eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
مداحی آنلاین - اگه همه رهام کنن غمی ندارم - سید رضا نریمانی.mp3
4.78M
🔳 💚 علیه السلام 🌴اگه همه رهام کنن غمی ندارم 🌴همه ردم کنن امام رضا رو دارم 🎤 👌بسیار دلنشین 🔴گلچین بهترین های روز @zakerin0
مداحی آنلاین - ضامن آهو رضا .mp3
1.86M
🔳 💚 علیه السلام 🌴ضامن آهو رضا💚 🌴لاله ی خوشبو رضا ⏯ 👌بسیار دلنشین 🔴گلچین بهترین های روز @zakerin0
‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش میتونید خیلی راحت و سریع یه ترشک خیلی عالی و خوشمزه درست کنید پس زود و تند و سریع دست بکار بشین و یه ترشک ترش ترش ترش درست کنید . مواد لازم :👇 میوه شامل آلو و آلبالو و گیلاس و آلو زرد و شبرنگ ۱ کیلو سرکه ۱/۴ لیوان نمک ۱ قاشق غذاخوری رب نارنج ۱قاشق غذاخوری . دستور تهیه :👇 میوها رو شسته و توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا آب بندازه بعد که آب انداخت و شروع به جوشیدن کرد و کمی نرم شدن نمک و سرکه و رب نارنج و اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه تا کم کم آب میوه تبخیر بشه و به غلظت برسه و ترشک ما آمادست. نکته :👇 از هرنوع میوه ای میتونید استفاده کنید حتما از آلبالو استفاده کنید به جای رب نارنج میتونید از رب انار ترش هم استفاده کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🥥 😋 ▫️3 پیمانه نارگیل شیرین رنده شده آماده نه نارگیل تازه(پودر نیست رنده نارگیل هست) ▫️3عدد سفیده تخم مرغ ▫️1/4 شکر ▫️یک ق چ وانیل ▫️1/4 ق چ نمک 🔸فر رو در درجه 350°C روشن کنید. روی سینی فر رو کاغذ روغنی میگذارید. در ظرفی سفیده تخم مرغ+ شکر+وانیل+نمک رو خوب مخلوط میکنید و در آخر نارگیل رو اضافه کرده و مخلوط میکنید.سفیده احتیاج به فرم دادن نداره. با قاشق کوچیک مقداری از مواد بر داشته و روی سینی میگذارید با کمی فاصله از هم،در آخر هم کمی نارگیل باز با دست روی مواد آماده شده تو سینی بریزید و بگذارید تو فر به مدت 10-15 دقیقه ، تا به رنگ طلاي دلخواه برسید ،هر چقدر طلاي تر بشه ترد تر میشه. سینی رو از فر در آورد و میگذارید کنار ،اول نرم هستش نباید بهش دست بزنید تا خنک بشه و خودشو بگیره ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍡 😋 ▫️نشاسته گل 1/2پ ▫️شکر 1 پ ▫️پودر ژله یک بسته، من از پودر ژله زغال اخته استفاده کردم که عالی بود. ▫️آب سرد 1و1/2پ ▫️گلاب 1/2پ 🔸نشاسته را درون آب سرد ریخته تا حل شود از صافی رد میکنیم بعد پودر ژله وشکر وگلاب را اضافه کرده وهم میزنیم روی حرارت ملایم قرار داده ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود ،ونیازی نیست خیلی سفت شود .شبیه مسقطی تقریبا ، بعد روی سلفون در ظرف پیرکس ریخته به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار میدهیم بعد برش زده درون پودر نارگیل یا نشاسته ذرت میزنیم، من یک قاشق پودر ژلاتین هم با یک چهارم آب سرد بن ماری کردم ودر آخرین مرحله پخت اضافه کردم که خیالم راحتتر باشه ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍆 😋 🔸بادمجان را به صورت نواری برش بزنید و در آب و نمک 1 ساعت بماند سپس دوطرف آنها راسرخ کنید. برای مواد داخلی بادمجانها پلو را بپزید .دو یا سه برش بادمجان سرخ شده را به صورت به علاوه روی هم بگذارید و پلو را اماده و پخته شده را روی بادمجانها ریخته و بادمجانها را به صورت بقچه ببندید و کمی آب روی آنها بریزید و در فر بگذارید تا بپزند و طلایی شوند. برای روی بادمجانها 150 گرم گوشت خرد شده و پخته شده را در تابه تفت دهید وسپس روی ان کمی کره و رب ویک عدد گوجه کوچک پوست گرفته خرد شده و فلفل و نمک بریزید و دوباره تفت دهید و در آخر این مخلوط را روی بادمجانها بریزید و با جعفری تزیین کنید و سرو کنید. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🔹 هدیه به طلاب و مداحان عزیز😍 🌺 گلچین سخنرانیهای اخلاقی عرفانی 🌺 مولودی های دهه کرامت عید غدیر 🌺 نوحه ها وسخنرانیهای محرم صفر 🌺 متن و سبک اشعار و روضه ها 🎧 ارضی 🎧کریمی 🎧 حدادیان 🎧 میر داماد 🎧 نریمانی 🎧 مطیعی 🎧 علیمی 🎧طاهری 🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa 🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
🍇 😋 🔸انگوری که انتخاب میکنین شیرین نباشه برای این نوع ترشی از نژاد انگوری استفاده کنین که بافتش نازک نباشه چون نازک باشه با سرکه واکنش نشون میده و ترک بر میداره هم انگور سیاه میشه و هم سبز. من انگور رو شستم آبکش کردم بعد دون کردم . قبل دون کردن بشورین که آب داخلش نره . بعد ریختم تو ظرف شیشه ای و روش کمی نمک ریختم و روش رو کامل با سرکه قرمز پوشوندم. درش رو تا نیم ساعت نبستم . بعد درش رو کیپ کردم و رفت تو یخچال تا یک ماه بعد قابل استفاده س. اگر انگور سیاه رو انتخاب کردین برای این ترشی بهش به نسبت دو به یک سرکه و آب بزنین و چند شاخه نبات بریزین داخلش. نکته : از انگورهای له و ترک دار و لکه دار استفاده نکنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🧇 😋 ▫️روغن صاف قنادی۲۱۰ گرم ▫️آرد سفید ۱۴۰گرم ▫️آرد نخودچی ۱۴۰گرم ▫️آرد برنج ۱۰۰گرم ▫️پودر قند ۵۰گرم ▫️عسل ۵۰گرم ▫️هل یک قاشق چایخوری ▫️زعفران دو قاشق مربا خوری 🔸روغن وپودر قند رو داخل کاسه بزرگی ریخته با همزن زده تا پوکو سفید بشه بعد آرد هارو الک کرده کم کم به موادمون اضافه کرده پودر هل وزعفران را هم اضافه کرده بعد عسل رو اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد داخل کیسه پلاستیکی میذاریم ۲۴ ساعت در محیط آشپز خونه استراحت میدیم وبعد بین دو کاغذ روغنی یا کیسه پلاستیکی باز کرده به اندازه نیم سانت کاتر زده ودر سینی فر نیازی به کاغذ روغنی نداره با فاصله چیده ولا زرده با یدونه زده تخم مرغ و کمی زعفران رو مال میکنیم وبا چنگال شکل میدیم روش ودر فر از قبل گرم شده با ۱۷۰درجه به موت ۱۵ تا ۲۰دقیقه تا جایی که روش طلایی بشه می پزیم بعد از فر در آوردن باید کاملا سرد بشه بعدا بر دارید از سینی فر ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🧇 😋 🔸براى درست كردنش به خمير يوفكا احتياج داريد كه معمولا همه ى سوپر ماركتها دارن و براى مواد ميانى خمير من گوشت رو به همراه پياز و فلفل، نمك، سير ، اويشن و دارچين تفت دادم بعد بهش رب گوجه فرنگى اضافه كردم. بعد هم به ترتيب فلفل دلمه اى، قارچ، ذرت، نخود فرنگى و كمى كالباس اضافه كردم همه ى مواد رو خوب با هم تركيب كردم و تفت دادم بين هر يه خمير يوفكا از مواد گوشتى ريختم و روش و يه كم پنير پيتزا اضافه كردم و كامل به شكل گل رز رول كردم و كف قالبم چيدم ظرفمو كاملا با رولهاى رز شكل پر كردم و به مدت ٣٠ الى ٤٠ دقيقه توى فر گذاشتم تا كاملا طلايى و برشته بشه ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍸 😋 ▫️۳ تا پرتغال ▫️۱/۴فنجان آب پرتغال ▫️۱ عدد لیموترش سبز ▫️۱۲ قطعه یخ ▫️نعناع تازه 🔸پرتغال و لیموترش را پوست بگیرید ،آنها را برش برش دهید . ۱/۲پرتغال،نعناع،۱/۲لیمو،۶ قطعه یخ با بقیه مواد مخلوط کنید . ودر آخر آب پرتغال و مخلوط آب بریزید و نوش جاااان کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍏 😋👆 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍲 😋 ▫️450 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان مکعبی خرد شده ▫️1 قاشق غذاخوری روغن ▫️5_6 عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده ▫️3 حبه سیر خرد شده ▫️1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده ▫️2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک ▫️1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک(اورگانو) ▫️1 مشت برگ ریحان تازه ▫️نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه 🔸ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید،روغن را در ماهیتابه گرم کنید و تکه های مرغ را با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید،نمک،فلفل و ادویه ها را روی مرغ بپاشید و هم بزنید ،وقتی مرغ ها مقداری پخته و طلایی شدند از روی حرارت بردارید،سپس کف ظرف پخت (پیرکس یا چینی)را چرب کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) یک لایه گوجه فرنگی لایه بعد مرغ،سیر، سرکه بالزامیک و پونه کوهی را اضافه کنید،سپس برای لایه باقی گوجه فرنگی ها را بریزید و پنیر رنده را روی آن بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده برای 20 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود، سپس با ریحان تازه خرد شده بعد از تقریبا 5 دقیقه استراحت(روی ظرف را بپوشانید) سرو کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍲 😋 🔸هویج رنده شده و اسفناج خرد شده را با روغن زیتون درون تابه روی حرارت قرار دهید تا سبزیجات نرم شده و آبش تبخیر بشه. نمک و فلفل رو هم اضافه کنید. اجازه دهید تا مواد خنک بشه حالا نوبت ماست ، سیر رنده شده است که به مواد اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید. این قسمتش سلیقه ایه روغن زیتون و گردو را در تابه بریزید و بار حرارت کم سرخ کنید. کمی فلفل اضافه کنید و بدون اینکه اون رو بسوزونید حرارت رو خاموش کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
هدایت شده از 
کی شود دلبر آید از وفا در برد - @Maddahionlin.mp3
8.49M
احساسی (عج) 🍃کی شود دلبر آید از وفا در بَرَم 🍃عشق مهدی چه آورد ای خدا بر سرم 🎤 👌فوق زیبا 🌷 🌷 🌷 🌷 ♨️ 👈 🏴 @olama12 🚩 🏴 @Olama_ir 🚩 🏴 @zakerin0 🚩 🏴 @yaran0 🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با دستور خوشمزه ترین ترشی گل کلم کلم سفید کلم بنفش هویج سیر سرکه آب جوشیده سرد شده یک لیوان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦