#شکلات_رژیمی
تقریبا ۱ لیوان توتفرنگی یخ زده رو توی غذاساز ریخته و تا جایی که کاملا پوره بشه میکس میکنیم. سپس تقریبا ۱/۳ لیوان ماست رو به توت فرنگی ها اضافه کرده و دوباره خوب میکس میکنیم(توی این مرحله اگه مشکل رژیمی ندارین میتونین به همراه ماست مقداری شکر و یا عسل هم به موادتون اضافه کنید که من این کارو نکردم). حالا موادمون که آماده شده توی ظرف پهنی که کفشو کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و خوب پهن میکنیم به قطری که دوست داریم. سپس روی سطح موادمون از هر نوع مغز یا شکلات تخته ای ساده یا تلخ و یا میوه های خورد شده میریزیم همونطور که توی تصویر میبینید. بعد توی فریزر میذاریم به مدت ۳ ساعت یا حتی بیشتر میذاریم بمونه تا کاملا یخ ببنده.
سپس میتونین به صورت شکلات تخته ای برش زده و نوش جان کنید😉
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#شکلات_نارگیلی 🥯 😋
▫️شکلات سفید ۲۰۰ گرم
▫️پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
▫️وانیل کمی در صورت تمایل
▫️شکلات شیری و نقل رنگی برای تزیین
🔸شکلات را خرد کنید و روی بخار کتری قرار داده تا ذوب شود.
از روی شعله بردارید و پودر نارگیل و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.
به اندازه یک قاشق غذا خوری روی کاغذ روغنی قرار داده و با انتهای خودکار یا انگشت وسطش سوراخ ایجاد کنید بعد از ۱ ساعت با شکلات رنگ دلخواه ذوب شده تزیین کنید و نقل رنگ دلخواه بپاشید
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
📢دوستان عزیز و بزرگوار
ما خیلی زحمت کشیدیم که در فضای مجازی به جای جملات باصطلاح اندیشمندان غربی جملات زیبای عرفا و علمای شیعه را پخش کنیم از شما خواهش میکنیم فقط👈یک دقیقه👉 پست های کانال ما را بخوانید✨ فقط یک دقیقه✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#ایه_الله_حق_شناس
#ایه_الله_بهجت
#ایه_الله_قاضی
#ایه_الله_فاطمی_نیا
#ایه_الله_نخودکی
#ایه_الله_مجتهدی_تهرانی
#ایه_الله_حسن_زاده_املی
👇👇👇👇👇❌
http://eitaa.com/joinchat/2872311810C68bf4161f6
خیلی زحمت کشیدیم خواهش می کنم برای یک لحظه وقت بزارید🙏 👆
اگه کلی سوتین داری که #کشاشون_وارفته و دور ریزش شدن بردار بیا اینجا😍
انقدر ایده واسه خوشگل کردنشون داره که بال درمیاری از ذوقت😍🙈
دیگه فلانقدر پول به سوتین نده خودت #نانازشون کن😋
http://eitaa.com/joinchat/592248863C9dbc6b82f2
اینجا عالیه اموزشش ساده👆👆🌞🌞
#ترشی_انار_و_لبو 😋
▫️لبو ۵ عدد
▫️سیب ۲ عدد
▫️انار دون شده ۲ عدد
▫️گلپر ۱ ق چ
▫️سیاهدونه ۱ ق چ
▫️نمک ۱ ق چ
▫️شکر ۱/۲ پ
▫️سرکه قرمز به مقدار لازم
🔸لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه
بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید
.
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
شبتون پر محبت امام حسین😍❤️
حتما تو این شبهای عزیز با #وضو بخوابید
التماس دعای ویژه برای مسلمانان در این شرایط 🌸🌸🌸🌸🙏 تبادلات👇
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
کاشی اشپزخونم تکراری و کهنه شده بود😢
واسه اینکه خونم و تغییر بدم مونده بودم چکار کنم😭
تا اینکه این کانال و دیدم واسه تمام وسیله ها ایده داره عالیه😍
شیک بچین دکور خونتو
🔊🔈🔊🔈🔊🔈
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
هدایت شده از خلاقانه
😨🔞تیکه خیلی خطرناک احسان علیخانی به رویا نونهالی🔞😳
♨️❌خواهشا #بچه مچه نبینه❌♨️
اگه میخواید این #ویدیو رو ببینید بیاید داخل کانال♨️🙊💋💦👇🏾
https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
💦🔞لطفا #بزرگسالان فقط بیان🔞💦
#توپک_ارده_خرمایی 🧆 😋
▫️خرما سیاه یک بسته
▫️عسل یک قاشق غ
▫️ارده نصف لیوان دسته دار
▫️کره 25گرم
▫️کنجد بو داده حدودا یک لیوان
🔸اول هسته ی خرماهارو دربیار و دستکش بدست حسابی لهشون کن وقتی کامل نرم شد ارده و کره و عسل رو بهش اضافه کنو مجدد ورز بده تا ارده خوب به خورد خرما بره حالا براحتی کف دستت قلقلیشون کن از فندق بزرگتر از گردو کوچیکتر،حالا کنجدهای خام رو داخل تابه ای بریزو روی حرارت قرار بده و مدام مخلوط کن تا طلایی و برشته بشن وقتی کنجدهای بو داده خوووب خنک شدن قلقلی هاتو داخل کنجدا بچرخون؛به همین راحتی و به همین خوشمزگی
این توپک تا یک ماه داخل یخچال ماندگاری داره؛توپک های مختلفی میتونید درست کنید مدل ویفری خرماییشم تو پیجم هست،بسته به میلتون میتونید از گردوی اسیاب شده یا پسته و فندق اسیاب شده هم داخلش استفاده کنید؛من دوست داشتم طعم ناب ارده احساس بشه برای همین مغزیجات نزدم
.
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#آش_بادمجان 🍲 😋
▫️عدس ١٠٠ گرم
▫️بادمجان٨٠٠ گرم
▫️پياز ٢ عدد
▫️سير سه حبه
▫️كشك ٢٥٠ گرم
▫️آب٢ پيمانه
▫️نان لواش٧٥ گرم
▫️نمك فلفل زردچوبه به مقدار لازم
🔸عدس را مى پزيم و بادمجان ها را مكعبى خود مى كنيم و سرخ مى كنيم وقتى عدس نيم پز شد سه قاشق غذارخورى بلغور گندم مى ريزيم وقتى پخت پياز را سرخ مى كنيم و به مواد اضافه كرده بعد بادمجان و نمك فلفل را اضافه مى كنيم و سير را له كرده داخل آش مى ريزيم بعد نون را با دو پيمانه آب خيس مى كنيم وقتى كامل خيس خورد و حالت خميرى پيدا كرد با كشك مخلوط مى كنيم و داخل آش ريخته ميزاريم نيم ساعت بجوشه تا آش جا بيوفته در آخر آش را با پياز داخ سير داغ و نعناداغ و كشك تزيين مى كنيم
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترشی_لیمو 🍋 😋
🔸لیموها رو حلقه ای میتونید برش بزنید یا اگر خیلی ریز بودن از وسط نصف کنید تا جایی که میتونید هسته ها رو جدا کنید لایه لایه لیمو ها رو توی یه ظرف شیشه ای بریزید و نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم اضافه کنید یک سوم شیشه رو میتونید آبلیمو طبیعی اضافه کنید اگر نریزید هم مشکلی ایجاد نمیشه درب ظرفتون باید فلزی باشه یک هفته جلوی آفتاب بزارید بمونه
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝