#داوود_پاشا 🧆 😋
1ـ گوشت چرخ کرده 300 گرم
2ـ پیاز رنده شده ،دو عدد متوسط
3ـ رب انارملس ،2قاشق غذاخوری
4ـ نعناع خشک،یک قاشق غذاخوری
5ـ نمک و فلفل
🔸گوشت چرخکرده رو همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید و گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید و کنار بزارید.
یک پیاز رنده شده رو داخل روغن سرخ کنید،وقتی کمی طلایی شد، گوشت قلقلی ها رو بهش اضافه کنید و تفت بدید و بعد نعناع خشک را اضافه کنید تا با گوشت ها تفت بخوره.
دو قاشق رب انار را با مقداری آب حل کنید و بریزین داخلش.بعد شعله گاز رو کم کنین تا کاملا پخته بشه و جا بیفته.
اگر آبش زیاد بود،بزارین تا غلیظ بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
اگه کلی سوتین داری که #کشاشون_وارفته و دور ریزش شدن بردار بیا اینجا😍
انقدر ایده واسه خوشگل کردنشون داره که بال درمیاری از ذوقت😍🙈
دیگه فلانقدر پول به سوتین نده خودت #نانازشون کن😋
http://eitaa.com/joinchat/592248863C9dbc6b82f2
اینجا عالیه اموزشش ساده👆👆🌞🌞
#قيمه_نثار 🍛 😋
🔸یدونه پیاز رو نگینی خورد و سرخ کردم.گوشت گوسفندی رو قیمه ای خورد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم.
رب گوجه،نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین و کمی ادویه ی مخلوط اضافه کردم و تفت دادم.به مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتمجابیفته.این غذا نباید آبدار بشه پس اجازه میدیم آبش کاملا کشیده بشه و قوام بیاد. بعد هم زعفران فراووون اضافه میکنیم وچند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم.
پلو رو به دلخواه کته یا آبکشی درست میکنیم.
خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ورقه_بادمجان_گیلانی
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه)
۲ عدد تخم مرغ
یک عدد گوجه متوسط
نمک و فلفل
طرز تهیه :
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون بادمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_نشاسته_وخامه
پنبه ای و نرم
4 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
200 میلی لیتر خامه
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
10 گرم بکینگ پودر
3 پیمانه نشاسته ذرت
-
تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، 45 دقیقه بپزین.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_نشاسته_وخامه
پنبه ای و نرم
4 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
200 میلی لیتر خامه
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
10 گرم بکینگ پودر
3 پیمانه نشاسته ذرت
-
تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، 45 دقیقه بپزین.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کنسرور_نخود_فرنگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
50.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#براونی_کاراملی_کرهی_بادام_زمینی
مواد لازم
۱/۲ پ گردو
۱/۲ پ بادام
۶ ق غ پودرکاکائو
۱ پ خرمای نرم
۲ ق چ پودر نارگیل
۱/۲ پ کرهی بادام زمینی
۱/۲ پ شربت افرا
۱/۳ پ روغن نارگیل
۲ ق چ عصارهی وانیل
۱ پینچ نمک
۲۰۰ گرم شکلات شیرین تکه شده
۲ ق غ شیر گیاهی یا شیر گاو
طرز تهیه:
۱- گردو، بادام، پودر کاکائو، خرمای نرم و پودر نارگیل را در غذاساز میریزیم و با هم مخلوط میکنیم. بعد مواد را در ظرفی به انداز ه ظرفی که در فیلم مشخص است میریزیم و با دست مواد را کف ظرف پخش میکنیم و کنار میزاریم.
۲- حالا کرهی بادام زمینی، شربت افرا، روغن نارگیل، عصارهی وانیل و نمک را در ظرفی با هم مخلوط میکنیم. بعد این مواد را روی مواد قبلی در ظرف میریزیم و در یخچال میزاریم تا خودش را بگیرد.
۳- برای لایهی آخر، شکلات و شیر را با هم در ظرفی میریزیم و یا در مایکروفر یا به روش بن ماری شکلات را ذوب میکنیم و روی بقیهی مواد در ظرف میریزیم. بعد در یخچال میزاریم. بعد از خنک شدن برش میزنیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترامیسوی_شکلات_سفید
📝مواد لازم:
خامه ۳۰۰ گرم
شکر ۱ق.غ
قهوه دم کرده ۱لیوان
بادام پرک ۵۰ گرم
بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته
شکلات سفید ۳۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مگه هر کی که بد شد دل نداره - @Maddahionlin.mp3
1.35M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😋😋😋
ویدئوصداداره لطفاگوش کنید
مواد لازم:
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.
ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.
مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.
میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.
قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.
از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛