشه ،اگر در یخچال نگهداری کنید این رنگ قرمز رو پنج شش ماه حفظ میکنه_
_🔴اواخر پخت که داره غلیظ میشه باید گهگاهی هم بخوره تا ته نگیره
_🔴این مدل رب انار به رب انار گوشتی معروف هستش چون از کوشت انار هم داخلش استفاده میشه ،اگه اب انار رو از صافی ریز رد کنید اونطوری رب انار حالت شیره میشه
_🌹🌹توضیحاتشم روی کلیپ نوشتم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛